Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

""Nie zgadzamy się na putinowski model rządzenia w Polsce"

- Nie zgadzamy się na putinowski model rządzenia. Trwa próba narzucenia Polsce standardów wschodnich - tak Cezary Grabarczyk (PO) określił operację premiera z odwołaniem, a następnie powołaniem większości ministrów rządu przez Jarosława Kaczyńskiego."

No nie, oni zrzynają ze mnie. A gdzie moje prawa autorskie?

• Redaktorzy

"ale to zwykła przyzwoitość, nie można jej oczekiwać od józwy maryna,

dowiódł tego wiele razy, o jar1 szkoda mówić, bo[...]"

Ciekawe czyj to klon, swoją drogą, proszę jaki zorientowany. Panie Watermelon, przyzwoitość jest na przykład wtedy, kiedy nie ukrywamy się pod specjalnie sprokurowanym nickiem tylko po to, żeby ochronić drugiego czy trzeciego nicka, też anonimowego. A jeśli przyzwoitość w rozumieniu jakiegoś biednego durnia ma oznaczać obrzucanie innych obelgami i kłamliwe zarzucanie im niepopełnionych czynów, a także przypisywanie im własnych brudnych pomysłów, to zgadzam się, nie jestem przyzwoity. Taki przyzwoity to bądź sobie sam.

>zobaczymy jak naród wybierze za miesiąc

arbuz, to i tak nie będzie miało znaczenia dla Ciebie.

A ja i tak sie nie pochlastam . Przeżyłem raz komunę to i teraz też przeżyję.

Najwyżej znowu zejdzie sie do podziemia :-)

jar>>>ale jaja.Wiesz dlaczego taka polityka forumowa jest potrzebna.Bo normalnie człowiek czytając ,czy słuchając idiotów zawsze ma wrażenie że to jednak jest obok.Jakby nas nie dotyczy.Dopiero jak okazuje sie ze sasiad,forumowicz,szwagier też nalęzą do tej klasy, to zaczyna cie ogrniac przerażenie.Skąd na miły bóg tyle idiotów?Patrzysz dokładnie i rece opadaja.Same arbuzy.Rozumiem senicza, bo idzie w odmiennośc .I zawsze będzie miał na uwadze, że komuna ukradła a jemu nie dała.Tak samo chłop w kieleckim wie że komuna i balcerowicz ukradli a jemu nie dali.Nie wie że jak lancio by ukradł, to chłop dalej by nie miał.Winni sa frasyniuki ,kuronie,michniki bo ropierdolili komune, a nie dali .A mieli.tak samo kurduple nawożą to pole arbuzów, bo arbuzów jest duzo.Arbuza nie zmienisz, ani nie zrobisz że w srodku zrobi sie zielony.Tak już jest -70 % statystycznych narodowych idiotów .

taki dudus po filmach kutza ,jego opwieściach o powstancach sląskich ,pisze że ŁUN chce do niemiec.czy nie prościej idąc polem pierdyknąc takiego arbuza z buta.

jar1, 18 Wrz 2007, 16:10

>>józwa nie kombinuj. Wszyscy wiedzą że arbuz to był kiedyś alfred, aaaalferd itd. I oczywiście

>zostawał zawsze zbanowany za zwykłą uprzejmość. :-)

i kto tu robił w SB?

• Redaktorzy

"rozumowanie wykształciucha - krótko, prosto przepisane z broszury,..."

No proszę, czyli jednak ta przypisywana innym "pogarda dla maluczkich". Bo ta definicja "wykształciucha" to po prostu definicja osobnika z wykształceniem podstawowym. Czasem podejrzewam, ze ci szermierze prawd objawionych Jarosławowi Kaczyńskiemu przez głosy z pieca, to w rzeczywistości tajni agencji SLD, którzy na uszach stają, żeby ośmieszyć PiS i rząd poprzez symulowanie takich, pożal się Boże, zwolenników.

tak józwa,

prosty obraz świata wykształciucha:

tolerancja ale nie dla wszystkich,

pluralizm ale nie dla wszystkich,

demokracja ale nie dla wszystkich,

nic mi do tego ja jestem wykształcony,

jestem za wolnością i tolerancja,

ale i za sprawiedliwością i prawem

józwa z kim ty się zadajesz, z jarem?

bój sie Boga

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.