Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747 zaproponuj bezrobotnym w biurze pracy

"Niech nasz Pan prowadzi mnie w wysiłkach szukania pracy i pobłogosławi mi,

pozwalając na znalezienie uczciwego, godnego i stałego zatrudnienia; a następnie

niech mi pomoŜe widzieć w mojej pracy drogę do świętości i słuŜbę innym, na

której Bóg, mój Ojciec, oczekuje mnie bez przerwy, prosząc, bym w kaŜdej sytuacji

naśladował Jezusa, który pracował jako cieśla w Nazarecie"

Prezes się rozkręca:

"SLD to partia środowisk homoseksualnych - mówił Kaczyński na konferencji prasowej."

To już Smoleńsk nie wystarcza?

Myślisz, że zaspokaja się gadaniem o homoseksualistach?

Taki prezes gawędziarz?

Prezes się rozkręca:

"SLD to partia środowisk homoseksualnych - mówił Kaczyński na konferencji prasowej."

To już Smoleńsk nie wystarcza?

Widziałem. Podoba mi się. Idąc tym tropem, należy odpowiedzieć na pytanie partią jakich środowisk jest PiS.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

wladz

Bóg wysłuchał wiele modlitw i dopomógł wielu w szukaniu lepszej pracy.

Przyjmuje Twoją modlitwę, jako kolejny oręż przydatny w dążeniu do samorealizacji, odnajdywaniu szczęścia i żródła niewyczerpanego dobra.

Serdeczne Bóg zapłać za Twoją troskę, o każde dziecko tej ziemi, naszej ziemi.

Niech umiłowany sługa boży Jan Paweł II Święty, ma nas w opiece, niech osłania nas mocą swej miłości, niech doświadcza nas nią, a my będziemy obejmować nią najbliższych, braci i siostry nasze, oraz wszystkich ludzi dobrej woli, a takich jest więcej.

Pozdrawiam.

mlb

Idż do PJN tam idą wszyscy niezadowoleni z PO.

Po co niezadowoleni z PO mają głosować na inne partie, albo zostać w domu.

Głosując na PJN, Platforma tak naprawdę powiększa swój własny czyli FJN, stan posiadania./Front Jedności Narodu/

Wybierz PJN - to gwarancja zadowolenia, spraw aby 5% próg wyborczy został pokonany.

Rozkuj beton, który zalał polską scenę polityczną, PJN, może być pionierem nowego rozdania politycznego w Polsce, wszystko się zmienia, nie czekaj, poleć znajomemu i znajomej.

Pozdrawiam.

lubię to!

Polityka jest tandetna, w gruncie rzeczy chodzi tylko o zdobycie głosów.

Ci ludzie są po prostu ciency.

Nie interesują mnie.

numerek, może tak coś o twoim idolu?- Irena Kinaszewska – zmarła 30 sierpnia 1990 roku. Pochowana na cmentarzu Rakowickiem w Warszawie w grobowcu rodzinnym księdza Andrzeja Bardeckiego, powiernika Karola Wojtyły. Przez ponad 15 lat była wierną towarzyszką życia księdza, a potem biskupa Karola Wojtyły z Wadowic. Ślady po Irenie Kinaszewskiej, konkubinie Karola Wojtyły z pieczołowitą bezwzględnością zaciera kościelna, katolicka hierarchia. Kochanka stała się bardzo niewygodna w momencie wyboru Karola Wojtyły na papieża. Karol Wojtyła jak wynika z relacji licznych żyjących jeszcze świadków długoletniego romansu poświęcił życie rodzinne, a także spłodzonego syna dla kariery kościelnej, tak jak to od wieków wielu księży i biskupów.

numerek, może tak coś o twoim idolu?- Irena Kinaszewska – zmarła 30 sierpnia 1990 roku. Pochowana na cmentarzu Rakowickiem w Warszawie w grobowcu rodzinnym księdza Andrzeja Bardeckiego, powiernika Karola Wojtyły. Przez ponad 15 lat była wierną towarzyszką życia księdza, a potem biskupa Karola Wojtyły z Wadowic. Ślady po Irenie Kinaszewskiej, konkubinie Karola Wojtyły z pieczołowitą bezwzględnością zaciera kościelna, katolicka hierarchia. Kochanka stała się bardzo niewygodna w momencie wyboru Karola Wojtyły na papieża. Karol Wojtyła jak wynika z relacji licznych żyjących jeszcze świadków długoletniego romansu poświęcił życie rodzinne, a także spłodzonego syna dla kariery kościelnej, tak jak to od wieków wielu księży i biskupów.

