Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut

Właśnie to jest ta różnica, ja nie muszę i nie chcę a państwo za mnie to załatwi.

Masz pretensje do katolików , czy do państwa?

Jeśli nie widzisz różnicy to ja nic na to nie mogę, przykro mi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Filut

Właśnie to jest ta różnica, ja nie muszę i nie chcę a państwo za mnie to załatwi.

Masz pretensje do katolików , czy do państwa?

Jeśli nie widzisz różnicy to ja nic na to nie mogę, przykro mi.

łomatko, ten znowu nie wie...

Państwo, zarobione przez Ciebie pieniądze pierdyknie na kościół czy chcesz czy nie chcesz. Taki np. marszałek Struzik - 100 milionów zaordynował na świątynię. Chciałeś, czy nie chciałeś?

Rozumiesz, czy dalej udajesz, że nie?

A zatem, skoro piszesz: "Jest pewna różnica jednym musisz, a drugim nie musisz." to nie jest to prawda, bo faktycznie to jednym musisz i drugim musisz. Proste?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Państwo to za dużo powiedziane. Robią to ludzie obecnej władzy - tym razem tej z PO i PSL. Państwo jest też moje - władza niekoniecznie.

Co to jest 100 mln na świątynię albo maleńkie 5,5 mln na nowe limuzyny dla rządu: http://media.wp.pl/kat,1022941,wid,14635180,wiadomosc.html! W końcu jest wzrost gospodarczy i rząd stać na luksusy! A i A2 jest albo będzie... i można nią szybko do Berlina i Lizbony dojechać. Przemęczone BOR-owiki od czasu do czasu coś stukną, a rząd musi jeździć.

skynyrd

Skąd wiadomo,że większość chce dawać na kościół?Nikt społeczeństwa o to nie pytał.To,że większość Polaków deklaruje się jako katolicy nie oznacza wcale,że chce łożyć dalej w takiej formie jak obecnie.

skynyrd!

Z tymi kartkami do głosowania jest tak samo, jak kiedyś na mięso. Kartki są, ale nie ma wyboru!

Mądrze powiedziane ! Pozwoli pan , że pożyczę sobie pańskie słowa ? z poważaniem ,Numerek

Nie, Dziadek - około istniejących partii jest cała fura innych - partia pedofili, patriotów, zjadaczy skarpetek etc.

Wystarczy kierować się instynktem, a nie propagandą.

Ja głosowałem na Kornela Morawieckiego. Dopóki nie wyzbędziemy się instynktów stadnych - to będzie jak jest.

90% idiotów, którzy nie czytają, nie słuchają, a tylko oglądają jest poddana permanentnej presji. Słaby mózg nie daje sobie z tym rady.

Inna rzecz - obsrywanie i gnojenie patriotyzmu. Normalka. Flaga w psiej kupie itd.

Ale to przeminie, jak łzy w deszczu :)

Czy jakikolwiek bydlak jest w stanie urazić Twoje uczucia?

Czy jakby krowa zesrała się na flagę, miałbyś pretensje do krowy?

Jeżeli jesteś katolikiem - czy ktoś może Cię obrazić?

Jeżeli tak - to popracuj nad sobą

Albo kompletnie nie po katolicku, przypierdol w zęby.

Sporo w tym racji , to fakt !

Piotr

coraz weselej

" Po tym jak PiS zgłosił projekt ustawy przewidujący karę więzienia za in vitro, publicyści i internauci zastanawiają się, kto podpowiada Jarosławowi Kaczyńskiemu tak kontrowersyjne pomysły. Czy w PiS jest kret, który wymyślając tego rodzaju propozycje działa na szkodę partii? - pytają"

od dłuższego czasu sam prezes bez niczyjej pomocy głupka z siebie robi , ale mit działa i nikt z jego medialnych popleczników nie potrafi dostrzec i dziada pogonić tylko szukają wroga w otoczeniu... niezwykłe

koniec spokoju , głupota powoli wychodzi i kombatant AK poseł Suski tłumaczy

" Według posła PiS zamieszki przed meczem Polska - Rosja to "rodzaj pewnego odreagowania". - Przypominam, że to nie my w Katyniu wymordowaliśmy rosyjskich oficerów. Tylko oni nas. To nie my napadliśmy na nich 17 września. Po stronie Rosji jest znacznie więcej agresji niż po naszej - tłumaczył Marek Suski w TOK FM."

ciekawe czy chłopina za Powstanie Warszawskie na niemieckich kibicach odreaguje

Kop w dupu Posarańcom a nie Ruskim i Niemcom ale taki delikatny by sie nie poczuli urażeni tylko docenieni.

Dwóch różnych kup na raz nie da się zrobić, chyba, że masz taką zdolność ;)

POza tym POsrańcy cały czas kopią się z tymi drugimi stąd w kraju jakby taki większy kibel jest (wg PO dość już ekskluzywny z prawdziwej porcelany...chińskiej ale jednak kibel)

xinwax w jaki spsoob okreslasz kiedy woznica kopie konia a kiedy odwrotnie.Bo dobrze byłoby ustalic standarty kiedy kto kogo.Wyraznie stoisz w cieniu ..ogona.

czyli jak to mowiom w dupie i moze to zaczadzenie.

też człowieku o tobie myślę ..masz w stylu podobnych tobie bączków

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szukasz bączków i pobłądziłeś ale tak jest jak coś na siłę na kolanach przy podłodze się szuka..

nie swoją własną tylko opartą o twoje idiotyczne wpisy . Często płynące z nich wnioski są na tak żenującym poziomie jak widoczny transparent na wklejonej fotce...taki swój wirtualny obraz w opcji polityka ukazujesz. Głowa do góry , masz zwolenników . Chyba zrozumiesz ,że powodzenia nie życzę tylko bezpłatnego leczenia

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Po "Przegląd"-zie i ... #54993, napisała o tym "Gazeta Wyborcza" (oczywiście jest to jej własny news!), a za nią onet.pl:http://wyborcza.pl/1,75248,12033931,Palestynczyk_nie_wystapil_w_liceum__Bo_interweniowala.htm. Można zrozumieć dlaczego oba źródła nie wspominają o lewicującym tygodniku "Przegląd". Jeszcze ludzie zaczną go czytać i poznają trochę inne opinie niż te obecnie Przeważająco-Obowiązujące albo Prawidłowe i Słuszne! A jak im jeszcze się spodobają i zaczną myśleć trochę inaczej! I to nie tylko o sprawach obyczajowych...

To wszystko doskonale rozumiem. Ale, że nie wspomniano... i #54993! W żaden sposób!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.