Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jestem z Bialegostoku, oprocz tego wlasnie wrocilem z komisji (zaraalem se w weekend), no i potwierdzam - dla niedowiarkow - jednym z siedmiu kandydatow na prezydenta naszego miasta byl Krzysztof Kononowicz :)) u mnie na ponad 400sta oddanych glosow zdobyl 9 :)

jar1, 12 Lis 2006, 23:49

Miałem wrażenie , że wierzy w to co mówi. Pomijam to co mówi. U polityków widać te sztuczki socjotechniczne. Otwartą postawę (dłońmi do góry) kiedy kłamią. Wyuczoną przez n.p. Tymochowicza gestykulację, mowę ciała i skramentalny tekst do adwersarza : "jak zapewne Pan wie ....." Manipulanci pieprzeni.

Tak jak napisał Pitdog - on nie udaje. Rozumiem, że raczej miałeś na myśli , że jest niezbyt rozgarnięty, tak jak sporo z wybranych posłów. No a co powiesz o ludziach którzy ich wybrali :-)

A ja jestem z Warszawy i bardzo mnie cieszy, ze ten sliczny, slodki blondynek Wierzejski ( kandydowal na fotel prezydenta) z LPR dostal zaledwie 0,3 % glosow. Fajni ludzie mieszkaja w moim miescie.

krzych, 13 Lis 2006, 00:42

>-> kyuss3

>Mehehe, i nawet wielki "odlany na brązowo" Dmowski nie pomógł wszechpolskiemu cherubinowi... ;-D

Acha to pomniki mają pomagać kandydatom, hm- gratuluję jasności rozumowania- ciekawych połączeń synaps w głowie :-)

Dmowski był postacią uznawaną nawet w PRL, tak skutecznie eliminującym antysemityzm. np.. Klasę dzisiejszych lewaków ładnie widać po sposobie kojarzenia postaci historycznych- na poziomie burd między hipami i skinami.

A wyniki wyborów. Chyba nikt nie wygrał, oscylują wokół remisu. Jak PO coś dostanie to jest nadzieja, że złagodzi to ich kompleksy po dwóch klęskach w najważniejszych wyborach. To ważne dla aury i klimatu :-)

Zresztą, cierpliwości, jednak w tym kraju mówienie o wynikach na podstawie jakichkolwiek "sondaży", nie świadczy za dobrze o tzw. IQ...

Marcinkiewicz był wyraźnie poirytowany ,że Hanka mu depcze po pietach i w drugiej turze może wygrać dzieki głosom kandydatów lewicy ( Borowskiego )

Ale co to za wygrana będzie . Układ warszawski powróci ?

Ale czy to nie lepsze od komisarza Marcinkiewicza przywiezionego w teczce , jak za Gierka?

Trzeba było głosować na Korwina . Przynajmniej byłoby wesoło. Swoja droga kiedyś robilismy studenckie prawybory przed wyborami prezydenta . Korwin dostał 67% głosów w pubie gdzie piliśmy piwko . A potem wyszło ,że wygrał Kwaśniewski . Moim zdaniem tamte wybory były sfałszowane . Słuzby specjalne , żydokomuna , zielone ludki itd maczały w tym palce !

W sumie co za róznica - przeciez to i tak chodzi tylko o dostęp do koryta a plebs i tak ma tylko dawac na podatki i tacę .Morda w kubeł bo państwo sie bawi i rządzi.

>>Spieprzaj dziadu

...there is no spoon...

"Rządząca koalicja zawsze miała nadreprezentację w programach TVP, jednakże nigdy jeszcze dysproporcje nie były tak duże, informuje "Gazeta Wyborcza" na podstawie raportu Fundacji Batorego.

Fundacja Batorego śledziła przez ostatnie trzy tygodnie programy informacyjne TVP, zarówno ogólnopolskie jak i regionalne. Obserwacje przebiegały na podstawie międzynarodowych schematów stosowanych przy okazji wyborów. Badano programy nie tylko bezpośrednio związane z wyborami, ale także takie, które mogły by wpłynąć na preferencje wyborcze. TVP1 poświęciła odpowiednio 65% czasu PiS, gdy jedynie 35% PO i 19% koalicji SLD-UD, w kanale 2 TVP różnice nie były tak duże, odpowiednio: 58%, 48% i 37%. Najgorzej sytuacja przedstawiała się w telewizjach regionalnych, gdzie rządzącej koalicji poświęcano do 80% czasu, przy 30% dla opozycji (wyniki nie sumują się do 100% , ponieważ często materiały dotyczyły kilku partii) - wynika z raportu."

