Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

PO to nie trafiony pomysł.

Nawet generał Petelicki nie może już po czterech latach działania D.Tuska, doszukać się logiki i konsekwencji, o cechach żołnierskich jak honor czy szacunek dla ojczyzny nie wspominając.

Kolego Filut: poszły konie po betonie.

P.S.

Lipca zamknął Kaczyński, to pewna różnica, Tusk swoich jednak kryje jak dotąd, zobaczymy jak wypowiedzą się prokuratorzy od afery smoleńskiej, co wtedy zrobi jak Rosjanie będą wnioskować, o pociągnięcie do odpowiedzialności karnej Waszych ludzi.

P.S.

Lipca zamknął Kaczyński, to pewna różnica,

Czyli kolega jednak wiedział, kto był takim odpowiedzialnym za sport ministrem w rządzie prezesa i bał się chlapnąć jego nazwiskiem w kontekście "osiągnięć". Komedia. Ale śmierdzi obłudą.

Typowe dla pisiaków.

Generał Petelicki to zapatrzony w siebie pajac.

Pewne zasługi jednak ma, póki nikt nie wytacza mu procesów za pomówienia, to wypadałoby traktować serio to co mówi.

Drogi Kolego.

Czyli kolega jednak wiedział, kto był takim odpowiedzialnym za sport ministrem w rządzie prezesa i bał się chlapnąć jego nazwiskiem w kontekście "osiągnięć". Komedia. Ale śmierdzi obłudą.

Typowe dla pisiaków.

Co ma piernik do wiatraka?

To że Lipiec pokazał się ze złej strony, to jeszcze nie świadczy o tym, że ten który na niego postawił popełnił grzech śmiertelny, to błąd i za ten błąd J.Kaczyński płaci politycznie do dziś, co widać po kolejnych wpisach Kolegi.

Pewne zasługi jednak ma, póki nikt nie wytacza mu procesów za pomówienia, to wypadałoby traktować serio to co mówi.

Pewne zasługi ma. Procesów nie ma. Bredzi tak ogólnie, ze nikt do sądu nie idzie. Traktować serio to co mówi może jakiś jelonek co najwyżej.

Jestem Europejczykiem.

Co ma piernik do wiatraka?

To że Lipiec pokazał się ze złej strony, to jeszcze nie świadczy o tym, że ten który na niego postawił popełnił grzech śmiertelny, to błąd i za ten błąd J.Kaczyński płaci politycznie do dziś, co widać po kolejnych wpisach Kolegi.

Ja nie o obłudzie Kaczyńskiego pisałem (bo ta aż nadto znana) ale szanownego kolegi...

Upraszczasz na swój użytek, bo mówi niewygodne rzeczy, nie godzi się tak postępować, jeśli chce się być neutralnym obserwatorem czy komentatorem sceny.

Petelicki przecież nie jest "zaczadzony PiS", postawił na porozumienie "obywatele do senatu", a dla PiS to kontrpartner.

Ja nie o obłudzie Kaczyńskiego pisałem (bo ta aż nadto znana) ale szanownego kolegi...

Nie wiem nic o obłudzie w szeregach PiS, o obłudzie prezesa nie ma mowy, bo to szlachetny człowiek, a moja skromna osoba jest taka jaką Bóg zechciał stworzyć i przydzielić cechy oraz okoliczności.

Petelicki przecież nie jest "zaczadzony PiS", postawił na porozumienie "obywatele do senatu", a dla PiS to kontrpartner.

Ogarnięty mania wielkości sprytny mitoman. Gdyby "Samoobrona" miała notowania 15% to by się do nich zapisał. Drugi Rysio Czarnecki.

Nie wiem nic o obłudzie w szeregach PiS, o obłudzie prezesa nie ma mowy, bo to szlachetny człowiek, a moja skromna osoba jest taka jaką Bóg zechciał stworzyć i przydzielić cechy oraz okoliczności.

Jak widać Bóg to nieprzeciętny jajcarz ;-).

Jestem Europejczykiem.

