Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niezwykle cenny wywiad..

22 : 27, proszę zwrócić uwagę na kogo zwraca uwagę Pan Doctor, moja skromna osoba zwróciła uwagę na tą osobę jako pierwsza, tu na forum, można sprawdzić, dosłownie minuty po rekonstrukcji niemal..

Nie jest jednak tak źle jak tu przedstawiają moją skroną osobę inni interlokutorzy, trafnie oceniam to co dzieje się na scenie politycznej.

Skoro nie myliłem się co do Hyuny i ciągłości jej sukcesów, skoro nie myliłem się co do już kompletnie całkowitego upadku zakładki hi end po usunięciu Szymona, to dla czego mam się mylić tu w polityce..?

Oczywiście że się nie mylę, nie śmiałbym wprowadzać w błąd opinii publicznej forum.

Jest takie powiedzenie Marszałka Piłsudzkiego dotyczące jakości klasy politycznej...

...............................................

Żegnam Państwa.

22 : 27, proszę zwrócić uwagę na kogo zwraca uwagę Pan Doctor,

Niestety moja skromna osoba nie dała rady wyłowić z tego filmiku wypowiedzi Pana o nazwisku Doctor :-(

Ale to nic dziwnego, bo gdzież mi do błyskotliwej inteligencji samolocika mojego kochanego. Choćby na przykładzie tego dowodu jaki w skromności własnej raczył nadmienić :

moja skromna osoba zwróciła uwagę na tą osobę jako pierwsza, tu na forum, można sprawdzić, dosłownie minuty po rekonstrukcji niemal..

A dalej:

Skoro nie myliłem się co do Hyuny i ciągłości jej sukcesów, skoro nie myliłem się co do już kompletnie całkowitego upadku zakładki hi end po usunięciu Szymona, to dla czego mam się mylić tu w polityce..?

Być może dlatego, że wciąż mylisz się w pisowni i gramatyce j.polskiego? Może dlatego, że mylnie produkt internetowego marketingu z Korei i USA nazywasz gwiazdą i wokalistką wszechczasów, a w Europie jest niczym? Może dlatego, że zależność pomiędzy obecnością Szymona a funkcjonowaniem zakładki HiEnd jest żadna? Itd, itp. :-)

Oczywiście że się nie mylę, nie śmiałbym wprowadzać w błąd opinii publicznej forum.

Oczywiście że bez przerwy kłamiesz, lub delikatniej ujmując - bo bardzo cie lubię - konfabulujesz.

Bo czym innym jest owa wciąż zamieszczana przez Ciebie deklaracja i Twoje notoryczne jej łamanie??? :-)))

Żegnam Państwa.

Mój ty samolociku kochany,

Włodek.

Ciekawe, że takie nie oszukujmy się dość prymitywne oceny udające dowcip zdobywają największy poklask.

Będzie to (może już to jest) a przynajmiej powino być badane przez specjalistów....to do JuG.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ciekawe, że takie nie oszukujmy się dość prymitywne oceny udające dowcip zdobywają największy poklask.

Będzie to (może już to jest) a przynajmiej powino być badane przez specjalistów....to do JuG.

Oczywiście Twoje Jędrusiu, wycyzelowane językowo, merytorycznie wyważone, obiektywne i zawierające niekwestionowane prawdy, do tego pisane z poszanowaniem całego przekroju odbiorców, nie są tak populistycznie lajkowane i to Ciebie najbardziej wk***ia prawda? :-)))

W.

a przynajmiej powino być badane przez specjalistów.

Jest już dawno przebadane Jedrusiu i stosowane w propagandzie od wieków. I Ty i Twoja partia i twój kościół, opanowaliście taka formę populistki perfekcyjnie. Zatem Twoje pytanie nie jest jak by się z pozoru zdawało retorycznym, tylko własnie propagandowa figura retoryczną, opartą na tanim populizmie :-)

W.

Poklask populistów forumowych.....brzydzę się nim.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

moja skromna osoba nie dała rady wyłowić

Przepraszałem za Emilewicz czy nie, o katastrofie związanej z jej powołaniem napisałem minuty po ogłoszeniu rekonstrukcji.

Jest charakterystyczne że Pan Targalski nie wspomniał o innej osobie, ja również nie.

Vlado, pogrążasz się..

Już się nie odratujesz, są sondaże, jest wzrost dla PiS o trzy procent po odwołaniu.

Rozumiesz zapewne sam, po prostu pisząc tu nie masz pojęcia o czym piszesz, inni również w tym muls.

