Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy
"teraz ludzie widzą jak Irlandia stoi na krawędzi bankructwa i boją się, że i Polskę to czeka - no przecież miało u nas być tak samo jak tam."

Poziom imbecylizmu wyborców postulowany przez PiS i jego fanów nieodmiennie robi wrażenie...

"Rzecznik Departamentu Stanu Philip Crowley powiedział, że nie wiadomo dokładnie, co Wikileaks zamierza opublikować. Dodał jednak, że chodzi o ujawnienie, iż niektórzy przedstawiciele rządów obcych państw udzielają USA poufnych informacji o poczynaniach tych rządów, co narazi na szwank amerykańskie źródła wywiadowcze w tych krajach."

Demokracja totalitarna

Poziom imbecylizmu wyborców postulowany przez PiS i jego fanów nieodmiennie robi wrażenie...

Proszę nie nabierać się na pułapki nastawione na kogoś innego.

Jeśli to moja skromna osoba ma być tym imbecylem to się nie gniewam, ale proszę zrozumieć, że jeszcze nie jestem taki najgorszy - więc może braknąć skali.

"Rzecznik Departamentu Stanu Philip Crowley powiedział, że nie wiadomo dokładnie, co Wikileaks zamierza opublikować. Dodał jednak, że chodzi o ujawnienie, iż niektórzy przedstawiciele rządów obcych państw udzielają USA poufnych informacji o poczynaniach tych rządów, co narazi na szwank amerykańskie źródła wywiadowcze w tych krajach."

Demokracja totalitarna

Dlatego oglądam filmy amerykańskie.

ponizej jest juz tylko markowski wiec nie szarzuj...chociaz nauczyciela z gimnazjum trudno w glupocie przebic...tak juz jest....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Doprawdy - poniżej jest więcej miejsca - polecam odrobinę cierpliwości, to wyjaśni się ile.

Hitler też myślał że zawojował świat. Na końcu jednak co mu pozostało?

• Redaktorzy
"Jeśli to moja skromna osoba ma być tym imbecylem to się nie gniewam, ale proszę zrozumieć, że jeszcze nie jestem taki najgorszy - więc może braknąć skali."

Nie przeczytałeś uważnie. Napisałem "postulowany", a nie "reprezentowany". To znaczy zupełnie co innego.

747

wasz hitlerek nie zawojuje swiata , a Tobie niech sie nie wydaje, ze skumales pana prezesa, jestes jak nadiezda krupska, Ty tylko onanizujesz sie do jego przemowien, klasyka:

Spać z Leninem to jeszcze nie znaczy rozumieć leninizm.

* Opis: Opinia o Nadieżdzie Krupskiej

"Według doniesień prasowych, ostrzeżono rządy Wielkiej Brytanii, Australii, Kanady, Danii, Norwegii i Izraela.

Oczekuje się, że Wikileaks ujawni m.in. tysiące meldunków dyplomatycznych z informacjami o zarzutach korupcyjnych przeciwko politykom w Rosji, Afganistanie i krajach Azji Środkowej."

amerykański film szpiegowski "747 kontra Putin" PiSprodukcja studio sarkofag

electro

Od onanizowania są gorsze rzeczy, można nadstawić się od tylca - temu co akurat wieje wiatrem.

Lecz nie zagłuszyć, nie zadusić nigdy niczym

odgłosu kroków, który rośnie, potężnieje:

świt co dzień wstawał na przedmieściach robotniczych

i budził kroki. Walka trwała, i trwał gniew.

Jak naszych bito, jak w defach katowano!

Ale milczeli i oczu nie spuszczali,

o rewolucji chroniąc myśl swą twardą

i w sercu hasło, niby pancerz – Stalin.

Mam pytanie do fanów PO:

- popieracie ciągoty swoich partyjnych idoli do homo sovieticus ?

PS. Nie jest to prowokacja, tylko chęć poznania waszych preferencji - czy wszystko można wybaczyć w imię partii: nawet bratanie się z bolszewikiem z krwi i kości jakim jest generał stanu wojennego.

Wróciłem właśnie ze spaceru z pieskiem więc odstresowany jestem i dlatego w ogóle odpowiem:

-nie mam żadnych idoli w bieżącej polityce

-do żadnej partii nie należałem, nie należę i pewnie już nie będę

-ciągoty do homo sovieticus zauważam jedynie po prawej stronie sceny politycznej.

Nie zauważyłem bratania się z Jaruzelskim. Zaproszenie go w najgorszym razie uważam za próbę wkurwienia kurdupla i jego wyznawców co jak widać udało się nadzwyczajnie.

Jeżeli zaś chodzi o preferencje to kobiety nieduże ale zgrabne o uroczym uśmiechu.

Jestem Europejczykiem.

electo

Ja jestem młody, uczę się, pochodzę z dużego miasta i aspiruje do Europy bądż jeszcze dalej do Stanów Zjednoczonych.

