Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ile moja żona wczoraj czekała na przyjęcie do szpitala na patologię ciązy(jest po 40) po skierowaniu ja tam przez tamtejszego lekarza?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie choruję, nie znam się na szpitalnictwie..

No ale jako człowiek, powiedz ile czekała kobieta w badzo zaawansowanej ciązy na przyjęcie do szpitala po skierowaniu?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest przesunięcie.

Krzyczał tylko Sakiewicz.

Już ci pisałem, Antek nie został "przesunięty" tylko "posunięty". I to bez całusków i bez mydła.

Tylko Sakiewicz powiadasz? Łżesz jak PiSowiec.

"Prawicowy pieśniarz Paweł Piekarczyk, który został odznaczony przez prezydenta Andrzeja Dudę Krzyżem Kawalerskim Polonia Restituta za sławienie pamięci Żołnierzy Wyklętych chce zwrócić order. Powodem jest sprzeciw wobec odwołania ze stanowiska ministra MON Antoniego Macierewicza.

Paweł Piekarczyk nie zgadza się z ingerencją Andrzeja Dudy w kształt nowego rządu Mateusza Morawieckiego. Namawia także pozostałych odznaczonych, by dołączyli do jego protestu.

Paweł Piekarczyk wielokrotnie wychwalał i podkreślał zasługi Antoniego Macierewicza. Decyzja o odwołaniu ze stanowiska bardzo go zabolała. - Macierewicz konsekwentnie przez całe życie działa w obozie niepodległościowym. Zawdzięczamy mu lustrację, rozbicie WSI, działania na rzecz wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej i odbudowę polskiej armii – żalił się na łamach portalu niezależna.pl Piekarczyk.

Bard prawicy, jak mówi się o Piekarczyku jest zrozpaczony tegoroczną rekonstrukcją rządu. - W wyniku uporu prezydenta Dudy Antoni Macierewicz stracił stanowisko, a tacy ludzie jak Dukaczewski i klan byłych politruków w BBN mogą otwierać szampana – dodał."

Jestem Europejczykiem.

W każym bądź razie ja swój obowiązek wobec ojczyzny spełniam dozgonnie.

Przywołujesz postacie dalekie od polityki.

Umiesz czytać? Nie pisałem "politycy" tylko "prawaki". Ich lament było słychać nawet u mnie na wsi. Sam płakałeś po Antku, przypomnieć?

Jestem Europejczykiem.

Nie mogę zbyt wysoko przegrać.

A w co grasz, bo stawka mnie nie interesuje?

roztropne posunięcie

Wiem, że to niwiele, ale minister zdrowia został odwołany..

Sam płakałeś po Antku

Nie żartuj, narzekałem na Emulewicz, oszczędzę przymiotników, przecież to oczywiste, że przed wyborami chowani są niepopularni ministrowie, pisałem że przed ostatnimi ukryty był zarówno Jarosław Kaczyński jak i Antonii Macierewicz.

To rytuał.

prawak

To dziwna kategoria, PiS to partia lewicowa, nie rozumiem dlaczego nie udzielasz jej swojego poparcia.

Prawica to prywatna własność i biznes.

Prywatny biznes w Polsce jest w rękach dawnej lewicy, /mafii/ więc...

Taką mamy gmatwaninę w naszym kraju Jaro, nie wiesz tego..?

Kto mówił że mafie kosmopolityczne rozkradły Polskę, Gudzowaty do Oleksego czy Jarosław Kaczyński do Antoniego Macierewicza ?

Wiem, że to niwiele, ale minister zdrowia został odwołany..

Nie żartuj, narzekałem na Emulewicz, oszczędzę przymiotników, przecież to oczywiste, że przed wyborami chowani są niepopularni ministrowie, pisałem że przed ostatnimi ukryty był zarówno Jarosław Kaczyński jak i Antonii Macierewicz.

To rytuał.

Łatwo wam PiSowcom wcisnąć każdy możliwy kit.

Jestem Europejczykiem.

7 godzin!

Teraz mam jasność dymisji ministra, w tzw służbie zdrowia mieszała główna macherka, Ewa Kopacz, później człowiek lewicy, audiofil, PiS nie dał do dziś rady posprzątać, - osiem lat zrobiło swoje.

każdy możliwy kit

Zacytuj moje zdziwienie dymisją Antoniego Macierewicza wyrażone tu na forum .

Nie ściemniaj.

Teraz mam jasność dymisji ministra, w tzw służbie zdrowia mieszała główna macherka, Ewa Kopacz, później człowiek lewicy, audiofil, PiS nie dał do dziś rady posprzątać, - osiem lat zrobiło swoje.

Zacytuj moje zdziwienie dymisją Antoniego Macierewicza wyrażone tu na forum .

Nie ściemniaj.

Mam tracić czas dlatego, że robisz z siebie idiotę???

Jestem Europejczykiem.

""– W czasach rządów Platformy Obywatelskiej służba zdrowia była w fatalnej kondycji. W 2009 roku lekarze wystosowali list do NFZ, w którym informowali, że jeżeli sytuacja się nie poprawi będą zmuszeni odwoływać zabiegi pacjentów, którzy bez operacji zagrożeni są śmiercią. Szpitale masowo odwoływały operacje""

Mam tracić czas

Nic nie znajdziesz, nie szukaj, po prostu dla mnie ta dymisja jest oczywista, jej powody, Antonii Macierewicz ma do wykonania zadanie związane z podkomisją smoleńską, istnieje potrzeba pełnego skupienia się na jej pracach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.