Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma możliwość samodzielnej oceny, jeżeli ktoś uważa tak jak Ty to ma do tego prawo.

Ja jestem spokojny i łagodny ponieważ pozwala mi na to dotychczasowe doświadczenie i jakoś rzadko nie potwierdzają się moje przewidywania.

możesz wspomnieć swoje potwierdzone przewidywania....nie mam na myśli kraks spowodowanych gołoledzią

"Każdy ma możliwość samodzielnej oceny, jeżeli ktoś uważa tak jak Ty to ma do tego prawo."

dobre ale nie piszesz o sobie.

747 nie w każdej partii donoszenie jest normą a formą dyscypliny wzbudzanie strachu.To jest więzienna subkultura z swoją hierarchią którą należy wyplewić z życia codziennego a nie pielęgnować i chuchać.

czy jesteś cwelem w otoczeniu bojowników o testament którego nikt nie zna..twoje miękkie pisanie i przepraszanie sugerują tą rolę.

wladz

Widać,mało wiesz...gdyby był tak jak sugerujesz,to byłby bohaterem.

747 nie w każdej partii donoszenie jest normą a formą dyscypliny wzbudzanie strachu.To jest więzienna subkultura z swoją hierarchią którą należy wyplewić z życia codziennego a nie pielęgnować i chuchać.

czy jesteś cwelem w otoczeniu bojowników o testament którego nikt nie zna..twoje miękkie pisanie i przepraszanie sugerują tą rolę.

wladz

Coś na ten temat wiesz?...gdyby był tak jak sugerujesz,to byłby bohaterem...pewnie.

Wybierz dowolną interpretację.

Jarosław Kaczyński udaje prezydenta Polski, a Anna Fotyga i Antoni Macierewicz udają ministrów spraw zagranicznych - powiedziała w "Rozmowie Rymanowskiego" w TVN24 posłanka PO Joanna Mucha, komentując zachowanie prezesa PiS i spot, w którym Jarosław obiecuje wypełnić "testament Lecha Kaczyńskiego".

Jarosław niczego nie udaje, on po prostu godnie zastępuje na urzędzie brata którego funkcję nieudolnie próbuje sprawowac uzurpator Komorowski

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jarosław Kaczyński udaje prezydenta Polski, a Anna Fotyga i Antoni Macierewicz udają ministrów spraw zagranicznych - powiedziała w "Rozmowie Rymanowskiego" w TVN24 posłanka PO Joanna Mucha, komentując zachowanie prezesa PiS i spot, w którym Jarosław obiecuje wypełnić "testament Lecha Kaczyńskiego".

Gabinet cieni, ot co. Żeby nie rzec - upiorów.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gabinet cieni, ot co. Żeby nie rzec - upiorów.

Orzec. Jasne że dla opętanych antypisiacko wszystko czt tak czy siak będzie upiorne. I tak źle i tak niedobrze- jak u skwaszonej teściowej z kawałów.

Narzekano tu że opozycja jest słaba, nieobecna i nie działa. Jak działa i jest aktywna- też niedobrze. Wulgarnie dawano przed faktem, wrożebnie do zrozumienia, że Fotydze nikt jej misji w Ameryce nie przyjmie. Jednak po prostu została przyjęta ze zrozumieniem. No oczywiście też niedobrze.

(electro, dla mnie moderacja która edytuje cudze posty bez zgody autora /choć ze zgodą też/ to kuriozum, dlatego nie bardzo mi ten fakt mógł dotrzeć do świadomości)

- Widzimy wielki powrót imigrantów zarobkowych z Polski - podkreśla Sir Andrew Green z organizacji MigrationWatch.

Polacy na wyścigi wyjeżdżają do Wielkiej Brytanii, która właśnie dźwignęła się z recesji – wynika z ostatnich danych. W tym roku zaobserwowano rekordową liczbę nowych imigrantów zarobkowych.

Tylko w 2010 roku na Wyspy przybyło ponad 100 tys. nowych pracowników z Polski i innych krajów Europy Wschodniej - informuje Office for National Statistics.

(wp.pl "Polski hydraulik wraca na Wyspy")

Coś jakby na odwrót od obiecanek? No to co, walmy w opozycję- pomoże to się z pewnością odgrodzić od realu.

stworzyłeś im miejsce pracy przechodząc na wcześniejszą emeryturę?

"Coś jakby na odwrót od obiecanek? No to co, walmy w opozycję- pomoże to się z pewnością odgrodzić od realu "

tośmy nabroili i PiS się dzieli...nigdy nam tego nie wybaczysz ?