shane63 - podaj źródło (dla swojego bezpieczeństwa)

szczególnie interesują mnie temat cmentarza Rakowickiego w Warszawie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamelek,o co loto z tym bezpieczeństwem?

loto oto, że jeśli napisze teraz, że piszą o Tobie żeś kur^wa i nie podam źródła będziesz mógł mnie np. pozwać

zgorzkniałych, omamionych, opuszczonych,wyrzuconych,tudzież innych specjalnej troski nie podaję do sądu,szkoda czasu na dzieci gorszego Boga

ale sam się za takiego nie masz? ktoś może się nie poznać i dasz dupy po całosci

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o, widzę, że drzewko też sie denerwuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no widzisz jakie to proste - myślisz ze porazisz tu kogoś jakąś tajemną wiedzą?

nie takie kaczany ten wątek widział

jak gul lata, ciśnienie rośnie, zdrowiej pijawki przystawić niż robić za głupa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o, widzę, że drzewko też sie denerwuje

Ja się denerwuje tylko lewą...półkulą a kręce się w prawo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tu następny idol co niektórych

Skandaliczne słowa Kobylańskiego. Kaczyński: to musi być jeszcze zbadane

- Udział parlamentarzystów PiS w zjeździe organizacji Jana Kobylańskiego musi być jeszcze badany - uważa prezes PiS Jarosław Kaczyński. Na razie nie ma wniosku o ich ukaranie. Na zjeździe padły hasła antysemickie i obrażono pamięć Lecha Kaczyńskiego.

- My w tej chwili ciągle tę sprawę badamy, nie mamy zamiaru tutaj kierować się tym, co piszą na ten temat niezbyt przychylne nam media. Musimy mieć własne rozeznanie w tej sytuacji - powiedział J. Kaczyński pytany o konsekwencje dla parlamentarzystów na wtorkowej konferencji prasowej.

Jak zaznaczył, osoby te złożyły "niekiedy bardzo rozległe, liczące wiele, wiele stron, wyjaśnienia w tej sprawie". - Te oświadczenia są bardzo daleko odbiegające od tego, co jest w mediach. Musimy to jeszcze wyjaśnić - podkreślił szef PiS.

W marcowym zjeździe kierowanej przez Kobylańskiego Unii Stowarzyszeń i Organizacji Polskich Ameryki Łacińskiej (USOPAŁ) uczestniczyli m.in. senatorowie PiS: Ryszard Bender, Zbigniew Cichoń, Waldemar Kraska i Czesław Ryszka oraz poseł Bogusław Kowalski.

Mieli oni bez reakcji przysłuchiwać się m.in. wypowiedziom o charakterze antysemickim. Kazimierz Świtoń mówił np., że rząd światowy zdecydował, iż Polaków ma być 15 mln - i to "zdrowych parobków żydowskich". Powiedział też, że prezydent Kaczyński zginął, bo podpisał Traktat Lizbońsk

Sabat czarownic?

SLD przypomniała sobie przed wyborami o homoseksualistach!Jak zwykle.Zaraz powróci temat aborcji.

Ale przecież geje W PiSie też mają sprzymierzeńców.Takich bardziej ukrytych.

mlb

Idż do PJN tam idą wszyscy niezadowoleni z PO.

Dlaczego uważasz że pójdę tam gdzie pójdą wszyscy? Takie przekonanie jest poniekąd uwłaczające.

To że część posłów przeszło do PJN jest nawet dość zdrowe.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tak tylko chciałem się podroczyć.

Każdy idzie tam gdzie chce, gdzie czuje że będzie mu dobrze, tylko szkoda bo ten współczynnik rozwodów taki nieelegancki, a niby wszyscy tacy mądrzy przed szkodą.

Wiem, też się droczę ;)

Przyczyny przejścia mogą być bardzo prozaiczne i ludzkie - konflikt z szefem, konflikt z radą krajową partii itp. Nie znam szczegółów, ale podejrzewam że coś z tego obszaru. Zarówno jednym i drugim tylko na zdrowie to wyjdzie. Tzn. tym którzy przeszli do Kluzik-Rostkowskiej nie wróżę długiej kariery - co najwyżej do wyborów. Ale mają swoje 5 minut i mogą to świętować.

Nie śledzi Pan wiadomości?

Do PJN idzie się teraz z PO, tak jak napisałem aby ta partia skupiła tzw"niezadowolonych"

Oni następnie i tak będą ramie w ramie z macierzystą Partią dokonywać działań parlamentarnych, o ile uda się przekroczyć próg.

Oni następnie i tak będą ramie w ramie z macierzystą Partią dokonywać działań parlamentarnych, o ile uda się przekroczyć próg.

