Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Diagnoza wiceministra Zielińskiego Pogląd przewodniczącego rady - wiceministra Zielińskiego - na problem zagrożenia bezpieczeństwa publicznego przez agresywnych kibiców można streścić w czterech punktach: 1) to marginalne, incydentalne zjawisko; 2) dotyczy głównie niższych lig; 3) MSWiA nie ma narzędzi, żeby wyegzekwować od kibiców zapłacenie za straty; 4) za bezpieczeństwo na stadionach odpowiada organizator meczu. "Pomimo zdarzających się nadal incydentów naruszających porządek publiczny w związku z odbywającymi się imprezami sportowymi, osoby zakłócające te wydarzenia stanowią jedynie margines środowiska kibiców. Traktowanie wszystkich kibiców jako chuliganów jest krzywdzące" - zapewniał posłów Zieliński 1 grudnia 2016 roku, kilka tygodni po burdach z udziałem kibiców Legii na meczach z Borussią Dortmund w Warszawie i Realem w Madrycie. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ps. byłbyś taki twardy w 4 oczy?

tobie... kibice.Musisz sie zastanowic czy dasz rade.W cztery oczy.

ac i sadom dopoki tobie nie skuja mor..dy

Ukryta Zawartość

Pseudokibice z bojówek Widzewa mieli stanąć dziś (w środę) przed łódzkim sądem w procesie, w którym śledztwo policjantów i prokuratorów rozpoczęło się w październiku 2011 roku. Zarzuty postawiono w sumie 63 kibolom (również z ŁKS-u). Z wolnej stopy miało odpowiadać dziś 12 osób. Proces został jednak odroczony do przyszłego miesiąca. W sądzie nie pojawili się wszyscy oskarżeni. Na pl. Dąbrowskiego, przed siedzibą Sądu Rejonowego w Łodzi, od rana pojawiły się wzmożone siły policji - oznakowane i nieoznakowane wozy.

Czytaj więcej:

Ukryta Zawartość

Przestępcy napadali na konwoje z pieniędzmi oraz włamywali się do hurtowni i siedzib firm. Zrabowali m.in. złote i srebrne monety oraz medale z serii „Piłkarze”, „Madonna” i „Słynni Polacy” Na ławie oskarżonych zasiądzie 6-osobowy gang wywodzący się z bojówek kibicowskich Widzewa. Tak twierdzi prokuratura, która zarzuca oskarżonym , że od maja 2013 r. do maja 2014 r. w Łodzi i innych miasta w kraju napadali na konwoje z pieniędzmi, a także włamywali się do hurtowni oraz firm handlowych i produkcyjnych.

Czytaj więcej:

Ukryta Zawartość

rzed Sądem Okręgowym w Krakowie rozpoczął się proces Mariusza M., ps. Szogun i 21 podległych mu kiboli Cracovii. Odpowiadają za handel narkotykami (marihuaną, haszyszem, amfetaminą, kokainą, ecstasy). Grupa napadała na ludzi używając niebezpiecznych narzędzi, stosowała groźby. Jej członkowie w krakowskim klubie Ministerstwo rozpylili gaz i próbowali zmusić ochroniarzy, by zrezygnowali z pracy, gdyż sami chcieli zająć ich miejsce.

Czytaj więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak poinformowała PAP we wtorek rzeczniczka Sądu Okręgowego w Radomiu wydając wyrok uniewinniający, sąd uznał, że nie było dowodów, iż oskarżeni dopuścili się zarzucanych im czynów.

I w tym samym Radomiu manifestanci napadnięci, pobici i kopani przez neofaszystowską bojówkę mają na równi z tamtymi postawione zarzuty "udziału w bijatyce" i razem zasiądą na ławie oskarżonych.

przeprosisz za wprowadzenia w błąd wynikające albo z niewiedzy albo z klamstwa? masz jaja ?

Przekraczasz granice śmieszności.

przykład proszę owego wezwania z w/w oskarżeniem.

Była o tym mowa wczoraj i przedwczoraj w telewizji. Oczywiście nie w reżimowej tubie TVP. Wypowiadali się przed kamerą wezwani na przesłuchania.

wtedy się do tego odniosę.

Nie musisz. I tak nie przedstawia to żadnej wartości.

i znowu obrażasz inaczej myślących a potem zarzucasz mi twoje fanatyczne czyny.

Tak. Obrażam obrażających. I będę to robił dalej. Nie moja strona wprowadziła taki język do dyskusji publicznej. Nie moja strona kwestionuje człowieczeństwo, odmawia polskości przedstawicielom innych poza PiS opcji politycznych Staram się jedynie do tego dostosować. Innego języka nie rozumieją.

