Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

0002P1KR7IX9GI7F-C116.jpg

Rozmowy w Magdalence.

635049103612248528.jpg

Obrady okrągłego stołu w Warszawie.

(...)

,,Z wielkim wzruszeniem cały naród szykuje się na czwartkowe obchody 25-lecia rozpoczęcia obrad Okrągłego Stołu. Dwie światłe partie pracują nad projektami uroczystych uchwał kanonizacyjnych, a wicemarszałek Sejmu Jerzy Wenderlich zaprasza do udziału w uroczystej konferencji pod uroczystym tytułem „Okrągły Stół – doświadczenie polskie czy uniwersalna metoda na demokratyzację”.

http://wpolityce.pl/...e-rozdac-ludowi

Lech Kaczyński nieobecny - usprawiedliwiony.

Proszę Państwa

Miłość m in polega na tym, aby ciągle wybaczać niedoskonałość, posiadać wyrozumiałość i wspaniałomyślność.

Proszę o tym pamiętać!

Lech Kaczyński nieobecny

Trwa wyjaśnianie przyczyny nieobecności.

„Od dawna powtarzam, że Polska nie tylko jest kobietą, ale kobietą z typowym syndromem maltretowanej żony ( ... ), kompletnie pozbawioną poczucia swej wartości i godności.

Gdyby Polacy uważali, że zasługują na normalne, cywilizowane państwo w typie zachodnim, po obecnie rządzących elitach w krótkim czasie pozostałby tylko smród”

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wróciliśmy. Jednak obrońcy WSI są liczni. Oni skupili się w szerokim froncie

A co ty możesz wiedzieć chłopaku o służbach specjalnych? Tyle ile Macierewicz sprzeda?

To już jest skandal, na świątynię opatrzności bożej dotacja 6mln, na teatr 150tys ,Zdrojewski ty kościelny lumpie!

Zbliżają się wybory, trzeba głupiemu ludowi coś wcisnąć, aby utrzymać się na fali. A że sami za to zapłacą? Właśnie dlatego lud jest głupi.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Premier Donald Tusk stwierdził, że nie rekomenduje rekomenduje powstania komisji śledczej ws. Antoniego Macierewicza. Wiceszef PiS w rozmowie z portalem niezalezna.pl podkreśla, że być może niektóre sprawy związane z kłopotami gospodarczymi, a zwłaszcza z "rozgrabianiem pieniędzy z UE" i "różnymi strukturami mafijnymi" w państwie byłyby jaśniejsze gdyby ta wiedza została publicznie przekazana. - Tusk podejmując taką, a nie inną decyzje kierował się własnym interesem - mówi portalowi niezalezna.pl Antoni Macierewicz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wczoraj opisywaliśmy dramatyczną historię matki, której odebrano trzech synów, ponieważ rodzina miała problemy finansowe. Sprawa wywołała spore poruszenie w mediach. - Ja tu nie widzę poza ideologią skrajnie antyrodzinną żadnej logiki – mówi w rozmowie z portalem niezalezna.pl poseł PiS Jan Dziedziczak. - Premier robi „ustawki” z niektórymi rodzinami, ale nie tymi, którym się nie powodzi – dodaje z kolei Dariusz Joński z SLD.

Ukryta Zawartość

Polityka prorodzinna.

Ukryta Zawartość

pod kołderką

Hyuna to jest to, czego miejsce jest pod kołderką Kolego, Kolega znów sądzi po sobie.

1779073_738596012853674_671507034_n.jpg

Ukryta Zawartość

Teraz macie to na co zasługujecie, nie ma rynku.

Koniec.

Ukryta Zawartość

startowała do Europarlamentu

Europarlament to nie olimpiada, czy mistrzostwa świata, coś się pomyliło Koledze, to wszystko przez tych zdradzieckich imperialistów amerykańskich i ich dolary w kartonach.

podaj stopień

Rezerwa, przydział : forum audiostereo, Hyuna Kim.

funkcję

Narrator

Zaczynam cię rozumieć.

.

Rezerwa, przydział : forum audiostereo, Hyuna Kim.

No ale stopień? Np. podchorąży rezerwy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To już jest skandal, na świątynię opatrzności bożej dotacja 6mln, na teatr 150tys ,Zdrojewski ty kościelny lumpie!

Skandal ma ciąg dalszy:

"Doniesienie do CBA i prokuratury w związku z 6 mln zł dotacji, jaką ministerstwo kultury przyznało Świątyni Opatrzności zapowiedzieli posłowie Twojego Ruchu. SLD zamierza z kolei w tej sprawie zawiadomić prokuratora generalnego Andrzeja Seremeta."

Okazuje się, że marszałek Struzik przebił ministra Zdrojewskiego i "(...)przekazał na Świątynię Opatrzności Bożej marszałek województwa mazowieckiego Adam Struzik. - Te pieniądze zostały de facto przekazane na ręce rodzonego brata. To "bantustan", rozdawnictwo pieniędzy w kręgu rodzinnym - mówił Kotliński, podkreślając, że proboszczem Świątyni Opatrzności Bożej był ks. Zdzisław Struzik, brat marszałka Struzika."