Dziś rozpadł się klub PJN, takie miało być to alternatywne ugrupowanie, a tu taki pasztet.

Tego miał się bać Prezes PiS, Jarosław Kaczyński?

Wolne żarty.

Palikot też dogorywa, ale jeszcze ma drgawki.

Samoobrona miała procenty alkoholowe jednak się okazało a nie poparcia i Leszek Miller nie skończył tym razem jak mężczyzna.

Może tym razem, minęło cztery lata, może dojrzał już.

Dziś rozpadł się klub PJN, takie miało być to alternatywne ugrupowanie, a tu taki pasztet.

Tego miał się bać Prezes PiS, Jarosław Kaczyński?

PJN to odprysk walk frakcyjnych w PiS i efekt uboczny niszczenia prawdziwej pamięci po bracie. Tego bał się Prezes i z tym walczył.

Jestem Europejczykiem.

Chyba się zapętliłeś bo to już było :)

"Napisano wczoraj, 14:14

PiS bis straci "klub".

Wiesław Kilian poinformował, że zrezygnował z członkostwa w klubie PJN. W wyborach parlamentarnych będzie kandydatem PO do Senatu. Do tej pory klub PJN liczył 15 posłów - dokładnie tylu, ilu potrzeba by istniał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może odpoczniesz 747?

Ukryta Zawartość

Filut

I Ty znany lis polityczny pytasz się mojej żony dlaczego strategiczna, przecieram oczy, patrzę i nie wierzę!

Przecież to sedno wszystkiego co się dzieje, esencja.

Schetyna walczy z Tuskiem, Schetyna chce koalicji z SLD, Tusk nie.

PO walczy z SLD, PO nie chce dzielić się fruktami władzy z SLD, SLD jest wygłodzone od dawna stanowisk, PO przecież przekupuje stanowiskami i możliwością kandydowania z własnych list, prominentnych polityków SLD.

Ewentualna koalicja "trzech" rozpadnie się z hukiem, a na tym straci cała Polska, zyska oczywiście PiS, ale przecież PiS, nie lubi mainestream, to więc może stworzyć sytuację patową co może być groźne, bo PiS, jest przypomnę partią opozycyjną pozasystemową.

Napieralski walczy o wszystko, jak uzyska słaby wynik, wyleci i nikt po nim nie uroni ani jednej łzy, szczególnie Witold Kwaśniewski.

Napieralski prawdopodobnie, wszedłby w koalicję z PiS, jako rząd fachowców.

Jarosław Kaczyński jest teraz w sytuacji takiej, w jakiej był Donald Tusk, w 2005 roku, tuż po wyborach, kiedy został "skazany" przez szefa PO, na koalicję z SO i LPR.

Minęło trochę czasu i los odwrócił się.

D.Tusk nie uniknie kłopotów, co by nie nastąpiło.

Filut

I Ty znany lis polityczny pytasz się mojej żony dlaczego strategiczna, przecieram oczy, patrzę i nie wierzę!

Przecież to sedno wszystkiego co się dzieje, esencja.

Schetyna walczy z Tuskiem, Schetyna chce koalicji z SLD, Tusk nie.

PO walczy z SLD, PO nie chce dzielić się fruktami władzy z SLD, SLD jest wygłodzone od dawna stanowisk, PO przecież przekupuje stanowiskami i możliwością kandydowania z własnych list, prominentnych polityków SLD.

Ewentualna koalicja "trzech" rozpadnie się z hukiem, a na tym straci cała Polska, zyska oczywiście PiS, ale przecież PiS, nie lubi mainestream, to więc może stworzyć sytuację patową co może być groźne, bo PiS, jest przypomnę partią opozycyjną pozasystemową.

Napieralski walczy o wszystko, jak uzyska słaby wynik, wyleci i nikt po nim nie uroni ani jednej łzy, szczególnie Witold Kwaśniewski.

Napieralski prawdopodobnie, wszedłby w koalicję z PiS, jako rząd fachowców.

