Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Zbig, 24 Wrz 2007, 01:45

>Ten głuchy łomot to Canaris się w grobie przewrócił...

Hehehe...

Jak patrzy jakich tu u nas dupków zatrudniają, to rzeczywiście.

W końcu teraz jesteśmy sojusznikami ;-).

Jestem Europejczykiem.

jozwa maryn, 21 Wrz 2007, 14:24

>"Czego mu nie zapomnieli Warszawiacy?Że donaldo z kaszub został się w Gdańsku?"

>

>Czego nie zapomnieli Kaczorowi warszawiacy, samy byłeś łaskaw zacytować dwie linijki wyżej (mówiąc

>precyzyjnie, nie zapomnieli mu robienia z gęby cholewy i olania ich miasta), nie rób więc z siebie

>analfabety.

Ja jako Warszawiak darowałem mu to(jak raczyłeś zauważyć robienie z gęby cholewy i olania) :O)A ty jak widzę dalej brniesz w wycieczki osobiste.Nie moja wina,że jestem analfabetą ;O)Ale naprawdę proszę ciem o zachowanie tego w tajemnicy i o nie ujawnianie swoich opinii o mnie :O)Wybacz nie każdy musi cenić unję demokratyczną,mazowieckiego czy donalda :O) Każdy ma jakiś wybór :O)Czy znów się mylę? :O)

Szanowny jozwo marynie!

Nie mogę na to pytanie odpowiedzieć, a dane zapodałem na odpowiedzialność autora podanego w sznurku; jeśli chcesz obalić niecne knowania galby, to proszę.

Z wyrazami szacunku

Nowy2

Z DZIEJÓW NONSENSU (NA ŚWIECIE):

Wielka Izba Europejskiego Trybunału Praw Człowieka odrzuciła odwołanie polskiego rządu od wyroku w sprawie Alicji Tysiąc i tym samym nakazał wypłacić polskiemu rządowi 25000 Ojro zadośćuczynienia za to, że nie dopuścił do zabicia człowieka.

>dudivan, 25 Wrz 2007, 14:16

Chwała Bogu, że jesteśmy w Unii i jest jakiś bat na tych nawiedzonych

doktorków. Za darmo zrobić aborcji to mu sumienie nie pozwala, ale

za pieniądze proszę bardzo!

Jestem Europejczykiem.

>dudivan, 25 Wrz 2007, 14:18

>>Hymn III RP: Marsz, marsz, Dąbrowski, z ziemi płaskiej do wioski

Coś ci się pomyliło. Zwolennikiem płaskiej ziemi z dinozaurami jest

niejaki Giertych starszy, a do wioski to nas kaczory ciągną.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 25 Wrz 2007, 14:18

>>dudivan, 25 Wrz 2007, 14:16

>

>Chwała Bogu, że jesteśmy w Unii i jest jakiś bat na tych nawiedzonych

>doktorków. Za darmo zrobić aborcji to mu sumienie nie pozwala, ale

>za pieniądze proszę bardzo!

Jaro, Senyszynowej bym wybaczył ale tobie - nie wybaczę! :)

>dudivan, 25 Wrz 2007, 14:23

>>Jaro, Senyszynowej bym wybaczył ale tobie - nie wybaczę! :)

Ale niby czego? Ja tej aborcji nie robiłem! Jakie jest prawo - chyba wiesz.

Gdyby było inne, to kobieta by przegrała. W Europie prawo jest prawem,

a u nas - jak Bóg da.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

dudiego prawo interesuje mnie więcej w takim stopniu, jak ministra Ziobrę.

"Nie mogę na to pytanie odpowiedzieć, a dane zapodałem na odpowiedzialność autora podanego w sznurku; jeśli chcesz obalić niecne knowania galby, to proszę."

A to fajne. To ja roboczo przyjmuję, że to kit. Też wiem, jak się robi fajoskie mapki. Ale jako sposób "udowodnienia", że zwolennikami PO jest słabiej wykształcona część ludności Polski, niezłe. Świetny sposób odkłamania sondaży, które jak nic mówią coś odwrotnego. Co prawda jest to naukowe łapanie się prawą ręką za lewe ucho, ale przynajmnie zabawne, jeśli ktoś lubi żonglować statystyką. Oczywiście przy założeniu, zę te informacje są w ogóle prawdziwe.

jozwa maryn, 25 Wrz 2007, 14:38

>Oczywiście przy założeniu, zę te informacje są w ogóle prawdziwe.

No jak nie jak tak? Tawariszcz Nowyj2 skopiował je wprost z Konsomolskiej Prawdy - jak sama nazwa wskazuje, muszą być prawdziwe.

jozwa maryn, 25 Wrz 2007, 14:38

>dudiego prawo interesuje mnie więcej w takim stopniu, jak ministra Ziobrę.

A ja ci powiem coś takiego: ciebie prawo interesuje w takim stopniu jak hitlerowskiego żołnierza - rozkaz.

I jeszcze dodam że to charakterystycznie niepolskie.

>dudivan, 26 Wrz 2007, 00:43

>A ja ci powiem coś takiego: ciebie prawo interesuje w takim stopniu jak hitlerowskiego żołnierza -

>rozkaz.

>I jeszcze dodam że to charakterystycznie niepolskie.

Rewelacyjnie głupie. Bomba! Typowa pseudoprawicowa katonacjonalistyczna propaganda.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Wrz 2007, 09:17

>Rewelacyjnie głupie. Bomba! Typowa pseudoprawicowa katonacjonalistyczna propaganda.

:)

... a zarazem imperialistyczna, reakcyjna, będąca dziełem przyjezdnych prowokatorów, zaplutych karłów i alfonsów z rynsztoka; bynajmniej nie prosyjonistyczna i nie słuząca interesom chłopstwa pracującego i inteligencji!

>dudivan, 26 Wrz 2007, 10:22

Widzisz, dudi - ty po prostu głupi jesteś.

Nie rozumiesz problemu i zabierasz głos.

A że nie masz nic do powiedzenia, to wrzucasz hasełka

z kalendarzyków z lat 50-tych.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

>dudiego prawo interesuje mnie więcej w takim stopniu, jak ministra Ziobrę.

"A ja ci powiem coś takiego: ciebie prawo interesuje w takim stopniu jak hitlerowskiego żołnierza - rozkaz.

I jeszcze dodam że to charakterystycznie niepolskie."

Dudi, biedaku, chcialem ci sprawć przyjemność przez porównanie z twoim idolem, a tu bach - wybuch... Wydaje mi się, że nasi prorządowi nonkonformiści coraz bardziej w nerwach.

>dudivan, 26 Wrz 2007, 13:50

>Nie dajesz mi wyboru, Jaro, zaraz będę zmuszony napisać coś o twojej matce!

Od Kurskiego się uczyłeś? Pięknie, pięknie. To właśnie PiSowskie metody.

Brakuje argumentów, to się do rodziny dobierzemy.

Jestem Europejczykiem.

senicz>>jako geniusz powinienes przewidzieć że w miejsce starych komuchów pojawia sie nowi komuchowie.Częśc juz zreszta jest(kryze i reszta).Tak więc uparcie nadal nie czytasz gazet, tylko liczysz na pana boga.

Kalisz domaga sie aby trojki robotniczo-chlopskie chodzily za granica w dniu glosownia i nosily rodakom urny pod nos. Boja sie ze im glosow zabraknie? ale jaja. To przez komuchow ludzie wyjezdzali i wyjezdzaja ateraz chca od nich glosy z poparciem dla siebie? bolszewik zawsze byl beszczelny. Ale to z glupoty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.