Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Bardzo słuszna uwaga. Pisowski deputowany Wojciechowski podczas dzisiejszego wiecu świetującego jego oficjalne zapisanie się do PiS oznajmił głośno, że PiS jest dzisiaj "jedyną partią ludową". Tak więc spostrzeżenie wladza jest trafne w 100%.

Małpowanie PRL-owskich haseł i pomyslów przez PiS staje się już nieznośne. Prezes zadaje im do domu czytanie starej politgramoty czy co???

Jestem Europejczykiem.

Małpuje? Stare klimaty małpuje np. Iwaszczykiewicz, tą pogardę z wczesnego PRL dla "zaplutych karłów reakcji". To zdziwienie otumaniałego propagandą POstępu wykształciucha, że też mogą istnieć jacyś wstecznicy reakcyjni, którzy nie rozumieją ducha Sojuza (dziś Ojrosojuza) i jedynej słusznej (liberalizm) drogi poprawnego postępu.

Jak tak dalej pójdzie to PiS założy państwo podziemne w końcu podobno mają to we krwi!

Jarosław -Delegat na Kraj,Macierewicz -Kedyw!

+ rzeczowa odpowiedź na wątpliwości w sprawie wyjazdu Fotygi i Macierewicza do USA:

Mówi wasz ulubieniec:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Tusk ufa władzy, która masowo morduje obywateli"

- Spośród różnych dziwnych rzeczy, może ta jest najdziwniejsza. Ten rząd sprawę śledztwa dotyczącego śmierci prezydenta, śmierci 96 Polaków, powierzył obcemu mocarstwu, nie sojuszniczemu, lecz takiemu, które jest ciągle traktowane jako pewne zagrożenie. Mocarstwu, które jest gotowe masowo zabijać własnych obywateli - tak Jarosław Kaczyński odpowiedział na pytanie dziennikarza dotyczące misji Anny Fotygi i Antoniego Macierewicza, którzy udali się do USA, gdzie będą prosić o pomoc republikańskich polityków ws. śledztwa smoleńskiego.

Jarosław Kaczyński w dość ostrych słowach wypowiedział się o toczącym śledztwie smoleńskim. Po raz kolejny skrytykował rząd za to, że śledztwo nie jest w całości prowadzone przez stronę polską.

Prezes PiS powiedział, że śledztwo zostało przekazane mocarstwu, które masowo zabija własnych obywateli (chodziło o Czeczenię - red.). - To mocarstwo (Rosja - red.), które nie przestrzega żadnych cywilizowanych reguł na swoim terytorium. I tej władzy pan Donald Tusk z jakichś powodów ufa - mówił Kaczyński. - Natomiast zwrócenie się do państwa sojuszniczego (USA - misja Fotygi i Macierewicza - red.) jest uznawane za zdradę - powiedział.

Rzecznik rządu Paweł Graś mówił wczoraj, że misja polityków PiS to prawie jak akt zdrady. Prezes PiS takie słowa uznał za wyraz "niebywałej wręcz bezczelności".

Kaczyński dodał, że w stosunku do Rosji rząd zachowuje się jak "wystraszony piesek", a oskarża o zdradę "tych, którzy chcą dojść do prawdy".

Ukryta Zawartość

Lekarzu lecz się sam:

Ukryta Zawartość

Potrafisz walić tylko dwa teksty: epitety ad personam albo agitki- seryjnie.

Ukryta Zawartość

Lekarzu lecz się sam:

Ukryta Zawartość

Potrafisz walić tylko dwa teksty: epitety ad personam albo agitki- seryjnie.

Pokaż mi markowski mój komentarz gdzie nieprzymuszony wypowiadam się pozytywnie o platformie!!! Tylko żwawo bo znowu wyjdziesz na wsiowego głupka. Ja się wyrażam negatywnie o PiSSmaństwie i ich wodzu a to spora różnica. Jeżeli jej nie dostrzegasz to patrz drugie zdanie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Coś dla tuskowych fanów berii:

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oj grynio, grynio. Tuskowe fany berii mogliby odpowiedzieć tak.

Także pisdraki: Alleluja i do przodu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pokaż mi markowski mój komentarz gdzie nieprzymuszony wypowiadam się pozytywnie o platformie!!! Tylko żwawo bo znowu wyjdziesz na wsiowego głupka. Ja się wyrażam negatywnie o PiSSmaństwie i ich wodzu a to spora różnica. Jeżeli jej nie dostrzegasz to patrz drugie zdanie.