Dlatego rozmijam się z Twoim tekstem, nie trafia na pole mojej rzeczywistości, ale dzięki i za to.

podasz rękę dla zdrajcy?

Tak z czystej ciekawości - po jakiemu to jest?

Kto to jest "kurdupel"

Z kontekstu wynika że to może chodzić o prezesa PiS.

Czyżbym trafił z interpretacją?

Widzę, że się rozwijasz. Może zaczniesz kolegom udzielać korepetycji albo nawet jakieś kółko samokształceniowe założycie?

Jestem Europejczykiem.

chyba chodzilo jednak o te kobiety nieduze, ale majace cos w sobie, wiesz takie kurduple , ale o uroczym usmiechu, no ja tutaj bynajmniej nie widze uroczego usmiechu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Maniery iście salonowe - gratuluję.

Używać języka opisowego zaczerpniętego z podwórka do charakteryzowania szefa największej partii opozycyjnej, byłego premiera,człowieka z charyzmą , człowieka, który stracił brata i bratową w prawdopodobnym zamachu terrorystycznym, na którego życie z powodów politycznych czatują zamachowcy terroryści - nieżle Wam się powodzi - taka dezynwoltura - z czym to się kojarzy? A chyba z chrześcijaństwem, tak teraz jestem pewien Polska to kraj ludzi ochrzczonych, tak teraz wiem jak wygląda geneza tych wzorów zachowań.Księża na katechezie za mocno przyłożyli linią po łapkach i to stąd właśnie.Zemsta.Słodka.Reprezentant polityczny - J.Palikot.Szansa na sukces wyborczy ekspozycji politycznej - bliskie zeru.

Pech

• Redaktorzy

To może ja coś z historii najnowszej mediów patriotycznych:

"Prof. Rafał Broda: Sondaze.

Wyniki sondaży podawane w mediach są gigantycznym oszustwem – twierdzi prof. Rafał Broda, który koordynował badania opinii społecznej przeprowadzone przez niezależny Komitet. Sondaż przeprowadzono jeszcze przed katastrofą w Smoleńsku na reprezentatywnej próbie 1152 Polaków.

- Okazało się, że wyniki sondaży podawane w mediach są gigantycznym oszustwem, przez to są narzędziem manipulacji – zakomunikował na antenie Radia Maryja [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.14] prof. Rafał Broda, który jako fizyk z wykształcenia, zajmuje się na co dzień badaniami statystycznymi.

Sondaż przeprowadzony pod kierunkiem profesora wykazał zupełnie odwrotne proporcje od tych podawanych w dominująych mediach: PiS – 50 %, Platforma 31 %

Oto co myślą Polacy i na kogo chcą głosować

Prognozy wyborcze:

PiS – 49,8 proc.

PO – 31 proc.

SLD – 7,7

PSL – 4,7

Prawica RP 1,9

Inne – 4,9 proc.

- Te wyniki dla małych partii mniej więcej odzwierciedlają wyniki sondażowe, natomiast proporcje między PiS-em a PO są całkowicie odwrócone. [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.20]

Profesor Broda podał także wyniki sondażu prezydenckiego, również sprzed tragedii w Smoleńsku, oraz rozstrzygnięcia prawyborów w Platformie:

Lech Kaczyński – 30,6 proc. poparcia

Bronisław Komorowski – 16,9 proc.

Marek Jurek – 7,7 proc.

Radek Sikorski – 7,6

Andrzej Olechowski – 6

Jerzy Szmajdziński – 5,4

Waldemar Pawlak – 3,1

Tomasz Nałęcz – 2,3

Ludwik Dorn – 2

Ktoś inny – 1,8 proc.

- Tutaj znów są całkowicie odwrócone proporcje. Okazuje się, że przed 10 kwiernia Lech Kaczyński miał dwa razy więcej poparcia niż Bronisław Komorowski. Obraz całkowicie inny niż ten, który przedstawiany jest nam w mediach . Na zakończenie prof. Broda zaapelował do polityków prawicy, by pilnowali wyniku wyborczego i patrzyli na ręce liczącym głosy, tak jak robił Komitet Obywatelski w czerwcu 1989 roku. [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.22]"

Wiesz co 747? Jak na PiSowca miałeś jakieś przebłyski rozsądku i widziałem dla ciebie szansę "wyjścia na ludzi". Niestety ostatnio dziwnie ci się pogorszyło.Wytłumaczeniem może będzie moja teoria.

Od jakiegoś czasu obserwuję dziwne i godne głębszej analizy zjawisko synchronizacji nastrojów i uczuć wyznawców ze swoim idolem.

-idol został obrażony (nawet nie tyle w sposób rzeczywisty co w swoim mniemaniu) - wyznawcy są wściekli i atakują.

