Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Puste półki, na wieszakach kufajki, sztandary UE - wyprowadzić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

To jest dobre

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

w większości wątków na bocznicy muls.

o jakie to szczęście czytać te mądrości objawione!

Inzynier muls :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

A mnie osobiscie interesuje kiedy ten cyrk osiagnie poziom PRLu.Jedna sluszna partia, jeden sluszny wodz i jedna sluszna gazeta.Juz zaczyna troche przypominac czasy wieslawa w stylu wieslaw! wiesław!.Towarzysze dosc durnowaci zajmujacy eksponowane stanowiska klaniajace sie jedynej slusznej postaci etc. bo ich dzialalnosc i tak nie bedzie miala wiekszego znaczenia.Wielkie majowe demonstracje z flagami i trombami.Wielkie przemowienia i baloniki..Juz nie moge sie doczekac wspomnien.Nie oszukujmy sie wieslaw czyli maliniak zawsze lubiał te postacie i zapewne odegra te role imponujaco.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Maliniak ułaskawił Kamińskiego i jeszcze 3 innych z afery gruntowej! ale pisiaki mają prezydenta!

Już po jego przemówieniu parę dni temu pisałem, ze tak właśnie będzie.

Warto zwrócić uwagę na fakt, że są to pierwsze osoby ułaskawione przez niego. Poprzednie kilkaset wniosków o ten akt łaski odrzucił. Co do jednego.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19203804,pap-nieoficjalnie-prezydent-ulaskawil-mariusza-kaminskiego.html#MT

Przypomnijcie mi kiedy od Pis zaczął rządy ? od wczoraj? to pięknie .....jak myślicie do końca tygodnia co wymyslą jeszcze?

Powiem tak ja mam pamięć dobrą pamiętam ich wyczyny z przed lat na usta jeden skrót mi się ciśnie TKM .....super

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Sądy obecnie mogą sobie skazywać pisowców ile chcą. To i tak nie ma żadnego znaczenia. Są bezkarni. Przecież Pisowiec nie może być winny. Każdy jest prawy i sprawiedliwy.

No to będzie wesoło.

Top 20 od początku lat 90 pamietam jak mieszali kurduple .....jestem z Gdanska i nigdy na nich i ta cala bande nie glosowalem i nie zagłosuje

pozdrawiam lece czytac tematy audio

Kamyczek do PiS'owego ogródka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Top 20 od początku lat 90 pamietam jak mieszali kurduple .....jestem z Gdanska i nigdy na nich i ta cala bande nie glosowalem i nie zagłosuje

pozdrawiam lece czytac tematy audio

Pogadaj z kumplami, może któryś zna dawnych kochanków Prezesa. To jedyne co mogło by teraz ich zmieść ...

Jaroslaw Polske Zbaw jakos mało( ja w stanie wojennym i po nie słyszałem o Nim ) był znany dopiero w 89 wypłynął dzięki Wałesie którego później wieszał

ale niedługo w szkołach i w swiecie itd. będzie że to On obalil komunizm.....

chcesz zeby jutro wszyscy nie zyli?/

Pogadaj z kumplami, może któryś zna dawnych kochanków Prezesa. To jedyne co mo

Jaroslaw Polske Zbaw jakos mało( ja w stanie wojennym i po nie słyszałem o Nim ) był znany dopiero w 89 wypłynął dzięki Wałesie którego później wieszał

ale niedługo w szkołach i w swiecie itd. będzie że to On obalil komunizm.....

errata.. z bratem.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.