Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sam zacytowałeś, sędzia jest bezradny. U nich małżeństw nieletnich nie ma, w innych krajach są, w Polsce również. Choćby chciał, nic nie może. A pedofilem takiego kogoś jak najbardzoej nazwę, o ile sam jest pełnoletni.

treblig, ja nie o to pytalem, moglbys odpowiedziec na pytanie?

Mam tez pytanie do moderacji, czy moderacja chce zeby tu sie toczyla rzeczowa dyskusja, czy ma byc pierdolnik wywolywany przez panow typu muls, przytaczam ost. 2 komentarze tego delikwenta:

"mozna bucek.to nie twoje sprawy i nie na twoj poziom"

"o szwecji masz takie pojecia jak ja o hodowli biedronek"

No sry, albo o czyms gadamy, albo robimy syf

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

treblig, ja nie o to pytalem, moglbys odpowiedziec na pytanie?

juz odpowiedziałem, przeczytaj post po edycji, za pierwszym razem nie wszedł cały, bo stukałem z telefonu. Jeśli facet pełnoletni wchodzi w związek z 12 latką to bez wątpienia nazwę go pedofilem. Chyba że małżeństwo było zaaranżowane przez rodzinę i oboje zawierali je jako małolaty.

No to dzieki za odpowiedz

I jeszcze jedno pytanie, jak myslisz, dlaczego muslimy tak czesto wspolzyja(zenia sie) z nieletnimi, tzn ponizej 18?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Coraz częściej w szkołach dzieci, które nie mówią dobrze po polsku, są innej wiary czy mają inny kolor skóry słyszą od rówieśników "Ty uchodźco". Sygnały o tym trafiają do organizacji pozarządowych.

" – Myślę, że dzieci powtarzają to, co słyszą wokół: od rodziców, nauczycieli, z mediów, w tym z mediów społecznościowych czy od znajomych. Słyszą m.in., że uchodźcy to zagrożenie i zło, nie weryfikują tego. I uznają, że skoro uchodźca to ktoś zły, to to słowo może być obelgą dla kolegi czy koleżanki"

Zwraca uwagę na coś jeszcze – w tej chwili problem dotyczy m.in. tych szkół, które od lat są szkołami wielokulturowymi i potrafiły sobie wcześniej z tym radzić. – Są takie miejsca, w których dzieci cudzoziemskie czuły się do tej pory jak u siebie, ale przestały się tak czuć – mówi Aleksandra Chrzanowska ze Stowarzyszenia Interwencji Prawnej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A zastanowiłeś się co będzie jeśli taki ktoś przyjedzie do Polski? Co zrobi polski sąd w takiej sytuacji? Wsadzi gościa za pedofilię, czy uzna małzeństwo za legalne. Albo co będzie jak do Polski przyjedzie arab z legalnie poślubionymi 4 żonami? Wsadzą go z miejsca za bigamię, czy pozwolą uznać je za legalne żony i w ten sposób będzie można tak samo stwierdzić że Polska akceptuje pedofilię czy bigamię. Zobacz jak traktują sprawy o pedofilię na zachodzie, a jak u nas, a potem pisz, że oni pedofilię akceptują. Z ich punktu widzenia to raczej jest odwrotnie. Tak jakby powiedzieć, że polskie prawo też akceptuje pedofilię, bo nie ściga z urzędu każdego Roma, który zrobił dziecko swej małoletniej według naszego prawa żonie. Mimo że Romowie też są obyqatelami Polski i polskie prawo ich obowiązuje, to jakoś na to przymyka się oko.

Coraz częściej w szkołach dzieci, które nie mówią dobrze po polsku, są innej wiary czy mają inny kolor skóry słyszą od rówieśników "Ty uchodźco". Sygnały o tym trafiają do organizacji pozarządowych.

" – Myślę, że dzieci powtarzają to, co słyszą wokół: od rodziców, nauczycieli, z mediów, w tym z mediów społecznościowych czy od znajomych. Słyszą m.in., że uchodźcy to zagrożenie i zło, nie weryfikują tego. I uznają, że skoro uchodźca to ktoś zły, to to słowo może być obelgą dla kolegi czy koleżanki"

Zwraca uwagę na coś jeszcze – w tej chwili problem dotyczy m.in. tych szkół, które od lat są szkołami wielokulturowymi i potrafiły sobie wcześniej z tym radzić. – Są takie miejsca, w których dzieci cudzoziemskie czuły się do tej pory jak u siebie, ale przestały się tak czuć – mówi Aleksandra Chrzanowska ze Stowarzyszenia Interwencji Prawnej.

Ukryta Zawartość

Nie rozumiesz, ze sami muzulmanie do tego doprowadzili, w duzej mierze?