I co w tym w końcu dziwnego. Nie od dziś wiadomo, że PO bardziej dba o przyjaciół, a PSL o rodzinę.

No ale stopień? Np. podchorąży rezerwy.

To Ty przy mnie szarża, bo ja jedynie kanonier.

To Ty przy mnie szarża, bo ja jedynie kanonier.

Ja? A to dlaczego?

Ale salutować musisz bo dosłużyłem się bombardiera.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oficera politycznego to szukać trzeba raczej byłoby w PRL-u.

Przecież jest PRL, gen Dukaczewski ściga przy pomocy partii politycznych obecnych w Sejmie, Antoniego Macierewicza, posła opozycji anty systemowej, tępi się i ściga Kościół Katolicki, gdyż teraz kiedy minęło już kilka lat od śmierci JPII, reżimowi wydaje się że już najwyższy czas dorżnąć watahę.

Nie czytasz Gazety?

Nie masz dostępu do TVN24?

tępi się i ściga Kościół Katolicki,

Jak można tępić kogoś kto nieformalnie rządzi w tym kraju?

Antoniego Macierewicza, posła opozycji anty systemowej

Wujco? Ktoś z rodziny? Po objawach śmiem twierdzić, że moje stanowisko jest dalece uzasadnione.

747 masz w salonie wielki portret Antoniego? Pytam z ciekawości.

Jak możesz sugerować mi jakiekolwiek uzależnienia czy natręctwa skoro od miesięcy z uporem maniaka, przy każdej nadarzającej się okazji, wklejasz fotki tej skośnookiej małolaty? Jak możesz sugerować mi depresję, kiedy w co drugim poście żegnasz się z wszystkimi aby następnego dnia pojawić się ponownie? Jak możesz mi takie właśnie rzeczy sugerować?

przy każdej nadarzającej się okazji

Przy każdej nadarzającej się okazji odnosisz się do moich działań, oceniasz je, w sposób genetycznie ukształtowany, co sobie w ten sposób chcesz zrekompensować wiesz Ty sam.

Sittek

Jest okazja, a ja nie wklejam fotek.

Wiesz dlaczego?

Tobie na złość!

Co roku ONZ publikuje prognozy demograficzne dla poszczególnych krajów. W najnowszej możemy przeczytać, że jeśli nasz kraj pozostanie w aktualnych granicach oraz zachowa ten sam trend "naturalnego ruchu ludności" (narodziny/zgony), to w 2060 roku ma nas być 32 miliony, zaś w 2100 zaledwie 26 mln.

W ubiegłym roku po raz pierwszy od 1991 w Rosji urodziło się więcej obywateli niż zmarło. We Włoszech w roku 2100 ma być ta sama liczba obywateli co obecnie. Ale już Francuzów o 20 mln więcej, również o tyle więcej Brytyjczyków. Nawet Czechów ma być o milion więcej.

Cóż, wprawdzie zieloną wyspą jesteśmy, ale ile tego szczawiu można w końcu jeść?

Dość kłamstw resorciaków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

,,Na 3629 pracowników Centrali 1707 posiada powtarzające się nazwiska, a 206 mieszka bądź jest zameldowanych pod tymi samymi adresami.

- to jedno z wielu odkryć dokonanych przez CBA w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, która najwyraźniej stała się „rodzinnym” przedsięwzięciem Polskiego Stronnictwa Ludowego.

Dziennik „Rzeczpospolita“ opisuje wnioski pokontrolne CBA. Są one, nawet jak na polskie warunki i rzeczywistość rządów PO i PSL, zatrważające. ARiMR zatrudnia m.in. męża siostry, brata żony i siostrę żony dyrektora oddziału podkarpackiego.,,

Ukryta Zawartość

,,Stefan Niesiołowski wyznał reporterowi telewizji Superstacja, że... jego przodek negocjował przed bitwą grunwaldzką z Krzyżakami w imieniu króla Jagiełły. - To jest sprawa, którą powinni zająć się medycy, a nie historycy - skomentował Mariusz Błaszczak, szef klubu parlamentarnego PiS.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przy każdej nadarzającej się okazji odnosisz się do moich działań, oceniasz je, w sposób genetycznie ukształtowany,

Jak mogę robić coś co byłoby genetycznie ukształtowane? Przecież gdy powstawałem w II połowie XX wieku twojej Hujni nie było na świecie, nawet jej nie było w 50 letnich planach , wiec w jaki sposób w tym przypadku miałaby zadziałać genetyka?

jego przodek ...przed bitwą grunwaldzką z Krzyżakami

siedział w krzakach i wpierdalał ze strachu mirabelki ....

mogę robić coś

Sittek

Nie mieszaj się do polityki, nic w niej nie ugrasz, skoro nie rozumiesz podstawowych zależności.

Już tylko fakt, że służby przeglądają fora, oraz partie wystawiają funkcyjnych na odcinek portali społecznościowych, tłumaczy moje postępowanie w sprawie Hyuny Kim.

Nie rozumiesz pojęcia takiego jak ocieplanie wizerunku?

wpierdalał

Takim językiem nie zyskasz poparcia publicznego nigdzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.