Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

...ależ nie bierz tego do siebie, tak jakby było to do Ciebie....a z pigułek to polecam co najwyżej Rutinoskorbin.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

On nie tyle nie ma nic do stracenia co nie ma pomysłu na tak.Nie ma programu pozytywnego.Dlatego bycie w opozycji bardzo mu odpowiada.

Z tym bym się nie zgodził.On dobrze wie co teraz trzeba zrobić.Wie już to od dawna.Warunek :musi mieć większość w sejmie.Bez tego można o wszystkim zapomnieć.Zostaje nam wtedy rewolucja.A ze służbami i agenturami wszelkiej maści trudno wygrać.Ciężka to będzie walka.Niestety, komunizm zrobił swoje w głowach sporej grupy Polaków.
<br />.On dobrze wie co teraz trzeba zrobić.Wie już to od dawna.<br />

On od dawna o tym nie wie i nie zależy mu już na objeciu realnej władzy, bo się skompromitował tu i na świecie. Chce tylko "być" w polityce, wystarczy mu pare %% aby wejśc do sejmu i rozrabiać.

Wszystko, czego się do tej pory chwycił, psuł i marnował. Prawdziwy popapraniec. Był premierem i sam sie dopprowadził do zguby. Był szefem kancelarii i żadnego "postkomunisty" tam nie zdekomunizował. Jego "mianowania" - Wałęsy na prezydenta, Olszewskiego i Marcinkiewicza na premiera, Giertycha i Leppera na wicepremierów, a teraz Glińskiego na nie-wiadomo-kogo - wszystko było nietrafione i śmiechu warte. Nawet Ubecja go zlekceważyła w latach 80-ych.

Chwasty trzeba usuwać, a nie modlić sie do nich na kolanach.

topuś

Problem w tym, że nic nie jest zorojedynkowe w Polityce. Przykładem może być choćby powolny ale jednak upadek Tuska.

Tusk jako premier w obecnej chwili jest tylko strażnikiem status quo dla partyjnych aparatczyków, nikim wiecej.

Wegetacja na tym stanowisku jest gwarancją dla przekrętów we własnym otoczeniu.

Ablolutnie Tusk powiela scenariusz L.Millera z tym, że upadek będzie mocny i dotkliwy bez prawa powrotu na wyżyny.

Co to PJK to TomekL3 ma poniekąd rację, natomiast Twoja topuś ocena PJK jest zbyt prostacka by miała znaczenie.

Ja tylko żartowałem( o czym doskonale wiesz)

Oczywiście.

świadczą o tym,że GW nie kłamie.

Oczywiście...w nekrologach i stopce...no może jeszcze w paru dziedzinach poza polityczno społeczno gospodarczo historycznych.

<br />Problem w tym<br />

Problem w tym, że nic nigdzie nie jest zerojedynkowe - poza Twoją pusta mózgownicą, która jest wyłącznie zerowa. W temacie "Yarek Ztworek" piszesz o Tusku, bo masz fiksację na jego punkcie.

Twoje wszelkie opinie na jakikolwiek temat w AS maja wartość brudu za paznokciami, o czym dobrze wiesz, bo ci pielęgniarz codziennie przypomina kopem w dupę.

Topek ale ja z tobą nie polemizuję.Wolę poczytać GW, tam przynajmniej idioci nie pisują.

Masz sobowtóra na AS? Zgłoś to do CBA, CBŚ, MSW, PP.. etc. Nie czytaj GW, ona nie jest dla durniów.

GW jest dla ludzi tak jak i srajtaśma.

Problemem jest tylko to (dla ciebie i otoczenia), że ty wyłącznie tej ostatniej użwasz do wyrabiania sobie opini.

Dlatego też NIE POLEMIZUJĘ z tobą.

<br />GW jest dla ludzi tak jak i srajtaśma.<br />

Dla robactwa nie jest, więc czemu ją czytasz? Nie polemizuj ze mna i nie odpowiadaj na to retoryczne pytanie. Uważaj, niedługo obchód.

On od dawna o tym nie wie i nie zależy mu już na objeciu realnej władzy, bo się skompromitował tu i na świecie. Chce tylko "być" w polityce, wystarczy mu pare %% aby wejśc do sejmu i rozrabiać.

Wszystko, czego się do tej pory chwycił, psuł i marnował. Prawdziwy popapraniec. Był premierem i sam sie dopprowadził do zguby. Był szefem kancelarii i żadnego "postkomunisty" tam nie zdekomunizował. Jego "mianowania" - Wałęsy na prezydenta, Olszewskiego i Marcinkiewicza na premiera, Giertycha i Leppera na wicepremierów, a teraz Glińskiego na nie-wiadomo-kogo - wszystko było nietrafione i śmiechu warte. Nawet Ubecja go zlekceważyła w latach 80-ych.

Chwasty trzeba usuwać, a nie modlić sie do nich na kolanach.

Mam wrażenie , że nie zdajesz sobie sprawy jaką władzę ma agentura w Polsce.Na tę chwilę to oni praktycznie rozdają karty.Po za tym kupiłeś obraz Kaczyńskich taki jaki chcieli , żebyś kupił.Sam widzisz co oni mogą z nami zrobić.

Mam wrażenie , że nie zdajesz sobie sprawy jaką władzę ma agentura w Polsce.Na tę chwilę to oni praktycznie rozdają karty.Po za tym kupiłeś obraz Kaczyńskich taki jaki chcieli , żebyś kupił.Sam widzisz co oni mogą z nami zrobić.

