Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Prezes nie musi pędzić, to za nim pędzą, Donald Tusk podąża za nim jak cień, J.Kaczyński w Warszawie - D.Tusk w Warszawie.

J.Kaczyński w Wrocławiu, D.Tusk w Wrocławiu.

Żenada.

fundusze UE szkodza firmom, któe je dostają. mało znam firm , które w rozsądny sposób wzięły kasę z UE

fundusze UE szkodzą rynkom

wyobraź sobie rynek , który jest wart rocznie 1 mld PLN i nagle przychodzą fundusze UE i w ten rynek wpompowywane jest rocznie 3-4 mld PLN , i tak przez 6,7 lat

poszperaj w googlu, pomyśl i zastanów się , ile będzie wart ten rynek w rok po zakończeniu pompowania w niego kasy unijnej kasy ?

Podoba mi się twój wsiowy sposób myślenia. Ja pracuję w branży w której rynek od dawna jest globalny i fundusze jakie by nie były mogą jedynie wyrównać szanse polskich firm. Dam ci najprostszy przykład hostingu - dla klienta jest obojętne czy zapłaci za usługę u nas czy w Holandii. Tyle, że tamta firma już ma sprzęt który nasza musi dopiero kupić. Dostaje na to kasę i tyle - dalej musi sobie radzić sama. Gdzie tu psucie rynku czy sztuczne wpompowywanie pieniędzy?

Oczywiście jeżeli wolisz żeby polskie firmy nie brały unijnych dotacji powiedz to głośno.

Lepsze to niż żywa małpa w rządzie - obecnym.

Słoma ci z butów wyłazi. Ciekawe co będzie za miesiąc.

Jestem Europejczykiem.

To zrobią sondaże za premiera D.Tuska.

Myślenie życzeniowe. Pożyjemy - zobaczymy. Na razie Prezes stara się nie wygrać i jesienią zapowiada się 6:0.

Jestem Europejczykiem.

Pobożne życzenia - ale wybory to nie koncert życzeń, PiS, posiada żelazny elektorat, który pobudzony świetną kampanią, karnie stawi się w lokalach wyborczych, aby oddać swój ważny głos na kandydatów Prawa i Sprawiedliwości.

PO nie ma szans na komfort rządzenia bez SLD, a co za tym idzie, nie ma szans na samodzielne kręcenie lodów w powstałych układach.

Pech.

Niech fizyk wypowie się w tej sprawie, czy jest to możliwe?

Prezes mógłby nabrać wątpliwości co do Twojej lojalności. Może lepiej usunąć to pytanie?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Spokojna Twoja, Pan Prezes Jarosław Kaczyński, jako osoba o wybitnej inteligencji, ma właściwy dystans do siebie, poczucie humoru, wewnętrzny spokój, oraz inne przymioty, które pozwalają na spokojne podejście do wydarzeń.

Z tego samego, oraz wielu jeszcze innych pozytywnych powodów, możesz Ty oraz inni, spokojnie oddać swój głos w nadchodzących wyborach do sejmu polskiego, na partię Prawo i Sprawiedliwość, której prezesem jest Pan Jarosław Kaczyński.

Wybór taki zaowocuje przyspieszonym tempem wzrostu dochodu narodowego, który będzie wynikiem odblokowania gospodarki oraz uwolnienia zasobów intelektualnych powstałych w ostatnim okresie, jako nie wykorzystany dotąd potencjał.

Podoba mi się twój wsiowy sposób myślenia.

a i racja , na wsi żyję

a sąsiad pole ma

i więcej tam buraków twego pokroju rośnie

czerwonych rzecz jasna

:]

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Prezes mógłby nabrać wątpliwości co do Twojej lojalności. Może lepiej usunąć to pytanie?

Usuńcie mi blokadę jasnowidzącego wątku, moja żona jest bardzo ciekawa treści.

Usuńcie mi blokadę jasnowidzącego wątku, moja żona jest bardzo ciekawa treści.

Przecież czytać możesz a swoje treści możesz żonie podawać bezpośrednio.

Jestem Europejczykiem.

No ale dno jest pod mułem.

Wygląda na to, że niektórzy będąc na dnie cieszą się, że jest jeszcze "drugie dno"

Donald Tusk osiągnął na tym kierunku już "koronę himalai", w przeciwnym wektorze.

Przecież czytać możesz a swoje treści możesz żonie podawać bezpośrednio.

Nie mogę czytać, nie mam dostępu, żona uważa że to skrajnie niesprawiedliwe, tyle lat studiowania astrologii i zablokowano mi dostęp do tematycznego wątku na forum.

Oczywiście jeżeli wolisz żeby polskie firmy nie brały unijnych dotacji powiedz to głośno.

polskie firmy powinny się mocno zastanowić przed wzięciem dotacji czy cele są możliwe do osiągnięcia jedynie przy wykorzystaniu dotacji

Tyle, że tamta firma już ma sprzęt który nasza musi dopiero kupić. Dostaje na to kasę i tyle - dalej musi sobie radzić sama. Gdzie tu psucie rynku czy sztuczne wpompowywanie pieniędzy?

no kase musi jeszcze rozliczyć a potem grzecznie czekac na kontrolę. uczetsnictwo w kontroli np. NIK to bardzo fajne przeżycie.Zawsze sie oakzuje ,że Pani Basia wcale nie zna tak dobrze ustawy o zamówieniach albo inny kwiatek.

a jak moje pytanie o wartość rynku ?

