Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To są dobrzy ludzie, potrafiący pielęgnować wartości, za które przelewali krew nasi przodkowie.

Szkoda tylko, że ich tak mało.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przecież to negr, powinien przebrać się w liberię i pomóc prezydentowi żyrandole odkurzyć.

Żyrandol jest czysty, aż lśni, wynika to z dużej ilości wolnego czasu pracowników kancelarii, odpuścili tyle spraw, które prowadził poprzedni lokator Pałacu, że z nudów doprowadzili żyrandole i nie tylko do lśnienia.

piloci przez okno nie szukali ziemi.Wstawiony generał nie szlajał się po kabinie i jeszcze setki szczegółów nie powodujących zagrożenia dla życia pasażerów.A lot jak kolegi po fachu jest w ramach kampanii wyborczej.

Piloci postępowali zgodnie z procedurami, do tego już nie ma wątpliwości, a raporty to potwierdzą, na obecność gen Błasika w kabinie nie ma żadnych dowodów, na obecność alkoholu dowody są mocno niewiarygodne, podważane przez naszych specjalistów, od bardzo długiego czasu było wiadomo że L.Kaczyński będzie chciał być obecny na okrągłej rocznicy, to D.Tusk kombinował co zrobić aby przebić to wydarzenie, a pomoc uzyskał od przywódcy obcego i jak wiemy z historii, wrogiego mocarstwa, dążącego do podporządkowania naszego kraju swoim interesom, premier Tusk podjął tą grę, dodatkowo, to on jest odpowiedzialny za przygotowanie wizyty z racji podległości jemu właśnie służb i MSZ.

własnie zaplacimy trzem sedziom z Bielska Białej 150 tys odszkodowania za radosnna działalnosc czolowego idioty kraju w czasach czwartej RP razem z niejakim enkenklingiem.To juz chiba koniec afer i wstydu za czasy sprawiedliwosci i prawa z lewa.

Przykro mi, nie znam tej osoby, ani nie mam nic wspólnego z GW.

wladz

Masz ten raport?

Podziel się jego treścią, tylko nie zdradż wszystkiego, najlepsze zostaw na 10 dni przed wyborami.

Dzięki takim ofiarnym obywatelom jak Pan Engelking możemy znacznie więcej mieć wiadomości jak idzie się w zaparte mimo oczywistych faktów, oczywiście niepełnych, ale wystarczających, jeżeli uznać teorię działania wedle zdrowego rozsądku, która być może obowiązuje wśród ludzi, którzy woleliby być odbierani jako inteligentni.

To bezcenne doświadczenie, warte nawet większych pieniędzy niż te o których mowa w artykule Pana Redaktora Mulsa.

Polaczki długo nie wytrzymały:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z9681816X.jpg

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

[

Dzięki takim ofiarnym obywatelom jak Pan Engelking możemy znacznie więcej mieć wiadomości jak idzie się w zaparte mimo oczywistych faktów, oczywiście niepełnych, ale wystarczających, jeżeli uznać teorię działania wedle zdrowego rozsądku, która być może obowiązuje wśród ludzi, którzy woleliby być odbierani jako inteligentni.

To bezcenne doświadczenie, warte nawet większych pieniędzy niż te o których mowa w artykule Pana Redaktora Mulsa.

jak widac zaparte niektorym mozna leczyc tylko lewatywom.W tym niejakiemu pierwszemu idiocie i drugiemu czyli enkelklingowi.Mozna tez ich apostolom...ale to czysci TYLKO...dupe.wszystko wskazuje na to ze dwaj pierwsi idioci jednak uratuja dupę w tym enklingen, ale juz prokurator biegnacy na pasku w/w bedzie musiał te dupe jednak nadstawic.Mozna jasno powiedziec ze bedzie to ofiarna, obywatelska..... dupa.

Polaczki długo nie wytrzymały:

Ukryta Zawartość

z9681816X.jpg

Nie sposób nie przyłączyć się do żądań demonstrantów, trudno też dziwić się że szukają sposobności żeby być widoczni, przecież wszystkie znaczące media wzięła PO, ostatni bastion Rzeczpospolitą na szczęście nie udało się wyrwać z rąk.

