Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

słowa kompromitacja

Nie interesują mnie Twoje poglądy, nie mam ochoty ich przyswajać, jesteś na forum, w temacie dotyczącym polityki, jeśli chcesz coś przedstawić, bardzo proszę, zajmujesz dotąd wygodną pozycję recenzenta, nie dziw się reakcji.

Netboy, nie dostrzegłeś jeszcze, że powodujesz swoją aktywnością tu zamieszanie?

Naprawdę?

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Widać dywersyfikacja (od zawsze) jest niewykonalna: nierealne plany, opóźnienia w budowie, "bierz lub płać (i płacz)", z każdej strony rosyjski gaz, etc. Straszny ten sen o dywersyfikacji.

Bardziej śmieszny. Ale bardzo kosztowny.

Skoro moje poglądy Ciebie nie interesują, to po jaką cholerę je sobie sam wymyślasz i mi je publicznie przypisujesz? Już pomijam fakt, że potem nawet nie stać na wytłumaczenie się z tego.

Ja robię zamieszanie? Bo czasem skomentuję pisanie, wedle mojego uznania, głupot, kłamstw, albo pokażę palcem czyjąś niekonsekwencję?

Tobie się chyba wydaje, że jako jedyny masz monopol na prawdę, wiedzę i pisanie o czym chcesz. Więc przyjmij do wiadomości, że tak nie jest. I jeśli będę miał ochotę, to nadal będę sobie pisał i wytykał rzeczy z którymi się nie zgadzam lub są ewidentnym oszczerstwem. I do póki nie zaglądam do Twojego dziwnego "pamiętnika skrytego onanisty" , to z całym szacunkiem, ale możesz mi skoczyć, a tym bardziej wpisując kłamstwa na temat czyichś sympatii politycznych, patriotyzmu czy obowiązków wyborczych.

Zrozumiał, czy wolisz w formie obrazkowej, za pomocą zdjęć młodych azjatek?

masz monopol

Azjatka może być, lecz tylko jedna, niestety takie działanie tu może kosztować sankcje.

Mam monopol, bardzo chciałbym , aby z tej roli ktoś mnie uwolnił, bardzo proszę choć podjąć próbę..może się uda..

Jeszcze tu w polityce nie napisałem nic co by się nie sprawdziło, ile lat temu napisałem dosłownie - Aleksander Kwaśniewski jest skończony, albo Janusz Palikot jest skończony, lub Leszek Miller jest skończony, czy w końcu Donald Tusk jest skończony, jak również Grzegorz Schetyna.

Tylko Jarosław Kaczyński jest w stanie podjąć działanie aby wyprowadzić Polskę na drogę rozwoju.

Niczego tu już nie sposób dodać.

Czy kampania wyborcza nie pokazuje tego?

Bez odbioru.

Zrozumiał,

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić co jest grane i właśnie miało tu miejsce? Czy tylko mi się wydaje, że się coś rozjechało w sąsiadujących matrixach.

Oczywiście proszę kolegę 747 o wstrzymanie się od komentarza do tego postu aż do wyjaśnienia całej sytuacji, za co z góry dziękuję.

I choć pierwsze o czym pomyślałem, było "co powiedziałby wujek Staszek - mistrz ciętej riposty"? To po chwili doszło do mnie, że potrzeba jednak więcej zrozumienia i konsultacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dziecinada..

Ukryta Zawartość

Czekamy na wieczór wyborczy..

Żegnam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-)))

Kolega kilka lat temu już miał wątpliwości w stosunku do mojej oceny, w innym temacie, oto jak on dziś wygląda..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Dlaczego udaje pan patriotę, a jest pan zdrajcą Polski?” Premier bezradny wobec odważnej licealistki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ideologicznemu zaślepienieniu

Przesadzasz, nie reaguj emocjonalnie, zawierz Bogu los ojczyzny i bądź pewien, że ocali kraj i poprowadzi do rozwoju, może nawet ktoś wróci z imigracji, albo spłodzi nowe dziecko.

c4766079ec7b4a8af7162aa0bbe58d0d.jpg

Z taką obsadą w EU daleko nie zajedziecie.

W niedzielę wybory, mam nadzieję, że nie będą sfałszowane, są małe różnice w sondażach, więc nie potrzeba wiele by wygrać.

Kolego Fox, bardzo proszę o powagę, jest nowy regulamin, proszę działać w oparciu o powszechnie przyjęte zdrowe zasady współżycia zbiorowego w dobrej wierze.

Tam nie trzeba jeździć, stamtąd potrzeba się wydostać, do wolności, prawdziwej, takiej jaką mają nacje, które się dzięki temu potrafią rozwijać jak USA.

Czasem nawet głupie dziecko we mgle powie coś sensownego - rzeczywiście musimy się wydostać spod wpływu wszechogłupiającego katonacjonalizmu - takiego rzeczywiście w USA nie ma (no, może jeszcze zostały relikty na takim jackowie czy innym polonijnym zadupiu - ale to margines)

USA

USA produkuje dolary, tak długo jak one będą posiadały jakąś wartość, tak długo za nie amerykanie będą kupować sobie wszystko czego zechcą, włączając w to ludzi.

Dlatego jeszcze trzeba się liczyć z USA.

Mają też broń i wojną mogą pokonać każde państwo czy blok.

dziecko we mgle

Dzieci we mgle już wybrały...

fa448d2567f38382ec962b43dd47cace.jpg

Ich...

Przyczynę wszystkich naszych kłopotów.

Dramat.

Ukryta Zawartość

Młodzi Was załatwią, jak zechcą pójść po swoje..

jeszcze zostały relikty

Każdemu się coś należy..

