Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Teraz po tej interesującej wymianie uprzejmości, chłopaki przedstawią wszystkie za i przeciw na tle kolejnej mordęgi finansowej i jej wpływ na życie zwykłego Kowalskiego w naszym ukochanym Tuskostanie w perspektywie kolejnych ok. 20 lat.

Coś taki przymilny - charakter Ci się zmienił o rok za późno, czy boisz się, że teraz rzucą się na Ciebie z różową farbą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proszę sobie teraz łaskawie przypomnieć kiedy moja skromna osoba była skłonna poinformować o tym fakcie Szanowne forum?

Niemal 3 lata wstecz.

I co Jaro?

Zatkało kakao?

Nie słuchaliście mnie, teraz przynajmniej posłuchajcie Janusza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Coś taki przymilny - charakter Ci się zmienił o rok za późno

Ależ niekoniecznie:)

Zapytuję tylko o sens sporu w momencie kiedy nikomu nie zależy na zmianach w tym temacie.

Nawet bojownikom o czystość atmosfery nad Tuskostanem i wpływu złego stanu tejże na atmosferę nad Mozambikiem choćby.

eraz przynajmniej posłuchajcie Janusza.

Janusza nie należy w ogóle słuchać, szczególnie po tym jakie debilizmy wypowiadał dziś u "Stokrotki"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Takie akcje zielonych zdarzają się wszędzie na świecie i nikt tego nie traktuje w kategoriach kompromitacji.Oczywiście oprócz Rosji gdzie za to idzie się do pierdla.I to jest właściwe podejście do tematu-wg. niektórych forumowiczów.No cóż,stare sentymenty!

że teraz rzucą się na Ciebie z różową farbą?

Ja się różowej nie boję, oddam brunatną i poprawię kolorami tęczy.

Tym bardziej że opowiada to u Moniki.

Hyuna+4minute+Fried+Chicken+Cute+GIF.gif

Dopowiem tylko niedowiarkom, którzy nie rozumieją treści.

Janusz Palikot jest skończony.

Gryzą się pod dywanem, aż miło popatrzeć..

Wszyscy z PO, PSL, SLD, są skończeni.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Źródła Polskiej Agencji Prasowej w PO informują, że rozważany jest scenariusz likwidacji resortu sportu - jego zadania miałyby przejąć ministerstwa edukacji i gospodarki."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nieoficjalnie-rozwazana-jest-likwidacja-ministerstwa-sportu,wid,16180568,wiadomosc.html

O ile pod edukację jeszcze potrafię zrozumieć - to już pod gospodarkę absolutnie nie. Sport będzie przynosił zyski? A może pod MON, Zdrowie albo pod Prezydenta? Efekt i tak będzie ten sam...

A najlepiej było by całkiem sport zlikwidować i po kłopocie.

Takie akcje zielonych zdarzają się wszędzie na świecie i nikt tego nie traktuje w kategoriach kompromitacji.

Wojciechu "zieloni" to jest kompromitacja sama w sobie.

Przede wszystkim owe "ruchy" mocno cierpią na megalomanię.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja się różowej nie boję, oddam brunatną i poprawię kolorami tęczy.

Ja mam prościej, maznę się na biało od głowy do pasa i nikt mi nie zarzuci, że mam nieprawidłową barwę.

Wszyscy z PO, PSL, SLD, są skończeni.

Dlatego z resztek powstanie Platforma Obywatelskiego Sojuszu Ludowo Demokratycznego

Ja mam prościej, maznę się na biało od głowy do pasa

Z czasem ocierając się o teraźniejszość i tak skończysz pstrokato. :)

A najlepiej było by całkiem sport zlikwidować i po kłopocie.

Zacznijmy od Legii i Narodowych kopaczy.

Hyuna+4minute+Fried+Chicken+Cute+GIF+%25282%2529.gif

Szanowni Państwo

Tak kończy się okres w dziejach Polski III RP.

Oczywiście walka o utrzymanie status quo będzie coraz brutalniejsza, bezwzględna, lecz upadek postkomunistów jest już z góry zaprogramowany.

Tego procesu nie da się w żaden sposób powstrzymać, brak narzędzi.

Okres ten będzie wspominany jako największy przekręt rządzących wobec społeczeństwa, wobec jego podmiotowości.

Obecnie w Polsce tylko Jarosław Kaczyński posiada prawo do reprezentowania interesów Polaków.

Jeśli ktoś tego nie rozumie, jeśli większość tego nie zrozumie, to będzie to miało fatalne, nieodwracalne skutki.

