Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dżambuś - nie martw się o mnie, jeżeli nie chcesz, żebym ja zaczął się martwić o Ciebie

Z poważaniem - skynyrd

Ciekawe, że rżniecie przed tym nieszęsnym PISem w portki.

Przecież wygra demokracja:)

Dżźambo - przez nerw, jak mówią u nas w Warszawie

Ależ ja mam PiS głęboko w d...

Martwi mnie tylko jakieś chore, masochistyczne spojrzenie na rzeczywistość które sporemu procentowi społeczeństwa narzuca garść frustratów.

Jestem Europejczykiem.

W takim razie ta twoja D... strasznie duża jest. Musi ci wszystko przysłaniać.

W żadnym razie. Dla mnie to rodzaj "cloaking device" - wpada i znika (dla fachowców /dev/null. Z tego co pamiętam to na d... zafiksowane są "czarne berety" :-).

Jestem Europejczykiem.

A coś ty taki sfiksowany ostatnio? Może modlitwa "do" krucyfiksa by pomogła? Pomyśl nad tym.

Ja zafiksowany??? Po pierwsze gratulacje z powodu poznawania nowych słów.

Po drugie - typowe dla szkolonych w seminariach odwracanie kota ogonem.

Po trzecie - fiksacja KK na problemach seksualnych jest setki razy dłuższa od mojego żywota więc zajmij się lepiej swoją działką.

Jestem Europejczykiem.

A mnie wengen pasi - będzuie weselej, bo jako opozycja, 747 się nie nadaje.

On ostatnio nie mówi, ale głosi, niczym Prezydent-Gajowy.

wladz - na twoim miejscu, nie pisałbym, o wazelinie.

od 747 wara.Nie ma ZSRR a PiS nie stać na powrót biedaka z orbity

wladz - na twoim miejscu, nie pisałbym, o wazelinie.

na twoim miejscu do szarych komórek użyłbym jakiegokolwiek smarowidła z wyjątkiem gorzały.Sprawniej by działały i nie trzeszczały.

PiS i jedynka.To już było

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nagła młodość...

"Głosować na PiS "to nie obciach, lecz postawa i działanie cool, jazzy". Tak mają myśleć młodzi dzięki nowej kampanii wizerunkowej - informuje "Gazeta Wyborcza", która dotarła do jej wytycznych.

W dokumencie sztabu PiS nie ma ani słowa o ataku na PO. Celem kampanii jest pokazanie wyborcom, że PiS jest partią ludzi młodych, ambitnych, kompetentnych, zadbanych, modnych, wyluzowanych, pełnych pomysłów, energii, optymizmu.

Twarzami akcji mają być młodzi politycy, głównie kobiety, w tym Sylwia Ługowska z Łodzi, zwana przez tabloidy "Angeliną Jolie PiS-u", czy wiceszefowa biura prasowego partii Ilona Klejnowska.

Rzecznik PiS Adam Hofman nie zdradza szczegółów i twierdzi nawet, że sztab wycofał się z tego planu. - Nie mogę ujawniać naszej taktyki. Ale mamy dużo młodych kandydatów i w jakiejś formie ich pokażemy - mówi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747 prezes krok dalej i gratuluje po przegranej.....

""Pragnę podziękować za sobotnią walkę. Jest ona dowodem na to, że można przegrać i pozostać niezwyciężonym" - napisał 12 września w liście do Tomasza Adamka prezes PiS Jarosław Kaczyński.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747 prezes krok dalej i gratuluje po przegranej.....

""Pragnę podziękować za sobotnią walkę. Jest ona dowodem na to, że można przegrać i pozostać niezwyciężonym" - napisał 12 września w liście do Tomasza Adamka prezes PiS Jarosław Kaczyński.

To nic dziwnego. Przyzwyczajenie takie.

Regularnie, po przerżniętych przez siebie kolejnych wyborach działacze PiS gratulują sobie... zwycięstwa.

Co z ust PiSowi popłynie to z kieszeni wyleci.

Zbigniew Ziobro (PiS) ma przeprosić Grzegorza Schetynę za naruszenie jego godności, czci i dobrego imienia. Ma też zapłacić 20 tys. złotych - uznał krakowski Sąd Okręgowy. Wyrok nie jest prawomocny.

Proces dotyczył wypowiedzi Zbigniewa Ziobry na antenie Radia Maryja 17 marca 2009 roku. Ziobro - były minister sprawiedliwości i poseł PiS - mówił wówczas m.in., że Schetyna (obecny marszałek Sejmu, wówczas wicepremier i szef MSWiA) jest "ciemną postacią tego rządu"; "człowiekiem, o którym się mówi, że odpowiada za wszystkie takie ciemne sprawki, które są związane m.in. z nadużywaniem służb specjalnych przeciwko opozycji".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ambasador USA o Macierewiczu: ma paranoję na punkcie spisków

przeciez to kazdy normalny czlowiek wie juz od dawna :)

Ukryta Zawartość

Donald Tusk zapowiedział, że jeśli PO nie wygra wyborów, nie powinna brać się za rządzenie.

