Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy Polak ...[ciach śmieci]

Jak to jest, że im mniej się ktoś zna, tym więcej ma do powiedzenia?

Może jednak zajmij się Kolego leczeniem tych leciwych Irlandek, czy co tam robisz...

Bo tu o audio ani o polityce nic mądrego nie masz do powiedzenia.

Straciłeś dobrą okazję, żeby milczeć.

Boli cię, że ujawniam niewygodne fakty?

Zorganizowano widowisko propagandowe na które Polski ani Ukrainy w obecnej sytuacji po prostu NIE STAĆ.

Zyskają politycy - z Polski i innych krajów, straci polski podatnik.

euro2012.jpg

Oglądałeś film? Bo chyba to do podanego źródła powinieneś się odnieść a nie do moich wypowiedzi.

Rozumiem że o polityce będę miał coś mądrego do powiedzenia jak zacznę popierać antypolski reżim obecnie rządzący w kraju? Niedoczekanie!

Jeszcze raz: Chociaż przeciętny Polak nie zobaczy na żywo żadnego meczu na Euro 2012, dopłaci do każdego biletu ok. 12 tysięcy złotych.

I to jest najostrożnieszy szacunek... są i o 100% wyższe.

polskie-drogi.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jak tak dalej pójdzie, to z Niemcami całą Unię rozp***

Tusk_Euro.jpg

A tu jeszcze autostrada gotowa na Euro 2012. Będzie czym się pochwalić:

k,MzgzNjEyNjQsNDUxMDMwNTA=,f,stan_polskich_drog_prze_Euro_2012.jpg

W ostatniej chwili wprowadzono nowe koszulki dla Polaków.

040xa.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Straciłeś dobrą okazję, żeby milczeć.

Chyba masz rację.

Przypominasz mi takie coś co to jak idziesz wiejską drogą i wdepniesz... to śmierdzi.

Przepraszam, niepotrzebnie wdepnąłem.

Jedyny element infrastruktury drogowej w którym Polska przoduje na świecie:

530032_369632479745516_113221208719979_961277_281515752_n.jpg

Przypominasz mi takie coś co to jak idziesz wiejską drogą i wdepniesz... to śmierdzi.

Przepraszam, niepotrzebnie wdepnąłem.

Szczyt elegancji i kultury - gratuluję poziomu i skali porównawczej. Lepiej już w tej kloace zostań. :)

ajajaj waj co to bedzie.A irlandie przylaczom do rosji.I wiadomo ze patalachow wysla niedzwiedzie leczyc.

Muls - jakaś awaria forum hiba bo widzę Twoje posty! :)

Póki co jednak - nie narzekam!

menel.jpg

Jeszcze raz: Chociaż przeciętny Polak nie zobaczy na żywo żadnego meczu na Euro 2012, dopłaci do każdego biletu ok. 12 tysięcy złotych.

I to jest najostrożnieszy szacunek... są i o 100% wyższe.

A możesz podać kto i na podstawie czego dokonał takich obliczeń?

Bo ja akurat jestem Polakiem, mieszkam w Polsce, płacę tu podatki i na Euro zarobię ok. 2 razy tyle ile Ty piszesz, że stracę. I to też jest mój ostrożny szacunek.

to jezd tak zwany bezrefleksyjny byt.co zobaczy to wkleja.Jak pies co zobaczy to obsika.

Mozna by mu podeslac pare linkow.Jak bedzie wiecej niz szesc to wkleji wszystkie na wszelki wypadek.

Filut:

"Bo ja akurat jestem Polakiem, mieszkam w Polsce, płacę tu podatki i na Euro zarobię ok. 2 razy tyle ile Ty piszesz, że stracę. I to też jest mój ostrożny szacunek"

Dobra, nawet Ci uwierzę. Wrzucisz za rok swój PIT, i zobaczymy, ile to zarobileś, na czym (jeżeli to nie jest sporawa "intymna") i czy zaplaciłeś "od tego" podatek. Tylko nie przepłać. Niektóre "usługi" w Polsce są nieopodatkowane. Czyżby stąd taki zysk?

A możesz podać kto i na podstawie czego dokonał takich obliczeń?

Bo ja akurat jestem Polakiem, mieszkam w Polsce, płacę tu podatki i na Euro zarobię ok. 2 razy tyle ile Ty piszesz, że stracę. I to też jest mój ostrożny szacunek.

Masz internet poszukaj sobie. Niczego Ci nie ułatwię. Albo OK. Wpisz w Google - Instytut Globalizacji. Zupełnie inne wyliczenia od reżimowych.

A na czym tak zarobisz, jeśli można wiedzieć? Jesteś w PZPN? W firmie "budującej" autostrady? A może będziesz sprzedawał piwo po 20 zł? Albo Colę czy kawę po 10 zeta?

Albo koszulki po... No właśnie! KOSZULKI! Powiem Wam dobry numer! :)

Kolega dzisiaj wraca z Polski. Zadzwoniłem do niego,żeby mi kupił polskie flagi na samochód. No i koszulkę.

