Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Znasz to jak widzę.Czarna wołga.....

he he bez czarenj wołgi ,okupacji, rozbiorów i innych dumnych klęsk nie byłoby ciebie. Taki żart historii. Tak więc dziękuj klęskom i czarnej wołdze , że jesteś . Pozostaw historię , która ma ciebie w hmmmm ( mnie również ) i myśl o jutrze .

Ja nie pytam co nam zrobili - tylko konkretnie co tobie zrobili? Napisz w jaki sposób upodlono cię programowo jako człowieka, jak złamano ci twój elitarny kręgosłup, itd? Może zakazywano ci mówić po polsku, może zakazywano ci wierzyć w twojego Boga, a może miałeś zakaz obchodzenia świąt lub odmówiono ci prawa do oświaty lub leczenia? A może pozbawiono cię pracy lub stanowiska albo zamknięto w wiezieniu za przekonania? No, nie wstydź się takich rzeczy, pochwal się tymi własnymi krzywdami.

Widzisz , to jest taka rozmowa z wami.Czy wy udajecie debili , czy chcecie żebyśmy tak myśleli?Nie chodzi o mnie .Tzn, że jak mi nic nie zrobili to mam się nie dopominać prawdy?Czu to ma oznaczać , że jak mnie komunizm nie skrzywdził , bo byłem zbyt mały,to on jest dobry?Nie.To zbrodniczy system.Bardziej, dużo bardziej niż nazizm.I o tym dobrze wiesz.System , który zabił min. setki tysięcy Polaków.I co .Mam chwalić taki system?To chore.Obudź się!

he he bez czarenj wołgi ,okupacji, rozbiorów i innych dumnych klęsk nie byłoby ciebie. Taki żart historii. Tak więc dziękuj klęskom i czarnej wołdze , że jesteś . Pozostaw historię , która ma ciebie w hmmmm ( mnie również ) i myśl o jutrze .

Widzisz sam , jaki masz tok rozumowania.Mam być wdzięczny, że okupowano nas a potem był komunizm a ja mimo tego się urodziłem.Po prostu nie wierzę.Przeczytaj siebie i spróbuj to pojąć.

Nie sądzę , to twardy zawodnik , niemniej obawiam się , czy pana Mulsa nie zbanowano ? (doskwiera mi Jego nieobecność na forum )

Wiem ,że jest twardy.Tylko czy aby na pewno w słusznej sprawie?
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Widzisz , to jest taka rozmowa z wami.Czy wy udajecie debili , czy chcecie żebyśmy tak myśleli?Nie chodzi o mnie .Tzn, że jak mi nic nie zrobili to mam się nie dopominać prawdy?Czu to ma oznaczać , że jak mnie komunizm nie skrzywdził , bo byłem zbyt mały,to on jest dobry?Nie.To zbrodniczy system.Bardziej, dużo bardziej niż nazizm.I o tym dobrze wiesz.System , który zabił min. setki tysięcy Polaków.I co .Mam chwalić taki system?To chore.Obudź się!

Nie rozmawiasz z nami tylko ze mną. Chore jest to co piszesz. I tyle.

Z kim, mesje? Nie odróżniasz dobrych od złych?

Odróżniam.Na szczęście.Dobrych od złych i nas tutaj.Tych co chcą dojść prawdy i tych co nie chcą o tym słyszeć.Dlaczego nie chcą znać prawdy.Nie wiem jaka ona jest .Wiem , że na pewno nie jest rzetelnie wyjaśniona.Niechby i było , że błąd pilota,ok.Ale zbadajmy to.Wykluczmy inne możliwości.Na tym polega badanie.

dziwne , wypisujesz bzdury wyciągnięte z głowy królika a prosta konkluzja o wpływie historii na naszą obecność poważny problem stanowi..... bez niej nie byłoby ciebie i co tobie po wygranym powstaniu styczniowym ?

Nie rozmawiasz z nami tylko ze mną. Chore jest to co piszesz. I tyle.

Dobra dziadek.Wygrałeś.

dziwne , wypisujesz bzdury wyciągnięte z głowy królika a prosty konkluzja o wpływie historii na naszą obecność poważny problem stanowi..... bez niej nie byłoby ciebie i co tobie po wygranym powstaniu styczniowym ?

Ty też wygrałeś.

Obaj jesteście the best:)

.Niechby i było , że błąd pilota,ok.Ale zbadajmy to.Wykluczmy inne możliwości.Na tym polega badanie.

