Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj też rozdygotał się nasz miszczunjo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nastepny "patryjota" do odstrzału przez kartofla. Kto teraz wystawi Richarda do Brukseli, liczy na Palikota?

Ukryta Zawartość

Tutaj też rozdygotał się nasz miszczunjo

Ukryta Zawartość

Nastepny "patryjota" do odstrzału przez kartofla. Kto teraz wystawi Richarda do Brukseli, liczy na Palikota?

No każdy chce coś ugrać.Nie zmienia to jednak tego ,że najgorszym złem dla Polski jest Tusk z ferajną.Warto sobie przypomnieć co deklarował jak obejmował pierwszy raz władzę ,o podatkach chociażby .Dokładnie każdą obietnicę spełnił na odwrót.A tu poruszam tylko temat gospodarki.Nie dotykam przeszłości.

ten ma to jak tik nerwowy, moze by go na dwa dni do...tomaszowa.

głupio ci muls, co? chociaż wątpię czy ty rozumiesz , że nic nie rozumiesz.

Ukryta Zawartość

Jaro , jak twoje imię zajaraj.Naprawdę.Zapal zioło .Wszystko zrozumiesz.Zobaczysz jakie to proste.

Aaaa, to w tej komisyji u maciarka po jointach mają te wizje i wybuchy smoleńskie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Aaaa, to w tej komisyji u maciarka po jointach mają te wizje i wybuchy smoleńskie?

fox jesteś , żałosny z tą drętwą wrzutką.A myślałem , że masz większą fantazję.Przeceniłem cię.

Co przestało już zioło działać? Weź baknij jeszcze albo spróbuj coś mocniejszego.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co przestało już zioło działać? Weź baknij jeszcze albo spróbuj coś mocniejszego.

fox , ty możesz pisać co chcesz .To nie ma żadnego znaczenia.Głąb zostanie głąbem.

A zioło właśnie przestaje działać.

Oglądałem a właściwie czytałem potem przemowę Tuska w Gdzieś na uniwersytecie , chyba w Gdańsku.Hehe, dobry jest .Żywiec po prostu.I jak pomyślę , że niby 30% Polaków to łyka to ciężko jest się z tym pogodzić.Do jakiego stopnia sprano ludziom banie.

Nie przesadzaj, aż tak złego zdania o tobie nie mam:)

Fox , życzę ci , żebyś kiedyś przejrzał.Oby szybciej niż później.

Normalnie prorok się nam trafił! A my chamy otumanione propagandą nie widzimy tego bijącego od niego Lux Veritatis.

Dokładnie, hehe,zgadłeś , hehehe

!

dobry jest, hehehehe

"Publiczny odbiór finału budżetowego szczytu Rady Europejskiej anuluje całą strategię opozycji na najbliższy czas. Biorąc pod uwagę, że kilka najbliższych dni świat polityki i mediów spędzi na raczej optymistycznej analizie wyniku europejskiego szczytu, premier Gliński, wodowany na początku przyszłego tygodnia, wyglądałby jak Marsjanin. Już dzisiejszego wieczora surrealistycznie brzmi tytuł z porannej przecież Rzeczpospolitej o strategii PiS: „Ograją partię Donalda Tuska jak trampkarzy. Tusk nigdy jeszcze nie był tak słaby”. Jakakolwiek by nie była, ale jednak konkretna liczba 303,6 mld zł z funduszy unijnych jest symbolem realnej polityki, premier techniczny- przynajmniej w najbliższym czasie- wirtualnej."

Jestem Europejczykiem.

generalnie to jakas zmasowana akcja zielarzy i czopkarzy.Wez czopek, wez czopek wez ziolo.To samo w sejmie.Czy to reklama czy paru ucieklo ze szpitala???

medycyna naturalna???

prosiem wzionsc czopek prosiem wzionsc czopek.. i czytac co jest na[isane na ulotce. Kazde lekarstwo niewlasciwie stosowane.......Chinskie jus som.

prosiem wzionsc czopek prosiem wzionsc czopek.. i czytac co jest na[isane na ulotce. Kazde lekarstwo niewlasciwie stosowane.......Chinskie jus som.

A napisałeś w który otwór???

Pewnie wzięli doustnie i dlatego nie zadziałalo!

Jestem Europejczykiem.

a te stany halucogenne typu hahahahahah to myslisz ze doustnie?????'czopek??' nie dali ulotki.Boje sie brac.

Cześć muls.

A napisałeś w który otwór???

Pewnie wzięli doustnie i dlatego nie zadziałalo!

Cześć jaro.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Krajowy administrator Tusk wszem i wobec obwieszcza swój OSOBISTY SUKCES EUROPEJSKOBUDŻETOWY. Tymczasem dzisiaj Olejniczak powiedział w TVP 1, że to Polsce i tak się należało - bo wynikało z unijnych traktatów.

Ów Tusk dalej rżnie głupa albo nim faktycznie jest. Bo wsiada w tuskobusa i będzie docierał do obywateli osobiście, z zapytaniem, jak ma sensownie wydać unijne pieniądze.

Albo u na jest demokracja większa od ateńskiej, albo rządzi nami Głąb Wielki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a co mial olejniczak powiedziec strategu.

a co mial olejniczak powiedziec strategu.

Strategu - to już jest nieetykietna odzywka! Czyli brak argumentacji.

A to pytanie obywateli na co wydać pieniądze? To jest zapewne mądrość Tuska.

Czekam, aż mi wjedzie w ogrodzenie!

Jak widać zabrakło ci 1/4!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.