Trudno też mieć pretensję, jeśli ktoś stracił osobę bliską na wojnie, że sprzeciwia się przemocy, przykładowo oczywiście, ale wykluczyć nie można, że takie osoby tam mogły być.Osobiście bym nie uczestniczył akurat dzisiaj w tej manifestacji, ale też bym nie odmówił prawa do jej zorganizowania, jak będę kiedyś prezydentem miasta, będę pozwalał na korzystanie z wolności konstytucyjnych, to mogę obiecać już dziś.

Ukryta Zawartość

Przecież nikt ich pałami po głowach nie bije.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No nie bije, ale dopiero jutro o 6:00 przekonamy się o konsekwencjach tej demonstracji.

muls

Napisałbyś dupa i byłoby wszystko jasne, a tak wyszła Ci jakaś zbiorowa orgia.

raczej amplituner

To jakaś aluzja do publicznej rozgłośni katolickiej Ojca Dyrektora Rydzyka?

W przestrzeni fal radiowych, to rzadkie miejsce aby dowiedzieć się prawdziwych informacji.

Można też pomodlić się, wyciszyć, posłuchać muzyki.

Można obserwować postawy społeczne, zadzwonić on line, prawie tak samo jak w konkurencyjnym "szkle kontaktowym TVN24"

Władza reaguje alergicznie na fakt istnienia tej rozgłośni, a szkoda, poprzednia władza nie czyniła takich desperackich kroków w stosunku do RM.

Władza władzy nierówna.

Ludzie są różni.

Mnie nie lubi wladz ani muls oraz Filut.

Działam tylko dla ich dobra, a oni mnie nie lubią.

Niczego nie chcę dla siebie, wszystko co robię ma służyć takim jak wladz, muls czy Filut.

Zmieni się władza, ci którzy obecnie mają problemy, przestaną je mieć, problemy, a raczej konsekwencje obecnej działalności będą mieć dzisiejsi beneficjenci systemu, który sobie dla siebie stworzyli, kosztem biednych niewykształconych ludzi ze wsi i małych miast oraz slamsów.

PiS też powitał Obamę.

Ukryta Zawartość

hej newsroom bocznicowy, czy nasz gajowy pierdolnął już jakąś gafę typu hej czarny choć tutaj, albo asfalt do domu?

Na razie nakarmił głodnych i napoił spragnionych.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-36042800-1306532207_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Obama jutro przyjeżdża do Polski.

Dziś był na spotkaniu grupy państw środka i wschodu Europy.

Na gafy trzeba więc poczekać, ale podczas powitania głów państw stał jak napompowany, podczas gdy Obama zachowywał się swobodnie na luzie, jakby to on był u siebie a nie Pan Prezydent Komorowski.

Może jakieś jutro będą przecieki o nowych gafach, wszyscy czekają w napięciu na ich ewentualne pojawienie się, na razie jest tylko kompromitacja dzięki Lechowi Wałęsie,którego to gest ja akurat popieram, podoba mi się dzielna oportunistyczna postawa byłego Prezydenta, który nie o taką Polskę walczył, żeby Amerykanie na offsecie nas oszukiwali, żądali ofiar w Iraku, Afganistanie, teraz w Libii, i wszystko za fliko.

Albo jesteśmy partnerami i razem idziemy na polowanie do lasu, albo idżcie sobie sami, my wejdziemy w tyłek Rosji i Niemcom i Ameryka nam nie potrzebna.

Otóż nam potrzebna jest silna Polska w regionie jaką chciał zbudować Lech Kaczyński ojciec Marty Kaczyńskiej koleżanki i przyjaciółki Prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki.Tylko wtedy będziemy partnerami.

Aby taką Polskę zbudować sami musimy zdjąć z siebie ograniczenia jakie posiadamy w skutek naszego niewytłumaczalnego żadnymi okolicznościami lenistwa, niemożności, żle rozumianej pobłażliwości typu jakoś to będzie i brońmy naszych, bo to są nasi ludzie, mimo że robią afery, ale brońmy ich, bo jak nam się noga powinie to i oni nas obronią w razie czego przed PiS.

Nikogo nie trzeba przed PiS bronić ani nie trzeba się bać godziny 6:00.

Poranna godzina jest niebezpieczna obecnie z powodu używania służb do tłumienia wolności słowa w przestrzeni publicznej.

Dlaczego nikt z estabilishmentu nie protestuje przeciwko temu w prasie zachodniej np francuskiej do prawdy nie wiem.

Dlaczego nie ma spotkań śmietanki towarzyskiej na temat zagrożenia demokracji w Polsce również nie wiem, przecież kiedyś były gdy rządził PiS.

