Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty się do tego nie przyczyniłeś..

Dokładnie, tylko nie na pewno.

Poczytaj swoich kolegów, a ja poczytam Twoje protesty i uwagi do ich wpisów, szczególnie te dotyczące lżenia byłej Głowy Państwa.

Obawiam się że będę miał dużo wolnego czasu.

747 znowu pije! Na razie się z tym kryje!

Smakowało.

Beknąleś?

Własnie w TVN24 słyszę ruską dziennikarkę, która daje do zrozumienia, że Rosja nie ma co przepraszać za zbrodnie bolszewi ale Polacy powinni się wstydzić i przepraszac za Dzierżyńskiego.

Niedługo Rosja zarząda przeprosin za zniszczenie kawałka lasu przy lotnisku pod Smoleńskiem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Poczytaj swoich kolegów, a ja poczytam Twoje protesty i uwagi do ich wpisów, szczególnie te dotyczące lżenia byłej Głowy Państwa.

Zarzucasz mi grzech zaniechania? Jeśli ktoś popełnił przestępstwo to twoim obowiązkiem jest powiadomić odpowiednie władze.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wierzysz w niezależność prokuratury? Władza ci nie odpowiada? To zmień ją! a nie zwalaj winy na innych, że to przez ich wybory bądź brak reakcji Polska nie jest taka jaką Ty chciałbyś aby była.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie interesują mnie przebiegli szydercy i ich wyczyny, nie muszę tracić czasu, ani poświęcać uwagi, na droczenie się z botami, usiłującymi zwrócić na siebie uwagę, poprzez uruchamianie demonów.

Nie wierzysz w niezależność prokuratury? Władza ci nie odpowiada? To zmień ją! a nie zwalaj winy na innych, że to przez ich wybory bądź brak reakcji Polska nie jest taka jaką Ty chciałbyś aby była.

Polska Ci odpowiada w obecnym kształcie?

Wejdź do dziur w autostradzie, może przydasz sie tej Twojej Polsce do czegoś pożytecznego.

Zaproś tam swoich kumpli z forum, bo dziura tam jest nie jedna.

Dokładnie, tylko nie na pewno.

przecież kolega czyta kolegę a wiadro codziennych pomyj na premiera (głowa państwa) w każdym wpisie wylewasz....tak więc kolego za dużo pieprzu

Doskonale znam polskie autostrady, europejskie też bo jeżdżę nimi codziennie. Polska mi odpowiada i cieszę się, że się rozwija mimo zaprzańców i agentów(śpiochów) typu kaczyński i macierewicz.

Polska Ci odpowiada w obecnym kształcie?

Może jeżdżę od zmywaka do zmywaka? analityku...

A Ty co jeszcze możesz dodać? Od 2 lat serwujesz tą samą papkę, nawet czasami śmiesznie.

Wiesz chociaż co to prawdziwe życie, takie za oknem i monitorem kompa lub tv??

Własnie w TVN24 słyszę ruską dziennikarkę, która daje do zrozumienia, że Rosja nie ma co przepraszać za zbrodnie bolszewi ale Polacy powinni się wstydzić i przepraszac za Dzierżyńskiego.

Niedługo Rosja zarząda przeprosin za zniszczenie kawałka lasu przy lotnisku pod Smoleńskiem.

Do nich pretensje a prezes z akcją zamach na brata zamiast pamięci kilkudziesięciu tysięcy pomordowanych przez NKWD nie przeszkadza...dziwne

Nie muszę nic dodawać, dwa lata temu napisałem co to jest PO i wszystko co się z tym łączy - pomyliłem się ?

Przeciwnie, nie doceniłem Einsteina, który informował o nieskończoności głupoty ludzkiej.

Dołożyłeś swoją ciegiełkę, do prawdziwości jego twierdzenia.

Polskie społeczeństwo jest takie jakie jest.

Doświadczenie z upośledzonymi jednostkami jest utwierdzające, bo nie pouczające, to było wiadome, czego można się spodziewać.

Mimo że każdego dnia, Rosja rozgrywa Was jak małe dzieci, to jeszcze hołubicie te ofiary losu, które to prowadzą.

Mentalność nie mająca nic wspólnego z niczym, co warte jest wspomnienia to powoduje, tacy jak Ty foks, jesteście esencją tych cech.

Powtarzam w PIĘĆ LAT ROZŁOŻYLIŚCIE średniej wielkości kraj na łopatki.

Broń tej tezy, opowiedz coś o sukcesach, ciepłej wodzie, czy innych bzdetach dla debili, jakich przeróżne typy można odnaleźć tu, na forum!

Do nich pretensje a prezes z akcją zamach na brata zamiast pamięci kilkudziesięciu tysięcy pomordowanych przez NKWD nie przeszkadza...dziwne

Przeanalizuj sobie proces dochodzenia do prawdy o tamtych okolicznościach.

