Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

to jest dobra odpowiedz bo nie na temat.Ale rosumiem ze na tym to polega.Tak w skrocie te palestynskie dzieci niebawem beda ci zakladaly bomby na glowie i moze cos ci w koncu urwie.

to jest dobra odpowiedz bo nie na temat.Ale rosumiem ze na tym to polega.Tak w skrocie te palestynskie dzieci niebawem beda ci zakladaly bomby na glowie i moze cos ci w koncu urwie.

Uważaj, żeby palestyńskie dzieci nie podłożyły ci bomby pod... wózkiem...

Czekamy na gównoburze z Władkim Francyniukim w roli głównej :D.

Na barykady gorszy sorcie, albo chociaż jakąś głodówkę rotacyjną zróbcie hehe

Władkowi o to chodziło. To kibol opozycji.

To kibol opozycji.

Witamy z powrotem kiboli narodowców-faszystów.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

ekamy na gównoburze z Władkim Francyniukim w roli głównej

a na co liczysz.Na kadyrowa?

ypraszam sobie, tylko nie kiboli

powaznie wystepujesz w kominiarce?Prawdziwa elyta tylko w kominiarkach.

Narodowcy to jeszcze nie faszyści. Nie myl pojęć.

A gdzie ja tak napisałem?

Nie myl pojęć.

Ja ich nie mylę, to niektórzy z was nie dostrzegają faszystów ukrywających się pod płaszczykiem narodowców i prawdziwych patriotów.

Czy też nie chcą dostrzec...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

ziś o 9:32..... też się pewnie nie doczekam na odzew na cytowane słow

a czego ty sie spodziewasz ze Michnik nie wiedzial ze polacy mordowali i okradali ofiary a dopiero teraz doszedł do wiedzy ?Idzie na pasku israela.To wiedzialy juz dzieci w 1945.Oprocz ciebie oczywiscie majowa bo ty zwykle nic nie wiesz. Nawet wobec faktow.

a po co im wspolnicy.Juz dawno oglosili i przeprosili a my wybaczylismy.Teraz idzie zeby znowu te mielone odgrzewac.No i wybrano paru co bardziej niewybitnych a nieuzdolnionych i jada..kucharze.Majowa to tylko pomocnik kucharza ale sie uwija za trzech.

Uważaj, żeby palestyńskie dzieci nie podłożyły ci bomby pod... wózkiem..

jak na meritum o israelu to faktycznie nic tylko sie wysadzic samemu widzac taki tlum idiotow.

@muls

Spodziewałem się że nie skomentujesz cytatów Starszego Pana ale nie spodziewałem się że zmanipulujesz sytuację i to co powiedział niegdyś Michnik tak pokrętnie to przeinaczysz.

Sugerujesz że Michnik nie miał wtedy jeszcze wiedzy....rozumiem, że to matactwo pozwala snuć kolejną tezę że o swoim bracie też nie wiedział....i jak tu się dziwić się że twoje "nauki" mam za nic. ;(

Maju dnia 14.02.2018 - 10:02 napisał

"Niemcy szukają wspólników do winy...."

Nieprawda.

Dyskutujesz ze mną czy ze Starszym Panem którego cytowałem....piszę dużymi literami celowo by odróżnić od Michnika którego @xniwax (słusznie) małymi literami raczył zapisać. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

wiedzy....rozumiem, że to matactwo pozwala snuć kolejną tezę że o swoim bracie też nie w

znowu zaczynasz swoje opowiesci biblijne bez faktow.Pisze ze to ze Michnik tak powiedzial to nie znaczy ze nie wiedział.Tak wiec do rzeczy majowa....fakty.

a tak wiec majowa skomentuj slowa Michnika wlasnymi slowami bo byc moze ty nic z nich nie rozumiesz ..jak i xynwax.Do roboty majowa.

O co Ty o nim wiesz?

to akurat nie ma znaczenia dla nich

A gdzie ja tak napisałem?

Ja ich nie mylę, to niektórzy z was nie dostrzegają faszystów ukrywających się pod płaszczykiem narodowców i prawdziwych patriotów.