Oni mogą, mają media, prokuraturę, sądy, trybunał, będą mieli NIK, mają Bank, mają większość w Sejmie, mają IPN, mają wojewodów, prezydentów miast,

wszystko mają więc im wolno.

Tylko racji w swoich działaniach nie mają i naciągają prawo na swoją korzyść, niszcząc piękne ruchy kibicowskie upiększające widowiska sportowe.

Media na razie dowcipkują z odkurzania czerwonego dywanu prowadzącego do Pałacu Prezydenckiego, dokonywanego na widoku publicznym tuż przed pojawieniem się dostojnego amerykańskiego gościa.D.Tusk więc mylił się, posada prezydenta to nie tylko czyszczenie żyrandola, to również odkurzanie czerwonych dywanów, rozkładanych na okoliczność wizyt głów państw.

hej newsroom bocznicowy, czy nasz gajowy pierdolnął już jakąś gafę typu hej czarny choć tutaj, albo asfalt do domu?

matoł jest podobno już słowem dozwolonym w debacie politycznej

idiota też (chociaż nie - ja dostałem ostrzeżenie)

a "pierdolnął" też?

z drugiej strony jeśli "zajebiście" jest już normalne.

Biedny brojek strasznie przeżywa no bo Obama wita się i ściska z Komorowskim a Prezes siedzi z kotem przed telewizorem i ze złości gryzą pazury.

747 - za dużo pijesz. Albo ja za mało ;-).

Jestem Europejczykiem.

wladz

Masz ten raport?

Podziel się jego treścią, tylko nie zdradż wszystkiego, najlepsze zostaw na 10 dni przed wyborami.

mam ramkę i odsprzedam po wygórowanej cenie,duża jest i z raportem twój łeb się zmieści.Rodzina powiesi potomność zachowa.

mam płacić za raport czytając w twoim bełkocie jego zawartość za darmo....numerek to dla jeleni.Niestety hrabia polowań zaniechał i jelenie pod pałacem pastwisko urządziły.

To był blef, miał go wyciągnąć wladz.

Pozdrawiam.

nie męcz...

No nie bije, ale dopiero jutro o 6:00 przekonamy się o konsekwencjach tej demonstracji.

muls

Napisałbyś dupa i byłoby wszystko jasne, a tak wyszła Ci jakaś zbiorowa orgia.

To jakaś aluzja do publicznej rozgłośni katolickiej Ojca Dyrektora Rydzyka?

W przestrzeni fal radiowych, to rzadkie miejsce aby dowiedzieć się prawdziwych informacji.

Można też pomodlić się, wyciszyć, posłuchać muzyki.

Można obserwować postawy społeczne, zadzwonić on line, prawie tak samo jak w konkurencyjnym "szkle kontaktowym TVN24"

Władza reaguje alergicznie na fakt istnienia tej rozgłośni, a szkoda, poprzednia władza nie czyniła takich desperackich kroków w stosunku do RM.

Władza władzy nierówna.

Ludzie są różni.

Mnie nie lubi wladz ani muls oraz Filut.

Działam tylko dla ich dobra, a oni mnie nie lubią.

Niczego nie chcę dla siebie, wszystko co robię ma służyć takim jak wladz, muls czy Filut.

Zmieni się władza, ci którzy obecnie mają problemy, przestaną je mieć, problemy, a raczej konsekwencje obecnej działalności będą mieć dzisiejsi beneficjenci systemu, który sobie dla siebie stworzyli, kosztem biednych niewykształconych ludzi ze wsi i małych miast oraz slamsów.

megaloman,człowieku przykro jest czytać wpisy na zlecenie.Przykro jest uczestniczyć w polemice z osobą nie szanującą jakichkolwiek zasad.Przykro jest czytać pozdrawiam od .kurwysyna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To jest przyczyna wszystkich kłopotów w całej UNI.Biurokracja i zatrudnienie w administracjach rządowych i samorządowych.Platformersi biją następne rekordy i mają gdzieś,krzyki profesorów i organizacji poza rządowych.

To są bez wątpienia ważniejsze sprawy od rozgłośni łojca Rydza,od przestrzeni fal radiowych i Szkła Skontaktowanego.

Ze spraw istotnych jest jeszcze bardzo bliska katastrofa finansów Słowenii a jak szybko startowali do strefy Euro?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.