A zastanowiłeś się co będzie jeśli taki ktoś przyjedzie do Polski? Co zrobi polski sąd w takiej sytuacji? Albo co będzie jak do Polski przyjedzie arab z legalnie poślubionymi 4 żonami? Wsadzą go z miejsca za bigamię, czy pozwolą uznać je za legalne żony i w ten sposób b3dzie można tak samo stwierdzić że Polska akceptuje pedofilię czy bigamię. Zobacz jak traktują sprawy o pedofilię na zachodzie, a jak u nas, a potem pisz, że oni pedofilię akceptują. Z ich punktu widzenia to raczej jest odwrotnie.

znowu nie odpo. na moje pytanie, odp. na moje, to z checia odpowiem na twoje, jak zdaze.

Ukryta Zawartość

A zastanowiłeś się co będzie jeśli taki ktoś przyjedzie do Polski? Co zrobi polski sąd w takiej sytuacji? Albo co będzie jak do Polski przyjedzie arab z legalnie poślubionym

to juz sie dzieje bo np nie przyjezdzaja do nas pary gejow ,malzenstwa gejow z dziecmi albo jak przyjada to ukrywaja ten fakt.Ale jeszcze jestesmy w europie.A jak wylecimy.To ziobro zamknie ich jak beda polakami a dzieci odbierze..

Nie rozumiesz, ze sami muzulmanie do tego doprowadzili, w duzej mierze?>>>no i generalnie cyklisci i wegetarianie

hehe, no straszne, geje z dziecmi do nas nie przyjezdzaja, natychmiast zmienic prawo:)

ty sie czytasz mulsik?

Nie rozumiesz, ze sami muzulmanie do tego doprowadzili, w duzej mierze?

znowu nie odpo. na moje pytanie, odp. na moje, to z checia odpowiem na twoje, jak zdaze.

nie odpowiedziałem, bo to nie było pytanie tylko stwierdzenie. Znam sporo muzułman z Kruszynian i okolic i jakoś nie widziałem, żeby się bardziej za małolatami oglądali niż ich polscy sąsiedzi. Ani nie znam tam żadnego przypadku ślubu z nieletnią. Innych muzułman nie znam, więc trudno mi powiedzieć.

Ale nie musisz znac, chyba doskonale zdajesz sobie sprawe, ze muzulmanie czesto biora sobie nieletnie za zony.

A zastanowiłeś się co będzie jeśli taki ktoś przyjedzie do Polski? Co zrobi polski sąd w takiej sytuacji? Wsadzi gościa za pedofilię, czy uzna małzeństwo za legalne.

Ani jedno ani drugie. Ponieważ stosunek seksualny z nieletnią miał miejsce poza granicami Polski, nasze sądy nie mają tzw. właściwości miejscowej. Natomiast małżeństwo nie zostanie uznane za legalne, bo nie jest legalne zgodnie z polskim prawem. Dokładnie tak samo jak homo-"małżeństwo" zawarte za granicą.

Mam wrażenie jakby postęp strasznie sprymitywizował myślenie w kierunku jednowymiarowości, ew. jednowarstwowej sieci neuronowej, niezdolnej do rozwiązania problemu typu XOR.

ty bucek jak cokolwiek jest nie tak to winni sa muzulmanie, geje, zydzi ,bladzi , czarni i etc.Skup sie i moze dojdzie do ciebie ze to tez ludzie a prawa powinni miec takie jakie obowiazuje reszte.Ci co sie na to nie zgodza wyjada.Proste czy jeszcze raz.Nasze prawo tez jest smieszne momentami i tez wymaga poprawy jak przemoc w rodzinie.Malzenstwa homoseksualne..I za to sie wez bo za to nie odpowiadaja muzulamanie.A ty nawijasz ti jakies plecione wianki zadajac jeszcze durniejsze pytania.

mulsik, wlasnie jestes przykladem tego o czym mowi misiomor powyzej, wczytaj sie w to co wrzucam, w to co komentuje, to moze zrozumiesz, ale wczytaj sie, bo z szybkim lapaniem masz problemy.

Co do nieletnich, moze wyjasnie, muzulmanie, oczywiscie nie wszyscy, nie do konca widza w tym problem, poniewaz kieruja sie swoja religia, ktora w pewnym stopniu(patrz Mahomet) daje im na to przyzwolenie. I maja gdzies, ze czasy sie zmienily. Oni, oczywiscie nie wszyscy, ale bardzo wielu, odbieraja wszystko literalnie. Jeden imam z drugim jeszcze ich do tego zacheca, no i mamy pedofilie. Oczywiscie z naszego punktu widzenia.

a czego jestem przykladem? Takie przyklady swiadcza tylko o tym ze prawa sa rozne i w europie czas je ujednolicic na co u nas sie nie zanosi.

a czego europa w przyszloszci pragnie.Teraz bucek łapiesz.Przyklady Praw nabytych poza granicami europy tez beda podlegaly pod prawo europejskie jesli zajdzie taka potrzeba,

Ani jedno ani drugie. Ponieważ stosunek seksualny z nieletnią miał miejsce poza granicami Polski, nasze sądy nie mają tzw. właściwości miejscowej. Natomiast małżeństwo nie zostanie uznane za legalne, bo nie jest legalne zgodnie z polskim prawem. Dokładnie tak samo jak homo-"małżeństwo" zawarte za granicą.

