Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"facet słynie ze skuteczności, pracowitości i zdolności organizacyjnych- nawet wrogowie mu to przyznają"

Świetnie się składa, akurat potrzebuję sekretarki. Zapłacę lepiej niż Kaczyński. A może odwrotnie, zrobić go premierem? Skoro premierowi brakuje tych akurat cech tak bardzo, że musi mieć kogoś, kto będzie je przejawiał za niego? Wierny Gosiu, obecnie wielki polityk. Chociaż kochani, czemu was niepokoi wierny Gosiu jako wicepremier, a do Leppera się przyzwyczailiście? Lepper lepszy? W czym? W tym, ze nie wykonuje wszystkich poleceń premiera, a Gosiu będzie? A Giertych?

Najgorsze jest to że Gosie, Romki itp. wykonują polecenia POLSKIEGO premiera.

A nie, jak to bywało dawniej - rosyjskiego prezydenta, niemieckiego kanclerza czy pana Szewacha Weissa z ambasady.

Oj-wej, donnerwetter, job twoja mać - jak tu teraz rządzić tą Polską? Sznureczki się z rąk powyślizgiwały! :(

Piękna ceremonia, uściski dłoni, gratulacje, całuski, misiaczki... co kto lubi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-)

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idzie nowe. Wczoraj Jacek Żakowski z "Polityki" wraz ze Stanisławem Janeckim z "Wprost" mówili w TVP1 o nowym wicepremierze. I kompletne zaskoczenie, bo mówili w miarę obiektywnie. Najmniej obiektywny był występujący w migawce Stefuś Niesiołowski, który proponował wysłać Gosiewskiego, jako polityka pośledniego sortu, do Włoszczowej i przydzielić mu odpowiednią funkcję np. otwierającego/zamykającego szlaban.

• Redaktorzy

Dudi, czytasz nieuważnie, a ja przecież piszę, że tylko Gosie. Romki nie i Andrzejki też nie bardzo. W tej sytuacji potrzebny był jakiś wicepremier, któremu jak się każe, to zaraz zrobi. Dorn się jawnie nie nadał... Może po prostu facet metr pięćdziesiąt musi mieć potrzeby rozkazywania? Gosiu ma być dla niego jak ci goście bodaj z Biblii, co to jak im się mówiło "przyjdź" to przychodzili, a jak "odejdź", to odchodzili. Nasze Duplo widać słabo znosi takich, którzy odchodzą, gdy mówi "przyjdźcie", i odwrotnie. Nie szkodzi, Napoleon też tak miał, i podbił pół świata. Może i nasze małe coś podbiją?

>dudivan, 9 Maj 2007, 15:12

Wiesz dudi, szczerze wierzę, że nie jesteś takim prymitywem na jakiego się tu usiłujesz

wykreować. Mam nadzieję, że leży ci na sercu dobro tego biednego kraju i wierzysz, że

obecna władza czyni wiele dobrego.

Ale twoje (mam nadzieję czynione w zbytnim pośpiechu) prymitywne odzywki niestety

niczemu dobremu nie służą. Twój prymitywny ( mam nadzieję pochopny i nieprzemyślany)

nacjonalizm również nie przyniesie ci zbyt wielu zwolenników.

Czy nie mógłbyś podnieść swoich wypowiedzi na trochę wyższy poziom?

W tej chwili mimo szczerych chęci nie widzę nawet płaszczyzny do dyskusji.

ekumenicznie nastrojony

Jaro_747 (vel Boeing)

Jestem Europejczykiem.

>Walery, 9 Maj 2007, 17:22

>>Co robić Panie, taka praca.

Znaczy się on zawodowo tutaj pisuje (czy może PISuje)?

W ABWerze robi i amatora tylko zgrywa?

Ciekawe...

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 9 Maj 2007, 17:20

>Czy nie mógłbyś podnieść swoich wypowiedzi na trochę wyższy poziom?

Mógłbym: dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa!!!

>W tej chwili mimo szczerych chęci nie widzę nawet płaszczyzny do dyskusji.

Nie masz dyskutować, masz stulić pysk i robić co ci każą, matole!

