Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bloger portalu "Nowy Ekran" Leszek Szymowski."

Prawda tylko, że jest to część małej prywatnej wojenki między L.SZ., a Gazetą Polską.

Poza tym od kiedy piewcy zamachu smoleńskiego są dla ciebie miarodajni.

tak wiec konsultancyje BYLY przeprowadzone.

To która półgłowa zadecydowała?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

bo opiewanie i zarabianie ma sie nijak do walki o pieniadze.Najwiecej o męzu prokuratura dowiaduje sie od...zony.

To która półgłowa zadecydowała?....a co chcesz z nia podjac walke??

bo nawet taka to moze byc dla ciebie trudnosc.

dziala to zamiennie i nie dasz rady rozroznic.

tak sie robi calą.... w capa.

nie mogliby i niedostaną>>>>.radze zwracac uwage komu sie daje.W TYM dniu nastepuje wysyp wszelkiej masci chlopaczkow koscielnych z puszkami podobnymi do Owsiaka.Jak sie ich zapytac to zbieraja w akcji koscielnej ale na cos zupelnie innego.Sam prawie dalem sie nabrac.

Zacznij robić alternatywę z puszkami i chodź. lub przeganiaj innych alternatywnych, a nie żalisz się. Oflaguj sie z hasłem o eutanazji, w ogóle oflaguj się za wprowadzanie eutanazji miast rozwiązać problem opieki nad wymagającymi opieki.

"EUTANAZJA ZAMIAST OPIEKI".

index1.jpg

A po co? Przecież to juz jest fakt tylko wstydzimy się do tego przyznać. Jeżeli termin wizyty u kardiologa jest np. pół roku to dla osoby starej i chorej to już totolotek.

Jestem Europejczykiem.

oczywiście , cóż czytelnik szmatławców może napisać . I co z tobą teraz , wszędzie medialnie po mordzie dostajesz

To ciekawe - właśnie taki banan jak ty sie zesrał ze strachu i nie ma już najlepszego tygodnika (ale wszystko przed Tobą)

A jak zdołałeś przeżyć ten trwający 45 polski obóz koncentracyjny? - no jakoś zdołałem, wymordowali mi w końcu tylko połowę rodziny, byłem mały przechowałem się w betach - tam nie szturchali bagnetami

Jestesmy najmniej zadluzeni i nadal obnizamy dlug..co widac w ratingach

:))))))))))))))) Muls - w jakich ratingach kupujesz zioło?

Muls - stary dziadzie - nie siep tych bredni. Idź może przeprowadź wywiad ze zwalnianymi z Fiata.

Komu Ty te kity wciskasz, bo oprócz skretyniałego wladza i dziadka - admiratora Gierka, nie widzę nowych userów?

Władz - wyonanizuj sie wyborczą - dziś przy szabasie macie pewnie świąteczny numer z macą w załączniku

O, Jezusik na mnie z góry - raz Skynyrd skandował. I popatrzał nań Jezusik, i się zwymiotował.

Oflaguj sie z hasłem o eutanazji, w ogóle oflaguj się za wprowadzanie eutanazji miast rozwiązać problem opieki nad wymagającymi opieki.>>>to dopiero pomieszanie pojec.Zdecydowanie dziala ci tylko połówka.A na co to oflagowanie??

albo dwie przeciwstawnie

Według rządzących należy ten stan rzeczy podtrzymywać, a nawet pogłębiać w imię w imię poprawy statystyk demograficznych.

Bezmyślnie wtórują temu SLD i Ruchacze Palikota dorabiając do tego wyłącznie związek z dogmatami religijnymi gubiąc po drodze

resztki człowieczeństwa. Niewielu mówi jak to w Holandii na początku po legalizacji nastąpił nagły wzrost zgonów w zakładach zamkniętych i zakładach opieki nad samotnymi i starszymi.

Panstwo problemy demograficzne i gospodarcze powinno raczej rozwiazywać w inny sposób i raczej nieprzypominający poronionych pomysłów Hitlera z lat 30-tych.

mulsik

Gdybyś choć wiedział jak już jest to byś dupy nie zawracał i się oflagował właściwie.

Jak rozumiem za chwilę księża z ambony ogłoszą, że datek przekazany WOŚP oznacza finansowanie grup specjalnych łapiących i rozstrzeliwujących staruszków.

Jestem Europejczykiem.

Zbliża się kolejna impreza WOŚP więc nasi katole ( nie katolicy) muszą Owsiaka koniecznie sponiewierać.Przecież nie może mu się znowu udać.Caritas nie może mieć konkurencji!Wcześniej robili z niego narkomana a teraz to członek einzeitzgruppen!Co ma do tego eutanazja?To prywatny pogląd Owsiaka do którego ma prawo jak każdy i nie każdy musi się z nim zgodzić!Przecież WOŚP ma teraz zbierać na pomoc dla seniorów a nie na eutanazję.