Określenia "bydło z opozycji" użyła pod adresem PO po raz pierwszy dwa tygodnie temu Krystyna Pawłowicz na posiedzeniu w sejmie. Czuję się upoważniony do używania identycznego słownictwa pod adresem opcji rządzącej i jej akolitów oraz narzędzi propagandowych.

kontrolujesz jeszcze w ogóle swoje poczynania ?

Ty to będziesz oceniał? Napisz jeszcze coś śmiesznego.

transformatorach stutonowych,

Chicago, dawaj moje teksty o planetach, albo spadaj.

fazy księżyca

To prawda, jednak moja osoba pozwoliła sobie na taki wybieg, aby w dziale hi end o tym nikogo nie informować, z powodów oczywistych.

Samopoczucie warunkuje odbiór bodźców, tych wrażliwych, subtelnych, w pierwszym rzędzie, to oczywiste.

Na przemieszczaniu planet zbudowana jest np astrologia, potrafię za pomocą Tarota wiele odczytać czy przewidzieć, ale to też nie jest materiał na post w dziale hi end.

Konkretnie który poltyk PO cos ukradł i gdzie jest wyrok sądu ?

Politycy według ustaleń tzw Okrągłego Stołu, nie zostają osądzani przez tzw wymiar sprawiedliwości, - nie wiedziałeś ???

Na jakim świecie Ty żyjesz ???

Min Mucha dała Madonnie 6mln, - i co siedzi ?

Nie, gdyż mogła dać, w zgodzie z prawem.

Rozumiesz ?

Politycy piszą prawo i politycy je uchwalają, prokuratorzy wszczynają śledztwa i prokuratorzy je umarzają.

A sędziowie kradną w sklepach różne przedmioty - BEZKARNIE.

Obudź się, tu jest POLSKA - republika bananowa.

Tu na forum specjalistycznym, jak pokaże się umiejętność posługiwania się wiedzą z przedmiotu - to...jest się atakowany , już 8 rok mija, w przypadku mojej osoby.

To była figura retoryczna, żeby podkreślić twoje bzdety, ale nie bierz sobie tego do łba i się wyluzuj chłopaku - buduj te swoje hajendy i kable, buduj i przemieszczaj. No i informuj forum o postępach w pracy.

Parker's Mood

I w tym samym Radomiu manifestanci napadnięci, pobici i kopani przez neofaszystowską bojówkę mają na równi z tamtymi postawione zarzuty "udziału w bijatyce" i razem zasiądą na ławie oskarżonych.

Przekraczasz granice śmieszności.

Była o tym mowa wczoraj i przedwczoraj w telewizji. Oczywiście nie w reżimowej tubie TVP. Wypowiadali się przed kamerą wezwani na przesłuchania.

Nie musisz. I tak nie przedstawia to żadnej wartości.

Tak. Obrażam obrażających. I będę to robił dalej. Nie moja strona wprowadziła taki język do dyskusji publicznej. Nie moja strona kwestionuje człowieczeństwo, odmawia polskości przedstawicielom innych poza PiS opcji politycznych Staram się jedynie do tego dostosować. Innego języka nie rozumieją.

Określenia "bydło z opozycji" użyła pod adresem PO po raz pierwszy dwa tygodnie temu Krystyna Pawłowicz na posiedzeniu w sejmie. Czuję się upoważniony do używania identycznego słownictwa pod adresem opcji rządzącej i jej akolitów oraz narzędzi propagandowych.

Ty to będziesz oceniał? Napisz jeszcze coś śmiesznego.

obłuda fałsz i zakłamanie.

a ty tylko wybiorczo czy tylko monotematycznie.A jak sie ma do akcji zielinskiego.

masz na myśli jego dośrodkowanie po którym Neapoli strzela gola.

to wyskakuje w goglach pod hasłem akcja Zielińskiego.

nie znam typa. nie znam sprawy.

Ministrowie obecnego układu rządzącego biorą sobie z publicznej kasy pełnymi garściami "bo im się należy". Do tego usadzają się nawzajem na lukratywnych synekurach w spółkach skarbu państwa bez jakiegokolwiek przygotowania merytorycznego.

obłuda fałsz i zakłamanie.

W odniesieniu do obłudników, fałszywców i zakłamanych.

Prawda boli?

Ile obecni ministrowie dali Rydzykowi? Wielokrotnie więcej. I co? Siedzą?

A więc różni ich tylko kolor krawata.

różnica między wami jest taka Ty PO usprawiedliwiasz że to nic takiego i w sumie to lubisz to...

on mówi otwarcie jedni i drudzy złodzieje. czego ty nie możesz znieść jak i w przypadku mojej osoby. nie mieści Ci się w głowie że można nie popierać popis.

masz schematy i ramki w głowie a inaczej myślących obrażasz oraz im odbierasz głos.

