Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

?????

Wyjaśnij swój wpis bo "Polityka" to sztandarowy wątek tego forum i ponad 54 tyś.wpisów więcej, czy mniej durnych i drugie tyle mądrych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

błagam tylko nIEEEEEEEEEEEEE polityka tylko nie tu, tak polubiłem to forum bo nie było polityki a tu masz babo placek !!!

mając setki innych tematów i możliwości zakładania nowych błagam spieprzaj stąd , już zapomniałem o podobnych typach

błagam tylko nIEEEEEEEEEEEEE polityka tylko nie tu, tak polubiłem to forum bo nie było polityki a tu masz babo placek !!!

Ten wątek jest m.in. po to aby polityki nie mieszać do innych tematów, cyt. z wątku o UE

przetrwa przetrwa tylko jak pis i psl zniknie.

Chyba Kolega wcześnie dziś wieczór zaczął :))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie doczytałem, że cytowałeś z innego wątku i straciłem wątek ;), myślałem, że coś ktoś wyciął, jak ma to miejsce w innych wątkach

Jako ciekawostka....

nie tylko w Polsce politycy sa niedouczeni

W Niemczech jedna mloda pani polityk wpadla na pomysl ze dla osob ktore zarabiaja od 40 000 EUR na miesiac wprowadzic 100 procentowy podatek.

Pani polityk ma 34 lata wiec jest jeszcze niedoswiadczona i nie zna sie na ekonomii ani matematyce

Jej pomysl skutkowalby ze nikt nie moglby wiecej zarabiac niz ok. 0,48 miliona eur na rok

ze tez ludzie wpadna na tak glupie pomysly !! .... no tak to sa politycy buhaha

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ostatnie zdanie chyba wszystko wyjaśnia

"Przeszedł w stan spoczynku i zajął się działalnością biznesową."

No to sobie pobiznesił...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Taaa ,strzelił sobie trzykrotnie .... w plecy.

Teoretycznie jest to możliwe, gdyż polski żołnierz oddziałów specjalnych (nawet taki na emeryturze) potrafi strzelać z broni krótkiej nawet nogami.

Dlaczego Smuda nie wpuścił na boiska Tuska i Schetynę. Skandal.

Do tego będzie to pierwsza od dłuższego czasu klęska, której rząd Tuska nie przekuje we własny, wielki sukces.

Do tego będzie to pierwsza od dłuższego czasu klęska, której rząd Tuska nie przekuje we własny, wielki sukces.

Taa. W mediach też czytałem "fakty", że jak Polacy nie odniosą sukcesu na EURO, to rząd Tuska się rozpadnie.

To jest tzw. "nakręcanie emocji do granic zenitu". A poźniej można się pytać z troską w głosie: "czy poradzicie sobie z taką presją?". A kto kuźwa, nakręcił te emocje? Krasnoludki?

Cholerne hieny. I to się tyczy wszyskich mediów, czy mainsteamowych czy oszołomów z obozu patriotycznego. Wszyscy robią ludziom wodę z mózgu.

Żenada. Dobrze, że Polska odpadła teraz, bo można się było wyrzygać od tych bzdetów w TV. W meczu z Niemcami to chyba by wywrócili dupę na drugą stronę "żeby emocje sięgnęły zenitu". A nie można się po prostu bawić, jak nasi bracia z Zielonej Wyspy? Nie. Trzeba sobie do tego ideologię dorobić.

NASI ZAGRALI, JAKBY JUTRA MIAŁO NIE BYĆ. PRZEZ KWADRANS... JUTRA NIE BĘDZIE, BAWIĆ BĘDĄ SIĘ INNI

Zamiast wieczoru niezapomnianego przeżyliśmy potwornie przygnębiający. Polacy wyglądali na grupę wyjętą z innego świata, nieprzystającego do wspaniałego poziomu Euro 2012.

Gazeta wybiórcza dziś w internecie. A co pisali kilka dni temu?

Na pohybel dziennikarskim cwelom.

My przedewszystkim, jako kibice jesteśmy cieniasami. Patrzmy na Irlandczyków i uczmy się.

Leo

Media swoja drogą.

JESZCZE RAZ napiszę, po co drużyna gra w zawodach? Po to by wygrywać i pokazać wolę walki. Róznica między Irlandią, a drużyną Polski to właśnie serce do walki

Gdyby Irlandia grała w naszej grupie to prawdopodobnie byłoby to 3 pkt. dla nich. dlaczego? Właśnie przez ową wolę walki, mobilizację i charakter.

Jak pokazali Czesi i Grecy - można było?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.