PiS instrukcja nie przewiduje innego konkurenta....ewentualnie zużyte buty

"Podczas dzisiejszej konferencji prasowej na pytanie, czy Joanna Kluzik-Rostkowska i Elżbieta Jakubiak mogą wrócić do jego ugrupowania Jarosław Kaczyński odpowiedział, że "proszę go nie pytać, jakie ma buty, to nie jest ważne"."

To jest klasa inteligenta z Żoliborza...podobno dżentelmena jak wmawiały obie panie przyrównane do butów.

Ten PIS to ci głowę rozsadzi, przykręć dekiel albo nałóż cybancik- ach to owładnięcie pisem. Nie rób złych rzeczy, pamiętaj o losie Ryszarda C. zamachowcy w Łodzi.

Może pójdź do apteki niech jakieś lekarstwo na szczękościsk ci przepiszą bo ta twoja monopisiomania już lekko nudzi.

(niekoniecznie tylko do wladza było)

markowski zwaliło sie na łeb...zwaliło.A jeszce bedzie sie walic.trudno zeby nie miec z tego uciechy.ty najwyrazniej ...nie masz.ale o to wlasnie chodzi.Mozesz np obgryzac paznkcie.pomaga.Ale na krotko.Szkoda odpuscic takiej okazji.Takiego idioty jus nie bedzie.a takiej partii chiba tez nie.

spoko.z takiej uciechy najwyzej brzuch boli.Nie slyszałem zeby urywało łeb.

• Redaktorzy

Powie ktoś markowskiemu, że po polsku pisze sie w tym przypadku "zamachowca", a nie "zamachowcy". O interpunkcji ojczystej nie wspominam już wcale. Mnie już sie znudziło uczenie genetycznych patriotów polskiego języka, ale może komuś jeszcze się chce.

on śmiać się nie może koledzy doniosą i komputer zabiorą...

Ten PIS to ci głowę rozsadzi, przykręć dekiel albo nałóż cybancik- ach to owładnięcie pisem. Nie rób złych rzeczy, pamiętaj o losie Ryszarda C. zamachowcy w Łodzi.

Może pójdź do apteki niech jakieś lekarstwo na szczękościsk ci przepiszą bo ta twoja monopisiomania już lekko nudzi.

(niekoniecznie tylko do wladza było)

koniecznie do markowskiego ... masz partyjny nakaz czytania ?

Jaro747

<Pokaż mi markowski mój komentarz gdzie nieprzymuszony wypowiadam się pozytywnie o platformie!!! >

Podaj nazwisko jegomościa, który cię przymuszał!

Jozwa!?

Na pewno Jozwa. Wpis Jaro747 usunięty. Wszystko jasne.

Jaro747

<Pokaż mi markowski mój komentarz gdzie nieprzymuszony wypowiadam się pozytywnie o platformie!!! >

Podaj nazwisko jegomościa, który cię przymuszał!

Jozwa!?

Na pewno Jozwa. Wpis Jaro747 usunięty. Wszystko jasne.

Usunięty? Chyba w twojej głowie. Może ty pomożesz markowskiemu? Biedak widocznie nie znalazł i wyszedł wiesz na kogo. Chcesz być następny?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Usunięty? Chyba w twojej głowie. Może ty pomożesz markowskiemu? Biedak widocznie nie znalazł i wyszedł wiesz na kogo. Chcesz być następny?

Ani biedak ani idota ani żaden inny epitet niestety.

Doskonale wiem, że nikt tu nie jest w stanie napisać czegokolwiek pozytywnego o platfusach. Poparcie dla platfusów, głosowanie na platfusów to wynik monomanii, szczękościsku na szyi Prezesa/PIS. Czystej nienawiści a'la Ryszard C.

I możecie się krygować że to taki ą ę humor, ot prezes śmieszy i na to patrzycie z góry. Nienawiść do opozycji windukowana przez merdia. Owładnięcie PISem- świetnie umożliwiające brak odpowiedzialnego, obiektywnego spojrzenia na rzeczywistość- wobec czego rządząca klika nierobów może sobie kręcić lody jak chce. Dług rośnie, reformy leżą, a afery- a któż by o nich pamiętał (hazardowa) czy ich szukał. Skoro wysraczy: PISssss, PISsss, zdrada Fotygi, pissss...