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Spokojna Twoja, Pan Prezes Jarosław Kaczyński, jako osoba o wybitnej inteligencji, ma właściwy dystans do siebie, poczucie humoru, wewnętrzny spokój, oraz inne przymioty, które pozwalają na spokojne podejście do wydarzeń.

Z tego samego, oraz wielu jeszcze innych pozytywnych powodów, możesz Ty oraz inni, spokojnie oddać swój głos w nadchodzących wyborach do sejmu polskiego, na partię Prawo i Sprawiedliwość, której prezesem jest Pan Jarosław Kaczyński.

Wybór taki zaowocuje przyspieszonym tempem wzrostu dochodu narodowego, który będzie wynikiem odblokowania gospodarki oraz uwolnienia zasobów intelektualnych powstałych w ostatnim okresie, jako nie wykorzystany dotąd potencjał.

wybacz głosu nie oddam ale mogę pomóc wskazując odpowiednie tabletki...gdyby nie daj boże biedakowi znowu się pogorszyło

a i racja , na wsi żyję

a sąsiad pole ma

i więcej tam buraków twego pokroju rośnie

czerwonych rzecz jasna

:]

A my, czerwone buraki zamiast jęczeć budujemy kapitalizm.

Jestem Europejczykiem.

zapewne wiesz co piszesz i na pewno prezesa tam znajdziesz

denne.

Czerwony kapitalizm, to juz było.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wybacz głosu nie oddam ale mogę pomóc wskazując odpowiednie tabletki...gdyby nie daj boże biedakowi znowu się pogorszyło

Nie wiadomo, czy głosu nie oddasz, oddasz oddasz, bo masz rozum w głowie i wiesz dokąd zmierza PO i spółka.

Na pewno nie tam, gdzie chcesz aby były Twoje dzieci.

PiS, posiada żelazny elektorat, który pobudzony świetną kampanią, karnie stawi się w lokalach wyborczych, aby oddać swój ważny głos na kandydatów Prawa i Sprawiedliwości.

W ten sposób "żelazny elektorat" karnie głosował za czasów tow. Wiesława i tow. Edwarda. Dziś też karnie zagłosuje pobudzony przez tow. Jarosława.

Kacykowie się zmieniają a "żelazny elektorat" nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-36196300-1314741877_thumb.jpg

post-17911-0-85575500-1314741888_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Budujecie kapitalizm?

W którym miejscu udało się Wam już go zbudować, gdzie te sukcesy, tylko nie rozszarpuj marsjańskiego łazika jako sukces, bo okazało się, że to wynik współpracy z amerykanami podobno był.

Z tymi ludźmi, których macie nie zbudujecie ustroju demokratycznego, skutecznego kapitalizmu nie ma od dawna nigdzie na świecie, jest socjalizm i feudalizm w różnych wersjach.

W ten sposób "żelazny elektorat" karnie głosował za czasów tow. Wiesława i tow. Edwarda. Dziś też karnie zagłosuje pobudzony przez tow. Jarosława.

Kacykowie się zmieniają a "żelazny elektorat" nie.

Filut

Załatw mi z moderacją odblokowanie jasnowidzenia, Ty jesteś z PO, masz tu na pewno układy.

no kase musi jeszcze rozliczyć a potem grzecznie czekac na kontrolę. uczetsnictwo w kontroli np. NIK to bardzo fajne przeżycie.Zawsze sie oakzuje ,że Pani Basia wcale nie zna tak dobrze ustawy o zamówieniach albo inny kwiatek.

a jak moje pytanie o wartość rynku ?

Nie rozumiem w czym problem? Wystarczy nie oszukiwać i pilnować papierów. Ale rozumiem że u ciebie na wsi to spora nowość i ludziska jeszcze nie przywykli.

Rynek jest gigantyczny. Jak interesuje cię wartość polskiego sprawdzę jutro w robocie i podam. Dla przykładu sam rynek outsourcingu wart jest ok. 4mld zł i rośnie w tempie dwucyfrowym.

Czerwony kapitalizm, to juz było.

Następny wiejski filozof bredzi o rzeczach których nie widział i nie zobaczy.

Jestem Europejczykiem.

E no Kolego Xniwax Gratulacje!

Do niedawna 747 był dyżurnym nawiedzonym pisowskim propagandzistą, ale zaczynasz być lepszy.

On pisze góry kcmopałów których już nikt nie czyta, Ty to jak "srutniesz" to w samo sedno.

Generalnie to kibicuje Wam obu.

Trzymajcie się chłopaki, zróbcie zapas Relanium, zacznijcie kopać ziemianki czy co tam.

Co Wy zrobicie jak to wstrętne PO znowu wygra?

Proszę Cię Xinwax tylko nie przekonuj nas że jest inaczej, już Jaro_747 zauważył że PIS Ci z butów wyłazi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.