Czy Fundacja Batorego (par excellence Żydzi i masoni, ośrodek obcego wpływu na nasze sprawy) wspomniała coś na temat czyichś przewag w telewizjach TVN, Polsat oraz prasie - np. Gazecie Wyborczej?

Pytanie pomocnicze: o kant czego mozna rozbić raporty Fundacji Batorego?

Jar Tja fundacja batorego niewątpliwie bezstronna fundacja,autorytet w dziedzinie bezstronności ;O)Bardzo perfidna nazwa!Ma się kojarzyć ;o) z Węgrem Stefanem Batorym,królem Polski,dobrym królem :O)Jak ktoś by chciał może dołączyć do darczyńców ;O)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dudivan > mam sprawdzone informacje-żydzi siędzą również w korniszonach i wyżerają je od srodka.Ale tylko w bezsolnych.Czy ty to potrafisz zrozumieć?.Myśle że tylko ty to potrafisz zrozumieć.

Horst > dodzie również rośnie ,ale jej od zera.Jesteś więc w czołówce przed peletonem .- sprawdzałem,galaktyka ma cie w ...upie mimo twoich tendecji wzrostowych.

muls, 13 Lis 2006, 13:46

>dudivan > mam sprawdzone informacje-żydzi siędzą również w korniszonach i wyżerają je od srodka.Ale

>tylko w bezsolnych

muls, według danhych, jakie tu dudi przedstawiał czas jakis - żydomasoneria jest rownież wśród tandemu kaczkowego. Tym razem, i na ten czas, to jednak słuszny tandem dla Polski!

muls, 13 Lis 2006, 13:46

>dudivan > mam sprawdzone informacje-żydzi siędzą również w korniszonach i wyżerają je od srodka.Ale

>tylko w bezsolnych.Czy ty to potrafisz zrozumieć?.Myśle że tylko ty to potrafisz zrozumieć.

>

>Horst > dodzie również rośnie ,ale jej od zera.Jesteś więc w czołówce przed peletonem .-

>sprawdzałem,galaktyka ma cie w ...upie mimo twoich tendecji wzrostowych.

korniszony- dobrze się czujesz, może znajdź sobie inną zakąskę

>sprawdzałem,galaktyka ma cie w ...upie

ale kótóralnie kropkójeszzz :-)

muls, jak czytam te twoje posty to wydaje mi się, że ty również nie jesteś chyba wolny od kompleksów..

nie wiem jak tam fundacja Batorego, ale ja czasem oglądam telewizję publiczną i rozumiem pogląd na jej opanowanie, nie przez korniszony, ale przez PIS

co to jest dziennikarz moherowski PISiorowski oszołom?

to taki co nie ujada zajadle na PIS, on może nic nie wspominać o PO, nic o SLD, i nic o PIS

najgorsze jest to ostatnie, nie pluje na PIS z taką subtelną, pozbawioną kompleksów obiektywnością jak nasz rzeczowy spokojny.. muuulllss..

muuulllss za mało plujesz- oj chyba jesteś płatnym agentem PISiorów kaczorów

fundacja Batorego ci za to wory ukręci }:->

Nasz, delikatnie rzecz ujmując, niezbyt rozgarniety naród potrafi jednak czasem pozytywnie zaskoczyć

Ukryta Zawartość

Szkoda, ze takie objawy zdrowego rozsądku są jednak dość rzadkie.

Ukryta Zawartość

pal55, 13 Lis 2006, 14:18

>Nasz, delikatnie rzecz ujmując, niezbyt rozgarniety naród potrafi jednak czasem pozytywnie

>zaskoczyć

>

Ukryta Zawartość

>Szkoda, ze takie objawy zdrowego rozsądku są jednak dość rzadkie.

na razie to elitarne małe grupki (nagłaśniajmy je z całą mocą www), ale w przyszłości będzie tego więcej..

bo w terenie jednak ten cały PIS zwyciężył, ech te małe ciemne miasteczka

ale kandydat Qubrica RULEZ victory:

Ukryta Zawartość

Borowski rządzi- nawet fajnie, jeśli tylko to popsuje krew Olejniczakowi itp. młodocianym bezideowym karierowiczom, lizidupom Kwacha, niestety..