Czy też nie chcą dostrzec...

Każden klecha to pomyleniec. Nawet na Bocznicy.

Co innego to ksiądz. Z powołania, a nie z Bocznicy lub mediów innych.

znowu zaczynasz swoje opowiesci biblijne bez faktow.Pisze ze to ze Michnik tak powiedzial to nie znaczy ze nie wiedział.Tak wiec do rzeczy majowa....fakty.

Ulubionym zajęciem PiS-iarstwa jest czepianie się rodziny. Brat Michnika, ojciec Cimoszewicza, itd itp.

Obarczanie ludzi odpowiedzialnością za postępowanie innych członków ich rodziny było jedną z najbardziej obrzydliwych i odrażających cech stalinizmu. W czasach współczesnych jest to praktykowane w Korei Północnej.

Widać skąd PiS-iarstwo czerpie wzorce.

to juz dzieci potrafia w piskownicy nawet bez PIc a to duze dzieci.

Wózek masz w prządku, po przeglądzie? A co z głowom?

gowa ciagle mysli o palestynie zuzula.Dzieci palestynskie Matki palestynskie tak mysli.Tak jak ty zuzula.Jak putin jak sypie te bomby na syrie.Jak ty.Pelna troska.

Ulubionym zajęciem PiS-iarstwa jest czepianie się rodziny. Brat Michnika, ojciec Cimoszewicza, itd itp.

Obarczanie ludzi odpowiedzialnością za postępowanie innych członków ich rodziny było jedną z najbardziej obrzydliwych i odrażających cech stalinizmu. W czasach współczesnych jest to praktykowane w Korei Północnej.

Widać skąd PiS-iarstwo czerpie wzorce.

Napisz może, gdzie i kiedy Michnik odciął się od brata zbrodniarza.

a tak wiec majowa skomentuj slowa Michnika wlasnymi slowami

Nie wymagaj za dużo od osób, które są tu służbowo i nie wolno im pisać nic poza otrzymywanymi z centrali gotowcami, gdzie jest szczegółowa instrukcja jakie jest ich zdanie w każdej sprawie.

to juz dzieci potrafia w piskownicy nawet bez PIc a to duze dzieci.

gowa ciagle mysli o palestynie zuzula.Dzieci palestynskie Matki palestynkie tak mysli.Tak jak ty zuzula.Jak putin jak sypie te bpmy na syrie.Jak ty.

Jak ją (ich) do końca zgnębić. Po niemiecku.

nie musial za to ty nie odciales sie o gomolki.

Jak ją (ich) do końca zgnębić. Po niemiecku.

odplywasz zuzula ..po holendersku.

Napisz może, gdzie i kiedy Michnik odciął się od brata zbrodniarza.

Nie wymagaj za dużo od osób, które są tu służbowo i nie wolno im pisać nic poza otrzymywanymi z centrali gotowcami, gdzie jest szczegółowa instrukcja jakie jest ich zdanie w każdej sprawie.

Myśliciel jesteś. Wolno albo lepiej... powolno.

O Rosjanach myślę po polsku. Podobnie do Dmowskiego i Wielopolskiego.

To wyjaśnia zasadniczo wszystko :)

[...] Dmowski zaprezentował pogląd, że Rosja umożliwia polityczne zjednoczenie narodu polskiego zaznając jednocześnie, że „rozwiązanie kwestii polskiej leży w rękach Rosji”. Dodatkowo stwierdził on, że nie chodzi mu o Kresy, lecz jedynie o tereny Królestwa Kongresowego [...].
*)

[...] W nocy z 7 na 8 kwietnia Aleksander Wielopolski przedłożył do podpisu namiestnikowi gen. Michaiłowi Gorczakowowi opracowaną przez siebie „ustawę o zbiegowiskach”, dopuszczającą użycie siły zbrojnej wobec ludności cywilnej. Decyzja ta utorowała drogę do masakry bezbronnej ludności Warszawy przez wojsko rosyjskie 8 kwietnia na placu Zamkowym [...]
*)

*) cytowane fragmenty oficjalnych danych z wiki

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.