Czyja agentura? Kto rozdaje karty? Zechce ekscelencja odmalować mi prawdziwy obraz Kaczyńskich, bo mi to wygląda na bełkot wariata.

ta agentura to skad i czy jest na nia abonament??a jak rzadzil kurdupel to ona sie schowala ...gdzie???

Czyja agentura?

nasza.

podziemie w kanalizacji w warszawie.

tamze drukowana jest GW i rozsylana kanalami..

normalnie gdyby nie ta dupa AS to czlowiek w zyciu by nie wpadl ze po swiecie chadzaja tacy idioci.

i piszom o tym.

To sa ci sami, którzy głosowali na Tymińskiego.

ta agentura to skad i czy jest na nia abonament??a jak rzadzil kurdupel to ona sie schowala ...gdzie???

Agentura była i jest cały czas.Nic się nie zmieniło.W większości wpływy mają u nas Rosjanie , trochę Niemcy(gospodarczo) trochę Żydzi.Ale najbardziej w kotle mieszają Rosjanie.Wystarczy chociażby spojrzeć kto założył i jest właścicielem głównych mediów.Przykładów na działanie agentury jest wiele.

Czyja agentura? Kto rozdaje karty? Zechce ekscelencja odmalować mi prawdziwy obraz Kaczyńskich, bo mi to wygląda na bełkot wariata.

Użytk

Jak sam widzisz po sobie obraz Kaczyńskich masz utrwalony na stałe.Udało im się.
<br />Jak sam widzisz po sobie obraz Kaczyńskich masz utrwalony na stałe.Udało im się.<br />

Proszę jeszcze raz o prawdziwy ich obraz. Jeśli go nie dostanę, to znaczy że sam innego nie znasz. Bedąc u władzy, Kurduple z Antonim szukali agentury, a znajdowali tylko swoja własną.

Amerykańska jest też , ale teraz mniej znaczy.Oni dobrze wiedzą kto tu rządzi w Polsce.Czy widziałeś jakieś nowe przedsięwzięcia chociażby NATO w kraju?No raczej nie.Nie są głupcami.Wiedzą dobrze , że wszystkie nowe technologie trafiłyby do Rosjan.A dlaczego mamy do tej pory wizy do USA?Klasycznym przykładem kontroli polityki w Polsce jest rozgrywanie Smoleńska przez Rosjan.

Proszę jeszcze raz o prawdziwy ich obraz. Jeśli go nie dostanę, to znaczy że sam innego nie znasz. Bedąc u władzy, Kurduple z Antonim szukali agentury, a znajdowali tylko swoja własną.

WSI przecież udało im się prawie całe oczyścić.Niestety , za mało czasu na resztę mieli.Widzisz sam jakie jest twoje podejście do Kurdupli i Antka.Nie ma nawet o czym gadać.
<br />Klasycznym przykładem kontroli polityki w Polsce jest rozgrywanie Smoleńska przez Rosjan.<br />

Dawaj obraz Kaczorów! Podaj przykład kontroli polityki rozgrywaniem Smoleńska przez Rosjan. Na razie kontroluje to kurdupel z podobnymi do Ciebie fagasami

Może tak.Dawno mnie tu nie było na forum.Nawet nie wiem kto jest za a nawet przeciw.Ale skoro dyskusja jest tu ostra, to może miejmy odwagę i określmy się po której stronie barykady jesteśmy.

I tak:

a) czy jesteś zwolennikiem obecnego układu rządzącego,będącego wynikiem Okrągłego Stołu wraz z wszelkiej maści ugrupowaniami lewackimi,dla których patriotyzm=faszyzm,gdzie podważa i wyśmiewa się wszelkie polskie tradycje,gdzie marszałkiem sejmu może zostać tranzystor,gdzie mniejszość dyktuje co ma robić i jak ma myśleć większość,gdzie polskość to nienormalność,gdzie wszelkie powstania narodowe to głupota......

b) czy jesteś zwolennikiem wolnej , suwerennej i w pełni demokratycznej,wolnej od wszelkich wpływów , normalnej Polsce,gdzie nikt nie pracuje na śmieciowych umowach za 1,2tyś zł na rękę,gdzie sprawa smoleńska jest rzetelnie wyjaśniona,armia sprawna i w stanie obronić się chociażby przed Białorusią,gdzie służba zdrowia jak nazwa wskazuje służy zdrowiu ,gdzie istnieje prawo i sprawiedliwość w wymiarze sprawiedliwości,gdzie urzędnik ma nam służyć a nie traktować nas jak przestępce który ma udowodniać,że nie jest wielbłądem......Czy jesteś zwolennikiem wszelkich ugrupowań prawicowych o charakterze patriotycznym,narodowym(jak to piszą w GWnie faszystowskim),zwolennikiem moherów,kiboli ,katoli .....

Ja jestem w ,,b''.

dziekuje bardzo.Prywatnie mam juz jednego idiote za parterze i to mi wystarcza.Raz miesiecznie biora go do szpitala.Mowi dokladnie to samo tyle ze jest generalem.amerykanskim.

Możesz jaśniej...

Dawaj obraz Kaczorów! Podaj przykład kontroli polityki rozgrywaniem Smoleńska przez Rosjan. Na razie kontroluje to kurdupel z podobnymi do Ciebie fagasami

Przykładów jest mnóstwo od raportu MAK począwszy, poprzez zdjęcia puszczane do obiegu przez rosyjskiego blogera,nie wydawanie wraku samolotu,poprzez samo badanie i sposób badania przyczyn katastrofy przez Rosjan.

zwolennikiem moherów,kiboli ,katoli .....

Panu już podziękujemy.

My, Naród.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.