Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem Sylwia ma przechlapane. Nikt przecież nie może być piękniejszy od Hoffmana.

A przepraszam, przez jedno "f". Popatrz no pan, Prezes nawet Niemca spolonizował.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

ja chetnie klerowi moge zrobic powtórke ze swietej inkwizycji. teraz bedzie nazywac sie swiecka inkwizycja. a co do gwałcenia zakonnic - wole inteligentne kobiety...

co do kaczynskiego - to jest zwykły psychol bez poczucia humoru i dystansu, do tego aspołeczny gbur bez ludzkich odruchów - gdyby dostał władze błby gorszy od stalina po 10 latach - tak tak można być gorszym od stalina.najgorsze jest to ze on nie ciupciał nigdy...ani kobiety ani faceta ani nawet alika. alik nie jest kur..zeby takiej szmacie dawac

Wzorzec...nowa jakość...może tylko palec w dupie i smoczek w dziobie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

skynyrd

Ta charakterystyka doskonale pasuje do Ziobry tylko w drugą stronę.Ten sam typ psychologiczny.Po prostu produkt wczesnego PRLu.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Opodatkujmy koscioly podatkiem od nieruchomosci no na poczatek 50zl od metra za miesiac. Promocja. A tak na serio to mi wszystko jedno jaki kraj tutaj jest obecnie. Liczy sie jednostka i jej zycie.

Użytkownik romekxxx dnia 04.10.2011 - 20:06 napisał

ja chetnie klerowi moge zrobic powtórke ze swietej inkwizycji. teraz bedzie nazywac sie swiecka inkwizycja. a co do gwałcenia zakonnic - wole inteligentne kobiety...

co do kaczynskiego - to jest zwykły psychol bez poczucia humoru i dystansu, do tego aspołeczny gbur bez ludzkich odruchów - gdyby dostał władze błby gorszy od stalina po 10 latach - tak tak można być gorszym od stalina.najgorsze jest to ze on nie ciupciał nigdy...ani kobiety ani faceta ani nawet alika. alik nie jest kur..zeby takiej szmacie dawac

Jak to nazwiesz? Dowcip? Hieroglify z pisuaru.

sluchaj skynek nabrales troche rospendu, ale ja tu jezdem.Miarkuj bo mogie ci zrobic akcje..wisła.

ak to nazwiesz? Dowcip? Hieroglify z pisuaru.>>>a co cie najbardziej ubodło xinwax??zaloze sie ze to ze nie ciupciał.bo nie ciupciał.

romekxxx

Zdziwił byś się ale nie i tak.

Wojciechu widzę żeś zszedł do pisuaru. Wyważony w opiniach...przeszłość jak widzę.

skynyryd...cygaro za grube...nie kumam cie..przerzuc sie na sporty w szklannej rurce...

ja glosuje na Zenona Korpiela.

Jest palaczem w szkole pdstawowej Nr. 15

Objecal mi po godzinach skopac moja dzialke ...za DARMO!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.