Dlatego z resztek powstanie Platforma Obywatelskiego Sojuszu Ludowo Demokratycznego

Zapewne tak, lecz taki sojusz nie wytrzyma zbyt długo.

Wygłodniałe wilki z SLD, kiedy zobaczą barany, rzucą się na nie i będą kąsać jak popadnie.

Nawet niedźwiedzie z PO będą zbulwersowane wyczynami watahy.

Jeśli PSL będzie odstawiony od padliny zbyt daleko, to zacznie knowania.

Mogą pojawić się śpiewy ptaków, lub ukąszenia.

Będzie ciekawie.

ibdEQBLvoSr7SF.gif

Żegnam.

Wojciechu "zieloni" to jest kompromitacja sama w sobie.

Przede wszystkim owe "ruchy" mocno cierpią na megalomanię.

To i tak Pan Pikus w porównaniu do sekty smoleńskiej :)

Obecnie w Polsce tylko Jarosław Kaczyński posiada prawo do reprezentowania interesów Polaków.

Obecnie to on ma prawo do opieki nad swoim kotem.

Do reprezentowania interesów Polaków, będzie mieć prawo jak wygra wybory.

Jak można nie rozumieć tak prostych spraw?

imgCvhkXUdEyT.gif

Po Tusku powinien najpierw posprzątać rząd techniczny.

Sporządzić resume stanu państwa.

IIIRP wie, że Jarosław Kaczyński nie da się wprowadzić na minę, to byłoby zbyt proste.

Potrzebna dla naszego dobra jest całkowita kompromitacja układu rządzącego i właścicieli IIIRP.

Ich konsolidacja a następnie całkowity upadek, jest w naszym najlepiej pojętym interesie.

Żegnam

To jest właśnie ten poziom.

Wszystko ośmieszyć, wyśmiać, sprowadzić do absurdu, naukowców z ZP, Antoniego Macierewicza , prof Rońdę etc.

To właśnie bankrutuje obecnie na naszych oczach, ludzie się już na to nie nabierają, wiedzą, czują że to pusty Public Relations, niczego nie wprowadzający do obiegu, poza pustymi sloganami, ogłupiającymi tych, którzy nie mają czasu na pogłębioną analizę stanu rzeczywistości w państwie.

wladz

Wszystko się sypie, rekonstrukcja starczy na dwa tygodnie, jak nie Grzegorz Schetyna, to Jarosław Gowin czymś uderzy, jak będzie za słabo to dołoży Janusz, albo Pan Prezydent Putin, coś zleci, embargo na owoce miękkie czy coś podobnego do zdjęcia W sieci.

Pooddawajcie komputery, idźcie na przechadzkę, jesteście skończeni.

Myślę, że nie byłaby gorsza od od Tuska.

Bardzo proszę o szacunek dla dorobku artystycznego Hyuny Kim.

Wszystko co da się nazwać jest lepsze od Tuska.

747

Co na to poradzę,że sam się ośmieszasz!

Ja się ośmieszam?

Łaskawco, Wy jesteście na całkowitym dnie, 100 metrów pod mułem.

WASZ TUSK zabrał WAM WSZYSTKO, wszystkie środki unijne, pokupował PENDOLINA I PODOBNE PROJEKTY "POLSKA", zadłużył na bilion niemal dolarów, aby domknąć obecny budżet skubie przyszłych emerytów, lecz KOLESIE MAJĄ SIĘ ŚWIETNIE !..

KGHM - koryto w sam raz jak znalazł, narzędzie do walki politycznej....

WAS NIE MA, I TO OD DAWNA, OD 10 KWIETNIA 2010 NA PEWNO.

PODTRZYMUJECIE U WŁADZY TYCH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO TRAGEDII W SMOLEŃSKU, TYM ODBIERACIE SOBIE WSZYSTKO, Z PRAWEM DO ZABRANIA GŁOSU NA TEMAT OJCZYZNY PRZEDE WSZYSTKIM !!!

Grzegorz7

W sprzątaniu pewnie nie.

Hyuna żeby zarobić na miskę ryżu musi 10-12 godzin niemal codzienni ćwiczyć.

Donald Tusk jakby pracował tyle co ona, zbudowałby DYNASTIĘ TUSKÓW, lecz niestety, zbiór godzin pracy obecnego Premiera jest niemal zbiorem pustym.

Po efektach patrząc, lepiej jakby nie pracował ani minuty, mniej by spieprzył, patrzcie co kto spieprzył i weźcie to pod uwagę w kolejnych wyborach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.