Zdaj sprzęt, te Twoje argumenty, są do poziomu foksa.

Polska i tak cienko piszczy jak wskazują przecieki ze Strasburga, wydymana kolejny raz przez Rosję.

przecież kolega czyta kolegę a wiadro codziennych pomyj na premiera (głowa państwa) w każdym wpisie wylewasz....tak więc kolego za dużo pieprzu
<br />

<br />

Poczytaj sobie samego siebie, nastepnie zwróć uwagę na źdźbło w moim oku.<br />

<br />

Niczego nie zacząłem ja, dobrze to wiesz tani cwaniaczku, myslisz że jesteś zręczny?

Do nich pretensje

Bronisz Ruskich polityów i ich tubę propagandową w Polsce, sr***c na mimo wszystko "swoich"?

Nielubienie Kaczyńskiego powinno mieć tez swoje granice.

Co do pomordowanych przez NKWD hołd im oddawał kiedy Tusek jeszcze rude frędzle miał na łbie w czasach kiedy podpinał się pod tych co mieli rację.

.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A pamiętasz prostytutko, jak chciałaś mnie przekupić mnie... - porterkiem! och*jałeś do końca!

To było tak dawno. Chciałem Cię udobruchać, bo się nie lubię kłócić, nawet Cię rysunkowo przeprosiłem, ale Ty wolisz się bezpardonowo naparzać. Jesteś tylko śmieszny z takimi uwagami. Powtarzam, ludzie czytają.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To było tak dawno. Chciałem Cię udobruchać, bo się nie lubię kłócić, nawet Cię rysunkowo przeprosiłem, ale Ty wolisz się bezpardonowo naparzać. Jesteś tylko śmieszny z takimi uwagami. Powtarzam, ludzie czytają.

To racz schodzić mi z drogi o dwa murzyńskie ch*je w bok!

Bronisz Ruskich polityów i ich tubę propagandową w Polsce, sr***c na mimo wszystko "swoich"?

Nielubienie Kaczyńskiego powinno mieć tez swoje granice.

Co do pomordowanych przez NKWD hołd im oddawał kiedy Tusek jeszcze rude frędzle miał na łbie w czasach kiedy podpinał się pod tych co mieli rację.

.

może pomoże zrozumieć

numerek, znowu się produkujesz? od lat powtarzasz te same banialuki i dyrdymały ,które prymitywny zakonnik po całym kraju rozsiewa.Ogarnij się człeczyno, jesteśmy w Unii Europejskiej, czy coś ci to mówi?

numerek, znowu się produkujesz? od lat powtarzasz te same banialuki i dyrdymały ,które prymitywny zakonnik po całym kraju rozsiewa.Ogarnij się człeczyno, jesteśmy w Unii Europejskiej, czy coś ci to mówi?

Twoja Unia Europejska wysysa Cię z czego się tylko da.

Na ten moment ma apetyt na Twoje pieniądze z rezerwy demograficznej.

Albo dają pieniądze nam, na projekty, które są potrzebne im, do tego oni je wykonują, a nas zatrudniają jako podwykonawców.

Już rozumiesz, że czasy się zmieniły i nie ma tej Unii, do której przystępowaliśmy z naiwnością elit i niedoinformowanych ludzi.

Wiesz co to jest demografia.

Wiesz ile będzie Turków na 30 lat a ile Niemców czy Paliaków.

Wiesz co zrobią głodni Turcy, których będzie 100 mln.

Bo ja się tylko domyślam.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A1, to tylko na wstęp i lekkie otrzeźwienie.

Obawiam się najgorszego, czyli skandalu międzynarodowego, spowodowanego przez...............tu można wstawić encyklopedię powodów.

Znowu ruszą na Wiedeń?

Wpadną w dziurę w autostradzie, bo foxsu znudzi się jej wypełnianie i podtrzymywanie wiaduktów.

Co ci się bartuś takie odstepy porobiły? Brak sensu próbujesz zamaskować?

z treścią wypowiedzi nie możesz polemizować to polemizujesz z jej formą graficzną

urocze

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Teraz już wiem dlaczego tak, a nie inaczej interpretuje się historię Polski. Funkcjonariusze IPN piszą ja po pijanemu: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11524834,_Cali_utytlani_w_blocie__Czuc_od_nich_bylo_alkohol__.htm.

I to tak bez żadnych konsekwencji zostanie?

PO nie może być śpiewające, bo zażyna kulturę polską nie mniej niż szkolnictwo czy słuzbę w zdrowiu.

Przymyka teatry, świetlice integrujące, osrodki w mniejszych miasteczkach, tnie wszystko co się da.

Byle by RYNKI uznały, że jesteśmy wiarygodnym dłużnikiem.

Temu podporządkowana jest obecnie CAŁA POLITYKA FINANSOWA PAŃSTWA!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.