Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I dlaczego pozwalać na parady jak i tak nie są zadowoleni ? ;-)

Ukryta Zawartość

>Najgorszy gatunek człowieka to - donosiciel.

>Taki rozbija się łby o żeliwne kaloryfery.

>Kapuś!!!

Nieważne, liczy się przecież cel, a cel jest szczytny. I w ogóle to racja jest po naszej stronie.

Modus operandi czerwonych. Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Ich idol Voltaire instruował dawno temu:

"Nie wahajmy się zniesławiać autorów o odmiennych poglądach, sączmy podstępnie jad podejrzeń. Niech ludzie dowiedzą się o podłościach przeciwnika, przedstawiajmy go w jak najgorszym świetle ... Jeśli fakty temu przeczą, zmyślajmy, nie przemilczajmy zadnego z ich błędów, żadnej z wad (...). Podburzajmy sędziów, żądajmy kar".

Kłamstwo jest istotą socjalizmu.

Nowy2

21 Maj 2007, 13:15

(...) Dobrze kombinujesz, więc na przyszłość nie kłam - cytuję "podkreślam! - absolutnie nie zamierzam się wyśmiewać z jego fizycznych ułomności!".

jak widać to nie jak łamię, a raczej Ty cytujesz tylko wygodne dla swoich tez fragmenty cudzych wypowiedzi i naginasz je dla poparica swojego widzimisię. wszak dalsza część mojego postu, wspaniałomyślnie i łaskawie przez Ciebie pominięta, brzmiała tak:

"(...) aby czerpać z tej krynicy wiedzy wszelakiej, to wicepremiera Gosiewskiego to trzeba posłuchać w radiu, obejrzeć w TV, to daje dopiero obraz całości ;-)

a fotki Gosiewskiego służą mi jedynie jako ilustracje jego tytanicznych wysiłków w budowie IV RP. i kropka."

[i tu następuje fotka szczęśliwego wicepremiera otoczonego wianuszkiem dziewcząt w strojach ludowych. natomiast niebo jest przy tym niebieskie ;-]

więc Nowy2 pamiętaj, kłamstwo ma krótkie nóżki ;-)

xanax

Nowy2, 21 Maj 2007, 14:11

>Jest lepiej niż przypuszczasz, bo za poprawianie Photoshopem nóżek gołębi następnego dnia ląduje się

>na bruku, a za poprawianie nóżek członków obecnego rządu nie.

Podejrzewam w tym przypadku wpływ Gazetowego lobby Ochraniarzy Przyrody w osobie niejakiego red. Wajraka (prawdziwe nazwisko Wolfenstein 3D).

Jak każdy milośnik zwierząt nie zna on litości dla ludzi (patrz odpały B. Bardot., V. Villas i mojego sąsiada z jego wilczurem).

Nowy2,

wyjaśnimy sobie podstawową rzecz: ja się nie tłumaczę, ja Tobie tłumaczę, bo widzę, że nie kumasz tego, co do Ciebie się mówi lub pisze. Pewnie dowcipy też Ci trzeba dwa razy opowiadać, żebyś potrybił...

x.

>jar1

"Nowy, jakbyś choć tochę sie orientował w prowadzeniu polityki, to już byc taki dumny z tego tekstu nie był. Bo, oprócz podłechtywania ego naszej elity politycznej nic z tego dla Polski nie ma. I tak Niemcy i Francja bez nas z ruskimi się dogadują - tylko po cichu i w gabinetach. Tam się decydują losy a nie w gazetach.

Póki co nasze mięso dalej na wschód jeździc nie może, a Rosja robi jak chce."

Wzrusza mnie twoja troska o moje rozumienie świata polityki, a jednocześnie twoje malkontenctwo (ładne słowo). Zmiana tonu prasy rosyjskiej, świadczy o pewnych instrukcjach z Kremla. Być może odpuści mięso, ale pozostanie mu w ręku szantaż energetyczny z którego skorzysta gdy będzie mu niewygodnie.

>Nowy2, 21 Maj 2007, 14:13

No cóż, iście KGBowska argumentacja.