Agitujecie tylko, do tego bezskutecznie, oznacza to że jesteście amatorami.

Zrozum, nie mam czasu na amatorszczyznę, tu i wszędzie indziej na forum.

Prymitywizm mnie nie interesuje.

Gość

(Konto usunięte)

Poziom oceny zależy od poziomu ocenianego wywiadu. Kilka razy natrafiałem na tego doktora i negatywną opinię o jego zdolnościach umysłowych mam wyrobioną. Ten wywiad (przyznam, że żałując czas go przewijałem) opinię tą tylko potwierdził. Prymitywne schematy pseudoanalityczne oraz niewładanie informacją źródłową (np. z głębin PiS) dyskwalifikują tego doktora kompletnie.

Dziennikarz radiowy z wadą wymowy to dla mnie ktoś tak samo wartościowy jak głuchy audiofil.

moze oceniac

Frank Taylor mówi o wybuchach, on może czy nie, czy też jest z nim coś nie tak, inni mówią o zagrożeniu pokoju na świecie, - w związku z wiedzą USA na temat katastrofy smoleńskiej.

Muls, idź i więcej nie grzesz.

Vlado, pogrążasz się..

Już się nie odratujesz, są sondaże, jest wzrost dla PiS o trzy procent po odwołaniu.

Napisałbym ci gdzie ja osobiście mam Twój PiS, ale musiałbym wyrazić się nieładnie, fuj!

Zrozum, nie mam czasu na amatorszczyznę, tu i wszędzie indziej na forum.

Prymitywizm mnie nie interesuje.

Czyli co? Żegnasz się z nami tym razem definitywnie??? :-)

W.

Ps.

A pamiętasz jak to w PRLu partia miała ponad 90% poparcia "obywateli" :-)))))

W.

co zrobie jak z grzechu zyje i w grzechu sie obracam.Za to wiem ze mam jak w banku piekło.I to mi wystarcza.Gorzej niz tu nie bedzie.Swoja droga mogłbys zmienic autorytety i przyzwyczajenia.Targalski, wolski,bonczek to swinie gentyczna jak paru innych a maciarek to swinia polityczna.A Bartoszewski mowił ..warto byc przyzwoitym i tego sie trzymam.

Muls, idź i więcej nie grzesz.

Gość

(Konto usunięte)

Pan Targalski

Ty oglądasz to co serwujesz na forum? "Doktor" w tym wywiadzie mówi o całkowitej kapitulacji Polski pod rządami PiS i o kompletnym dnie w samym PiS. I Ty się cieszysz z tego, że temu dnu rośnie? Czy taki geniusz jak Ty jest w stanie połączyć chociażby dwa zdania/dwie opinii w jeden ciąg logiczny?

Szymona a funkcjonowaniem zakładki HiEnd jest żadna? Itd, itp. :-)

W hi end potrzebne są osoby posiadające wiedzę sprzęt obycie i doświadczenie, nie jest nim i nigdy nie będzie żaden amator, to może być tylko osoba z grona zawodowców, gdyż determinacja takiego człowieka w przedmiocie musi być pełna.

Pmcomp czy pmcomp-podobni, kompromitują siebie, zakładkę i forum.

Jeśli ktoś tego nie rozumie - to nie rozumie w hi end niczego.

Hi end to dziedzina exkluzywna, - może się to komuś nie podobać, ale fochami tego nie zmieni, po prostu tak jest.

To, że dla wielu niedostępna, może dziś, nie oznacza, że nie chcą na ten temat poczytać na forum, na 100% chcą, gdyż szrość mają na codzień, czytelnicy pragną posiąść wizję tego, co mogą mieć w przyszłości, to tak oczywiste.

Vlado, pamiętasz, niedawno tu wszyscy jeźdźili fiatami...co dziś porusza się po drogach, wszyscy widzimy, nawet Mercedesy..nowe.

P.S.

Takich jak Szymon, tu powinno być dziesięciu, najepiej jeszcze więcej..rozumiesz ?

Frank Taylor mówi o wybuchach, on może czy nie, czy też jest z nim coś nie tak, inni mówią o zagrożeniu pokoju na świecie, - w związku z wiedzą USA na temat katastrofy smoleńskiej.

Jednym słowem, delikatnie radzisz, aby Polacy kupowali make, sól, cukier i wódkę, bo wojna tuz tuż. Cos w tym musi być, bo u nas podają, że Szwedzi już kupują!