Już dawno to zrobiono, Ale Ty i Tobie podobni nie chcecie przyjąć tego do wiadomości. Niektóre szczegóły nigdy nie zostaną wyjaśnione, bo taka jest specyfika katastrof lotniczych.

Już dawno to zrobiono, Ale Ty i Tobie podobni nie chcecie przyjąć tego do wiadomości. Niektóre szczegóły nigdy nie zostaną wyjaśnione, bo taka jest specyfika katastrof lotniczych.

Taa.Masz rację .Jesteś the best.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czy to: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powstaje-instytut-mysli-panstwowej-min-z-niesiolow,1,5422536,wiadomosc.html faktycznie będzie zalążek nowej siły politycznej w Polsce?

Skład doborowy - m.in.: Stefan Niesiołowski, Jacek Żalek, Michał Kamiński, Roman Giertych, Kazimierz Marcinkiewicz i Leszek Moczulski.

Instytut Myśli Państwowej ma inicjować debatę m.in. na temat euro i polityki prorodzinnej.

W związku z tym uważam, że istotną rolę odegra tu Kazimierz Marcinkiewicz. Wybitny był to premier i tylko osobista zawiść PJK zniszczyła mu dalszą karierę. Musi znać się na ojro bo przecież był i doradcą p.o. prezesa PKO BP i dyrektorem w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju w Londynie. A także na rodzinie, gdyż krótko przed rozstaniem z pierwszą żoną wykłady głosił po kościołach... o roli rodziny.

Leszek Moczulski słuszne treści kiedyś pisał w PRL-u. Inni też są powszechnie znani i lubiani...

Czy to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) faktycznie będzie zalążek nowej siły politycznej w Polsce?

Skład doborowy - m.in.: Stefan Niesiołowski, Jacek Żalek, Michał Kamiński, Roman Giertych, Kazimierz Marcinkiewicz i Leszek Moczulski.

Instytut Myśli Państwowej ma inicjować debatę m.in. na temat euro i polityki prorodzinnej.

W związku z tym uważam, że istotną rolę odegra tu Kazimierz Marcinkiewicz. Wybitny był to premier i tylko osobista zawiść PJK zniszczyła mu dalszą karierę. Musi znać się na ojro bo przecież był i doradcą p.o. prezesa PKO BP i dyrektorem w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju w Londynie. A także na rodzinie, gdyż krótko przed rozstaniem z pierwszą żoną wykłady głosił po kościołach... o roli rodziny.

Leszek Moczulski słuszne treści kiedyś pisał w PRL-u. Inni też są powszechnie znani i lubiani...

hehehehehehe, dobre, hehehe

Nareszcie. A teraz idź na spacerek i w ramach pokuty nie włączaj PC do końca zimy.

A teraz idź do kasy.Koledzy komuszki mają dla ciebie pare srebrników.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />hehehehehehe, dobre, hehehe<br />

Tomuś co tobie?To hehehe,to jakaś oznaka,ze rence nie dajom rady klepać już tych bzdur?Czy może zatwardzenia dostałeś...musgu?Połknij dwie suszone śliwki i dwa kaktusy(Opuncja byś może się nada)a przejdzie.

Muls da sobie rade.Nie mógł zdzierżyć swobody włąsnych rąk.

Tomuś co tobie?To hehehe,to jakaś oznaka,ze rence nie dajom rady klepać już tych bzdur?Czy może zatwardzenia dostałeś...musgu?Połknij dwie suszone śliwki i dwa kaktusy(Opuncja byś może się nada)a przejdzie.

Muls da sobie rade.Nie mógł zdzierżyć swobody włąsnych rąk.

Daję radę, spoko hehehe.Z jełopami fajnie się pisze hehehe

to chyba najnowsza wersja patriotyzmu , badają rynek

A ty jaki masz władz patriotyzm? Pewnie czerwony , hehehe

ty he he długo jeszcze tutaj ?

"

Agnieszka i Ula Radwańskie miały być obrażane w izraelskim Ejlacie przed kilkoma dniami w czasie meczu Grupy I Strefy Euroafrykańskiej (Fed Cup) z Chorwacją. Miejscowi kibice mieli robić wszystko, by zdekoncentrować Polki, m.in. rzucać pod ich adresem wyzwiska. Informację o tym przekazał serwis niezalezna.pl.

