Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Burmistrzem Londynu został właśnie muzułmanin. Nasi forumowi islamożercy to chyba piją z rozpaczy, bo tak jakoś zacichli...

Tym bardziej że wygraqł z Polakiem, zresztą arystokratą Żylińskim.

Kogo nasi Polaczkowie nienawidzą bardziej - muzułmanów czy arystokratów?

"Przed konsulatem RP w Nowym Jorku zgromadzili się głównie uczniowie żydowskiej szkoły średniej Rambam Mesvita High School w Lawrence, w stanie Nowy Jork, w tym - jak podkreślali organizatorzy - potomkowie ofiar Holokaustu.

Przybyli oni przed polską placówkę dyplomatyczną z tablicami na których widniały hasła: "3 miliony Żydów zamordowanych w Polsce" oraz "Nie zapomnimy!". Wznosili też okrzyki, że "Polska spłynęła krwią".(...)

Organizator protestu, rabin Zev Friedman w swym przemówieniu obarczył Polaków odpowiedzialnością za istnienie i funkcjonowanie "polskich obozów śmierci". Jego zdaniem powstały one na terenie Polski, ponieważ "Polacy się na to godzili". Przyznał, że niektórzy Polacy pomagali Żydom, ale jak przekonywał "wielu doprowadziło do ich śmierci"."

Także w materiałach przesyłanych przed demonstracją, organizatorzy podpierali się autorytetem Jana Tomasza Grossa, który w wywiadzie dla dziennika "Die Welt" w wrześniu ub.r. powiedział, że "Polacy, którzy zasłużenie są dumni z oporu ich społeczeństwa wobec nazistów, faktycznie zamordowali w czasie wojny więcej Żydów niż Niemców".

(...)"uczniowie nie wiedzieli, iż w trakcie II wojny światowej Polska nie istniała jako państwo". - Ci młodzi ludzie apelowali, żeby Polacy przyznali się do winy, nie mając nawet pojęcia, że w czasie wojny trzy miliony Polaków zostało zamordowanych przez Niemców."'

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny atak środowisk Żydów amerykańskich przeciwko Polsce i Polakom. Jak wcześniej pisałem nie są to pojedyncze przypadki, ale starannie zaplanowana, zorganizowana i realizowana krok po kroku rasistowska kampania światowej diaspory żydowskiej przeciwko Polsce i Polakom.

Kolejny atak środowisk polskich przeciwko Żydom.

Ukryta Zawartość

W taki właśnie sposób prowadzą dyskusje miłośnicy pisiarstwa i komuny. Uważają, że im wolno wypisywać dowolne idiotyzmy i każdy kto się z ich "twórczością" nie zgadza to debil. Ale cóż, w końcu każdy autentyczny półgłówek uważa się właśnie za najmądrzejszego. Ci mądrzejsi zawsze mają jakieś wątpliwości co do swojej nieomylności...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

W taki właśnie sposób prowadzą dyskusje miłośnicy pisiarstwa i komuny. Uważają, że im wolno wypisywać dowolne idiotyzmy i każdy kto się z ich "twórczością" nie zgadza to debil. Ale cóż, w końcu każdy autentyczny półgłówek uważa się właśnie za najmądrzejszego. Ci mądrzejsi zawsze mają jakieś wątpliwości co do swojej nieomylności...

Szkoda, że nie powołałeś się przy okazji na twórczość Grossa. Ja przynajmniej przytoczyłem fragmenty zgodne z moją tezą. Ty jako kolejny zamieszczasz debilny i napastliwy wpis.

Żeby chociaż pół.

Kolejny raz pokazujesz swoją wyjątkowa mądrość trolla.

dziadekwłodek

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że robisz dokładnie taką samą robotę jak ci demonstranci w USA?Tylko w drugą stronę.Wcale bym się nie zdziwił gdyby w amerykańskim necie cytowano twoje wpisy jako przykład polskiej wrogości wobec Żydów.Jesteś takim samym ekstremistą jak ten rabin bo widzisz wszystko jednostronnie.Jesteście z jednej gliny.

Polska stanowczo sprzeciwia sie przyjmowaniu imigrantów. To dlaczego w moje jdzielnicy powstały dwa kolejne bary z kebabem w których pracują islamscy brodole których za sam wygład należy deportować, a po ulicach łazi coraz więcej zakutach w szmaty bab?

Mamy rozumiec ze to są turyści i inwestorzy kapitałowi, a nie uchodźcy?

Wiec jak teraz wyglada uchoca wg unijnej normy??

Może przyjeżdża z karabinem i pasem szahida, które zdaje dopiero na granicy niemieckiej - podczas robienia sobie słitfoci z Merkelową???

dziadekwłodek

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że robisz dokładnie taką samą robotę jak ci demonstranci w USA?Tylko w drugą stronę.Wcale bym się nie zdziwił gdyby w amerykańskim necie cytowano twoje wpisy jako przykład polskiej wrogości wobec Żydów.Jesteś takim samym ekstremistą jak ten rabin bo widzisz wszystko jednostronnie.Jesteście z jednej gliny.

Oni sa może nawet z jednej GMINY.

Tylko jeden wyjechał na wschód w 1917 i został rewolucjonistą, a drugi w strone przeciwną i został kapitalistą.

