Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"pałac w płomieniach" - te słowa powtarzane są z euforią we wszystkich dziennikach dotyczą wczorajszego pokazu fajerwerków

a ja mam pytanie: co za idiota wymyślił taką inscenizację i co za bezmózg ją zaakceptował

widział ktoś dziś ten wspaniały podarek Józefa po pokazie ? - elewacja z piaskowca do generalnego czyszczenia

ale... Hania podniesie jeszcze raz o kolejne 100% podatki od nieruchomości i się odnowi

za to jaka piękna prezydencja się zapowiada!

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Mnie się pokaz bardzo podobał. Raz na 15 lat to chyba sobie możecie ten pałac wyczyścić bo jak tam ostatnio byłem to czystością nie zachwycał.

Jestem Europejczykiem.

Niekoniecznie...

Kolejną niekonwencjonalną metodą żegnania się ze zmarłym, która zostanie zaprezentowana na wystawie, jest wystrzeliwanie nocą jego prochów w powietrze przy użyciu fajerwerków. Do tej pory odbyło się w Wielkiej Brytanii trzydzieści sześć takich pogrzebów. Kosztowały od 900 do 1800 funtów, ale żaden nie doczekał się błogosławieństwa chrześcijańskiego pastora. Fergus Jamieson, dyrektor firmy Fajerwerki do Nieba, mówi: "Mamy nieodpowiednie podejście do śmierci. Śmierć zawsze jest smutna. Musimy opłakiwać zmarłego, ale potem powinna też być możliwość jego uczczenia. Na koniec naszych pokazów fajerwerków ludzie płaczą z radości"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mnie się pokaz bardzo podobał. Raz na 15 lat to chyba sobie możecie ten pałac wyczyścić bo jak tam ostatnio byłem to czystością nie zachwycał.

tyle radochy miałeś,dołożysz się?

rok wstecz skończyli renowację

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) W kolejce po euro stają Włochy.Po Irlandii,Portugalii i Grecji padaczka dosięga Włoch.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powinniśmy być dumni z Naszego Kraju i wdzięczni Obecnemu Rządowi, że nie dosięgnął nas kryzys.

Precz z malkontentami!

747, znasz tę piosenkę?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Rzeczpospolitą zrestrukturyzuje nowy właściciel i to co jest Tuskiem ustawi nas w kolejce do raju.

Część zostanie skierowana do psychiatry. Na twoim miejscu cieszyłbym się - jest szansa wa pokój ze Zbyszkiem Ziobro. Aczkolwiek przypuszczam, że socjopata jego kalibru trafi do izolatki.

Jestem Europejczykiem.

Część zostanie skierowana do psychiatry. Na twoim miejscu cieszyłbym się - jest szansa wa pokój ze Zbyszkiem Ziobro. Aczkolwiek przypuszczam, że socjopata jego kalibru trafi do izolatki.

czy wam postępowym znane jest pojęcie wolności słowa ?

ciągle tym psychiatrą straszycie, nie mierzcie wszystkich dookoła swoją miarą

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

nie odpowiedziałeś,idiota?

Rzeczpospolitą zrestrukturyzuje nowy właściciel i to co jest Tuskiem ustawi nas w kolejce do raju.

to co jest prezesem poza kolejką do raju się dostanie ?

Nie interesuje Cię eksterminacja SLD?

Programowe niszczenie tzw lewicy?

Niedopuszczenie do Obamy, niewpuszczenie do Łazienek, niedopuszczenie do koalicji z PiS, poprzez raport tzw ds Blidy?

Komuniści w Polsce mają się coraz gorzej, nie są nikomu już potrzebni.

Platforma planowo i systemowo przejmuje ich elektorat, a przywódców ustawia jak i gdzie chce.

J.Kaczyński ma się dobrze, chce minimalnie przegrać wybory.

Jeśli ktoś staje do walki i z góry zakłada przegraną,to kim jest?

Nie warto z takim się nigdzie zabierać.A jeśli PO przejmuje ludzi o zgoła innym myśleniu,to kim jest?

Też nie warto z takimi,bo dla nich tylko władza jest celem,sama w sobie.

Są zwycięstwa gorsze od klęsk, ile razy mam powtarzać.

Przejęcie Rzeczpospolitej i Uważam Rze, jest ostatecznym skończeniem z demokracją w Polsce.

W takich warunkach nie można wygrać, bo to co nastąpi później będzie druzgocącą katastrofą, czy to takie trudne aby zrozumieć?

