Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że jaruś cały czas jest na haju:

"Polska jest krajem tolerancji religijnej i spór o krzyż przed Pałacem Prezydenckim to było podniesienie ręki na tę zasadę - uważa prezes PiS Jarosław Kaczyński. Jego zdaniem w Polsce nie dokonano, jak to się stało na Zachodzie, "pokornego rozdzielenia sfery publicznej i sfery religijnej". - To jest nasza wielka wartość. I na to podniesiono rękę - podkreślił.

W piątek na spotkaniu wyborczym z mieszkańcami Radzynia Podlaskiego (Lubelskie) prezes PiS powiedział, że w Polsce "nagle, dzięki obecnemu prezydentowi" powstał "spór odnoszący się do sprawy, która wydawałaby się w naszym kraju jest już załatwiona".

- Mamy w Polsce taki niesłychanie wartościowy system, zapewniający rzecz, wbrew pozorom w Europie rzadko spotykaną i w świecie bardzo rzadko spotykaną, mianowicie prawdziwą tolerancję religijną - powiedział Kaczyński"

Jak to pisałem nie miałem portek. Czego się czepiasz.

Zresztą ostatnie pomysły rządzących za naście lat pozbawią wielu nawet gaci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ten watek jest w sumie straszny, ale doskonale pokazuje na jakim poziomie mentalnym sa ludzie w polsce...

chyba za poważnie traktujesz wpisy i nie jesteśmy reprezentatywnym przekrojem społeczeństwa....raczej zakładu psychiatrycznego :)

Jak to pisałem nie miałem portek. Czego się czepiasz.

Zresztą ostatnie pomysły rządzących za naście lat pozbawią wielu nawet gaci.

ja???

Raczej - nawet zakładu psychiatrycznego.

wladz

Dobrze, że nie traktujesz za poważnie pisania tutaj.

W końcu po to ta zakładka JEST...jeszcze.

Raczej - nawet zakładu psychiatrycznego.

wladz

Dobrze, że nie traktujesz za poważnie pisania tutaj.

W końcu po to ta zakładka JEST...jeszcze.

ciebie poważnie traktuję....innych nie muszę

[pasa?

Co, pasa?

TY pasa, czy nie rozumiesz, że na zewnątrz...jak większość Polaków, przecie psychiatryk to Polska jest.

Nie trzeba żadnych pasów.

Zacytuję klasyka:

"Nie znam się, zarobiony jestem."

W niedzielę idę zmienić kilku zarządców psychiatryka na "nowych".

a generalnie to ktos widział go (Prezesa) w kosciele?

Już było o tym ale przeszło jakoś bez efektu. Prezes który jakoś do tej pory nie reklamował się jako zdeklarowany katolik doznał nagłej iluminacji. Dlaczego? Nagle stwierdził, że to może być niezły biznes więc wszedł w to. No i polubił.

Jestem Europejczykiem.

Już było o tym ale przeszło jakoś bez efektu. Prezes który jakoś do tej pory nie reklamował się jako zdeklarowany katolik doznał nagłej iluminacji. Dlaczego? Nagle stwierdził, że to może być niezły biznes więc wszedł w to. No i polubił.

on ma bezpośredni kontakt z Bogiem kościół potrzebny maluczkim jak sobolewski

i jeszcze problem z znakiem pokoju ..a nie daj boże stanie przy nim Tusk i Komorowski

Tuskoidy co słychać, bo wasze sprzedajne zakłamane telewizje podają jakąś papkę niestrawną na śniadanie.HGW wygra w 1 turze czy wejdzie Olejniczak do 2.Jak będzie wiecie coś?

747, to forum to nie onet. Ostrzeżenie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Poważnie to ostatnimi umizgami wobec kościoła stara się odzyskać zaufanie u hierarchów po wpadce z krzyżem...Wsparcia Solidarności poza tym szaleńcem z stoczni gdańskiej już nie ma a na rydzykowych moherach dużo nie ugra...pozostał KK i wiara w cuda.

OK.Wyłączam się.Dzięki

nie pękaj już europoseł Pęk jest z wami

Zamykanie ust legalnie działającej opozycji parlamentarnej poprzez przejęcie przez rząd, i klasę panującą wszystkich wiodących mediów to co ?

Skąd normalny szary obywatel ma się teraz czegokolwiek prawdziwego nie zmanipulowanego dowiedzieć?

Poważnie to ostatnimi umizgami wobec kościoła stara się odzyskać zaufanie u hierarchów po wpadce z krzyżem...Wsparcia Solidarności poza tym szaleńcem z stoczni gdańskiej już nie ma a na rydzykowych moherach dużo nie ugra...pozostał KK i wiara w cuda.

nie pękaj już europoseł Pęk jest z wami

wladz i prezes, prezes i wladz, jaro747 i prezes, prezes i jaro747- te słowa to jedno, kiedy widzę wladz jaro747, wiem że zobaczę post o prezesie, ich fixe idea, wciąż i wciąż tylko o jednej swej ukochanej postaci

początkowo nie zauważyłem kto napisał post, ale intelektualna przenikliwa błyskotliwoć zauważenia podobieństwa pęk pękł od razu podsunęła mi na myśl że to wladz błysnął IQ

pęk wrócił do myśli wladza gdyż wrócił do PIS- ukochanej dziedziny myślowej wladza

jak prezes umrą to ty wladz chyba razem z nim się do grobu położysz nieotulony w pogrążu, gdyż staniesz się zbędny

Zamykanie ust legalnie działającej opozycji parlamentarnej poprzez przejęcie przez rząd, i klasę panującą wszystkich wiodących mediów to co ?

Skąd normalny szary obywatel ma się teraz czegokolwiek prawdziwego nie zmanipulowanego dowiedzieć?

gramatycznie twój polski jest bardzo dobry popracuj nad sensem....ciekawe skąd piszesz.Na Białorusi Łukaszenko dopuścił konkurencję pozostaje Północna Korea kacyki z Afryki i macho z Południowej Ameryki.

wladz i prezes, prezes i wladz, jaro747 i prezes, prezes i jaro747- te słowa to jedno, kiedy widzę wladz jaro747, wiem że zobaczę post o prezesie, ich fixe idea, wciąż i wciąż tylko o jednej swej ukochanej postaci

początkowo nie zauważyłem kto napisał post, ale intelektualna przenikliwa błyskotliwoć zauważenia podobieństwa pęk pękł od razu podsunęła mi na myśl że to wladz błysnął IQ

pęk wrócił do myśli wladza gdyż wrócił do PIS- ukochanej dziedziny myślowej wladza

jak prezes umrą to ty wladz chyba razem z nim się do grobu położysz nieotulony w pogrążu, gdyż staniesz się zbędny

ty na moim punkcie sfiksowałeś ...ciągle wladz wladz wladz

może porusz problemy prezesa największej partii opozycyjnej...nic na to nie poradzę że on o pierdołach a ja o nich.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.