W to nie wątpię, Kaczyński byłby głupcem gdyby tego nie wykorzystał. Ale też widzą to wyborcy. PJN czy tego chce czy nie chce - nie obroni się przed wizerunkiem partii wiecznie niezadowolonych, zwłaszcza po tym transferze z PO. A kto by tam chciał głosować na frustratów, skoro można na oryginał?

nie bądź tajemniczy, co to za nowy oryginał

(zasiedziała starzyzna to przecie żaden oryginał, raczej kuriozum)

Jakie tam nowe. Kaczor & Donald, w jednym żyli domku.

Niezbyt ciekawie natomiast dzieje się na Białorusi: coraz mniej "biało", coraz bardziej "rusi".

wladz

Bóg wysłuchał wiele modlitw i dopomógł wielu w szukaniu lepszej pracy.

Przyjmuje Twoją modlitwę, jako kolejny oręż przydatny w dążeniu do samorealizacji, odnajdywaniu szczęścia i żródła niewyczerpanego dobra.

Serdeczne Bóg zapłać za Twoją troskę, o każde dziecko tej ziemi, naszej ziemi.

Niech umiłowany sługa boży Jan Paweł II Święty, ma nas w opiece, niech osłania nas mocą swej miłości, niech doświadcza nas nią, a my będziemy obejmować nią najbliższych, braci i siostry nasze, oraz wszystkich ludzi dobrej woli, a takich jest więcej.

Pozdrawiam.

747 więc nie Tusk winny bezrobocia tylko bezbożny bezrobotny.

"Jak zaznaczył, osoby te złożyły "niekiedy bardzo rozległe, liczące wiele, wiele stron, wyjaśnienia w tej sprawie". - Te oświadczenia są bardzo daleko odbiegające od tego, co jest w mediach. Musimy to jeszcze wyjaśnić - podkreślił szef PiS."

Jak rozumiem prezes ostatecznie ustali kto ma rację.Nagranie z spotkania zmanipulowane jak wypowiedź posła o pepeszy.

Dla mnie D.Tusk jest i bezbożny i bezrobotny, bo jeżeli pracuje cztery dni w tygodniu jako premier, to znaczy że wszystko już jest zrobione i nie bardzo jest się czym zająć.

To dziwne że w kraju, który jest na dorobku panuje bezrobocie.

Tyle rzeczy jest w Polsce do zrobienia, w większości dziedzin są wieloletnie zaniedbania, niedorozwój, zacofanie, uwstecznienie czy inna niedoskonałość.

Może komuś zależy aby tak dalej było, aby Polacy musieli wyjeżdżać i pracować na rzecz innych?

Ja jestem tego pewien, że tak jest bo ktoś tego bardzo chce, ktoś ma w tym interes, że tu jest zacofanie, bo jakby przyszła nowoczesność np z USA, to dotychczasowe status quo rozpadnie się i trzeba będzie uruchomić zwoje mózgowe aby utrzymać pozycję, którą dzisiaj utrzymuje się nie ruszając palcem w bucie.

Po nas to choćby potop.............

To jest ten rodzaj myślenia Partii Donalda Tuska.

Niezbyt ciekawie natomiast dzieje się na Białorusi: coraz mniej "biało", coraz bardziej "rusi".

Despota traci arabskich przyjaciół.Zaostrzenie kursu może świadczyć o coraz większych obawach w utrzymaniu władzy.Współpraca UE z Rosją może przyspieszyć jego upadek.

Dla mnie D.Tusk jest i bezbożny i bezrobotny, bo jeżeli pracuje cztery dni w tygodniu jako premier, to znaczy że wszystko już jest zrobione i nie bardzo jest się czym zająć.

To dziwne że w kraju, który jest na dorobku panuje bezrobocie.

Tyle rzeczy jest w Polsce do zrobienia, w większości dziedzin są wieloletnie zaniedbania, niedorozwój, zacofanie, uwstecznienie czy inna niedoskonałość.

Może komuś zależy aby tak dalej było, aby Polacy musieli wyjeżdżać i pracować na rzecz innych?

Ja jestem tego pewien, że tak jest bo ktoś tego bardzo chce, ktoś ma w tym interes, że tu jest zacofanie, bo jakby przyszła nowoczesność np z USA, to dotychczasowe status quo rozpadnie się i trzeba będzie uruchomić zwoje mózgowe aby utrzymać pozycję, którą dzisiaj utrzymuje się nie ruszając palcem w bucie.

Po nas to choćby potop.............

To jest ten rodzaj myślenia Partii Donalda Tuska.

Zbyt mało czasu poświęcasz na modlitwę i wszyscy cierpimy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.