Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

o nie.po poledniu to trzech fiutow.

E tam.Ta dziamdziowata platforma tego nie zrobi!Do tego trzeba jaj.

wlasnie .Osobiscie nie wiem co ich powstrzymuje ale sadze ze to uklad sił w prokuraturach.

osobiscie oddam dwa lata zycia za mozliwosc obejrzenia tych dwoch fiutow wyprowadzanych o 4 rano w kajdankach.

Dla mnie to mogliby nawet popełnić samobójstwo przy próbie zatrzymania.

Rucha Palikota ma jaja i SLD ma jaja to ile razem jest jaj? Policzcie i nazberajcie w peeselowski koszyczek.

Hipokryta hipokrytę kryje, a inni hipokryci jaja liczą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

oooooo...tyle ze wyszliby na bohaterow czwartej z pomnikami z podatkow.

Rucha Palikota ma jaja i SLD ma jaja to ile razem jest jaj? Policzcie i nazberajcie w peeselowski koszyczek.

slusznie i na nich liczymy.

i na ich ...jaja.

Dla mnie to mogliby nawet popełnić samobójstwo przy próbie zatrzymania.

W zasadzie niczym się od nich nie różnisz. Edmuntowiczu Iwaszczukiewiczu Wojciechu.

i na ich ...jaja.

Jajecznica czy na miętko?

Mylicie się Feliksie xniwaxie Wissarionowiczu.Ja nikogo nie aresztowałem.Chcę tylko aby znależli się w tej samej sytuacji co ich ofiary.

Oczywiście zdaję sobie sprawę,że do samobójstwa trzeba odwagi a to zwykłe tchórzliwe szczury.

Prezes ma pistolecik, mógłby wypalić przy czyszczeniu. Ale ziebro? hmm, laptop w wannie już był, to może suszarka albo cuś.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oczywiście zdaję sobie sprawę

Nie sądzę.

Tym bardziej, że z waszych wpisów raczej wynika, że niczym nie różnicie się od choćby ZIOBRY.

Smutna to konkluzja, panowie hipokryci.

No tak.Wawel można rozbudować.Kaplica Ziobry,kaplica Kamińskiego.Jest jeszcze Opatrzność Boża.

xniwax

Czuję się wyróżniony tym porównaniem do Ziobry.Przecież to dla Ciebie najwyższy autorytet moralny,wzór wszelkich cnót,prawy mąż.Naprawdę nie trzeba!Nie trzeba!

Teraz idźcie i naładujcie swe umysły na kolejny dzień.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tym bardziej, że z waszych wpisów raczej wynika, że niczym nie różnicie się od choćby ZIOBRY.

Smutna to konkluzja, panowie hipokryci.

Jesteś iksik zwykłym chamskim manipulatorem. Przyszpilony podwijasz ogon i uciekasz albo odwracasz kota ogonem. Najpierw napadasz na sędziego Tuleję, a jak wychodzisz na głupka to zaczynasz o czymś innym. Nie uważam tego za smutne tylko tak już masz od dawna.

Jestem Europejczykiem.

najwyższy autorytet moralny,

Ziobro? Ot taki sobie wykształcony pustawy ćwok.

napadasz na sedziego Tuleję

Nie manipuluj, przecie wspomniałem nawet o pomniku dla niego.

Ziobro wykształcony?Dobre sobie.Po prawie ale bez aplikacji.to co to za prawnik?Nie miał czasu sie kształcić bo Ojczyzna była w potrzebie.Larum wołali!

o czymś innym.

Jaki jest sens wałkować ten temat więcej?

Tym bardziej, że dzieckiem nie jesteś i swój rozum masz Jarku, prawda?

Mówiac całkiem powaznie ( pisałem o tym) Zachowanie Tuleya mi sie nie podoba.

Więcej zrobił szkody niż pożytku, pospieszył się. W sumie więcej pomógł Ziobrze niż zaszkodził "oprawcom" z CBA.

Za wcześnie.

O xniwax pęka!Pospieszył się?Gdyby tego nie ujawnił to w ogóle nie byłoby sprawy.Tylko w ten sposób mógł coś zrobić.Zresztą mając wiedze o skali łamania prawa nie mógł nie zawiadomić odpowiednich organów.A bez powiadomienia opinii publicznej prokuratura mogłaby ukręcić łeb sprawie.

Mówiac całkiem powaznie ( pisałem o tym) Zachowanie Tuleya mi sie nie podoba.

Więcej zrobił szkody niż pożytku, pospieszył się. W sumie więcej pomógł Ziobrze niż zaszkodził "oprawcom" z CBA.

Za wcześnie.

Gówno prawda.

Tuleya wyciągnął na światło dzienne wszelkie brydne chwyty Ziobry i spółki. Wywołał tym wściekłość wielbicieli IV RP bo obnażył jej zgniłe fundamenty i pokazał wstydliwie skrywane mechanizmy. I wcale nie za wcześnie bo być może za późno ale to nie wina sędziego tylko tchórzostwa i kunktatorstwa Tuska i jego ekipy która sama powinna to zrobić. A teraz Gowin wije się jak piskorz bo popadnie w niełaskę w swojej przyszłej partii.

