Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Winny, bo nie naciskał

czyli kolega muls zapodaje równiutko po linii jaką gazeta wybiórcza , głosem tel avivu tez zwana, wyznacza.

a kolega ziemkiewicz jest cały dzień za naszym forum w dociekaniach

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

sprytnie

czyli kolega muls zapodaje równiutko po linii jaką gazeta wybiórcza , głosem tel avivu tez zwana, wyznacza.

a kolega ziemkiewicz jest cały dzień za naszym forum w dociekaniach

bartuś konsultuj wpisy z kogutem,doradzi,głupotę skoryguje

przyszła minister spraw zagranicznych została spoliczkowane przez mocarstwo godne spotkania z prezesem

No cóż, koń jaki jest... a raczej Fotyga, widzą wszyscy za wyjątkiem PiSu.

Nawet umiłowane przez Kaczyńskich USA nie udawały, że nie widzą jakim to wielkim "ubogaceniem" dla resortu MSZ jest Fotyga.

Winny, bo nie naciskał

Ziemkiewicz wypisuje wyjątkowe idiotyzmy. Poświęciłem się i zacząłem czytać ale widzę, że bycie rolnikiem zrobiło mu z mózgu marmoladę.

Jestem Europejczykiem.

Nawet umiłowane przez Kaczyńskich USA nie udawały, że nie widzą jakim to wielkim "ubogaceniem" dla resortu MSZ jest Fotyga.

tu wikileaks nie trzeba bylo zeby zobaczyc ze usa fotyge ma w powazaniu

Ziemkiewicz wypisuje wyjątkowe idiotyzmy. Poświęciłem się i zacząłem czytać ale widzę, że bycie rolnikiem zrobiło mu z mózgu marmoladę.

przytocz te idiotyzmy

żebyśmy przejrzeli na oczy

wladz,

Domyślam się na jakie tematy chcesz polemizować, a raczej plotki Cie interesują. Dobrze kombinujesz, przyznaje że nie jestem w stanie zrozumieć postępowania Pana Rostowskiego, ale obiecuje, że będę się starał.

Amerykanie piszą, że Fotyga jest "długoletnią powierniczką prezydenta z niewielkim doświadczeniem w polityce zagranicznej. Nieporadna wobec mediów Fotyga ma kłopoty z wewnętrznym zarządzaniem personelem ministerstwa, któremu, jak się wydaje - zresztą z wzajemnością - nie ufa".

Co to za starocie?

Nie masz czegoś nowszego?

wladz,

Domyślam się na jakie tematy chcesz polemizować, a raczej plotki Cie interesują. Dobrze kombinujesz, przyznaje że nie jestem w stanie zrozumieć postępowania Pana Rostowskiego, ale obiecuje, że będę się starał.

Co to za starocie?

Nie masz czegoś nowszego?

masz rację ,dla Ciebie amnezja lepsza od kaszy manny z nieba

proszę bardzo,termin ważności minie wraz z PiS

"Anna Fotyga i Antoni Macierewicz są w Stanach Zjednoczonych, gdzie zawieźli 300 tysięcy podpisów Polaków, którzy chcą międzynarodowej komisji ds. katastrofy smoleńskiej. Ale wygląda na to, że nie bardzo mają komu je pokazać. "

przytocz te idiotyzmy

żebyśmy przejrzeli na oczy

Ale przecież ty i tak nie zrozumiesz wiec po co mam tracić czas? Sam sobie nad tym popracuj.

Jestem Europejczykiem.

Ale przecież ty i tak nie zrozumiesz wiec po co mam tracić czas? Sam sobie nad tym popracuj.

przytocz, inni zrozumieją

Kolejne kłamstwo PiSu?

PSL zapowiedziało dziś, że złoży pozew w trybie wyborczym przeciwko prezesowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu. Poinformował o tym szef sztabu PSL Eugeniusz Grzeszczak.

PSL zarzuca liderowi PiS, że kłamał, twierdząc, iż posłowie stronnictwa opowiedzieli się za legalizacją miękkich narkotyków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

w trakcie tras koncertowych często tak bywa

Swoją drogą to ten PIS ma wyjątkowo niesympatycznych i antycharyzmatycznych polityków.

Błaszczak - kojarzy mi się z zetempowcem-stalinistą

Hofman - typ nadetego karierowicza-bufona

Fotyga - ciocia, która ma za złe

Poręba - subiekt, który nienawidzi swojej posady

Nie trawię również Ziobry, Karskiego, Suskiego i tego przygłupa Kuchcińskiego.

Zresztą w PO czy SLD jest niewiele lepiej. PSL pomijam milczeniem.

ale co z prezesem,on jest najważniejszy

Swoją drogą to ten PIS ma wyjątkowo niesympatycznych i antycharyzmatycznych polityków.