-idol doznał porażki - wyznawcy twierdzą że był sukces tylko oszuści go ukradli.

-idol zrobił coś kompletnie bez sensu - wyznawcy twierdzą że jest niezapoznanym geniuszem którego docenią dopiero przyszłe pokolenia.

I tak ad infinitum.

Trąci mi to kluczowym w psychoanalizie pojęciem wyparcia ale może się mylę - musiałbym skonsultować z fachowcem.

W każdym razie przemyśl to sobie.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy
"Trąci mi to kluczowym w psychoanalizie pojęciem wyparcia ale może się mylę - musiałbym skonsultować z fachowcem."

Ja to skromnie interpretowałem jako skuteczny wewnątrzpartyjny obieg dokumentów, ale wytłumaczono mi, że sie mylę.

Maniery iście salonowe - gratuluję.

Używać języka opisowego zaczerpniętego z podwórka do charakteryzowania szefa największej partii opozycyjnej, byłego premiera,człowieka z charyzmą , człowieka, który stracił brata i bratową w prawdopodobnym zamachu terrorystycznym, na którego życie z powodów politycznych czatują zamachowcy terroryści - nieżle Wam się powodzi - taka dezynwoltura - z czym to się kojarzy? A chyba z chrześcijaństwem, tak teraz jestem pewien Polska to kraj ludzi ochrzczonych, tak teraz wiem jak wygląda geneza tych wzorów zachowań.Księża na katechezie za mocno przyłożyli linią po łapkach i to stąd właśnie.Zemsta.Słodka.Reprezentant polityczny - J.Palikot.Szansa na sukces wyborczy ekspozycji politycznej - bliskie zeru.

Pech

Jest poezja ku czci prezesa czas na wydanie prozy.Wpis wygląda na literacki szkic arcydzieła przed ingerencją partyjnej cenzury.Zapewniam słowo Palikot w jakimkolwiek kontekście nie może się pojawić.747 żaden polityk nie jest godzien wzmianki gdy pisze się o prezesie.

Białostocczyzna, generalnie Podlasie. Kultowe: "złamał DLA niej (żony) rękę".

A żebyście wiedzieli ! Kiedyś w delegacji w Białymstoku nocowałem w biurowcu. I siłą rzeczy wieczorami rozmawiałem sobie z portierem. Musiałem sporo wysiłku włożyć aby nie parsknąć gdy mnie przestrzegał abym nie biegał po parku zwierzynieckim, bo kiedyś: "Taki łobuz panie na mnie napadł, i wiesz pan co, rękie dla mnie złamał !".

Pomyślałem sobie, altruizm jaki rzadko już się dzisiaj spotyka.

A z tym portierem to przeboje były.

Kiedyś w środku nocy słyszę jak drze się niemal na całe gardło: "Ooj, ooooj, ło matko, ojojoj !"

W pierwszej chwili pomyślałem że drugą rekie sobie złamał albo i kręgosłup. Dobiegam do jego dyżurki, zapalam światło. On leży na kozetce, oczy zamknięte, ale wydziera się nadal.

No to go szarpię za ramię dopytując się co mu jest. Po dłuższej chwili takiego szarpania otwiera oczy, rozgląda się, i mówi:

"Oj, jak dobrze żeś pan mnie obudził, bo by mnie chyba zamordowali, bandyty !"

Używać języka opisowego zaczerpniętego z podwórka do charakteryzowania szefa największej partii opozycyjnej, byłego premiera,człowieka z charyzmą , człowieka, który stracił brata i bratową w prawdopodobnym zamachu terrorystycznym, na którego życie z powodów politycznych czatują zamachowcy terroryści - nieżle Wam się powodzi - taka dezynwoltura...

Cholera, a my łobuzy rozdepujemy dziecku babkę, którą tak starannie sobie w piaskownicy zrobił.

Zostawmy mu chociaż wiaderko, łopatkę i foremki aby mógł się zająć kolejnymi konstrukcjami.

Tłumaczenie dla 747:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To już nie jest kabaret będzie ciekawie

"Amerykańska dyplomacja poinformowała polskie MSZ, że w dokumentach, jakie w ciągu weekendu zamierza opublikować portal internetowy WikiLeaks mogą znaleźć się "obszerne fragmenty" dotyczące Polski - powiedział rzecznik MSZ Marcin Bosacki. "

Ukryta Zawartość

Ciekawe które lata obejmie publikacja i czy będą to czyste fakty bez spekulacyjnych możliwości.Koniec z matrixem.

Ukryta Zawartość

Filut

Nie wykluczałbym sytuacji znalezienia na tych wiaderkach i łopatce Twoich odcisków palców.

Jaro

Przebłyski rozsądku mnie nie satysfakcjonują - geniusz albo śmierć.

electro

Prezes jest dla mnie żywym dowodem, że na tym świecie nie jestem sam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.