>dudivan, 9 Maj 2007, 17:48

>>Czy nie mógłbyś podnieść swoich wypowiedzi na trochę wyższy poziom?

>

>Mógłbym: dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa,

...

No właśnie, tego się obawiałem.

Właściwie wypadałoby napisać, że żal dupę ściska, ale czego tu niby żałować.

Jak rozumiem znaleźliśmy się w fazie analnej, ale to przecież tylko żydowskie teorie...

>Nie masz dyskutować, masz stulić pysk i robić co ci każą, matole!

A to już czystej wody bolszewizm, albo ten tam na f... (pięciopiwizm się teraz nazywa).

Jestem Europejczykiem.

Odwrotnie! Tak własnie wyglądają moje randki!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozwól dudi, ze Ci cos opowiem...Kiedy kupiłem moją żonę, na początku, dobrze gotowała, jej pochwa działała dobrze,

i była silna przy pługu. Ale po trzech latach, kiedy miała już piętnaście lat, stała się słaba, jej głos stał się głęboki.

Dostała włosów na piersiach. A jej pochwa zwisa, jak peleryna czarodzieja.

Pozdrawiam

Nowy2, 9 Maj 2007, 15:57

A to mamy nową wykładnię obiektywizmu: Mówić dobrze o pisdrakach to obiektywne a mówić źle to nieobiektywne. To coś na wzór przyjaźni do ZSRR zapisanej w konstytucji.

A w ogóle, to Ty, dudi patrz na wodza a nie na tą dupencję po lewej ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nawet GW, mimo iż strona konfliktu, poinformowała o Tym, że prezes Targalski złożył dwa pisma jedno do RPO, a drugie do SDP w sprawie pomówień przez tą właśnie GW.

Ciekawym polecam znalezienie w sieci treści tych pism. Są bardzo smakowite, szczególnie to do SDP.

Zdarzyło się już, że GW padła w sądzie w sporze z p. Targalskim. Ciekawe czy tym razem również nie padnie i to za sprawą niejakiego Lizuta. Mechanizm pomówień jest oparty na faktach prasowych i wypisz wymaluj przypomina kampanię kręconą przeciwko Łysiakowi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prawo i Sprawiedliwość:

"Dziennik": Były wojewoda mazowiecki z PiS odwołany z tej funkcji, po tym jak media ujawniły, że próbował wyłudzić prawo jazdy, otrzymał nową posadę. Znalazł zatrudnienie w państwowej firmie.

Wojciech Dąbrowski został członkiem rady nadzorczej warszawskiej spółki Radwar, która jest częścią państwowego potentata zbrojeniowego - Bumaru. Zarabia 2270 złotych na rękę miesięcznie.

Radwar specjalizuje się głównie w produkcji sprzętu wojskowego, w tym radarów i skomplikowanych rakietowych systemów przeciwlotniczych. W jaki sposób Dąbrowski znalazł się w Radwarze? "Zostałem rekomendowany na to stanowisko przez Waldemara Skowrona, p.o. prezesa Bumaru" - tłumaczy "Dziennikowi". Kiedy gazeta spytała go o kwalifikacje do pełnienia funkcji w branży zbrojeniowej, przyznał, że zawodowo się z tą branżą nie stykał, ale "od dawna interesuje się tematyką obronności".

Less, jak za nic to masakrycznie(o 2270) za dużo.

Ale chłopaki z sld, czy platformy nigdy nie zadawalali się taką jałmużną...wiec nie ukrywam jestem zdziwiony.

Pozdrawiam

PS. Mam jeszcze nadzieję, ze jar dopisze tam ze dwa zera:)

Less, 10 Maj 2007, 09:43

>Fakt, ale jak za nic, to i tak dużo za dużo, zwłaszcza że na koszt podatników

Panowie, to jest za to, że np. raz w miesiącu bywa na zebraniu rady nadzorczej i podniesie rękę za czy przeciw. Albo nawet nie podniesie, również moze nie przychodzić. Tu nie ma żadnych innych obowiązków. To jest jedynie dodatkowa praca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.