Qubric- gratulacje!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst, 13 Lis 2006, 07:21

Oczywiscie horst ,ze odsloniecie tego pomnika mialo pomoc slicznej, slodkiej kici Wierzejskiej. Widziales jakie towarzycho sie zebralo na uroczystosci ? Bendery, Wierzejskie, Zawisze, Pardy, Jankowskie oraz wszechpolactwo i skinowskie tlumoki z NOP. Trza bylo zewrzec szeregi, nie? Trza bylo publicznosci warszawskiej pokazac kto tu prawdziwym Polakiem jest. Jedynie prawdziwym Polakiem.

Podobnie przedwyborcza heca z aborcja. Nawet to elpeerowi nie pomoglo. Prawdziwych Polakow jest w Warszawie niestety tylko 0,3%. Reszta to ....sami wiecie.

A wieczorem skinowskie cwoki w liczbie okolo 150 darly swoje tepe paszczeki w rytmie "sieg heil". Ci to maja

wysokie IQ.

krzych,

Slyszalem, ze Dmowskiemu ktos pieknie tyleczek na rozowo zabarwil. Nie wiesz czasem, czy jakis absztyfikant sie znalazl i w nocy go podszczypywal, albo jakies mocniejsze amory mial zamiar robic?

muls, 13 Lis 2006, 13:46

>tylko w bezsolnych.

Korniszon, jako wyższa, ostateczna, doskonała postać ogórka nie może powstać bez soli!

To tak jakby dziecko miało powstać bez tatusia - sól zapładnia ogórek i rodzi się - korniszon!

Oczywiście w głowach ludzi twojej, muls, opcji lęgną się takie chore pomysły jak korniszony bez soli i dzieci bez mamusi (pedalskie dzieworództwo, jądro o jadro) ale mówię ci: nic z tego nie będzie, dajcie se siana.

P.S. Masz jeszcze w szufladzie kuchennej legitymację TPPR?

-> kyuss3

:-D Ano, idol kopulantów z "Odzieży Wszechpolskiej" przypominał w niedzielę króliczka z Playboya... Nie wiem jednak, kto go tak upiększył w kolory godowe ;-) Za sprawą władz miejskich i służb porządkowych wielki Roman został czymprędzej umyty i znów straszy na Rozdrożu spiżem i brązem ;-) Pewnie do kolejnego happeningu...

-> Horst

jesli twierdzisz, że PRL cyt. "skutecznie eliminował antysemityzm", to poczytaj sobie o Marcu'68, Moczarowcach, czy stowarzyszeniu Grunwald...

dudivan> czy ja niejasno pisze ?.Zydzi są w niesolnych korniszonach,skoro żresz tylko solne i małosolne to ich nie zabaczyłeś.Jak znajdziesz niesolne to znajdziesz i zyda.Tobie z IQ zostało tylko I.

Horst> to ty też z niedokończonej ewolucji ?Patrzaj jak ten los zrzadził.Jedne wielkie mamuty a drugie małe pokraczne a wszystkie bez mózgu (ewentualnie z małym dla przeciwwagi).Ale zagadką jest skąd sie te IQ u was bierze.Bo przynajmniej u dody to wiadomo. Rózowy tyłeczek-pianista-giertysista.Pa

muls, 13 Lis 2006, 19:39

Ty też takiego mądrego nie udawaj, ok? Takie bzdury czasami pierniczysz, ze aż strach. Jak sie na czyms nie znasz to sie po prostu nie odzywaj !!! Ze niby Żydzi sa w korniszonach..... ? Czlowieku, weż się zastanów nad sobą. Wszyscy wiedza, ze Oni w patisonach siedzą.

A u nas to jednak zascianek.

We Włoszech to Panie , kultura i prawdziwa kolebka demokracji - do parlamentu weszła niegdyś dziwka Ciciolina a u nas tylko jedna kandydatka pokazała sie w bikini .

Daleko nam do tej wielkiej i wspaniałej Europy gdzie parlamentarzystami moga być ... k**wy .

...there is no spoon...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.