Cała machina propagandowa jest w rękach układu, to koniec.

Polski suwerennej nie ma.

Niech nikt nie robi sobie jakiś złudzeń.

Polska to miejsce gdzie istnieje tania siła robocza i rynek zbytu dla sąsiadów, Rosji i Niemców.

I tak już zostanie.

Do kolejnego zakrętu historii.

A z prezesem lub (niedo)rzecznikiem posta uzgodnił ??? uważaj :)))

wladz

Dołącza do Ciebie argus, zajmujcie się, zajmujcie, skończycie wszyscy tak samo, PO Wam pokazuje że już skończyliście.

czy wam postępowym znane jest pojęcie wolności słowa ?

ciągle tym psychiatrą straszycie, nie mierzcie wszystkich dookoła swoją miarą

Nie mówiłem o żadnej wolności słowa tylko o socjopatycznych cechach Komisarza Ziobro (żeby nie było konsultowałem to z psychologiem). Przyjemniaczek 10 lat procesował się z kolegami z akademika o jakąś pierdołę. Jego pieniactwo ujawniło się również przy innych okazjach. Jak zostanie następcą Jarka to jeszcze wszyscy zatęsknimy za obecnym Prezesem ;-).

Jestem Europejczykiem.

wladz

Dołącza do Ciebie argus, zajmujcie się, zajmujcie, skończycie wszyscy tak samo, PO Wam pokazuje że już skończyliście.

Nie tylko my

"Joanna Cieśla: Jarosław Kaczyński i jego otoczenie uważają, że skierowanie prezesa PiS na badania psychiatryczne jest skandaliczne i pozbawione podstaw. W jakich okolicznościach sąd może podjąć taką decyzję?

Dr Aleksandra Jodko: Jeśli istnieje podejrzenie, że czyjeś zachowanie wynika z zaburzeń psychicznych albo, że składane zeznania będą niewiarygodne z powodu choroby psychicznej lub tymczasowych zakłóceń psychicznych przesłuchiwanego. Jeśli ktoś mówi na przykład: w moim życiu był epizod, kiedy moje zachowanie wymknęło się spod kontroli - panowanie nad nim miały inne osoby lub substancje psychoaktywne, należy rozważyć, czy taka sytuacja ponownie nie ma miejsca."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie mówiłem o żadnej wolności słowa tylko o socjopatycznych cechach Komisarza Ziobro (żeby nie było konsultowałem to z psychologiem). Przyjemniaczek 10 lat procesował się z kolegami z akademika o jakąś pierdołę. Jego pieniactwo ujawniło się również przy innych okazjach. Jak zostanie następcą Jarka to jeszcze wszyscy zatęsknimy za obecnym Prezesem ;-).

cechy socojpatyczne czy psychopatyczne ma większość przywódców i prezesów korporacji, tak podały badania sprzed paru lat. o nie argument

Zohydzanie Jarosława Kaczyńskiego powoduje skutek odwrotny od zamierzonego.

Propagandystom PO się to nie powiodło, więc wzięli się za programowe niszczenie SLD.

SLD wydaje dziś się być potrzebne tylko SLD.

Poza jabłkami nie mają niczego do zaproponowania, a i tak ich nie zrywają.

Mieli 41 procent poparcia, roztrwonili to do stanu obecnego, a niby tacy inteligentni ludzie, wykształceni i przygotowani, jednak niewiarygodni.

Czepianie się nieważnych szczegółów świadczy bardziej o miernocie i mizerii argumentów niż o czymkolwiek innym.

Jarosław Kaczyński wie czego chce dla Polski, ma ogląd sytuacji, był już premierem, wie jak wygląda rzeczywiste sprawowanie władzy.

Jak ktoś chcę nabrać rozsądną część narodu na te same prymitywne sztuczki, na które daje się nabrać pozostała część elektoratu, to odniesie porażkę.

PO wraz z obecnym estabilishmentem zrobi wszystko i jeszcze więcej dla utrzymania władzy, w przeciwnym wypadku narażone na szwank byłyby ich interesy, a do takich sytuacji się nie dopuszcza, jeśli nie da rady w sposób cywilizowany, użyje się metod totalitarnych, cel bez względu na koszty musi być osiągnięty.

kiedys spotkałem się z iście przewrotnym argumentem, że PiS i PO ma prozumienie w sprawie stworzenia bipolarnego układu włądzy w Polsce. PO zabiera elektoat SLD a PiS PSLowi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.