No skoro wniosek z Twojego wpisu jest jasny, że to USA i putinowska Rosja zamachem zabiły Prezydenta RP z niemal całym rządem, to wojna musi wybuchnąć.

Trzeba natychmiast przywrócić Antka jako Wodza Naczelnego naszej armii!!!

W.

PRL

Kompletnie się pogubiłeś.

Zrozum, choć wiem że to nie przyjdzie Tobie łatwo - nie masz monopolu na rację, nawet nie silisz się na neutralność, co dopiero obiektywizm..

Gość

(Konto usunięte)

inni mówią o zagrożeniu pokoju na świecie, - w związku z wiedzą USA na temat katastrofy smoleńskiej.

Ci co wiedzą mówią, że za dymisją Macierewicza stoją Stany - nie wytrzymali aż takiego wariata na ważnym stanowisku w państwie natowskim.

Twojego wpisu

Spróbuj zrozumieć, to nie są żadne moje wpisy, to rzeczywistość, surowa, pozbawiona jakiejkolwiek interpretacji.

To jest właśnie ta oś problemu, podaję fakty, nie rozumiem że pojawiają się głosy, które z nimi polemizują, fakt to fakt, Hyuna była jako gość w Paryżu na najbardziej prestiżowej imprezie modniarskiej świata, Vlado, na litość boską...

a tu masz wariata

Na 50 śmigłowców H255M Caracal planowano wydać 13,5 miliarda złotych. Teraz na 15 do 19 różnych maszyn zarezerwowano w budżecie do 2022 roku 7,2 miliarda złotych. Antoni Macierewicz, gdy był jeszcze szefem MON mówił, że kupi nowe śmigłowce "szybciej, taniej i lepiej". Zarezerwowana kwota wzmacnia jednak przypuszczenia, że tańsze nie będą a warunki zakupu będą gorsze. - Do tej liczby łącznie 50 śmigłowców dotrzemy, po pierwsze szybciej, po drugie, mniejszymi kosztami, a po trzecie, z lepszymi skutkami - deklarował w lutym 2017 roku Antoni Macierewicz.Tymczasem eksperci zwracają uwagę na to, że kiedy Polska chciała nabyć kilkadziesiąt maszyn od jednego producenta, to miała większą możliwość uzyskania dobrych warunków. Teraz, kupując ich znacznie mniej, siła polskich negocjatorów jest odpowiednio mniejsza. - Jest wyjątkowo mało prawdopodobne, aby kupione w ramach nowych przetargów maszyny były jednostkowo tańsze niż w tym poprzednim, anulowanym. Nie ma również szans na porównywalny udział polskiego przemysłu - podkreśla w rozmowie z tvn24.pl Juliusz Sabak, dziennikarz portalu "Defense24.pl".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Vlado, pamiętasz, niedawno tu wszyscy jeźdźili fiatami...co dziś porusza się po drogach, wszyscy widzimy, nawet Mercedesy..nowe.

????!

Znów ten dysonans w postrzeganiu rzeczywistości :-(

Ja przyjeżdżając od czasu do czasu do Polski, wciąż widzę że po drogach rodacy jeżdżą szrotem kilkunasto lub kilkudziesiecoletnim! Nowych czy prawie nowych właściwie nie widać. Są ale ile tego jest w posiadaniu waszego elektoratu??? Nowego BMW czy Mercedesa za 500+ ani nie kupisz, ani nie utrzymasz :-))))

Nie bredź proszę i bierz pigułki bo naprawdę przeginasz :-)

W

W hi end potrzebne są osoby posiadające wiedzę sprzęt obycie i doświadczenie, nie jest nim i nigdy nie będzie żaden amator, to może być tylko osoba z grona zawodowców, gdyż determinacja takiego człowieka w przedmiocie musi być pełna.

Tu zgoda jeśli chodzi o dział wytwórców i amatorów działu HiEnd audio.

Pmcomp czy pmcomp-podobni, kompromitują siebie, zakładkę i forum.

Podałeś przykład osobistego wroga a to nie ładnie i nieobiektywnie :-) A prawda na polskich i nie tylko forach jest taka, że niemal WSZYSCY Hi Endowi celebryci to albo oficjalna, albo z szarej strefy BRANŻA zwalczająca siebie nawzajem i siła naganiająca na własne lub dystrybuowane przez siebie wyroby, firm i handlarzy z Chin :-)))

I tej prawdy jakoś udajesz że nie widzisz? :-))

W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.