Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zydzi

Żydzi są problemem.

juz sie nie zapaliesz na rozum

Spokojna Twoja, swoje zrobiłem, mam czyste sumienie, to wystarczy.

Cinżko bedzie o ten z Odessy

Dużo wiesz na temat tamtych stron, naprawdę sporo..

Wiem numerek jak cie wyciongnoć z Łubianki, tylko musisz współpracować. Musgiem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

tylko twoim.

Nie masz argumentów.

Tak czy inaczej dopiero czas stawia każdego człowieka na właściwym, należnym miejscu, coraz więcej się wyjaśnia z najnowszej historii, jednak stare prawa rządzące światem wciąż są aktualne, znając je dokładnie widać stan obecny i przyszłość.

Lepiej być pięknym i bogatym..

Biednemu zawsze..

Wśród najlepszych przyjaciół psy..

ETC.

wyciongnoć z Łubianki

Posługujesz się specjalistycznym nazewnictwem narzędzi do walki klasowej, walcz o pokój, walcz, na pewno zwyciężysz, inaczej w ogóle być nie może.

ładnie schetyna wypunktował babe.A wyrzucił ja kurdupel.Pieknie.Kurdupel na pasku schetyny?

Schetyna powinien w Sejmie z trybuny oficjalnie podziękować Kaczyńskiemu za obalenie Szydło.

bo akurat tylko taki pozostal ostatni idiota na swiecie.A ja jezdem mlot na idiotow.

Schetyna powinien w Sejmie z trybuny oficjalnie podziękować Kaczyńskiemu za obalenie Szydło.

taak gdyby był...wybitny.

go czasu z Twojego życia, jak tu wylewasz się z Jego powodu

747

Czy jak już ten wasz pis z morawieckim kukiełkom prezesa zwycięzy ostatecznie to będzie taki dobrobyt, że zamówione towary można będzie odbierać przez telewizor jak dekady temu prorokowało radio Erewań?

Kiedy k**wa, wasza władza w końcu okrzepnie.!

Wicie rozumicie...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

747 boisz się trudnych pytań. Wracaj na zplecze króciótkiej ławki. Czyli na gumno.

747 boisz się trudnych pytań.

Pojęcia nie masz jak je zadać, na knajackim poziomie wszystkie są dla mnie ..trudne, masz prawo tego nie rozumieć..

dretwe przemowienia patetyczne

Został Andrzejek, nie raz go posłuchasz..

magiel.

To realpolitic.

kogo wcześniej kilka dekad finansowałem

Nie wiem, mogę tylko domyślać się na podstawie przesłanek, znajomości wschodu..

my zbadamy skad

Dostał o kogoś, kto ma tej makulatury znacznie więcej, ile tylko chce, lub kce, jakbyś Ty to napisał..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.