Prawda boli?

to kończąc na dziś skazanie prawomocny wyrokjem bloger za cytowanie publicznych wypowiedzi prezydenta Komorowskiego to obraz demokracji pod PO czy niedomówienia czy zaniechanie czy faszyzm.

czy udajemy że tego nie było.

jedna sprawa kicia i dobranoc. masz jaja czy znowu...

inaczej myślących obrażasz oraz im odbierasz głos.

"Zdradzieckie mordy", "kanalie", "stoją tam gdzie stało ZOMO", "Targowica", "bydło z opozycji".

Ja obrażam inaczej myślących? Moja opcja? My odbieramy oponentom głos? Raczej Wy odbieracie nam polskość, prawo nazywania się etycznymi a nawet człowieczeństwo.

Przecież informuje na bieżąco, o osobach trwale kończących znaczącą karierę polityczną.

Wierzchołek góry lodowej. Opóźnione stanowiska natychmiast zajmują inni. Na tych samych, albo lepszych warunkach.

Wierzchołek góry

Firmy powinny być prywatne, np niemieckie, albo rosyjskie, no, w ostateczności eskimoskie..

U nas są wojskowe..

Ja obrażam inaczej myślących?

Skądże, po prostu masz prawo do własnego zdania, jak każdy.

Prawda boli?

Przeproś za Kopacz, to co wyprawiała na dywanie w Berlinie, było wstrząsem dla wielu, upodleniem, równającym się niemal z zamachem smoleńskim.

o postępach w pracy

Mam remont kamienicy, od dwóch miesięcy, gdyby nie to trafa byłyby gotowe na jesień, teraz terminem jest koniec roku i to nie pewnym.

"Zdradzieckie mordy", "kanalie", "stoją tam gdzie stało ZOMO", "Targowica", "bydło z opozycji".

Ja obrażam inaczej myślących? Moja opcja? My odbieramy oponentom głos? Raczej Wy odbieracie nam polskość, prawo nazywania się etycznymi a nawet człowieczeństwo.

tak. tu na forum wyzwiska lecą tylko w jednym kierunku, wystarczy spojrzeć na dziś, ty, mulus do mnie. a tłumaczycie to tym że politycy tak mówią a dokładniej że odgrywają sceny przed kamerami aby plebs miał o czym gadać.

nerwy Was zjadają? od jakiś 2 lat głosicie tezy że już jutro pis się skończy...

A co z tym blogerem ? nie tchórz!

Przeproś za Kopacz, to co wyprawiała na dywanie w Berlinie, było wstrząsem dla wielu, upodleniem, równającym się niemal z zamachem smoleńskim.

Co za brednie.

Na marginesie: w Smoleńsku nie było żadnego zamachu. Była katastrofa lotnicza. Spowodowana zmuszaniem pilota do łamania wszystkich procedur.

A co z tym blogerem ? nie tchórz!

Pogadaj sobie. Tyle Ci pozostało.

To prawda, jednak moja osoba pozwoliła sobie na taki wybieg, aby w dziale hi end o tym nikogo nie informować, z powodów oczywistych.

Samopoczucie warunkuje odbiór bodźców, tych wrażliwych, subtelnych, w pierwszym rzędzie, to oczywiste.

Na przemieszczaniu planet zbudowana jest np astrologia, potrafię za pomocą Tarota wiele odczytać czy przewidzieć, ale to też nie jest materiał na post w dziale hi end.

Politycy według ustaleń tzw Okrągłego Stołu, nie zostają osądzani przez tzw wymiar sprawiedliwości, - nie wiedziałeś ???

Na jakim świecie Ty żyjesz ???

Min Mucha dała Madonnie 6mln, - i co siedzi ?

Nie, gdyż mogła dać, w zgodzie z prawem.

Rozumiesz ?

Politycy piszą prawo i politycy je uchwalają, prokuratorzy wszczynają śledztwa i prokuratorzy je umarzają.

Obudź się, tu jest POLSKA - republika bananowa.

Tu na forum specjalistycznym, jak pokaże się umiejętność posługiwania się wiedzą z przedmiotu - to...jest się atakowany , już 8 rok mija, w przypadku mojej osoby.

Daj konkretny przypadek na złodziejstwo kogoś z PO potwierdzony prawomocnym wyrokiem sądu. Jeśli nie masz to mlaśnij warami i się nie kompromituj.

Jesteś żałosny w tym swoim zauroczenie pisem. Zresztą podobnie żałosny jak w wywodach na temat audio

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

żałosny jak w wywodach na temat audio

Spadaj.

złodziejstwo kogoś z PO

Zegarek, mówi Ci to coś, afery - kumasz już czy jeszcze nie ogarniasz, są strony internetowe poświęcone niemal wyłącznie kilkuset aferom z udziałem polityków PO, Amber Gold - kojarzysz, wyprowadzanie miliardów karuzelami kojarzysz, - lecz się na coś, choć spróbuj, to nic nie da, ale będziesz miał świadomość że próbowałeś, paru polityków jest pod zarzutami, będzie więcej, też nie mogę wybaczyć ZZ że nie siedzą, ZZ jest skończony.

