Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem błyskotliwej akcji ratowniczej w tunelu.

Ratowano rannych, przy użyciu śmigłowców, mimio nocy i utrudnień terenowych.

Służby zdały egzamin.

Zapytaj podczas marszu,

uczestników, oni odpowiedzą.

Podwykonawca?

Stąd ta złośc?

A1?

A2?

Niie płacą, a to pech.

Agencja Moody, to jest to!

Polska ma najwyższy rating krótkoterminowy.

Cud.

Ktoś kręci lody.

szwajcarem zostałeś czy raczej kosmopolitą ?

Jestem przeciwnikiem przedłużenia przymusu pracy, do 67 roku życia.

Nie pij już.

747, który premier, wg Twojej opinii jest odpowiedzialny za wypadek w Szwajcarii?

Nie pij już.

Jestem przeciwnikiem przedłużenia przymusu pracy, do 67 roku życia.

W ogóle po co emerytury, niech pracują do 80 roku życia a te składki emerytalne niech zasilą oddziały geriatryczne w psychiatrykach.

747, który premier, wg Twojej opinii jest odpowiedzialny za wypadek w Szwajcarii?

Zwracam się do osoby, która jako jedyna na tym forum definiuje, kto jest odpowiedzialny za katastrofy z imienia i nazwiska. Na przykład za wypadek Roberta Kubicy we Włoszech.

No to jak odpowiesz, czy uciekniesz?

Zaczyna się sezon, a polskiego kierowcy nie ma, ja za to odpowiadam, czy powinni inni mieć trochę profesjonalnego oleju w głowie i dbać o polski skarb narodowy exportowy, Pana Roberta Kubicę?

Dlaczego Donalda T., nie było na miejscu wypadku?

Na jakim etapie jest śledztwo, czy zbadano wszystkie możliwe kierunki?

Czyja firma robiła atesty barierek ochronnych?

Czy wykluczono złamanie norm jakościowych?

Jak szybko została udzielona pomoc?

Czy dochowano procedur zabezpieczenia w rajdzie?

Na te i jeszcze wiele innych pytań powinna odpowiedzieć komisja, powołana d/s wyjaśnienia przyczyn tego wypadku.

Niestety nic nie wiemy.

Ciekawe czy takie zaniechania tyczą sie zdarzenia drogowego z udziałem syna, którego poskładano do kupy, bo to nie byle kto!

On musi żyć!

On musi być maxymalnie sprawny, bo to nie jest byle kto, to specjalna persona IIIRP.

Musi kontynuować tradycje, w kolejnym pokoleniu, nieść etos!

Banda.

Zwracam się do osoby, która jako jedyna na tym forum definiuje, kto jest odpowiedzialny za katastrofy z imienia i nazwiska. Na przykład za wypadek Roberta Kubicy we Włoszech.

No to jak odpowiesz, czy uciekniesz?

Spadaj

Jest Order Legii Honorowej dla Borusewicza.

Sukces!

Standard 747.

Czyli jak zwykle, pieprzenie nie na temat i ucieczka od odpowiedzi.

Żenada.

Jeszcze trochę soli Filut i potrawa, którą wysmażyłeś będzie gotowa!

747.

Widzę twoją bezradność. Widzę, że w swoich głupich oskarżeniach zapędziłeś się w kozi róg.

Pamiętaj tę lekcję, kiedy następnym razem zechcesz bezrozumnie oskarżać ludzi.

Kozi róg, dobre.

Obejmujac władze, posiada się pewien potencjał, o który należy dbać.

Dobrze byłoby jeszcze go powiększyć, a na pewno nie zmarnować.

Gdzie jesteś Filut?

W kozim rogu?

Zobacz gdzie jest Polska obecnie, rolnicy rosyjscy z miejsca katastrofy smoleńskiej, posiadają materialne dowody, a dowodów tych nie ma polskie państwo kierowane wodzą Donalda T.

Nie masz za grosz ambicji Filut.

Każdy normalny człowiek, pragnie czuć się podmiotowo, Ty przyklaskujesz ludziom władzy, którzy zostali sponiewierani, przeczołgani, zdołowani przez rosyjskie władze, które po największym zdarzeniu po 1945r, robią co chcą z poskimi składnikami majątku narodowego!!!

Przypomnij mi tylko jeszcze jaka instytucja międzynarodowa prowadzi ten arbitraż między Polską a Rosją w sprawie kontrowersji co do ustaleń faktycznych, domniemanego przebiegu katastrofy w Smoleńsku.

Jeszcze pamietaj o handlarzach bronią, robiących interesy z rządem rzeczypospolitej dotyczące sprzedaży stoczni inwestorowi katarskiemu.

I teraz możesz wyjść na prostą z tego rogu.

Zbuduj autostrady.

747.

Widzę twoją bezradność. Widzę, że w swoich głupich oskarżeniach zapędziłeś się w kozi róg.

Pamiętaj tę lekcję, kiedy następnym razem zechcesz bezrozumnie oskarżać ludzi.

Masz niesprawny wzrok

747 nie przebijesz Nitrasa

""Bardzo wszystkich serdecznie przepraszam za przekroczenie prędkości o 51 km na godzinę na Wojska Polskiego. Jechałem zdecydowanie zbyt szybko, mimo że tam droga jest dosyć szeroka, dwupasmowa i ograniczenie do 50 km chyba jest zbyt restrykcyjne. Jednak jechałem zbyt szybko i to nie ulega wątpliwości. Zobowiązuję się, że następnym razem będę domagał się mandatu. Nawet jeśli

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) będzie wiedział, że jestem posłem i nie będzie chciał ukarać mnie mandatem. Jednocześnie jutro wpłacę 500 pln na szczecińskie hospicjum".

czysty Bareja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

My tu gadu-gadu o polskich sprawach, a na Ukrainie ciekawie rozwija się demokracja. Ulubienica UE może być w kolejnych opałach. Prokurator mówi, że firma przez nią zarządzana, przed laty sfinansowała zabójstwo ukraińskiego posła. Symbol niewinności zaprzecza. Może i dałbym wiarę temu co mówi więziona Julia, gdyby nie to, że inny były premier też jest więźony - dla odmiany w USA - za wymuszenia i korupcję. (http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Prokurator-oskarza-Julie-Tymoszenko-o-oplacenie-zabojstwa-posla,wid,14332675,wiadomosc.html)

To to u nas trochę lepiej: były premier co najwyżej potrafi zrobić z siebie obyczajowego idiotę, pisać w gazecie albo nawet ważne funkcje pełnić w PE, ale żeby zaraz bandytą zostać!

To to u nas trochę lepiej: były premier co najwyżej potrafi zrobić z siebie obyczajowego idiotę

Potrafił nawet sfinansowac pogrzeb prawie 100 osób.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No właśnie nie wiem. Centrum informacyjne PiS milczy, nie wydało żadnego komunikatu. Ale jeśli to konspiracyjny pseudonim, to nic dziwnego. Tylko czyj?

Jarosław już ma - "zbawiciel"

Brudziński też - "dziadostwo"

Musi to być jakiś mocno tajny członek.

Jak Preczot zrobi się zbyt popularny to prezes wyśle go na zesłanie.

Może dlatego działa w głębokim ukryciu i pod przykrywką. Ale musi to być ktoś znaczny skoro skandowano jego pseudonim w obecności Jarosława. Dotychczas krzyczano Jarosław, Jarosław. A tu taka niespodzianka!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.