Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak prawdę mówiąc to familia zasponsorowała, a ja wybrałem. Gra na fucking drucie, pięknym czystym dźwiękiem.

Kenwood KT-7500. Jest piękny:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I komu to przeszkadzało aby takie piękne klocki robić?

Chyba tylko pieprzonym księgusom i managerusom.

Z siedem kilo wagi, gruby aluminiowy panel, świetne części, świetny wygląd, ciężka gała, dokładne strojenie, filtry... variable or fix.

W końcu Kenwood do mutacja Accuphase. Ale poluję jeszcze na wyższe modele - KA-9100 i KT-8300. I jeszcze piękniejsze. Teraz dorobię im drewniane boczki pokryte szlachetnym liściem , zalakieruję. Kenwoodem zraził mnie nasz forumowy kolega Shrek.

Ale to taki mały off-top świąteczny.

:)

Zaraz przyjdzie tu ten ponury muls, albo 747 wklei jakiś funeral.

Może Muls poszedł na Pasterkę?

Przyjdzie. Na Bank.

I zrobi Zaduszki. Ale niech tam. W gruncie rzeczy to moje polemiki wynikają z czystej przekory.

Wszyscy "czyści" błyskawicznie robią sie brudni. I co za różnica - PIS czy PO?

Wszyscy mają w logu "naprawę". A później z pod kamienia wyłażą odrażające typy.

Sa odstręczający - albo ideolog, który zabroni Ci kupić chleb w niedzielę, albo kombinator.

Prawdę mówiąc do dupy to wszystko.

Pochwalcie sie jeszcze płytami. Władz dostał napewno Arkę Noego:)

Nie przyjdzie, pracował tu pół roku, teraz odpoczywa.

No przecież jesteś. Nie ma - to tamto. Święta. Jakież to męczące. Na szczęście udało się apolitycznie, mimo, że miałem przy jednym stole wujka komunistę i stryjka akowca. Nie pobili się, byli zmęczeni wydarzeniami ostatnich ośmiu miesięcy. I trochę przygnębieni. Każdy czym innym.

Muszę jeszcze z mulsem ustalić, kogo będe teraz medialnie mordować. Żeby mu wnuka Boże broń nie zdeprawować.

Proponuję na początek Corteza, Feliksa Dzierżyńskiego i Wołodię Wysockiego (bo będę mógł wklejać udatne piosenki). Innych wrogów ludu podpowie mi mój antysemicki nos.

I przed dobranocką - pozwolę się zwrócić do Jozwy.

Alek, zdaję sobie sprawę z tego, że dobrać moderatora jest ciężko.

Ale nie idź po linii najmniejszego oporu. Dobieraj na moda człowieka inteligentnego, który czyta między wierszami i ma choć szczyptę poczucia humoru.

Twoje ostatnie nabytki, są przyciężkie, krótko mówiąc - to idioci.

Nie wiem z czego to wynika? do Ciebie, mlba i Franza już się przyzwyczaiłem. Ale do buraka, który od Was dostał nożyce, niestety nie. Może go trochę przyhamujcie w zetempowskich zapędach?

Pozdrawiam . skynyrd

Koncentruję się na rozwiązywaniu niektórych problemów./audio/

Polityka zawiera czynnik ludzki, a ten jest często emocjonalny, a w warunkach polskich, gdzie prawie każdy ma rodzinę na wsi, wczesno-prymitywny.

Dlatego ten rodzaj aktywności na naszym gruncie nie jest dla mnie specjalnie atrakcyjny.

Jeżeli ginie Prezydent, a szef rządu na wigilię Bożego Narodzenia wygłasza orędzie - które jest na stronach rządowych - w formie półgłupich uśmieszków, a człowiek po trzech fakultetach broniący go nic złego w takim zachowaniu nie widzi - to proszę wybaczyć to już nie jest działanie dyktowane jakąkolwiek inteligencją, to zezwierzęcenie.Nie wiem czy wielu zwierząt tu nie obrażam - przepraszam jeśli tak to odebrały.

mówiely mnie ze u nich tez jest taki idiota co krytykuje nawet koze..... ze beczy.

a generalnie robi to bez ZADNEJ koncentracyji.Zkoncentrowany potrafi duzo wiecej.

poza tym numerek nie przesadzajmy z tym...prezydentem.Sama Krypta nie nobilituje, tylko.. przywala.

Koncentruję się na rozwiązywaniu niektórych problemów./audio/

Polityka zawiera czynnik ludzki, a ten jest często emocjonalny, a w warunkach polskich, gdzie prawie każdy ma rodzinę na wsi, wczesno-prymitywny.

Dlatego ten rodzaj aktywności na naszym gruncie nie jest dla mnie specjalnie atrakcyjny.

Jeżeli ginie Prezydent, a szef rządu na wigilię Bożego Narodzenia wygłasza orędzie - które jest na stronach rządowych - w formie półgłupich uśmieszków, a człowiek po trzech fakultetach broniący go nic złego w takim zachowaniu nie widzi - to proszę wybaczyć to już nie jest działanie dyktowane jakąkolwiek inteligencją, to zezwierzęcenie.Nie wiem czy wielu zwierząt tu nie obrażam - przepraszam jeśli tak to odebrały.

Wczesno-prymitywny czynnik ludzki przedstawił nam fałszywą informację o rzekomym "orędziu" premiera.

Nie było takiego.

Dowiedzieliśmy się jedynie co "czynnik" widział oglądając to:

24.12.2010 r. -

Życzenia świąteczno-noworoczne od premiera Donalda Tuska.

Ukryta Zawartość

Może niech każdy sam oceni co widzi i co słyszy, bo na rzetelną relację "czynników" już nie można liczyć.

Nie znoszę świątecznych popisów jakichkolwiek polityków w telewizji, w tym również żałosnego kolędowania.

Ale jeszcze bardziej nie lubię chamstwa, które nie ma rodowodu ani wiejskiego ani miejskiego. Poprostu jest właściwe chamowi, bez względu na rodowód.

Ukryta Zawartość

Aby nie było jednostronnie.

Oto życzenia świateczne byłego premiera.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

poza tym numerek nie przesadzajmy z tym...prezydentem.Sama Krypta nie nobilituje, tylko.. przywala.

Świat jest pełen idiotów, którzy mogą jednak wyrażać swoją opinie ku uciesze im podobnych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.