Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tyle by mu dała prywatna firma, to niech mu będzie na zdrowie, to problem, decyzja i kalkulacja owej firmy.

Jeżeli daje Państwo, to nigdy nie dojdziemy, czy wydatek jest uzasadniony czy nie, a kasa idzie pośrednio z naszych kieszeni. Dlatego państwo ma się trzymać z dala od gospodarki, a kasę wydawać tylko na to, co niezbędne.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less, amen.

Teraz zupelnie serio....zerknij na postulaty naszego Kościola w wątku o abonamencie TV i dopisz swoje uwagi.

Jest już kilu chętnych na tą Zupelnie Nową Kreację... reszta na razie widzi większy interes w trwaniu przy tym co sie dzieje.

Mentalność Siddharthy to to nie jest :)

Pozdrawiam

fyrst lejdi is łoczing ju !!! ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

What is xanax?

Xanax affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause anxiety.

Xanax is used to treat anxiety disorders, panic disorders, and anxiety caused by depression.

Xanax may also be used for purposes other than those listed in this medication guide.

I okazało się, że na mnie xanax działa pozytywnie. Zamieszczone przez niego zdjęcie rozbawiło mnie, bo widać wyraźnie iż First Lady ma duże poczucie humoru. Po raz pierwszy pokazała je po sławnym incydencie z reklamówką na lotnisku. Szymon Majewski nabijał się z tego i próbował zgadnąć co też prezydentowa w niej trzymała. Jakiś czas później dostał przesyłkę z pałacu prezydenckiego, a w niej rzeczoną reklamówkę z dwoma bułkami z masłem i dwoma jajkami na twardo oraz liścik. Stało w nim, że właśnie w takiej reklamówce trzymała zestaw śniadaniowy podróżny dla męża i teraz przesyła go Sz. M. aby się pożywił. Życzyła mu smacznego.

...dostał przesyłkę z pałacu prezydenckiego, a w niej rzeczoną reklamówkę

z dwoma bułkami z masłem i dwoma jajkami na twardo...

Można się zapisać? Adres do fabryki chętnie podam :-).

Jestem Europejczykiem.

Nowy2

fotka fyrst lejdi przednia, zgadzam się - mnie też rozbawiła ;-) to sympatyczna kobieta jest, w przeciwieństwie do jej drętwego męża - mister prezidenta.

a z xanaxem, to żeś wielkiego odkrycia to żeś nie dokonał; "wysraczy" spojrzeć w moje "o mnie", by się dowiedzieć, co to jest; mi xanax też dobrze służy, cieszę się, że i Tobie pomaga ;-) ok, koniec farmaceutycznego offtopica.

x.

Ukryta Zawartość

Polska niszczy swoją ciężko wywalczoną wolność - napisał Adam Michnik w bardzo krytycznym wobec obecnego polskiego rządu komentarzu opublikowanym na łamach niemieckiego dziennika "Die Welt".

Ukryta Zawartość

dudi, cos taki w gorącej wodzie kąpany. Poczekaj sami dadzą sobie wycisk.

Czwartek, 10 maja (16:09)

Tygodnik "Wprost" dotarł do nowych dokumentów IPN, które niezbicie dowodzą, że rektor Uniwersytetu Gdańskiego, prof. Andrzej Ceynowa, był współpracownikiem PRL-owskiej Służby Bezpieczeństwa.

A mówił, że nie.

z interii.pl

"Poseł PiS-u Arkadiusz Mularczyk zrobił rzecz nikczemną - uważa konstytucjonalista prof. Wiktor Osiatyński. Przedstawiciel Sejmu zarzucił dwóm sędziom Trybunału Konstytucyjnego, że byli zarejestrowani jako kontakty operacyjne SB."

Jeśli byli, to raczej sędziowie zrobili rzecz nikczemną, a jeśli nie byli, to powinni pozwać posła do sądu i żądać zadośćuczynienia.

