Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt, pomagam forumowiczom z dobrego serca zrozumieć meandry sytuacji społ pol po 2WS.

Nie fatyguj się bo kiepsko Ci to idzie. Zamiast wyjaśnień mamy kabaret, w którym na ochotnika robisz za trefnisia.

Lepiej zajmij się plastikową gwiazdką z Korei.

ityce emerytury są dziś na poziomie 30% w stosunku do ostatniej wypłaty. A mogłaby być na poziomie 50%. sprzedał cała generację zachodnim instytucjom finansowym.

to moze wyjasnij ..jak?

gwiazdką z Korei.

Gwiazda przewróciła się wczoraj na scenie, bije rekordy popularności film z tego zdarzenia..

Zamiast wyjaśnień

Ty, inni jesteście żywym wyjaśnieniem owej sytuacji..

Gwiazda przewróciła się wczoraj na scenie, bije rekordy popularności film z tego zdarzenia..

No patrz Pan. Światowe serwisy informacyjne na ten temat milczą.

Ty, inni jesteście żywym wyjaśnieniem owej sytuacji..

Cała przyjemność po mojej stronie.

na ten temat

Od wczoraj 1.5mln wyświetleń z występu, normalnie byłoby 200 może 300, góra 400 tys..

1.5 mln w jeden dzień to mają inauguracje nowych MV.

Nie pisz więc że nic się nie stało, gdyż potknięcie wygląda mi podejrzanie, na zaplanowane...komentarze pod mat są wyłączone..a szkoda.

Od wczoraj 1.5mln wyświetleń z występu

Byle wygłup na YouTube ma tyle samo albo więcej.

potknięcie wygląda mi podejrzanie, na zaplanowane...

Ani chybi temat dla Macierewicza i jego operetkowej komisji złożonej z pajaców podejrzanego autoramentu.

PiS

Mylisz mnie z kimś, PiS wygrał i to opisałem, prosiłem o poparcie bo była to jedyna szansa by zamykać, wiele osób dziś sądzi że mnóstwo osób które powinny siedzieć, nie siedzą.

Jeśli winni nadużyć nie siedzą, to jest bardzo źle.

Jeśli przestępstwa władzy pozostaną nieukarane, to państwo się rozsypie.

Dobrze ci płacą.

Pomawiasz mnie.

Nie prowokuj.

Byle wygłup na YouTube ma tyle samo albo więcej.

Ani chybi temat dla Macierewicza i jego operetkowej komisji złożonej z pajaców podejrzanego autoramentu.

Tak, piszesz jakbym nie posiadał internetu i nie mógł zajrzeć ile odsłon mają byle wygłupy.

Zamieść filmik, że czekasz na nowego prezydenta Polski Donalda Tuska - zobaczymy czy będzie 100 wyświetleń przez dzień..

Pomawiasz mnie.

Jesteś bezczelnym kłamcą, Pis ci płaci za propagandę na forach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

mnóstwo osób które powinny siedzieć, nie siedzą.

Z obecnej ekipy PiS? Tak, masz rację.

Jeśli winni nadużyć nie siedzą, to jest bardzo źle.

Niektórych kolesi z ekipy Długopis ułaskawił wyprzedzająco, zanim sąd zdążył się wypowiedzieć w sprawie. Czym złamał prawo.

Jeśli przestępstwa władzy pozostaną nieukarane, to państwo się rozsypie.

Możesz być pewien, że po zmianie układu rządzącego przestępstwa obecnej władzy zostaną ukarane. Przykładnie. Aby odstraszyć ewentualnych naśladowców w przyszłości.

Tak, piszesz jakbym nie posiadał internetu i nie mógł zajrzeć ile odsłon mają byle wygłupy.

Zależy od wygłupu. Niektóre kilka milionów.

Zamieść filmik, że czekasz na nowego prezydenta Polski Donalda Tuska - zobaczymy czy będzie 100 wyświetleń przez dzień..

Sam wiem co mam robić. Twoje "światłe rady" nie są mi do niczego potrzebne.

Sam wiem

Nikt nie napisze lepiej od Ciebie postu, to jest bezsprzeczne, filmik z wygłupem, będzie również bił rekordy popularności jeśli sam zaproponujesz jego treść.

Tylko proszę nie mów, że masz jaja... Eunuchu...

Kopnąłeś w kolano, wyżej nie masz zasięgu, kolejne oszczercze pomówienia to pokazują, szczekanie to nie gryzienie fox.

będziecie strzelać

Steve Bannon, mówi Ci to coś ?

spójrz na Czechy, porównaj i wyciągnij wnioski.

Na pewno radzą sobie lepiej, niż Polska.

Między innymi dlatego, że odcięli katolską korporację od państwowego cycka i przegonili katabasów z polityki.

Watykański okupant został odstawiony tam, gdzie jego miejsce: na margines.

Tylko proszę nie mów, że masz jaja... Eunuchu...

Nieważne, czy ma, czy nie ma.

Tak, czy inaczej zasłużył sobie na ten uroczy kanon Mozarta w intencji poprawy obyczajów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.