A on pyta: "czy wiesz o czym rozmawiamy?"

"Eeeeee - w jakim sensie?"

"No, czy wiesz ile kosztuje taka koszulka".

"No ile może kosztować głupia koszulka? 50 zeta max"

"Hehehhehe, dawno w Polsce nie byłeś. Oryginały po 450, podróbki chodzą po 200-250 zeta. Dalej chcesz?"

"Aaaaa, to nie. Niech się p***ą z takimi cenami"

I poszedłem sobie do sklepu sportowego nieopodal.

Jest tam już kącik kibica na Euro 2012. Koszulki oryginały po 49€ - dostępny każdy kraj a do tego takie bawełniane koszulki bez licencji. Kupiłem sobie biało - czerwoną z dumnym napisem: POLAND - MASTERS OF THE GAME i z orłem (który przypomina raczej chudego kurczaka, ale niech tam) i z polską flagą na rękawie. Pod orłem wstęga z napisem FOREVER POLAND. :)

No i mam strój na Euro za... 6€! :) Co prawda z kurczakiem zamiast orła, ale złodziei nie zamierzam finansować.

Także życzę Ci udanego kręcenia lodów.

Zorganizowano widowisko propagandowe na które Polski ani Ukrainy w obecnej sytuacji po prostu NIE STAĆ.

Zyskają politycy - z Polski ...

"Zorganizowano"?

Samo się nie zorganizowało...

"Początkowo o organizację Euro 2012 starało się 9 państw:

Polska wraz z Ukrainą

Włochy

Chorwacja wraz z Węgrami

Szkocja wraz z Irlandią Północną

Azerbejdżan

Grecja

Rosja

Rumunia

Turcja

Z tej dziewątki na wstępie odpadły Szkocja i Irlandia Północna, które nie złożyły oferty w terminie ( do 31 stycznia 2005 roku).

Do dnia 21 lipca 2005 roku wszyscy pozostali kandydaci do organizacji Euro 2012 musieli złożyć dokumentację, która potwierdzała zdolności do ogranizacji tak dużego turnieju. Na tym etapie odpadły Rosja, Azerbejdżan i Rumunia, którym nie udało się w terminie dostarczyć wymaganych dokumentów.

Do następnej tury wyborów organizatora turnieju finałowego Mistrzostw Europy 2012 (decyzja zapadła 7 listopada 2005 roku) udało się przebrnąć Polsce wspólnie z Ukrainą, Węgrom wspólnie z Chorwacją oraz Włochom.

Gospodarz Euro 2012 został wyłoniony na spotkaniu w szkockim Cardiff 18 kwietnia 2007 roku."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Po zwycięstwie Prawa i Sprawiedliwości w wyborach parlamentarnych 27.09.2005 r. prezes partii Jarosław Kaczyński wyznaczył na premiera Kazimierza Marcinkiewicza, który 19.10.2005 r. został desygnowany na tę funkcję przez ówczesnego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego, a 31.10.2005 r. zaprzysiężony na Prezesa Rady Ministrów wraz z nowopowołanym rządem. 10.11.2005 r. gabinet Kazimierza Marcinkiewicza otrzymał od Sejmu wotum zaufania.

Na początku był to rząd mniejszościowy. Jednak po podpisaniu 27.04.2006 r. przez Prawo i Sprawiedliwość, Samoobronę oraz Narodowe Koło Parlamentarne, a następnie 5.05.2006 r. przez Ligę Polskich Rodzin umowy koalicyjnej utworzona została większościowa koalicja rządowa.

10.07.2006 r. Kazimierz Marcinkiewicz podał się do dymisji. Tego samego dnia Prezydent RP Lech Kaczyński desygnował na premiera Jarosława Kaczyńskiego, który wraz ze swoim gabinetem został zaprzysiężony 14.07.2006 r. Nowy premier otrzymał wotum zaufania od Sejmu 19.07.2006 r.

21.09.2006 r. Jarosław Kaczyński po spotkaniu z komitetem politycznym zwrócił się do prezydenta o odwołanie Andrzeja Leppera ze stanowiska wicepremiera i Ministra Rolnictwa. Następnego dnia Lech Kaczyński odwołał Leppera z rządu.

16.10.2006 r. prezes Prawa i Sprawiedliwości oraz liderzy Ligi Polskich Rodzin i Samoobrony podpisali nowa umowę koalicyjną.

11.08.2007 r. Rada Polityczna Prawa i Sprawiedliwości wyraziła zgodę na podjęcie działań zmierzających do przedterminowych wyborów. 13.08.2007 r. Prezydent Lech Kaczyński na wniosek Prezesa Rady Ministrów odwołał z rządu ministów rekomendowanych przed Ligę Polskich Rodzin oraz Samoobronę.