Sprawą zajęło się polskie MSZ. W wydanym komuniacie resort poinformował, że w związku z rzekomym incydentem ambasada RP w Tel Awiwie skontaktowała się z trenerem polskiego zespołu. "Zarówno on, jak i zawodniczki, nie słyszeli obraźliwych słów, o których piszą media. Mają natomiast pretensje związane z organizacją turnieju, ale nie oczekują od ambasady podejmowania działań wobec władz Izraela" - czytamy."

niezależne psie kupki

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pewnie nie było obrażania polskich tenisistek przez kibiców, tak jak nie było obraźliwej wypowiedzi jednego z izraelskich ministrów o Polkach, czy chuligańskiego zachowania izraelskiej wycieczki na terenie jednego z byłych KL w Polsce.

Takich zdarzeń w ogóle nie ma.

A czy było oficjalne stanowisko władz i instytucji państwa Izrael w sprawie nazewnictwa Polskie Obozy Koncentracyjne?

Nowoczesne myśli polityki europejskiej AD2013

Władze Amsterdamu planują przymusowe wygnanie do specjalnego osiedla-getta osób niechętnych gejom i lesbijkom oraz homosoksualnym związkom partnerskim.

Papierowy Koń Trojański

Ustawa o udziale zagranicznych funkcjonariuszy lub pracowników....na terytorium RP - na podstawie dyrektywy PEU.

"Dotyczy to sytuacji, w których RP będzie potrzebować międzynarodowej pomocy w postaci interwencji odpowiednich służb, w przypadku ochrony porządku i bezpieczeństwa publicznego"

Rząd RP, Tusk - druk nr 1066

PEU chce wydać kilka milionów euro na monitorowanie prasy i przeszukiwanie forów internetowych w celu znalezienia eurosceptyków i innych osób i organizacji niechętnych polityce PEU.

Za "Daily Telegraph"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pewnie nie było obrażania polskich tenisistek przez kibiców, tak jak nie było obraźliwej wypowiedzi jednego z izraelskich ministrów o Polkach, czy chuligańskiego zachowania izraelskiej wycieczki na terenie jednego z byłych KL w Polsce.

Takich zdarzeń w ogóle nie ma.

A czy było oficjalne stanowisko władz i instytucji państwa Izrael w sprawie nazewnictwa Polskie Obozy Koncentracyjne?

w licytacji na krzywdy przegramy , może przykład mniej przegrany?

problem dotyczy żydożerstwa kłamstwem wywoływanego przez niezależne portale powielanego.

Nowoczesne myśli polityki europejskiej AD2013

Władze Amsterdamu planują przymusowe wygnanie do specjalnego osiedla-getta osób niechętnych gejom i lesbijkom oraz homosoksualnym związkom partnerskim.

Papierowy Koń Trojański

Ustawa o udziale zagranicznych funkcjonariuszy lub pracowników....na terytorium RP - na podstawie dyrektywy PEU.

"Dotyczy to sytuacji, w których RP będzie potrzebować międzynarodowej pomocy w postaci interwencji odpowiednich służb, w przypadku ochrony porządku i bezpieczeństwa publicznego"

Rząd RP, Tusk - druk nr 1066

PEU chce wydać kilka milionów euro na monitorowanie prasy i przeszukiwanie forów internetowych w celu znalezienia eurosceptyków i innych osób i organizacji niechętnych polityce PEU.

Za "Daily Telegraph"

super , tylko niestety mało prawdopodobne . Szkoda .

u nas sami siebie zamykacie w ściśle określonych przez KK i prezesa poglądach

niestety?

Marzy ci się lewacka adolfszczyzna, aż tak daleko doszło to twoje zacietrzewienie wobec innych poglądów?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

w licytacji na krzywdy przegramy , może przykład mniej przegrany?

problem dotyczy żydożerstwa kłamstwem wywoływanego przez niezależne portale powielanego.

(...)

Oczywiście, że przegramy bo przecież to Polska wywołała wojnę z Niemcami, aby ostatecznie rozwiązać problem żydowski poprzez masową ich eksterminację.

Żydzi i Niemcy od lat robią wszystko, aby skutecznie narzucić światu swój punkt widzenia: Holokaust, Wypędzeni, Polskie Obozy Koncentracyjne czy Wyłącznie Polski Antysemityzm.

Oglądam sobie różne filmy o Żydach w czasie II WŚ. W produkcjach zachodnich dobrzy wobec Żydów są Szwedzi, Francuzi, czy nawet Niemcy. Polacy nawet w polskich produkcjach są przeważnie tymi złymi.

oczywiście masz rację ... dobranoc

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.