Bardzo ciekawe, dotąd uważano, że to PiS gra na minimalną przegraną, czyżby PO D.Tusk znów kopiował zachowania Jarosława Kaczyńskiego, nie chcą skompromitować się koalicją z Palikotem?

Zapowiada się skrócona kadencja sejmu.

P.S.

Przepraszam za Zbyszka Ziobro za to że nazwał interesy G.Schetyny "ciemnymi interesami", nie powinien tego robić, ponieważ dopóty nie zostanie to udowodnione, nie zapadnie prawomocny wyrok, trzeba obowiązkowo uznawać domniemanie niewinności delikwenta.

P.S.II

Bezrobocie wzrośnie dwukrotnie mówi V.Rostowski w Bruksela, ciekawa perspektywa!

P.S.III

Zwolennicy PO, na pewno wygracie te wybory!

Spokojna głowa.

Macie tyle do zaoferowania, dotychczas tyle zrobiliście, wyborcy to widzą i doceniają, wygracie, wygracie, spokojnie możecie rozsiąść się w wieczór wyborczy i popatrzeć na słupki, jak komu urosły.

Żegnam.

Na Waszym tle - w każdym

No i pojawił sie sobolewski - miałem pisać priva, a tak, chylę czoła, co Wy sobie myślicie? - że tak za frajer przeslusujecie tych peowskich złodzieji do Sejmu?

wengen, sobolewski, 747, skynyrd, xnivax - to pieprzeni faszyści, którzy zburzyli samopoczucie :)

>>>>>>faktycznie jakis wyjontkowo durny...faszysta

coś niepokojącego z orbity dostrzegłeś ?...znowu Niemcy przy granicy się czają

To te Pełowce słuchają Radia Maryja?

Cholera, ja nie sluchałem z rok, trzeba nadrobić.

Kampania nabiera rozmachu :)

Te chłopy rzeczywiście zbaraniały.

Zamień gumno na kort!

spokojnie ,nadajesz jak maryja i nie tylko w W-wie stękające korty mają

Tylko Jarosław Kaczyński jest w stanie zbudować silną armię, o wysokim morale, wyposażoną przez USA, w nowoczesny sprzęt, która wraz z sojusznikami będzie w stanie obronić nas przed potencjalnym najeźdźcą.

Teraz w obliczu realnego zagrożenia wyraźnie widać jak dobrą właściwą drogą zmierzał św pam Lech Kaczyński.

Bylibyśmy w komfortowej sytuacji gdybyśmy mieli obecnie umowę z USA na budowę elementów tarczy antyrakietowej.

Ekipa D.Tuska torpedując ten projekt sprowadziła na Polskę bezpośrednie śmiertelne zagrożenie.

Teraz dają do zrozumienia że będą się indywidualnie ratować załatwianiem zielonych kart aby wyjechać legalnie do USA.

Obywatele, jest ciężko, są poważne trudności, ale walczmy, póki jeszcze są szanse na zwycięstwo.

Przegońmy raz na zawsze tych nieodpowiedzialnych ludzi, zróbmy z nimi porządek, dajmy im wyjechać, pobłogosławmy ich na drogę, niech nie wracają.

Jarosław Kaczyński dostał wyzwanie od historii.

Wraz z nim nie damy się nikomu zwyciężyć!

Zwyciężymy!

Uwaga.

Dwa wpisy w odstępie około 3 godzin:

Przegońmy raz na zawsze tych nieodpowiedzialnych ludzi, zróbmy z nimi porządek, dajmy im wyjechać, pobłogosławmy ich na drogę, niech nie wracają.

Jarosław Kaczyński dostał wyzwanie od historii.

Wraz z nim nie damy się nikomu zwyciężyć!

Zwyciężymy!

Oraz...

747 Napisano dziś, 15:39

"Zwolennicy PO, na pewno wygracie te wybory!

Spokojna głowa.

Macie tyle do zaoferowania, dotychczas tyle zrobiliście, wyborcy to widzą i doceniają, wygracie, wygracie, spokojnie możecie rozsiąść się w wieczór wyborczy i popatrzeć na słupki, jak komu urosły."

747, wzruszyła mnie twoja historia :)

amerykański sprzęt głodujący Koreańczycy potrafią unieruchomić

"Amerykański samolot zwiadowczy musiał wykonać awaryjne lądowanie, przerywając lot wywiadowczy w pobliżu Korei Północnej. Jak ujawniło ministerstwo obrony Korei Południowej, silny sygnał emitowany z północy zakłócił działanie systemu GPS w całej okolicy, gdzie znajdował się latający szpieg RC-7B. Bez danych o swojej aktualnej pozycji piloci musieli przerwać misję i na ślepo wrócić nad Koreę Południową."

prezes ostatnim bombowcem Tu-154 nas nie obroni

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.