Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego potrzebuje takiej "huby", która wyrówna poziom musgu w musgu do poziomu półmózgu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Biedni pizdracy,znowu im nie wyszło!Miało być efektowne konstruktywne wotum nieufności dla rządu z prezentacją kandydata na kandydata na parapremiera.A tu masz,taki klops.Papież abdykuje i wszyscy piszą tylko o tym!Taki niewypał!

Jak ten Benedykt mógł im to zrobić!Przecież mógł chociaż to skonsultować z preziem!

Pan Bóg czy też Duch Św. to ma jednak czasami poczucie humoru.I chwała Mu za to!

Biedni pizdracy,znowu im nie wyszło!Miało być efektowne konstruktywne wotum nieufności dla rządu z prezentacją kandydata na kandydata na parapremiera.A tu masz,taki klops.Papież abdykuje i wszyscy piszą tylko o tym!Taki niewypał!

Jak ten Benedykt mógł im to zrobić!Przecież mógł chociaż to skonsultować z preziem!

Pan Bóg czy też Duch Św. to ma jednak czasami poczucie humoru.I chwała Mu za to!

No Wojtek, powiem ci , że Gacek im nawywijał tą abdykacją,hehe.Szkoda.Chociaż i tak wiadomo , że z góry było skazane na porażkę.W sejmie nikt nie myśli o Polsce i Polakach.

Aaaaaaaaaaaaaa Tomuś sie odnalazł,trzeba do mulsa bo szukał.

<br />W sejmie nikt  nie myśli o Polsce i Polakach.<br />
Tomuś Amerykie..............odkrył!!!Ale numer!

Aaaaaaaaaaaaaa Tomuś sie odnalazł,trzeba do mulsa bo szukał.

Tomuś Amerykie..............odkrył!!!Ale numer!

No nie,nie odkryłem.W Polsce to norma.A tak po za tym to jestem ,potem zniknę na chwilę i wrócę.Może zajaram to pogadamy.

A modrzew , bo zapomniałem zapytać .Ty z mulsem czy przeciw?

No Wojtek, powiem ci , że Gacek im nawywijał tą abdykacją,hehe.Szkoda.Chociaż i tak wiadomo , że z góry było skazane na porażkę.W sejmie nikt nie myśli o Polsce i Polakach.

Dendron stesknił się za Tobą. Możecie sobie teraz z buźki zlizywać.

W sejmie nikt nie myśli o Polsce i Polakach.

Tylko o dendronie, ksywotukasie,i dziadydze i tomuli?

Jezdem za a może przeciw...poczytaj,dojdziesz sam.Przecież to samo z siebie jasne jak słonce jezd.

Wiesz co nie chce się kopać wstecz,więc wystarczy powiedzieć.

Ok już wiem:)

wtopa wielka sie zmobilizowała jus czy jeszce nie?Musisz uważać,bo ta zaraza musgowa mlusa może cie sięgnąć,jesteś blisko.Jest na to lek...szalej-ale on uzależnia.

Jakby cóś to taszunga witka...rozprowadza.5 karny w Sieradzu.

wtopa wielka sie zmobilizowała jus czy jeszce nie?Musisz uważać,bo ta zaraza musgowa mlusa może cie sięgnąć,jesteś blisko.Jest na to lek...szalej-ale on uzależnia.

Jakby cóś to taszunga witka...rozprowadza.5 karny w Sieradzu.

Modrzew, luz .Damy radę sobie z chłopakami.
<br />.ale dacie rade chlopaki.<br />

Chłopaki to majom gile pod nosem mlus,cóś jak ty.Zerwij ruchem głowy gwałtownym w lewo,jak rence nie wspóldziałajom.Może spróbuj du*skiem ruszyć,bo rozum czasowo sie przenióśł i włąściciela olał....nie zwiadamiając,że w czarnej dziurze się zadomowił.Czasem sie teraz nie wypróżnij.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Trzeba powołać międzynarodową komisję śledczą ds. spisku Watykanu przeciwko Kaczyńskiemu. To zapewne masoni w kościele musieli zrobić wszystko żeby zapobiec intronizacji Glińskiego na Imperatora najbardziej niedocenianego imperium we wszechświecie.

Trzeba powołać międzynarodową komisję śledczą ds. spisku Watykanu przeciwko Kaczyńskiemu. To zapewne masoni w kościele musieli zrobić wszystko żeby zapobiec intronizacji Glińskiego na Imperatora najbardziej niedocenianego imperium we wszechświecie.

słabe.Prześcigacie się w pisaniu pierdół gdy tu na wali się Polska.Wy tego nie rozumiecie czy głupa palicie,bo nie chcę wierzyć , że jesteście takimi jełopami.

masz rację , długo jeszcze będziesz bredniami męczył ?

uchowałeś się jeden nie zmanipulowany . Ja , zmanipulowany w dupie mam twoje racje .W konfrontacji z faktami znikają a ty jesteś .... coś nie tak , nie dostrzegasz ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kamil Durczok w dwóch ostatnich "Faktach po Faktach" ośmieszył dwóch (udających) lewicowych polityków: Palikota z Ruchu Palikota i Kalisza (podobno) z SLD.

Ten pierwszy odpowiedzialnością za przegraną, wyłącznie na własne życzenie, sprawą Nowickiej vs. Grodzkiej, obarczył Tuska i Millera. Wydaje się, że następnym osobiście odpowiedzialnym za filozoficzno-polityczne wygłupy Palikota może być i były Kwaśniewski. Też albo nawet.

Ten drugi błysnął interpretacją pozycji i roli marszałka i wicemarszałków w Sejmie. Skrytykował też Leszka Millera i młodych w kierownictwie SLD, którzy myślą (niesłusznie oczywiście) inaczej o przyszłości Lewicy w Polsce - niż były Kwaśniewski.

Kalisz kolejny raz objawił się publicznie jako kret Kwaśniewskiego. Natomiast były Kwaśniewski coraz większą nienawiścią pała do Leszka Millera i większości SLD. Moim zdaniem nie spocznie w swoich knowaniach, dopóki nie zniszczy tej formacji i nie podporządkuje sobie jej spolegliwych resztek.

Dlaczego to robi? Dla zatarcia pochodzenia niby własnego politycznego sukcesu - największego w historii III RP. Były Kwaśniewski bez PZPR, SdRP czy SLD byłby tylko jednym z nic nieznaczących byłych polityków. Trzeba zabić (lub zapić) ten ból. Inaczej nie da się zapomnieć.

Palikot po raz kolejny przestrzelił a ja oddając głos na niego . Była szansa na szybszą odbudowę lewicowej formacji bez byłych kacyków z mentalnością obecnych biskupów. A tak mam SLD z dzidekwłodek ..... kicha

arton55 w innym watku zamieścił poniższy link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przy tym nasze tupolewy, kaczyńscy, glińscy palikoty i dziadygi tracą wszelkie znaczenie. Przydałby im się Ziobro z jupiterem i kamerą przed bramą. Jeśli to wszystko prawda, rzecz jasna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.