Zauważ mądralo, że ktoś, kto ogląda tylko telewizją za nic nie obciął by się,

że Gosiu wygląda tak, jak wygląda. Kamerzyści muszą dokonywać tytanicznych

wysiłków, żeby osiągnąć taki efekt.

Jestem Europejczykiem.

jar1, 21 Maj 2007, 14:24

>Właśnie i dlatego trzeba być przeciw ! na pohybel pisiorom !

Nieszczęsny, kręcisz powróz na własną szyję!

Zginiesz ty i pchły twoje!

A szczątkami "Ugody" dzieciaki z podwórka będą grać w palanta!

>Wzrusza mnie twoja troska o moje rozumienie świata polityki

Ani Cię nie wzrusza ani to moja troska... konfabulujesz chłopie. I jakie tam moje malkontenctwo? Po prostu od dawna nie mieliśmy tak durnowato prowadzonej polityki zagranicznej. Oprócz samej Pani minister i jej Prezia nie ma nikogo podziwiającego te poczynania. I tyle. Ot co.

• Redaktorzy

"Ale ty byłeś aktywistą ZSYPU i zajęty byłeś lataniem po korytarzach i nakłanianiem do akcesji za pomocą pistoletu (jak Kuroń)."

Dudi, mały oszczerco, masz jakieś dowody? Bo jeśli nie masz dowodów, a tylko kłamiesz sobie luźno, żeby zrobić towarzyską konkietę, to jesteś wprawdzie na topie jeśli idzie o partię rządzącą, ale z punktu widzenia np. 10 przykazań jest z ciebie łobuzek. Więc jak, udowodnisz coś raz jeden wreszcie, czy jesteś zwykłym oszczerczym fiutkiem?

jozwa maryn, 21 Maj 2007, 14:46

>Dudi, mały oszczerco, masz jakieś dowody?

Tylko nie mały!

TYLKO NIE MAŁY!!!

Na ciebie z klamką grasującego po uniwerku nie mam niczego, przyznaję że to był żarcik (makabryczny).

Zresztą prawdę mówiąc wygląd masz nieco dupowaty, z gnatem nielicujący kompletnie.

Ale jeżeli chodzi o Kuronia to mam - relację kolego mojego ojca. Widział jak w czasie ucieczki Kuronia przez okno UW (przegiął wtedy z agitacją i już miał dostac wciry), w momencie gdy rozkraczyl się wstępując na parapet - wypadł mu z kieszeni gnat!

a takie komentarze na ten temat

Cyrulicy, łapówkarze, a nie lekarze

ad 2007.05.21 15:26

Najpierw skutecznie leczyć, a potem pieniądze. My- matematycy ,fizycy, chemicy, biolodzy, inżynierowie tworzymy współczesną medycynę. Wy lekarze, jesteście z wiedzą jeszcze na poziomie cyrulików, więc za co wam płacić? Nie grzeszycie nawet kulturą, nie mówiąc o wiedzy humanistycznej, potrzebnej na co dzień. Stanowicie jako kasta zero moralne i intelektualne. Wykażcie się jakimiś cnotami, bo na mądrości wam nie zbywa. Pokażcie, że chociaż stać was na czynienie dobra, wtedy może należałoby rozważyć danie wam podwyżek pieniężnych za wasze, na dziś wątpliwej jakości, usługi.

• Redaktorzy

Wytnij sobie, Tomku, sam kawałek jelita, a odpowiedź przyjdzie też sama. Osobiście nie chciałbym oddawać swego organizmu w ręce osób niedopłacanych i sfrustrowanych, których główną refleksją podczas krajania mi wątpi będzie, że okazali sie za słabi, zeby wzorem kolegów robić to samo tylko za pieniądze np. w Szwecji.

>jozwa maryn, 21 Maj 2007, 14:46

>Więc jak, udowodnisz coś raz jeden wreszcie,

>czy jesteś zwykłym oszczerczym fiutkiem?

Dudi fiutem z zębami???

Ukryta Zawartość

No ładnie, ładnie...

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.