Ukryta Zawartość

a nierzadzaca klasa nierobów nie robi nic zeby ten stan zmienic... tylko zabawia sie w kabarecik.a moze to jest ta wielka mysl pajaca.Jak nic nie robiac, jednak....przetrwać.

• Redaktorzy

"

Nienawiść do opozycji windukowana przez merdia
."

Trzy lata temu to samo uczucie nazywałeś "nienawiścią opozycji do rządu". Coś niestały ten nasz drogi markowski w uczuciach politycznych.

Poparcie dla platfusów, głosowanie na platfusów to wynik monomanii, szczękościsku na szyi Prezesa/PIS. Czystej nienawiści a'la Ryszard C.

I możecie się krygować że to taki ą ę humor, ot prezes śmieszy i na to patrzycie z góry. Nienawiść do opozycji windukowana przez merdia.

Kłamiesz w żywe oczy. Ale to część PiSSowskiego planu zaklinania rzeczywistości i robienia ludziom wody z mózgu. Nienawiść do opozycji to hasło wymyślone przez spin doktorów. Po pierwsze jaka nienawiść? Chyba co najwyżej obrzydzenie! No i nie do jakiejś mitycznej "opozycji" tylko po Prezesa, jego kamaryli złożonej z psychopatów jak Ziobro i mitomanów w stylu Macierewicza i Fotygi.

A kto ma dzisiaj czas na zajmowanie się trzeciorzędnymi sprawami takimi jak rządzenie.

No właśnie. Najważniejsze są pomniki.

Jestem Europejczykiem.

Na długie jesienne i zimowe wieczory jak znalazł.

Powstają już polskie opowieści na wzór koreańskich: O młodości Kim Ir Sena.

Ale o Lechu Kaczyńskim.

"Lech Kaczyński w dzieciństwie uratował życie swojemu bratu Jarosławowi i kuzynowi Jankowi. - Nigdy o tym nie mówiłem, ale jestem pewien, że gdyby nie on, pewnie byśmy dzisiaj nie rozmawiali - mówi Jan Maria Tomaszewski.

Tomaszewski wspomina wydarzenie sprzed lat, jak wychowywał się z braćmi Kaczyńskimi. - Na Saskiej Kępie były jeszcze powojenne ruiny i okopy. Pamiętam, jak znaleźliśmy z Jarkiem amunicję z karabinu CKM. Co można zrobić z takim znaleziskiem, jak się ma osiem lat? Oczywiście wrzucić do ogniska. Rozpaliliśmy ogień i w sam środek wsadziliśmy to żelastwo. Czekaliśmy, co się stanie. Nagle jednak Leszek oprzytomniał i... pobiegł naskarżyć na nas do mojej mamy - opowiada.

Oczywiście matka skończyła niebezpieczną zabawę. Jan Maria Tomaszewski jest przekonany, że dzięki Lechowi Kaczyńskiemu nie doszło do tragedii."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panie D.Tusku co Pan przez trzy lata zdążył zrobić z Polską, oczywiście pytanie jest retoryczne i oczywiście nie do premiera tylko do tych, którzy umożliwiają mu rządzenie.

Gdzie jest Pan Lech Kaczyński, gdzie są Jego żona, przyjaciele, dowództwo wojskowe Polski członka NATO, gdzie oni są?

Po co wygłaszał Pan w sejmie najdłuższe expose, czy stać Pana na cud gospodarczy?

Irlandia, którą dawał Pan na przykład, jest na granicy bankructwa, Unia Europejska jest bez budżetu, tak Pan na nią liczył.

Kryzys, powódż, nieszczęścia - to elementy, które towarzyszą pańskiej pracy e rządzie - nie ma Pan szczęścia do powodzenia przy sprawowaniu władzy.

To znak, że to nie miejsce dla Pana.

Poodbierał Pan opozycji prawie wszystkie media, ma Pan sprzyjające wszystkie telewizje, niszczy Pan jakość debaty publicznej, nigdy dotąd nie było tak żle, uprawia Pan socjotechnikę zamiast polityki, po co Pan to robi? Zapisze się Pan w historii jako najgorszy przywódca po 1989r Pan to wie, dlatego uszło z Pana powietrze, nie ma w Panu energii, chęci, dynamiki, przebojowości i odwagi do działań reformatorskich, a takie są bezwzględnie potrzebne.

Szkoda Polski.A miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze - katastrofa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.