Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Promowanie postawy typu wojewódzki wydaje się atrakcyjne i "nowoczesne" ale to zaplanowane ogłupianie, zepsucie, osłabianie państwa i docelowo wykupywanie majątków narodowych. W protokole było coś w stylu "giełdy rozwijały by świat, dlatego trzeba spekulować żeby przejąć władzę" i to się dzieję i to widzę.

Dowody prania mózgów macie w inteligencji amerykanów- u nas TVN pokazuje że będą czipować koty a u nich kobieta w TV mówi "dałam sobie wszczepić czipa bo bałam się terroryzmu".

To są fakty nie poglądy.

Judasze dopracowali spekulacje giełdowe i przejęcie majątku USA - CO JUŻ SIĘ STAŁO- i teraz szerzą "demokratyzacje" na świecie czyli ogłupianie, spekulacje i przejęcie władzy.

Kiedy się obudzicie?

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

jak na razie jedyne pranie mózgu to twoje wpisy.Pozakładałeś wątki i jeszcze za mało?

nawiedzony człowieku wykop sobie ziemiankę i odczep się od współczesnego świata nie mogąc sobie z nim poradzić

moderacjo czy można ten bełkot w koszu umieścić i utwierdzić nawiedzonego ,że żydzi opanowali forum.Może zmieni ofiary swoich wypocin.

może to nie takie głupie, trend na przeczekanie

sporo się wyjaśni w Europie w ciągu najbliższych dwóch lat

u nas nazywamy to "zamiataniem problemów pod dywan",one nie znikną lecz napęcznieją.

Ekonomiczna prawda blee, polityczna blee to teraz możesz skrytykować filozoficzną prawdę-

Dzięki pis-dowcą zachowana jest jeszcze boska równowaga między dobrem a złem, ONI zaczęli już Orwellowską propagandę miłości do władz a złem naznaczają wszystko co nie pasuje władzy- opozycja, Kadafi, Arabowie (...)

Pranie mózgu i tragedia ogłupiałych ludzi.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

u nas nazywamy to "zamiataniem problemów pod dywan",one nie znikną lecz napęcznieją.

odniosłeś się tylko do pierwszego zdania

wyrywasz z kontekstu czy będziesz pisał na raty?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

odniosłeś się tylko do pierwszego zdania

wyrywasz z kontekstu czy będziesz pisał na raty?

do całego wpisu.Przeczekanie jest zamiataniem pod dywan.Czas nic nie zmieni i nie uleczy z problemów.

moderacjo czy można ten bełkot w koszu umieścić i utwierdzić nawiedzonego ,że żydzi opanowali forum.Może zmieni ofiary swoich wypocin.

Nie widzę powodów aby ten konkretny wpis usunąć. Natomiast mogę polecić funkcję ignorowania użytkowników, działa dość dobrze.

Sytuacja w Syrii idzie w kierunku krwawej rewolucji...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gdzie ten rasizm? Może coś przeoczyłem, a do moderacji nikt nie zgłaszał.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Propozycja senatora PiS:

Ukryta Zawartość

Jesus%20Facepalm.jpg

Ukryta Zawartość

Karol Wojtyła nie byłby zadowolony z tego pomysłu.

Wojtek

22 lipca można wdrożyć święto czekolady co najwyżej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Zrobili z was trendo-gejowatych anty nacjonalistów. Kolejny punkcik z protokołu mędrców Syjonu."

ten bełkot można pod podżeganie do nienawiści rasowej podczepić.

Propozycja senatora PiS:

Ukryta Zawartość

Było kwestią czasu kiedy ktoś to zaproponuje ale i tak nie przebije inicjatywy mianowania Chrystusa królem Polski.

Dla mnie perfidnym zagraniem KK było ustalenie daty 1 V na dzień beatyfikacji.

Ukryta Zawartość

Odbiegając nieco od tematu i bardziej na poważnie to instytucja monarchii coraz bardziej mi się podoba.Mielibyśmy o jedną zadymę mniej (czyli wybory prezydenckie) a głowa państwa może nie byłaby wtedy celem takich ataków.Tylko skąd teraz wziąć kandydata na króla i nową dynastę?

P.S. Szkoda,że Kazimierz Wielki zamiast się łajdaczyć nie spłodził legalnego potomka!

To byłby dożywotni prezydent.

Byłby arbitrem pilnującym przestrzegania reguł gry na scenie politycznej.Monarchia byłaby oczywiście konstytucyjna.No i uwolnilibyśmy się od wyborów prezydenckich.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.