Poręba - subiekt, który nienawidzi swojej posady

Poręba to ponoć inteligentny i porządny facet. Jako szef kampanii został już kilka razy upokorzony przez ludzi z bliskiego otoczenia Prezesa którzy wskazali mu jego miejsce w szeregu. Nic dziwnego, że minę ma mocno nieszczęśliwą.

Jestem Europejczykiem.

Poręba to ponoć inteligentny i porządny facet. Jako szef kampanii został już kilka razy upokorzony przez ludzi z bliskiego otoczenia Prezesa którzy wskazali mu jego miejsce w szeregu. Nic dziwnego, że minę ma mocno nieszczęśliwą.

Jaro jak zwykle uciekasz od pytań w poboczne tematy

wróć do ziemkiewicza i przytocz to co on tam takiego bez sensu napisał

Różnica jest taka, że PO ma profesjonalny PR i 90% mediów po swojej stronie, a PIS jeżeli ma nawet coś rozsądnego do powiedzenia, nie umie tego sprzedać.

dupa a nie PR ma PO

jadą według starych dobrych podręczników tyle że te media maja, i to plus

obecnie i jedni i drudzy są jak dzieci we mgle, dlatego mamy klincz .

jadą według starych dobrych podręczników tyle że te media maja, i to plus

TVP, TVN i Polsat nie mają powodów, by odmawiać dziennikowi "Gazeta Polska Codziennie" emisji jego spotów reklamowych - uważa Helsińska Fundacja Praw Człowieka. Stacje tłumaczą, że jeden spot narusza Kodeks Wyborczy i etykę reklamy, drugi dopuszczają warunkowo. Zdaniem ekspertów z Fundacji, odmowa telewizji budzi "poważne zastrzeżenia w kontekście standardów wynikających z Europejskiej Konwencji Praw Człowieka".

W ubiegłym tygodniu TVP poinformowała, że nie wyemituje jednego z dwóch reklamujących ją spotów, bo w ocenie prawników stacji może on zawierać elementy agitacji wyborczej. Taką samą decyzję podjął Polsat, zaś TVN poinformowała, że sprzedała już czas reklamowy, w którym miałby się on pojawić.

Drugi ze spotów - nawiązujący do tematyki podsłuchów i inwigilacji - wyemitują TVP i Polsat, jednak warunkowo. Telewizje zastrzegły sobie prawo do wstrzymania emisji w przypadku zgłoszenia zastrzeżeń ze strony Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji.

Ukryta Zawartość

Gazeta Polska powinna złożyć pozew do sądu i zarządać odszkodowania. Dlaczego tego nie zrobili?

Ukryta Zawartość

Tak na boku - idę na wybory, ale nie bedę głosował na żadną z czterech największych partii.

czyli nie głosujesz na bande czworga :]

a co do kaczyńskiegota opcja jest od niemal 20 lat wyszydzana , regularnie i to iz mino tego wyszydzania ma dalej 30% poparcia a kaczyński o włos przegrał wybory prezydenckie, to jest niewyobrazalny sukces.

stronniczość polskich mediów nie jest juz tylko lokalną dyskusją, stronniczośc polskich mediów zaczyna byc znana poza Polską.

tyle ,że PO juz nie ma siły spychac PiS do naroznika, teraz jeszcze pewno wygra ale za cztery lata wrócą rządy Jarosława

no chyba ,że przyjdzie jakis mesjasz polityczny

747

"Niemcy - Niemcy 2:2 "

Gdyby szefem rządu był Jarosław Kaczyński,to by było Polska -Niemcy 2:2,a w zasadzie to 4:2!!!!!!!!

:-)))

Trzeba uszanować D.Tuska, że ułożył się z prawdziwymi Niemcami na remis, sędziowie trochę pokrzyżowali plany, ale starczyło czasu aby zawodnik "poślizgnął" się i uratowano konsensus.

Nie dopuszczam myśli, że było inaczej, jeśli mecz był na "żywca", to byłaby to największa dziejowa kompromitacja polskiej piłki nożnej.

Żal mi komentatorów telewizyjnych, nie wiem na co oni liczyli, nie wiedzieli z kim mają do czynienia?

Z największymi ofermami jakich widział piłkarski świat.

Zdjęcie najlepszego zawodnika na kilkadziesiąt sekund przed końcem meczu będzie się śnić po nocach trenerowi.

Chciał wybić z uderzenia prawdziwych Niemców, a właśnie brak lidera spowodował natychmiast chaos i nieuporządkowaną grę.

Do tego sędzia mógł swobodnie doliczyć jeszcze trochę czasu, gdyby zmiany nie było mecz skończyłby się szybciej.

Żenada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.