Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Powiedział Leszek Miller w radiu.

Ja, dziadekwłodek, powiedziałem to przed nim! Kula w płot!

Znowu masz dyżur?

A już myślałem, ze nikt z tuskowego(nie)rządu tego nie powie. A tu masz: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11959502,Rostowski__Euro_to_dla_wszystkich_Polakow_dobry_interes.html! Wielki sukces wszystkich Polaków! Niech ten kreatywny księgowy powie to uczniom podstawówek i gimnazjów, którym, z powodu EURO, obcięto fundusze na sport powszechny!

Nie w każdy i nie złośliwie. A ty reagujesz histerycznie i chamsko. Jeśli taka forma (od niedawna) jest Ci na rękę, to proszę bardzo, możesz na mnie liczyć. Tylko nie kwękaj potem.

Dziadekwłodek, przeczytaj swoją "wymianę opinii" z innymi kolegami, popatrz na swoje nad wyraz histeryczne reakcje i nie pi...ol.

W ostatnich obu przypadkach poprostu przy...łeś się do mnie. Zatem możesz liczyć na moją wzajemność w tej materii wobec Ciebie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadekwłodek, przeczytaj swoją "wymianę opinii" z innymi kolegami, popatrz na swoje nad wyraz histeryczne reakcje i nie pi...ol.

W ostatnich obu przypadkach poprostu przy...łeś się do mnie. Zatem możesz liczyć na moją wzajemność w tej materii wobec Ciebie.

To w końcu bronisz cnoty własnej czy innych. Rozumiem, ze mam do czynienia ze współczesnym rycerzem okrągłego stołu w pełnej, ciężkiej zbroi. Dobra rada: puść wiatry! Nie ma lepszego sposobu...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie bronię nikogo i niczego.

Zwracam uwagę na pogłębiające się dziadostwo Twoich wpisów ostatnimi czasy.

W płaczu nad sobą pokazałeś szczyty własnej kultury. Skocz do Tesco tam jest tanio - po chusteczki.

W płaczu nad sobą pokazałeś szczyty własnej kultury. Skocz do Tesco tam jest tanio - po chusteczki.

Nie przykładaj swojej dziadowskiej miarki do innych. Będziesz zdrowszy.

O kulturze raczej zamilcz, bo jaskrawie Ci blisko do 747.

Dno.

Najpierw reagujesz chamsko i histerycznie na normalne wpisy a teraz chcesz innych obdarować swoimi przypadłościami. Poszukaj kogoś na swoim poziomie aby taki kit wciskać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Moderatorzy

w wiadomościach mignęło , że Bank Europejski przyznał Polsce 7500.............. (nie pamiętam ile bo tak szybko mignęło) Euro pożyczki.

czy ta pożyczka jest nam niezbędna?

czy były jakieś szersze konsultacje dot wzrostu zadłużenia?

czy nie można było skorzystać ze słabiej oprocentowanych lokat jakie Polska posiada w różnych bankach ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

ONI chcą by Polska się zadłużała. Wiedzą, że tak czy siak - to już jest ich koniec, więc przynajmniej po oderwaniu ryja od koryta będą żyli z tych milionów które dadzą im banki komercyjne w zamian za zaciągnięcie horrendalnych i niepotrzebnych długów które Ty będziesz spłacał.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Gazeta Wyborcza" kojarzona w Polsce ze środowiskami żydowskimi od dłuższego czasu prowadzi nagonkę na byłe władze III RP, za ich zaangażowanie w walce przeciwko terrorystom islamskim u boku USAmerykanów. Dla nie znających problemu - chodzi o dwa "amerykańskie pieski Miller oraz Kwaśniewski". Wspiera ją albo raczej "GW" wspiera honorowego polskiego taliba - senatora Józefa Piniora:http://wyborcza.pl/1,75478,11971786,Pinior__Byla_zamowiona_klatka_dla_wiezniow_torturowanych.html. Przecież jest działanie faktycznie godzące w istnienie państwa żydowskiego zwanego Izrael!

Niedawno Michnik wypowiedział się o II RP: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11939710,Idealizowanie_II_RP__Michnik__Getto_lawkowe__falszowanie.html. Niektórzy internauci zarzucili mu nadużycie w celu gloryfikacji Polski pod rządami PO.

Moim zdaniem Michnik często nadużywa...

"Gazeta Wyborcza" kojarzona w Polsce ze środowiskami żydowskimi od dłuższego czasu prowadzi nagonkę na byłe władze III RP, za ich zaangażowanie w walce przeciwko terrorystom islamskim u boku USAmerykanów. Dla nie znających problemu - chodzi o dwa "amerykańskie pieski Miller oraz Kwaśniewski". Wspiera ją albo raczej "GW" wspiera honorowego polskiego taliba - senatora Józefa Piniora:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Przecież jest działanie faktycznie godzące w istnienie państwa żydowskiego zwanego Izrael!

Niedawno Michnik wypowiedział się o II RP:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Niektórzy internauci zarzucili mu nadużycie w celu gloryfikacji Polski pod rządami PO.

Moim zdaniem Michnik często nadużywa...

Obrałeś sobie niewłaściwego nicka. Powinieneś nazywać się "leśny dziadek".

Bo wybiórczość w postrzeganiu rzeczywistości masz mniej więcej na poziomie rasowego członka zarządu PZPN.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Obrałeś sobie niewłaściwego nicka. Powinieneś nazywać się "leśny dziadek".

Bo wybiórczość w postrzeganiu rzeczywistości masz mniej więcej na poziomie rasowego członka zarządu PZPN.

twoje mondroszczi ma centralnie. Zwrócę ci jednak uwagę, że jest to atak osobisty, a nie merytoryczna odpowiedź na mój wpis.

twoje mondroszczi ma centralnie. Zwrócę ci jednak uwagę, że jest to atak osobisty, a nie merytoryczna odpowiedź na mój wpis.

Kluczem w Twojej uwadze jest słowo "merytoryczny". Prezentujesz swoje poglądy, nie fakty.

To jak jakbyś chciał "merytorycznie" wypowiadać się o teoriach Macierewicza ws. katastrofy smoleńskiej. Jest to "logicznie samowywrotne" przedsięwzięcie.

Stąd moja uwaga: postrzegasz rzeczywistość przez co najmniej 20 dioptrii "ideologicznych" okularów. Trudno tutaj mówić o faktach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.