Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ile razy mam powtarzać nie jestem zwolennikiem PO , wręcz uważam ich za głównych zainteresowanych obecnym zamętem . Obecnie może już nie , przestrzelili i prezes w sondażach wygrywa ale nic nowego się nie pojawiło co można uznać za ich sukces

każdy z was o tym śpiewa a korzysta z mediów kontrolowanych ideologicznie i finansowo przez PiS

żałosny władku, dla przypomnienia historia rodziny twojego redaktora

Trzej najważniejsi członkowie rodziny Adama Michnika to: - jego ojciec Ozjasz Szechter, który w dwudziestoleciu międzywojennym aktywnie działał w ruchu komunistycznym. Szechter był zastępcą członka Komitetu Centralnego nielegalnej Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy dążącej do oderwania od Polski Galicji Wschodniej i Wołynia oraz przyłączenia tych ziem do Ukraińskiej Socjalistycznej Republiki Radzieckiej. Za "próbę zmiany przemocą ustroju Państwa Polskiego i zastąpienia go ustrojem komunistycznym oraz oderwania od państwa polskiego południowo-wschodnich województw" został skazany przez sąd na 8 lat więzienia. Po wojnie był członkiem PZPR. - jego matka Helena Michnik. Przed II wojną światową była współorganizatorką komunistycznej organizacji pionierskiej im. Lenina w Polsce. Po 1945 r. wykładała w szkole Korpusu Bezpieczeństwa Wewnętrznego podległego Ministerstwu Bezpieczeństwa Publicznego - jego przyrodni brat Stefan Michnik - stalinowski zbrodniarz, sędzia i adwokat, informator i rezydent Informacji Wojskowej. Członek Polskiej Partii Robotniczej i Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Od 1952 r. przewodniczył składom sędziowskim sądzącym schwytanych członków żołnierzy podziemia niepodległościowego i członków dawnej partyzantki antyhitlerowskiej. Był sędzią m.in. w procesie por. Andrzeja Czaykowskiego (bohaterskiego żołnierza Armii Krajowej i cichociemnego), w którego egzekucji uczestniczył Teraz wiemy, skąd autor słów "Odpieprzcie się od generała!" (o Wojciechu Jaruzelskim) i "Generał Kiszczak jest człowiekiem honoru" czerpał natchnienie.

teraz ideologiczny przygłup szuka wytłumaczenia , życia nie oszukasz takie jak ty maszerowały przed Stalinem ty masz " niezależnych " ale schemat indoktrynacji opartej na kłamstwie taki sam .

...dla przypomnienia historia rodziny twojego redaktora

Trzej najważniejsi członkowie rodziny Adama Michnika to: - jego ojciec ...

Tobie Tomek, też wypominają ojca lub innego członka rodziny?

TomekL3 to o tobie , nawet nie wiesz dlaczego jesteś prostakiem . Przykre , bowiem takie coś będzie to miejsce kształtowało . Już teraz smutne a co będzie jak ludzie z zasadami poumierają i tylko pseudo patriotyczne gówienka pozostaną

Tu wladek, europejczyku, masz swoja wyborcza

Na łamach „Gazety Wyborczej” ukazał się szokujący artykuł pt. „Niepodległość? Jestem przeciw” autorstwa publicysty Tomasza Piątka. Dziennikarz w bulwersujący sposób wzywa do likwidacji resztek autonomii i niepodległości Rzeczpospolitej!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Skoncz wladek , wstydu oszczedz reszcie lewakow

Ukryta Zawartość

tomuś ja wiem ,. nie twoja wina . Fatalne towarzystwo, nie było od kogo zasad i etyki się nauczyć i mamy chłopaczka , któremu się wydaje że zakłamaniem zniewolony kraj jak mu wmówili uratuje ... szkoda , że tu mam tomusie zamiast pingwinów

one nie podatne na indoktrynację

Wiem wladek , ze jestes niezle poinformowany, taka twoja praca.

za polemikę z czymś tak debilnym jak ty nie płacą ,Muszę dopłacać

WIDZIAŁEM NAZIOLA - genialny film o policyjnych i lewackich brutalnych prowokacjach podczas Marszu Niepodległości w 2011. Polecam!!!

Ukryta Zawartość

Film bardzo dokładnie pokazuje mechanizm lewacko-policyjnych prowokacji.

NIE DAJCIE IM SIE JUTRO NA MARSZU!

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

no tak , PRL wiecznie żywy bez doktorka by zdechł

Film trwa... zobacz sobie ile. Ty odpowiedziałeś po kilku sekundach. Co oznacza, żeś nie oglądał materiału filmowego z linka a tylko plujesz jadem.

Dyżurny komuch forum?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

mam nadzieję , że kiedyś faktycznie ten kraj się odwinie i twoją mordę obije .

jaka prowokacja , jakich lewaków . Judaszu ten kraj za euro sprzedałeś i tu mieszkają Polacy nie lewacy .

mamy się tutaj mordować ? to jest jedyna twoja propozycja na lepsze życie .. żałosne

Odsunąć Partię Oszustów od władzy! Właśnie teraz waży się polska niepodległość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.