5.11.2007 r. po wyborach parlamentarnych Jarosław Kaczyński podał rząd do dymisji. Została ona przyjęta. Gabinet Jarosława Kaczyńskiego pełnił swoje obowiązki do 16.11.2007 r. - do momentu zaprzysiężenia nowego rządu"

Ukryta Zawartość

"Zyskają politycy - z Polski ..."

No tak, ja jeszcze pamiętam jak to PiS z Kaczyńskimi na czele wypinali piersi po ordery za zasługę przyznania Polsce i Ukrainie tych mistrzostw.

Nie ci co teraz są u władzy politycy mieli zyskać, no nie?

Gdyby PiS nadal było u władzy to Euro 2012 było by cacy, prawda?

"A jednocześnie Euro ma posłużyć Izraelowi za arenę do organizowania prowokacji (niby - zamachów terrorystycznych) aby włączyć Polskę i inne kraje do zbliżającej się wojny z Iranem."

Myślisz, że PiS i Kaczyńscy mieli aż tak dalekosiężne plany?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poczekaj aż coś pierdyknie i autorami pierdyknięcia okażą się kolesie o ciemnej karnacji...

Myślisz że Wyborcza cytowała w tej sprawie oficera wywiadu Izraela bez przyczyny?

Coś się szykuje.

Yunnan Tea:

"Dobra, nawet Ci uwierzę."

il Dottore:

"A na czym tak zarobisz, jeśli można wiedzieć?"

Trzeba myśleć i pracować. a nie jedynie jedno lub tylko drugie czy też pierdzieć w fotel jak matoł.

Dobra, nawet Ci uwierzę. Wrzucisz za rok swój PIT, i zobaczymy, ile to zarobileś, na czym (jeżeli to nie jest sporawa "intymna") i czy zaplaciłeś "od tego" podatek. Tylko nie przepłać. Niektóre "usługi" w Polsce są nieopodatkowane. Czyżby stąd taki zysk?

Po tym Twoim wpisie wyglądasz mi na kogoś o mentalności takiego co to zaczyna od:

"Uprzejmie donoszę"

a kończy:

"Życzliwy"

Trzeba myśleć i pracować. a nie jedynie jedno lub tylko drugie czy też pierdzieć w fotel jak matoł.

Oj, no nie daj się prosić! :)

To jak? Piwko po 20 zeta czy podrobione koszulki po 200? :)

Robiłeś sam, jak ta fabryka skarpet Adidasa pod Koszalinem czy zamawiałeś w Chinach?

jak ten facet skonczyl studia i poradzil sobie sam na drodze do irlalndii.Ze tez go nie rozjechali jak kaczke.Przeca to czytac nie umie...a co dopiero wyciagac wnioski.widac wyraznie ze nawet SB go olało jako...nieprzydatnego.

A z wypowiedzi widac wyrazny wstret do handlu i pracy wszelkiej.

Z maniakalnym jednak pragnieniem zakupow u Prady.Jakos to łaczy. widac w sposob naturalny......Moze bocznica autostrad???...

Przepraszam, ale znowu nic nie widzę.

Gość partick

(Konto usunięte)

Masz internet poszukaj sobie. Niczego Ci nie ułatwię. Albo OK. Wpisz w Google - Instytut Globalizacji. Zupełnie inne wyliczenia od reżimowych.

hola, hola... to na tobie spoczywa obowiązek podania źródła - jeżeli chcesz być traktowany poważnie, to podaj link zamiast google i po krzyku.

"Gospodarz Euro 2012 został wyłoniony na spotkaniu w szkockim Cardiff 18 kwietnia 2007 roku."

kuźwa, ja wiem, że to cytat ale umieścić Cardiff w Szkocji... no ręce i nogi się uginają ;]

kuźwa, ja wiem, że to cytat ale umieścić Cardiff w Szkocji... no ręce i nogi się uginają ;]

Ukryta Zawartość

A są i tacy, co uważają, że Norman Davies to Anglik.

Ukryta Zawartość

Zamieszanie w nocniku.

""Nasz Dziennik" potępia "Gazetę Polską Codziennie" i "Gazetę Polską". W artykule zatytułowanym "Zdjęcie wydarte rodzinie" dziennik krytykuje publikację fotografii Lecha Kaczyńskiego z pokładu tupolewa tuż przed lotem do Smoleńska."

Ukryta Zawartość

Wiadomo było od razu. A tu nagle wielkie mecyje.

"64 proc. badanych uważa, że decyzja o pochowaniu prezydenta Lecha Kaczyńskiego na Wawelu była niesłuszna. Przeciwnego zdania jest 27 proc., 9 proc. nie ma zdania na ten temat - wynika z sondażu TNS Polska. Opinie w tej sprawie właściwie nie zmieniły się od 2010 r."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naciśnij czerwoną ikonkę lub strzałeczkę :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No wkleiłem kawałek ekranu, nie widzisz na zrzucie czerwonego symbolu folderu i strzałki?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie zawsze się pokazuje ale to chyba jakiś błąd

skynyrd

Możesz jeszcze w ten sposób:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.