"""Od początku chciałam powiedzieć panu premierowi Tuskowi, że jest zdrajcą narodu ponieważ to jest prawda. Chciałam, żeby więcej Polaków się o tym dowidziało, mówi Marysia Sokołowska, licealista, która skonsternowała premiera. """

671cc85eda728ce4fc00d0a9ff8899ad.jpg

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kolejny skandal. Najpierw z POmpą wprowadza się rejestr korzyści lekarzy. Potem PO cichu likwiduje się go. Obu zabiegów dokonała była minister zdrowia i jeszcze obecna marszałek Sejmu Ewa Kopacz. Trwają kolejne prace, aby kodeks przywrócić, ale jeszcze POtrwają, bo są wymagania legislacyjne, a zapewne Pojawia się i inne. Paru POlityków niebawem może sobie przypomnieć o tym, że są lekarzami.

"Warto dodać, że publikacja pierwszego i jedynego rejestru w 2011 roku wywołała medialną burzę. Okazało się, że wielu lekarzy podejmujących ważne decyzje wykazała przyjmowanie korzyści od koncernów farmaceutycznych." Wg zapewnień ministerstwa zdrowia rejestr zostanie przywrócony. W zmienionej formie.

( Za: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,16016405,Lekarze_nie_musza_ujawniac__co_dostaja_od_koncernow.html )

Niedługo cisza wyborcza, może warto już zamilknąć ..

tu nie ma żartów.

PKW mówi, że nawet jak zalajkujesz teraz profil kandydata na fejsbuku to może przyjść pan policjant i wlepić mandat (dobrze, że nie spałować)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cisza wyborcza to anachronizm i oznaka głupoty polityków.

Natomiast odzywka Wojciecha to zwykła agresja wobec 747,

Wojciech mieniący się tu wszem i wobec liberałem, demokratą, piewcą tolerancji i równości, owocem wszelkich przemian po 1989 zachował się niczym poprzebierany czciciel autokratycznej wszech jednomyślności. Typowe czerwono-różowe lewackie podejście do ludzi o innych poglądach.

Typowy krypto wyborca Palikorwinizmu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

moje poglądy Ciebie nie interesują

Nie masz żadnych poglądów, przyszedłeś tu cwaniaczyć, piekło na Ciebie czeka..

Jesteś produktem, elementem zamiennym, zużyjesz się lub zmęczysz, zastąpią Cię inni, tacy sami albo lepsi, nowe modele, modelu netboy, produkcie internetowy.

Zielone ludziki z Rosji jak tu zechcą kiedyś wejść pokażą Tobie i podobnym, jaka jest prawdziwa, naturalna hierarchia wartości.

1.Siła.

.........

Dalsza nie jest już potrzebna, gdyż pierwsza porządkuje wszystkie pozostałe.

Więc idź z łaski swojej do siłowni ćwiczyć kark, gdyż nawet pośród ludzi z bronią to siła osobista i umiejętności posługiwania się nią są decydujące o kolejności do...koryta.

41e22aedd5dc1112f9497876484caf8a.jpg

Przed tym człowiekiem, przez dwa dni drży cały kraj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę Państwa, do momentu rozpoczęcia procesu wyborczego w Polsce, pozostało jeszcze kilkadziesiąt godzin, możemy ten czas wypełnić sobie słuchaniem ulubionej muzyki.

komentarz z mojej strony

Właśnie takiego komentarza się spodziewałem, wyważonego, logicznie zwartego, pełnego dobrej woli, oraz podejścia metodycznego, więc go otrzymałem.

Nie myliłem się co do Ciebie netboy.

Warto pisząc przekazać choćby minimum treści od siebie, nie z wyuczonych i wyćwiczonych wzorów, wiem że to trudne, ale wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Intuicja mi jednak podpowiada o prawie konsekwencji, co w linii prostej skieruje Kolegę do stanu, jakiego Koledze i nikomu bym nie życzył aby przeżywać w życiu.

cc98a3404bc11ff4590525183fd6363c.jpg

Ukryta Zawartość

"""Nie może być tak, że paru staruszków, którym wydaje się, że mamy rok 1914, terroryzuje swoimi wymysłami cały kraj. Są chyba jakieś granice robienia z nas debili./ cyt /"""

Ukryta Zawartość

Kiedy moja osoba tu na forum, przekazywała prawdę na temat Smoleńska, zostałem zablokowany, to jest jednak śledztwo wysoce upolitycznione, więc podaje tu nowy fakt z jego przebiegu.

Niestety

Pisząc tu, zawsze dostaniesz lajka od Wojciecha Iwaszczukiewicza czy Argusa, niekiedy może nawet od Jaro747, lecz dziś i jutro uważaj, bo plusik może skończyć się nieprzyjemnie, kiedy posłużysz się nieodpowiednio poprawną politycznie treścią do jego uzyskania.

1c1e45674e28936ee97de933295d9447.jpg

Proszę nie zaniedbywać wnuków....

Ci panowie posiadają tak ogromną władzę dziś i jutro, a wcale nie wyglądają na szczęśliwych..czyżby posiadanie pieniędzy dawało lepsze rezultaty, przecież sądzi się powszechnie, że są one tylko środkiem do zdobycia właśnie władzy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cisza wyborcza to anachronizm i oznaka głupoty polityków.

Natomiast odzywka Wojciecha to zwykła agresja wobec 747,

Wojciech mieniący się tu wszem i wobec liberałem, demokratą, piewcą tolerancji i równości, owocem wszelkich przemian po 1989 zachował się niczym poprzebierany czciciel autokratycznej wszech jednomyślności. Typowe czerwono-różowe lewackie podejście do ludzi o innych poglądach.

Typowy krypto wyborca Palikorwinizmu.

Powiedział antykapitalistyczno-antyzachodnio-klerykalno-zaściankowy ędek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.