Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że jest w internecie.

Program pt Bliżej.

Prowadzący redaktor J.Pospieszalski.

Program dotyczący problemów leśnictwa w Polsce i ochrony przyrody.

Zaproszeni goście m in z PSL.

Aktualny poseł i rzeczoznawcy fachowcy.

Oczywiście że jest w internecie.

Program pt Bliżej.

Prowadzący redaktor J.Pospieszalski.

Program dotyczący problemów leśnictwa w Polsce i ochrony przyrody.

Jak prowadzi Pospieszalski to pewnie o leśnych dziadkach z PiSu.

Jestem Europejczykiem.

Puknij sie w głowę! Przeciez to cwaniaczek i karierowicz robiący ludziom wodę z mózgów.

Szkoda mi ludzi ideowych aczkolwiek naiwnych którzy daja się nabrać takim manipulatorom.

Jestem Europejczykiem.

Miało być mniej inwigilacji i więcej zaufania do obywateli a kolejny rząd stawia na własne służby

"Pobiliśmy kolejny rekord: w 2011 r. tylko sama policja występowała o billingi Polaków 2 mln razy - stwierdza "Dziennik Gazeta Prawna".

Jak podkreśla dziennik, już dane za 2010 r. pokazywały, że jesteśmy najbardziej inwigilowanym narodem Europy. Wtedy podmiot uprawnione do występowania o dane telekomunikacyjne do operatorów komórkowych -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , prokuratura i służby - sięgały po nie 1,3 mln razy.

Statystyki za 2011 r. są jeszcze bardziej szokujące - stwierdza "DGP".

ABW w 2010 r. skierowała 141 tys. zapytań, w 2011 r. - 126 250. Odwrotnie było w CBA - liczba wystąpień wzrosła z 39 tys. do 70 808. "Ale aż 60 054 razy chodziło jedynie o identyfikację abonenta" - broni się rzecznik CBA Jacek Dobrzyński.

Jeszcze częściej robiła to policja - według wstępnych wyliczeń 2 mln razy. "By zyskać dane dotyczące jednego numeru, policjant musi zapytać co najmniej 5 operatorów komórek i kilku telefonii stacjonarnej. Jeśli numer jest dzierżawiony mniejszemu usługodawcy, to okazuje się, że już 10 zapytań skierowaliśmy. Proszę teraz wyobrazić sobie rozpracowywanie grupy przestępczej, która używa 200 numerów" - wyjaśnia rzeczniczka MSW Małgorzata Woźniak. "

Dane są przerażające.Jak widać każdy rząd ma totalitarne pomysły na kontrolę społeczeństwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kościól Katolicki głosem prymasa Kowalczyka odzrzucił propozycje rządu PO/(ale czy też?)PSL. Wcale się nie dziwię, tylko z tzw. FK miał w 2011 roku ok. 90 mln PLN. Jeżeli pomnozymy to przez lata PRL-u i Wolnej Polski to wychodzi ładna sumka. Nie mówiac juz o innych zyskach - czytaj dotacjach. Tak to Władza Ludowa okradła KK! Są tacy, którzy w to wierzą bardziej, niz we własnego Boga! Odwet jest duchowy: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prymas-Jozef-Kowalczyknie-dla-likwidacji-Funduszu-Koscielnego,wid,14337373,wiadomosc.html?ticaid=1e19c. Najpierw Tusk, a potem PO pójdą w pizdu!

Co proponujesz na "finał"?

Ja nie proponuję, to samo nastąpi - totalny krach! Gorszy niz w Grecji!

Ja nie proponuję, to samo nastąpi - totalny krach! Gorszy niz w Grecji!

Wiem dziadekwłodek, miałem napisać "co przewidujesz" ale nie chciałem urazić naszego największego monopolisty przewidywacza wraz z jego małżonką. Niech dzierży palemkę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wiem dziadekwłodek, miałem napisać "co przewidujesz" ale nie chciałem urazić naszego największego monopolisty przewidywacza wraz z jego małżonką. Niech dzierży palemkę.

To było przewidywnie właśnie. Ja idndywidualnie zajmuje sie polityką. Obce wpływ są mi obce! :-)

Chciwość.

To prawdziwa natura człowieka.

Kościół robi wiele aby to ograniczyć.

Nie podoba się to rynkom.

One potrzebują takich

wladziów, mulsów, Filutów, foxów, dziadkówwłodków, argusów, Wojciechów Iwaszczukiewiczów, i innych, aby nakręcali biznes, nie kończącymi się zakupami.

Aby pracowali za niskie wynagrodzenie, ponad siłę, byleby tylko zdobyć dobro z reklamy w stacjach przekaźnikowych.

Im ciężej popracują, tym krócej pożyją, nie trzeba będzie płacić emerytury, starym nikomu nie potrzebnym niekonsumentom nierobom.

Kupcie coś, Donek odniesie sukces, będzie wzrost gospodarczy.

Kupa śmiechu z Wami Filut.

Chciwość.

To prawdziwa natura człowieka.

Kościół robi wiele aby to ograniczyć.

Nie podoba się to rynkom.

One potrzebują takich

wladziów, mulsów, Filutów, foxów, dziadkówwłodków, argusów, Wojciechów Iwaszczukiewiczów, i innych, aby nakręcali biznes, nie kończącymi się zakupami.

Aby pracowali za niskie wynagrodzenie, ponad siłę, byleby tylko zdobyć dobro z reklamy w stacjach przekaźnikowych.

Im ciężej popracują, tym krócej pożyją, nie trzeba będzie płacić emerytury, starym nikomu nie potrzebnym niekonsumentom nierobom.

Kupcie coś, Donek odniesie sukces, będzie wzrost gospodarczy.

Kupa śmiechu z Wami Filut.

Z Ciebie też kupa. Śmiechu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Co Ty powiesz? Radny, minister, członek partii, której? On się zajmuje polityką - ludzie, trzymajcie! ;)

Ile ci w gebe trzeba wpychać, żebyś zniemówił? Masz wyjatkowo głębokie gardło! Fakjudełejcu!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przemysław Gosiewski i Janusz Kurtyka, to osoby, które zobaczy wiosenne słońce.

(...)

Nie bardzo kumam! Zartwychstaną na Wielkanoc?! Osoba - to raczej istota żyjąca.

Tutaj znowu zgoda.

Nawet praującej! I z tym sie nie kryję!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.