To dlaczego w moje jdzielnicy powstały dwa kolejne bary z kebabem w których pracują islamscy brodole których za sam wygład należy deportować,

Ci nie wyciągają łap po socjal. Jeśli nie bankrutują, to znaczy, że są pożyteczni i potrzebni.

Biznesmeni (prywaciarze) są ogólnie mniej awanturujący.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

nie chcesz zrozumieć ,że ten dowcip zacytowany przez asterixa

Generalnie raczej nie jesteś osobą odpowiednią do tłumaczenia się z innych

Przypomnieć Tobie Twoją wypowiedź o jednym z userów w kontekście zamachu w Brukseli?

Akurat asterix raczej nie rozumie w ogóle co wkleja, nie mówiąc już o tym co pisze.

Typowy bezrozumny wklejacz,

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Generalnie raczej nie jesteś osobą odpowiednią do tłumaczenia się z innych

Przypomnieć Tobie Twoją wypowiedź o jednym z userów w kontekście zamachu w Brukseli?

Akurat asterix raczej nie rozumie w ogóle co wkleja, nie mówiąc już o tym co pisze.

Typowy bezrozumny wklejacz,

Polecam się jakby co na przykład

pozdrawiam serdecznie

Jak to jest ze Azjatów jest jeszcze więcej na świecie, są wszędzie, innego wyznania a z nimi nie ma takiego problemu

Ostatnio rozmawiałem z Serbem, ciemnej karnacji, wyznania ortodoksyjnego,

strasznie przeklinał turków i kordów, mówił, zobaczcie jak my Słowianie się pierwszy raz widzimy i się śmiejemy, porozumiewamy jak byśmy długo znali, jesteśmy przyjaźni, a oni chodzą z nożami, złe miny na twarzach, to są źli ludzie.

Po co oni tu lezą, maja piękne tereny, pomoc mogli by otrzymać z innych krajów, odbudowywać swoje domy,

nie. lezie ta szarańcza, niszczą, wprowadzają chaos, strach, narzucają swoje racje bez szacunku dla, popatrzcie na mapie cofnijcie się wstecz i wyobraźcie sobie jak się rozprzestrzeniają,

sam jestem imigrantem ale ja się dostosowałem, ja niczego nie chcialem, nie żądałem, z integrowałem się, tak samo nie mam nic do muzułmanów którzy przyjeżdżają się uczyć, lekarze itd.jak robią to na całym świecie inni obcokrajowcy według międzynarodowych praw.

oczywiście żeby zapewnić ochronę z terenów wojennych ludziom tego naprawdę potrzebującym

ale ta hołota nie powinna być tu wpuszczona, gdzie są dzieci i bezbronne osoby. ci którzy na to zezwalają powinni być oskarżeni i ukarani za zdradę i zagrożenie dla kraju i społeczeństwa.

mysle ze TE hołote nalezy utopic jeszcze u brzegow grecji a Te hołote ktora tu juz jest wyslac do obozu/Czyz nie?/

razem z Romami .Oni tez sniadzy i kozy hoduja.

natomiast naszej holocie dac domy tamtych.zreszta sami wezma.

myslalem, pobiegłem ale wiadomo ...o nielocie nie znajdzie.Przyjdzie mi samemu..

nielot to smiech od morza do tatr.Cienzko bendzie...

podobno nawet zyrandol wzieni z palacu bo strach ze nie upilnuje.

siebie wklei i tak zostań w bezruchu.

Prezes panie X wzywa czas złożyć pokłon........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

gdybyz jeszcze wzywał..oni tak spontanicznie po raczkach i buzi.

po wypraniu musgu czas na wyprane mankiety do calowania.

fofman codziennie rano czyscił buty wystawione dzien wczesniej.Oplaciło sie.

naucz sie chlopcze cokolwiek.Skala nie ma znaczenia.Tyle emigrantow w skali europy ..zanim zaczniesz pisac naucz sie.Zacznji od tego ze cała UE to 500mln a USA to 300mln.

kogo stać na taka hojność z grabieży innych i swojego narodu

tu widac ze nawet grabiez to slowo tobie obce.

tu widac ze nawet grabiez to slowo tobie obce.

Pożyczyli i zarobili

Nie chce mi się tłumaczyć jak jest skonstruowany system podatkowy w Niemczech, szczególnie ze Twój szacunek do rozmówcy jest taki sam jak hołoty do Świata

naucz sie chlopcze cokolwiek.Skala nie ma znaczenia.Tyle emigrantow w skali europy ..zanim zaczniesz pisac naucz sie.Zacznji od tego ze cała UE to 500mln a USA to 300mln.

Dziękuje za komplement

Życzył bym ażeby weszli Tobie na zarobki tak jak mi to zrobili, dla wyszkolenia Imigrantów,

nie będę życzył żeby spotkało Twoja rodzinę co innych po spotkaniu z takimi ludźmi

Tak, z Tobą na pewno skończyłem pisać.

dla wyszkolenia Imigrantów,

Sameś imigrant, skoro siedzisz w Niemczech. Sio do Polski.

Jak to jest ze Azjatów jest jeszcze więcej na świecie, są wszędzie, innego wyznania a z nimi nie ma takiego problemu

Palestyńczycy i Irańczycy, Irakijczycy i Khmerowie, Syryjczycy i Tamilowie - narobili i robia dalej problemy. Czytaj prasę.

Wsio Azjaci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.