Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnego nagana, ćwoku! Nagant się mówi!

Ok, tatuś repetował naganta? Za stakan spirytusu?

Zesraj sie wladz, wszak, to cenny nawóz, wzbogacisz nim ugór, może coś na nim wyrośnie, jakaś modyfikowana odmiana chwasta

Fiksacja analna zwolenników PiS, PZPR i KK zatacza coraz szersze kręgi.

Nie tylko ćwok, ale i menda jesteś! Bidecik mi się popsuł! Nie chcesz wy...ać? Jaj i nie tylko!

A mówiłem: - nie potrafisz zakończyć, to nie zaczynaj (superćwoku). Bidecik mu się popsuł - coś wleciało?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A mówiłem: - nie potrafisz zakończyć, to nie zaczynaj (superćwoku). Bidecik mu się popsuł - coś wleciało?

A pamiętasz prostytutko, jak chciałaś mnie przekupić mnie... - porterkiem! och*jałeś do końca!

Jakby krytycznie nie oceniać Tuska w ostatnich latach i jednego i drugiego nam przybyło.

przybyło nam siły i sojuszy ?

kpisz chyba albo ślepniesz

Jakie to my mamy sojusze ? Gdyby ktoś się z nami liczył to prezydent Litwy by przyjechała . A jaką mamy siłę to pokazała prezydencja gdzie nas mięciutko odsuneli od decydowania.

Tak więc mój drogi, po 5 latach rządów PO na arenie międzynarodowej nas nie ma a za granicą wschodnią mamy dwóch sąsiadów jawnie już niemal wrogich i dwóch o stosunkach do nas chłodnych.

ale spoko

Palikot , nam da wolność, blanty i upusty na inne uzywki to nawet nie zauwazymy zmiany Pana

.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Bartek oszalałeś, do mechatroli piszesz, przecież to boty, zaprogramowane do wydalania odchodów, celują w zmarłej tragicznie Głowie Państwa, oraz Jego tragicznie dla nich ŻYWYM Jarosławie Kaczyńskim, którego to żywości ścierpieć nie mogą, bo im miejsce w łańcuchu pokarmowym, pokazuje inne niż ich wyśnione.

Masz zamiar opowiedzieć się za kimś? Jeżeli nie to... nie komentuj może! ;-)

Nie komentuje tylko dywaguję. Czyli pier... bez sensu, bo kto niby zwróci na to uwagę ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wydawało mi się, że z godzinę temu napisałem tu posta, wzien i zniknoł czy rzeczywiście go nie napisałem?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wydawało mi się, że z godzinę temu napisałem tu posta, wzien i zniknoł czy rzeczywiście go nie napisałem?

Takiemu jednemu też się wydawało, że stosunki sobie z Wielką Rosją poukłada, żeby stołek w Unii Europejskiej zapełnić swoim tyłkiem.

Rosjanie tak się nim przejmują, że nawet mu wrak samolotu odrestaurowali, aby się z umowy gwarancyjnej wywiązać, przecież za remont zapłacone było dolarami, to się należy, to nie żadna łaska!

Zdałeś już sprzęt?

Nie małpuj, boś ani małpa ani człekopodobny, w świecie roslinności i to tej oceanicznej z pobliżu Rowu Mariańskiego doszukuj sie protoplasty swego.

Współczuję!

Takiemu jednemu też się wydawało, że stosunki sobie z Wielką Rosją poukłada, żeby stołek w Unii Europejskiej zapełnić swoim tyłkiem.

Rosjanie tak się nim przejmują, że nawet mu wrak samolotu odrestaurowali, aby się z umowy gwarancyjnej wywiązać, przecież za remont zapłacone było dolarami, to się należy, to nie żadna łaska!

dużo za dużo pieprzu , za ambitnie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pieczyste z karkówki rzuciłem na rozgrzany tłuszczyk pokrywający stalową patelnię. Podsmażyłem z jednej z drugiej. Chrupiąca z wierzchu, a w środku soczysta. Niezdrowa, ale smaczna kolacyja. 747 mnie natchnął!

Troszkę jednak posoliłem. Dla lepszego smaku.

Jednak nie.

Nie małpuj, boś ani małpa ani człekopodobny, w świecie roslinności i to tej oceanicznej z pobliżu Rowu Mariańskiego doszukuj sie protoplasty swego.

Współczuję!

Prokuratura dokładnie przebadała wrak i na chwilę obecną nie planuje ponownych. W sprawie przetrzymywania wraku rząd polski zwróci się do odpowiednich władz Federacji Rosyjskiej.

Skąd w Tobie ten przypływ nienawiści? Kim Ty jesteś 747?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Popieprzy niech ci inwestor katarski, zanim kupi kolejną stocznie, bo już jedną kupił od donalda t.

od rybki do stoczni ,skończysz na świętej kupie smoleńskiego złomu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.