Mam wrażenie jakby postęp strasznie sprymityzował myślenie w kierunku jednowymiarowości, ew. jednowarstwowej sieci neuronowej, niezdolnej do rozwiązania problemu typu XOR.

Pytania właściwie miały być retoryczne, tym niemniej dziękuję za zwięzłą i wyczerpującą odpowiedź. Polski sąd zrobi to samo co zrobił szwedzki. Bo tak nakazuje mu prawo. I tyle.

Pytania właściwie miały być retoryczne, tym niemniej dziękuję za zwięzłą i wyczerpującą odpowiedź. Polski sąd zrobi to samo co zrobił szwedzki. Bo tak nakazuje mu prawo. I tyle.

Nie zrobi tego samego. W przypadku gdyby doszło do kolejnego stosunku między tym mężczyzną i tym dzieckiem, juz na terenie Polski, mężczyzna zostanie ukarany. I nie sądzę żeby sąd oddał nieletnią pod jego opiekę.

a czego jestem przykladem? Takie przyklady swiadcza tylko o tym ze prawa sa rozne i w europie czas je ujednolicic na co u nas sie nie zanosi.

a czego europa w przyszloszci pragnie.Teraz bucek łapiesz.Przyklady Praw nabytych poza granicami europy tez beda podlegaly pod prawo europejskie jesli zajdzie taka potrzeba,

No widzisz, a jakim cudem ty chcesz ujednolicic prawa jakimi kieruja sie muzulmanie z prawami jakimi kierujemy sie my w Europie, nie widzisz sprzecznosci. A wyrok w Szwecji jest ewidentnym uklonem w kierunku prawa nie europejskiego, ale islamskiego.

Wygląda na to, że zmierzch to mamy u siebie i to niezły, nie potrzeba nam refjudżis....sami się wykończymy:

Ukryta Zawartość

Huczy się o kilkudziesięciu ofiarach terroryzmu (w całej EU w skali roku!) , a drogi w naszym kraju to jest dopiero prawdziwa rzeźnia...ponad 3 tys ofiar śmiertelnych rocznie i 40 tys rannych....to jest prawdziwa wojna.

Kierowców się nie edukuje, nie ma akcji informacyjnych na temat bezpieczeństwa, wciąż można załatwić przegląd techniczny 23-letniego auta bez hamulców za "kilka zł"...etc.

Takim filmem powinien rozpoczynać się każdy kurs na prawo jazdy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Nie zrobi tego samego. W przypadku gdyby doszło do kolejnego stosunku między tym mężczyzną i tym dzieckiem, juz na terenie Polski, mężczyzna zostanie ukarany. I nie sądzę żeby sąd oddał nieletnią pod jego opiekę.

oczywiscie, i tak byc powinno, staje sie pelnowymiarowym pedofilem.

Katole tez.

A ten znowu, no blagam, czy ciebie pogielo, rozum tracisz, katol wspolzyjacy z nieletnia jest wsadzany, i tyle

Jak znam zycie, zaraz pojedzie z klechami, ty jednak top jest nr 1 prymitywow tego watku.

Masz rację, zapomniałem o tym, że u nas dozwolone prawnie są stosunki z osobami powyżej 15 roku życia. Ale u Szwedów chyba też? Czy tam jest inaczej?

Kierowców się nie edukuje, nie ma akcji informacyjnych na temat bezpieczeństwa, wciąż można załatwić przegląd techniczny 23-letniego auta bez hamulców za "kilka zł"...etc.

Nie potrzeba - wystarczy medalik w podsufitce albo na byczym karku.

A ten znowu, no blagam, czy ciebie pogielo, rozum tracisz, katol wspolzyjacy z nieletnia jest wsadzany, i tyle

Chyba że nieletnia ma 15 lat, a facet nie jest jejj nauczycieliem, wujkiem itd - wtedy nie nie jest wsadzany.

Jak znam zycie, zaraz pojedzie z klechami, ty jednak top jest nr 1 prymitywow tego watku.

Klechy wspóżyją z młodszymi niż 15 lat, z chłopcami też.

Masz rację, zapomniałem o tym, że u nas dozwolone prawnie są stosunki z osobami powyżej 15 roku życia. Ale u Szwedów chyba też? Czy tam jest inaczej?

W polskim prawie o ile mi wiadomo zabronione są stosunki kazirodcze - tzn. między prawnym opiekunem nieletniego, a nieletnim.

Muzulmanie to jedno.Jakby ich nie było to wrogami byliby polacy.Ci z SB, ci z wyborczej, ci z zachodu, wschodu i u..j wie jeszcz jacy.Ale generalnie winni sa muzulmanie.To ze mezowie wala zony tez, bo musza gdzies odreagowac tych muzulmanow.

Ktorzy dopiero beda.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.