Wladz aj się dzieli.. oddzieliły się tylko śmieszne figury i tym lepiej. Dla ciebie teraz Kamiński to miss urody, w tym politycznej. Poncyliusz z brodą a'la ruch oporu przypomina zewnętrznie jako żywo Michała Wójcika z "Ani mru mru" tylko nie ma tego polotu.

Jedyna strata poważna w PIS to może niegdyś Dorn- choć nie zauważyłem aby ta partia szczególnie na tym ucierpiała- w przeciwieństwie do pana Ludwika który odszedł w niebyt. Teraz jedyny sens istnienia tych odszczepieńców to smętne prostytuizmem podszyte proszone obiadki w TVN czy u Schechtera (z "dobrej" KPPowskiej rodziny, brat tego stalinowca). Mi tam takich nie żal, dobrze że szumowinka się odłącza.

Widzę wladz że twoje maniackie zainteresowanie PISem nie słabnie. Wal w opozycję to naprawdę dobry sposób na odizolowanie się od realu. Real ma niestety swoje wymagania, odpowiedzialność, wiedza i te sprawy ;-)

No panowie po co spać jak można naparzać?

Jaro

Może jakaś kampanijka dezinformacyjno-preśmiewczo-poniżająca, oczywiście dotycząca Antka i Ani w USA, lub prezesa o ile się jeszcze nie znudził.

wladz

Może jakieś porównanie, najlepiej z konotacją seksualną poproszę, ale dające odczuć poważne traktowanie oczywiście.

jozwa

Nie dałoby się do czegoś przyczepić i dokonać pouczenia, albo wykazać się trafną interpretacją, podaną logicznym mentorskim językiem?

muls

Co tam kiece w parafiach wyrabiają przed wyborami, agitują - pomagają prezesowi dotrzeć do każdej parafii,wykorzystują ambonę do walki politycznej?

electro

Porady przed wyborami to chyba nic złego - na kogo radzisz oddać głos w stolicy?HGW, czy Olejniczak?Czesiu Bielecki nie ma szans - wiadomo, to PiS.

J.Kaczyński w wywiadzie dla Nasz Dziennik odpowiedział na wszystkie zarzuty i wyjaśnił tok myślenia oraz sposób postępowania, dotyczący czasu kampanii wyborczej.Przedstawił w sposób rzeczowy i nie polegający dyskusji, stan w jakim znajduje się jego ugrupowanie po katastrofie smoleńskiej, oraz wykazał metody i sposoby radzenia sobie z obecną sytuacją ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki sytuacji medialnej, w jakiej znalazł się PiS.

Polecam.

Głosuj na PO - duży może więcej./podnieść podatki/

Wladz aj się dzieli.. oddzieliły się tylko śmieszne figury i tym lepiej. Dla ciebie teraz Kamiński to miss urody, w tym politycznej. Poncyliusz z brodą a'la ruch oporu przypomina zewnętrznie jako żywo Michała Wójcika z "Ani mru mru" tylko nie ma tego polotu.

Jedyna strata poważna w PIS to może niegdyś Dorn- choć nie zauważyłem aby ta partia szczególnie na tym ucierpiała- w przeciwieństwie do pana Ludwika który odszedł w niebyt. Teraz jedyny sens istnienia tych odszczepieńców to smętne prostytuizmem podszyte proszone obiadki w TVN czy u Schechtera (z "dobrej" KPPowskiej rodziny, brat tego stalinowca). Mi tam takich nie żal, dobrze że szumowinka się odłącza.

Widzę wladz że twoje maniackie zainteresowanie PISem nie słabnie. Wal w opozycję to naprawdę dobry sposób na odizolowanie się od realu. Real ma niestety swoje wymagania, odpowiedzialność, wiedza i te sprawy ;-)

markowski najważniejsze to systematyczne działanie.W pierwszej kolejności z sceny politycznej sprzątnę PiS...jeżeli pomożesz szybciej dobierzemy się do PO.

te zdzichy rychy itd. wskoczą w puste miejsce po prezesie.Nie obiecuję jest jeszcze disco polowy Napieralski

No panowie po co spać jak można naparzać?

Jaro

Może jakaś kampanijka dezinformacyjno-preśmiewczo-poniżająca, oczywiście dotycząca Antka i Ani w USA, lub prezesa o ile się jeszcze nie znudził.

wladz

Może jakieś porównanie, najlepiej z konotacją seksualną poproszę, ale dające odczuć poważne traktowanie oczywiście.

jozwa

Nie dałoby się do czegoś przyczepić i dokonać pouczenia, albo wykazać się trafną interpretacją, podaną logicznym mentorskim językiem?

muls

Co tam kiece w parafiach wyrabiają przed wyborami, agitują - pomagają prezesowi dotrzeć do każdej parafii,wykorzystują ambonę do walki politycznej?

electro

Porady przed wyborami to chyba nic złego - na kogo radzisz oddać głos w stolicy?HGW, czy Olejniczak?Czesiu Bielecki nie ma szans - wiadomo, to PiS.