PO - SAMO ZŁO !

Blidy

Blida zabiła się sama, jest wyjaśniona, Lepper nie jest i Petelicki, wielu innych za władzy PO samo zło.

Tusk niech wyjaśni śmierć Michniewicza.

Bossowie PO niech wyjaśnią amerykańskie wsparcie dla Solidarności, Frasyniuk et con../ mln $ / ???

Tusk niech wyjaśni finansowanie przez niemieckie CDU .

Dobre sobie.

Przez Kamińskiego, czyli nie jest.

Pisz o Lepperze i Petelickim, co z tymi zejściami ???

Zegarek, mówi Ci to coś

To mały pryszcz w porównaniu np. z kupnem samolotów dla VIP-ów bez żadnego przetargu.

Amber Gold

Relatywnie drobna sprawa w porównaniu z aferą SKOK-ów czy GetBack.

Blida zabiła się sama, jest wyjaśniona

Wyjaśniona jest sprawa katastrofy lotniczej w Smoleńsku. Sprawa Blidy wyjaśniona nie jest.

srebra rodowe

Pietrzak, stosujesz wybiórcze myślenie, jeśli w ogóle to jakieś jest, będę wyjaśniał po Twoich wyjaśnieniach afer, są one zebrane wielkości zbioru są różne jeden z nich to 22 strony A4.

Obejrzyj sobie jakiś film np akcji klasy B, jest weekend..

Wtedy PO nie istniała, a dolary szły m.in. do "prawdziwego" przywódcy Związku - Lecha Kaczyńskiego, spocznij.

Przeszkadza Ci amerykańskie wsparcie dla Solidarności? Pięknie. Jakbym czytał JuG;a.

Nie łykam, idziesz ulicą, potykasz się, patrzysz a tu - przedsiębiorstwo transportowe, - amerykański sen w Polsce - dla wybranych Solidastyropianowców, no no, nieźle Pietrzak, podawaj dalej te swoje dyrdymały, jeszcze powiedz gdzie są pozwy Frasyniuka do sądów przeciwko osobom, które publicznie twierdzą na temat defraudacji..?

No gdzie ???

Wtedy PO nie istniała, a dolary szły m.in. do "prawdziwego" przywódcy Związku - Lecha Kaczyńskiego, spocznij.

Przeszkadza Ci amerykańskie wsparcie dla Solidarności? Pięknie. Jakbym czytał JuG;a.

Jakie znaczenie ma istnienie PO, PO powstała na zawołanie wojskowych Koleś, baczność ! na - trzy cztery - jesteśmy teraz PO..

Zaprzeczysz ?

Nie odrobiłeś lekcji, albo nie potrafisz korzystać z narzędzi w internecie, - tam wszystko jest wyraźnie napisane..nie chce się szukać..to typowe dla Twojego światopoglądu, nie jestem zdziwiony, bym był, gdybyś znał historię..jak historycy..z PO..

To mały pryszcz w porównaniu np. z kupnem samolotów dla VIP-ów bez żadnego przetargu.

Relatywnie drobna sprawa w porównaniu z aferą SKOK-ów czy GetBack.

Wyjaśniona jest sprawa katastrofy lotniczej w Smoleńsku. Sprawa Blidy wyjaśniona nie jest.

A wiesz że ta Kopacz to z meblami jeździła z rządem na posiedzenia wyjazdowe pociągami, a nad nią latał śmigłowiec ochrony - za nasze pieniądze..podatników ?

Afera SKOK się nie powiodła - nieudolna próba skompromitowania SKOK, co za pech, za małe główki planistów..

Planiści dali się nagrać kelnerom - już zapomniałeś w jakim stylu ZESZLIŚCIE ZE SCENY ??? ??? ???..

natomiast kania mialaby co nieco do oddania...a jakze.Ciekawym jest ze rozliczen nie zadał nikt ze strony dajacych a pojawiła sie pani kania sama majaca co nieco.Jak pamietam Kosciuszko dostał wsparcie od obywateli i chiba tez sie nie rozliczył.

@Dominic2509

Inwektywy pod moim adresem formułowane przez kogoś takiego jak Ty to dla mnie zaszczyt.

tylko że nie skierowałem żadnego inwektywu w twoja stronę.

wykazałeś się tchórzostwem. A ja to stwierdziłem.

oskarżasz innych o coś, podwójne standardy, a sam je stosujesz. Brak ci jaj i usprawiedliwiasz działania łamiące demokracje bo ci opcja pasuje.

i każdy może to przeczytać.

obłuda fałsz i zakłamanie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.