Jestem Europejczykiem.

nie mógł nie zawiadomić odpowiednich organów.

Mógł zawiadomić bez gadania głupot wcześniej. Poza tym myśle, ze źle oceniasz pełowski wymiar sprawiedliwości, nawet biorąc pod uwagę ów wymiar Gdański przy Amber Gold nie może to być, że jest tak uwikłany..

Tulaya wyciągnął na światło dzienne wszelkie brydne chwyty Ziobry i spółki.

Dobrze zrobił, natomiast z porównaniami przegiął. Tyle.

Błędem było narażenie wymiaru sprawiedliwości, którego jest przedstawicielem na zarzut upolitycznienia.

To m.in. zarzuca się przecież tym, których "oskarża".

Co ty iksik pierdzielisz znowu??? Jaki wymiar sprawiedliwości uwikłany?

Piętnasty raz tłumaczę - Tuleya wypowiedział się tak a nie inaczej bo w sprawie którą prowadził miał takie a nie inne dowody i zeznania a nie dlatego, że miał taki kaprys.

A działaniami Ziobry i spółki powinien zająć się minister sprawiedliwości oraz prokurator generalny z tytułu sprawowanego nadzoru. I to dawno temu, od razu po objęciu stanowisk bo sygnałów o nieprawidłowościach było aż nadto!

Jestem Europejczykiem.

Nie oto chodzi, dla mnie błędem było porównywanie, opinia. Wystarczyłby suche fakty wraz z cytatami ze świadków.

Bez niepotrzebnego jątrzenia i uwikłania sądu w politykę.

Była komisja naciskowa, która nie wzięła w ogóle tego pod uwagę.

Teraz, kiedy mleko się rozlało trzeba udowadniać, a zdaje się nie do końca PO jest zadowolone z tego faktu.

Nie oto chodzi, dla mnie błędem było porównywanie, opinia. Wystarczyłby suche fakty wraz z cytatami ze świadków.

A co to znaczy "Bez niepotrzebnego jątrzenia i uwikłania sądu w politykę"???

To Ziobro i sterowane przez niego instytucje uwikłały się w politykę i dlatego sprawa jest polityczna i to już od dawna a nie od tego, że Tuleya to skomentował.

Pan sędzia powiedział, że niektóre metody przesłuchań "mogą kojarzyć się z metodami stalinowskimi". W mediach cytuje się natomiast, że powiedział "to były stalinowskie metody". To znacząca różnica. Ponadto sędzia powiedział konkretnie, jakie postępowanie CBA przypomina mu takie metody. Nie jakieś tam hipotetyczne tylko konkretne, stosowane wobec konktretnych świadków.

Jeden ze świadków osiemdziesięciokilkuletni AKowiec powiedział, że jemu przypominało to działanie Gestapo. To jest dopiero jątrzenie ;-). Bo jak rozumiem nie można denerwować Zbyszka i przypominać mu jego świństw bo się biedaczek zdenerwuje i nie będzie mógł zasnąć?

Jestem Europejczykiem.

sędzia powiedział konkretnie, jakie postępowanie CBA przypomina mu takie metody.

Właśnie, opinia.

Reszta to suche fakty i tak powinien zostawić bez tej własnej opinii.

Właśnie, opinia.

Reszta to suche fakty i tak powinien zostawić bez tej własnej opinii.

Oczywiście wszyscy wielbiciele IV RP chcieliby, żeby tak było. Sądzia miał prawo wygłosić opinię i potwierdzila to zarówni Krajowa Rada Sądownictwa jak i zastępca rzecznika dyscyplinarnego dla Sądu Apelacyjnego w Warszawie który odmowił wszczęcia postepowania w tej sprawie.

Nie rozumiem dlaczego sedzia miałby milczeć skoro widział tak daleko idacę nieprawidłowości. Jak pisalem - konkretne nieprawidlowości, wobec konkretnych świadków a nie jakieś tam dyrdymały. I żeby nie było wątpliwości:

"Gotowe jest już zawiadomienie dotyczące podejrzenia składania fałszywych zeznań. Zawiadomienie zostało już sporządzone formalnie przez Sąd Rejonowy dla Warszawy Mokotowa, dotyczy podejrzenia przestępstwa składania fałszywych zeznań przez pięciu świadków - powiedziała sędzia Maja Smoderek z warszawskiego sądu okręgowego. Dodała, że w czwartek przed południem trafi ono do Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola.

Sędzia zapowiedział także złożenie jeszcze jednego zawiadomienia do prokuratury. Ma ono dotyczyć naruszenia procedur przez organy ścigania w śledztwie wobec skazanego za korupcję lekarza. - Sędzia Tuleya pracuje nad przygotowaniem tego zawiadomienia."

Suche fakty ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Była komisja naciskowa, która nie wzięła w ogóle tego pod uwagę.

Teraz, kiedy mleko się rozlało trzeba udowadniać, a zdaje się nie do końca PO jest zadowolone z tego faktu.

Juz nie pier**l. Wyszlo na jaw jak hoover ziobro nam auschwitz z farfoclem kaminskim szykowal...pier**leni farbowani piss patrioci. ch*je i gnidy bez honoru

xniwax kiedy zaczynasz ? ... bilety sprzedane , pielgrzymi czekają

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.