J.Kaczyński w wywiadzie dla Nasz Dziennik odpowiedział na wszystkie zarzuty i wyjaśnił tok myślenia oraz sposób postępowania, dotyczący czasu kampanii wyborczej.Przedstawił w sposób rzeczowy i nie polegający dyskusji, stan w jakim znajduje się jego ugrupowanie po katastrofie smoleńskiej, oraz wykazał metody i sposoby radzenia sobie z obecną sytuacją ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki sytuacji medialnej, w jakiej znalazł się PiS.

Polecam.

Głosuj na PO - duży może więcej./podnieść podatki/

prezes jest cool i każdy o tym wie

Wyrwałeś mi swoją łagodnością oręż - jestem rozbrojony, nie wiem co napisać.

Cała nadzieja w SLD.Oni po AWS już raz sprzątali, po Tusku też mogą.Mają odpowiednie kadry oraz zaplecze.Napieralski na premiera, Miller MSW albo MSZ.Polityk lewicowy średnio-starszego pokolenia - marszałek sejmu.

Zlikwidować ten dług Tuska, zrobić aferę i oddać władzę J.K-Rostowskiej, bo wiadomo że Polska Jest Najważniejsza.Przeprowadzić bolesne reformy ze Schetyną, stracić z tego powodu poparcie większości i droga wolna.

I tak źle i tak niedobrze- jak u skwaszonej teściowej z kawałów.

Wypisz-wymaluj opis działań Prezesa w traumie posmoleńsko-powyborczej.

Jestem Europejczykiem.

Jaro a jak słuchasz np. kabli głośnikowych to też ci się to z Jarosławem Kaczyńskim kojarzy?

markowski najlepsze kable oferuje PiS i dlatego zostałeś oddelegowany na forum audio.

co prawda z Kamińskiego kabla nie zrobiono ale kto by go w system wpiął?

A ja myślę że najlepsze kable te te z audiostereo, które wnioskują o bany na nieantypisiorów. Już ty wladz wiesz o kim mówię :-P

Wiesz najlepiej się trzymać własnego podwórka, tu najwyraźniej widać, która strona uprawia cenzurę, zamordyzm i kablowanie.

A ja myślę że najlepsze kable te te z audiostereo, które wnioskują o bany na nieantypisiorów. Już ty wladz wiesz o kim mówię :-P

Wiesz najlepiej się trzymać własnego podwórka, tu najwyraźniej widać, która strona uprawia cenzurę, zamordyzm i kablowanie.

nie przeginaj tylko intuicyjnie domyślam się o czym piszesz...przecież sam często nie potrafisz wytłumaczyć o czym piszesz.

markowski najlepsze kable oferuje PiS i dlatego zostałeś oddelegowany na forum audio.

co prawda z Kamińskiego kabla nie zrobiono ale kto by go w system wpiął?

Wladz a jest coś co ci się z PISem nie kojarzy?

Wladz a jest coś co ci się z PISem nie kojarzy?

wszystko poza PiS....a PiS kojarzy mi się z twoją harówką na forum.Twoje wpisy uzmysłowiły jak dużo obłudy wpompował w społeczeństwo facet z testamentem którego nikt nie zna

Ja o PIS wypowiadam się dużo mniej od ciebie. Widać to na każdej stronie tego wątku. Raczej recenzuję zabawną monomanię twoją jaro itp., a to zupełnie co innego. Zaś Prezes PIS w ogóle nie zchodzi z TWOICH ust (&klawiatury).

Przyjrzyj się wladz, wiem że nie lubisz prawdy, realu, ale widać gołym okiem że harówkę pisiorną ty tu odstawiasz i twoi opętani pisem towarzysze, wręcz obsesyjnie- to twoja fixe idee, o'wlad'nięcie.

Ja o PIS wypowiadam się dużo mniej od ciebie. Widać to na każdej stronie tego wątku. Raczej recenzuję zabawną monomanię twoją jaro itp., a to zupełnie co innego. Zaś Prezes PIS w ogóle nie zchodzi z TWOICH ust (&klawiatury).

Przyjrzyj się wladz, wiem że nie lubisz prawdy, realu, ale widać gołym okiem że harówkę pisiorną ty tu odstawiasz i twoi opętani pisem towarzysze, wręcz obsesyjnie- to twoja fixe idee, o'wlad'nięcie.

Horst PiS to tylko trzy litery które łatwo zmazać problemem jest styl i wartości? które sobą choćby przez ciebie ta partia prezentuje.

dziękuję za powyższy wpis ... cały PiS

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.