Jarosław Kaczyński jest teraz w sytuacji takiej, w jakiej był Donald Tusk, w 2005 roku, tuż po wyborach, kiedy został "skazany" przez szefa PO, na koalicję z SO i LPR.

Minęło trochę czasu i los odwrócił się.

D.Tusk nie uniknie kłopotów, co by nie nastąpiło.

Żona ma wybujałą fantazję jak widzę :)

Gdyby wiedzą dorównywała tej fantazji...

Osobiście wątpię aby Schetyna chciał wzmacniać "lewą nogę" (nie ma takich przesłanek). SLDowcy są pazerni, a w przypadku pokazania im ich miejsca w szeregu będą bardzo destruktywni. Nie wierzę aby zwąchanie się z nimi przyniosło konstruktywne widoki na przyszłość. Na chwilę owszem. Ale szmaciarze (politycy) grają teraz o conajmniej 4 lata.

Kłopoty D.Tuska są potrzebne, to główna potrzeba naszego kraju, główna przyczyna niepowodzeń.

O nic nie jestem tak spokojny jak o intuicję i intelekt mojej żony.

Nie przypominam sobie jej błędów w prognozach.

Jeżeli popełniłaby błąd, to aż strach pomyśleć jakie oznaczałoby to konsekwencje.

Kłopoty D.Tuska są potrzebne, to główna potrzeba naszego kraju, główna przyczyna niepowodzeń.

O nic nie jestem tak spokojny jak o intuicję i intelekt mojej żony.

Nie przypominam sobie jej błędów w prognozach.

Jeżeli popełniłaby błąd, to aż strach pomyśleć jakie oznaczałoby to konsekwencje.

To akurat mnie nie dziwi, że nie dostrzegasz. Najciemniej pod latarnią.

Tymczasem protest radnych PiS z Płocka mocno spopularyzował zespół R.U.T.A. i skutecznie wzmógł zainteresowanie płytą "Gore".

Brawo te chłopaki pisiaki.

Podczas 20 lecia międzywojennego Polska miała więcej zgłoszeń patentowych od Niemców.

A jak jest dziś?

Żegnam.

Już ci pisałem, że u ciebie statystyka z rozumem w parze nie chodzą.

Tracisz czas.

SLD dołuje w sondażach.

A co mnie obchodzi jakieś SLD?

To dla ciebie jest to partia o "strategicznym" znaczeniu.

To co, już nie pamiętasz co piszesz?

Żonę daj do klawiatury bo dołujesz.

Takiej deklaracji oczekiwałem, cieszę się że ona padła Kolego Filut.

Jedno ustalenie już za nami.

Czas na kolejne.

Dziękuję.

Pozdrawiam.

Też się cieszę, że szczerze przyznajesz się do mizerii w swojej "tfurczości".

W najbliższych dniach nakładem wydawnictwa ABN ukaże się książka zatytułowana "Oni oszukali Polskę", opisująca aferę gruntową. Dowodzi ona, że afera od początku opierała się na prowokacji CBA, a jej jedynym celem było polityczne zniszczenie lidera Samoobrony. Na okładce znajdzie się podtytuł: „Andrzej Lepper czekał na tę książkę”.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-57484700-1313670489_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Żona ma wybujałą fantazję jak widzę :)

Dla 747 z pewnością lepsze byłoby zaspakajanie fantazji żony niż zaśmiecanie internetu własnymi fantazjami.

Spieszmy się kochać kobiety, tak szybko odchodzą ;-).

Jestem Europejczykiem.

Filut

Oczywiście nie widzisz tutaj zbiegu czasu i okoliczności.

„Andrzej Lepper czekał na tę książkę”

...oczywiście popełnił samobójstwo aby zwiększyć poczytność.

Dla 747 z pewnością lepsze byłoby zaspakajanie fantazji żony niż zaśmiecanie internetu własnymi fantazjami.

Spieszmy się kochać kobiety, tak szybko odchodzą ;-).

Kobiety odchodzą, fantazje zawsze zostają.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.