Ten histeryczny atak katoprawicy świadczy jedynie o kompletnej aberracji umysłowej jej wyznawców.

Absolwenci akademii filmowej Zibro & Kamiński Company czyli filmowcy z CBA

"- Rozprawa nad Prawem i Sprawiedliwością zakończyła się totalną klęską. Przeproście, a nie atakujcie – mówił Adam Hofman z PiS w programie "7 Dzień Tygodnia" w Radiu ZET, komentując wyrok w sprawie doktora Mirosława G.

– Nie atakujcie sędziego za to, że powiedział prawdę o tym, co robiliście. Sąd pokazał oszustwo. Zajmowaliście się w służbach specjalnych filmami propagandowymi, jak wam brakowało sceny to żeście dokręcali i mieszali film dokumentalny z fabularnym. Wstyd panowie, wstyd – odpowiadał Tomasz Nałęcz."

"Sędzia Igor Tuleya nazwał metody CBA „stalinowskimi” i zapowiedział skierowanie do prokuratury zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa przez funkcjonariuszy CBA."

"Stanisław Żelichowski z PSL z kolei ocenił też, że cenne w tej sprawie jest to, że sąd dał "jasną wykładnię korupcji". – Różnica między sprawiedliwością demokratycznego państwa a sprawiedliwością IV Rzeczpospolitej była mniej więcej taka, jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz czas na "dokument" w takim stylu o Owsiaku. Jak dołożą swoje wskazówki do realizacji filmu specjaliści z KK to będzie hicior.

Ukryta Zawartość

Jak rozumiem

Nie rozumiesz bo nie o księdza i ambonę chodzi i co z niej powie ( co mnie akurat wisi).

Przecież WOŚP ma teraz zbierać na pomoc dla seniorów

Kto powiedział, ze nie, a Ty Wojtuś nie zmyśłaj bo chodziło o co innego. Zresztą całkiem bezsensu powiązano tę wypowiedź z WOŚP.

Jemu chodzi o cos całkiem innego niż to co fundują nam rządzący ze służbą zdrowia i tu doszukuj się złego

Różnica między sprawiedliwością demokratycznego państwa a sprawiedliwością IV Rzeczpospolitej była mniej więcej taka, jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym."

Zdanie ważne i i pogląd też - zapewne uzależniony od miejsca siedzenia - obecnego.

Wstyd panowie, wstyd – odpowiadał Tomasz Nałęcz.

No Nałęcz powinien się wstydzić za swoją osobistą własna hipokryzję.

xniwax

Tu nie ma przypadku!

Oj nie ma, nie ma.

Może oderzwą się fachowcy od ekonomii i skomentują osiągnięcie niegdysiejszego idola PiSSmanów?

"Od kilku lat Polacy mogą inwestować w specjalne fundusze inwestycyjne nastawione na spadki giełd. Trzy lata temu powstał Alior Short Equity oraz Quercus Short. W 2012 roku jednostki pierwszego z nich potaniały o blisko 21 proc., a drugiego o ponad 19 proc. Największe straty przyniósł jednak założony w lutym minionego roku przez Krzysztofa Rybińskiego Eurogeddon. Do końca grudnia 2012 roku jednostki uczestnictwa funduszu potaniały aż o 34 proc."

Read more:

Ukryta Zawartość

Warto przypomnieć sobie przepowiednie Rybińskiego.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

sedzia J.Kuleja z duzej litery.Bedzie glosno.I wreszcie poznalem sedziego.Bedzie sie działo.Juz ziebro zaklina sie ze nic nie wiedzial...!!!!!

Warto przypomnieć sobie przepowiednie Rybińskiego. >>>normalny efekt zwyklej malpy.W duzej skali trafiaja jak czlowiek.

Oby!Podobno agent Tomek czy jakiś inny dobierał się do pilęgniarek za pieniądze podatników.Może wreszcie złapie jakąś chorobę ten emeryt.

To CBA to jakby agencja towarzyska!Ciekawe czy w łóżku też są tacy profesjonalni?

Jestem Tomek,agent Tomek-już wyobrażam sobie takie teksty.Wstrząśnięty,niezmieszany.

generalnie totalne pajace.Ale jak pielegniarka beknie za wydawanie dokumentow,agent za sledztwo,swiadkowie za falszywe zeznania to im sie jezyki rozluznia....i niewatpliwie wydluzą.

PiSSmani po wyroku wpadli w amok. Ale sam Prezes na razie siedzi cicho, czyżby dr Kochan jeszcze nie miał pomysłu co z tym zrobić? W końcu Prezes nie będzie bronił swojego konkurenta Ziobry.

Jestem Europejczykiem.

xniwax

Za Prezia i Ziobry jakoś nie wspominałeś o tej opasce i wadze?

Jak na razie, to najbardziej wyrywni do budowy pomników to są kaczyńskie i gierkowskie.

A może by wystawili wspólny pomnik?

Już widzę taki slogan wyborczy-"aby ludziom się żyło dostatniej i praworządniej"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.