Igor Janke 2007-05-09, 21:37:05

Jestem za lustracją, wiec uwalcie tę ustawę!

Prezydent zapowiedział dzisiaj, że jeżeli Trybunał Konstytucyjny uzna ustawę lustracyjną za niezgodna z konstytucją, to jedynym wyjściem będzie całkowicie otwarcie archiwów IPN.

Tak sobie myślę, że antylustratorzy takiego rozwiązania wcale nie chcą. I że być może dlatego dziś taką wizją postraszył sędziów Lech Kaczyński. Bo w Trybunale jest kilku przeciwników lustracji.

Nowy2, 10 Maj 2007, 19:29

>dudi, cos taki w gorącej wodzie kąpany. Poczekaj sami dadzą sobie wycisk.

>

>Czwartek, 10 maja (16:09)

>Tygodnik "Wprost" dotarł do nowych dokumentów IPN, które niezbicie dowodzą, że rektor Uniwersytetu

>Gdańskiego, prof. Andrzej Ceynowa, był współpracownikiem PRL-owskiej Służby Bezpieczeństwa.

>A mówił, że nie.

A to nie ten rektor, który dawał swego czasu alibi Kwachowi?

Przy okazji - Kwach bronił się, iż sądził źe ma wykształcenie wyższe, bo formalnie studia skończył, jeno pracy magisterskiej nie napisał.

Niedawno jednak wyszło na jak że i absolutorium nie dostał!

W Magdalence, w 1988!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>znów dudi spaliłeś swój dowcip. Za późno chłopie na reakcję:-)

Ale masz w zamian troche do dalszej zabawy:

"Wśród korumpowanych osób mieli być, według Rutkowskiego, "jeden z najbardziej prominentnych prokuratorów polskich, jeden z najbardziej prominentnych pracowników Kancelarii Sejmu z tamtego okresu, jeden z najbardziej prominentnych polityków AWS ze Śląska, politycy z prawa i z lewa". Wśród nich - bracia Kaczyńscy."

Zabawa nie będzie miała końca. Aż do zatracenia. Machina poszła w ruch. Nienawiść nie popusci i nie oszczędzi nikogo. Nie można nienawidzić bez konsekwencji.

Niniejszym oświadczam, że ja, Dudi, dnia 12 marca 1991 roku na korytarzu hotelu poselskiego, w zaułku za szafą wręczyłem panu Jarosławowi Kaczyńskiemu kopertę szarą z kwotą pięćset milionów złotych polskich starych. Chciałem się natychmiast oddalić lecz Kaczyński przytrzymał mnie za rękaw sycząc cyt."Zara, przeliczyć muszę". Trwało to dobre kilka minut! Gdy przeliczył, klepnął mnie w plecy i rzekł "W porządku, wiooo!", więc się oddaliłem z hotelu.

albo duduś pokaż dupę.Tą z off. Jest tak pieknie wyrwana z kontekstu -jak ty z rzeczywistości.A co pokażesz, jak ci się zdjęcia skończą.Te z gruntu są juz oklepane a co więcej niezrozumiałe -dla ciebie.To jest tak jak pokazywać zyg ,zyg zyg, marchewke.Możesz tak całe zycie i ciagle bedziesz wygladał na idiote.

Adaś i Nikita - jedna szkoła!

Bum, bum, bum!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

panowie, a czy zdajecie sobie sprawę, że równo za 12 miesięcy maturę zdawać będą ludzie, którzy urodzili się w pamiętnym roku 1989 ;-D czy zatem nie uważacie, że te rozgorączkowane spory o lustrację, dekomunizację czy aborcję są spóźnione - tak mniej więcej - o 17 lat?! wyobraźcie sobie, że aż tyle czasu wszyscy politycy z wszystkich opcji i partii poświęcili, aby byle czym zawracać dupę sobie i co bardziej nerwowym obywatelom ;-D

x.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.