Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Muls miał na myśli szczyt głupoty :)

Jak ja dobrze znam, tego lajkonika!

Mulsie - poważne sprawy, to na Elektrodzie. Tu można poszaleć. Nawet taki bezzębny starzec jak Ty.

Jako stary antysemita - selekcjonuję.

Wiesz - Św. Piotr na prawo, Humer - na lewo

Św. Jan Sarkander na prawo - Berman na lewo

Św. Maria Magdalena na prawo, Luna Brystygierowa na lewo

i tak dalej

Ty sie skyn nie bój zida, ty sie lepiej do geszeftu nie fpierdalaj a jeszcze jak pochwalisz to i może nieco skapnie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A Chaplin,Dylan,Warhol,Polański,Kafka,Mahler,Newman,Lancaster,Bernstein,Allen?Co prawda nie byli świętymi.Oj, nie byli!

Wszyscy na prawo, szczególnie Zimmerman i Chaplin.

Lancaster - apage satanas - chyba, że chodzi o starego dobrego Burta :)

Obejżyjcie Po..lin.

Mój antysemityzm, jak najbardziej wyssałem z mlekiem matki, której ojca mordowali Żydzi z informacji.

Kirka uwielbiam, Petera słucham, zresztą mam jego całokształt na płytach i koncerty wideo.

To jest temat do pogadania.

O nadmiarze Żydów pisała nawet Maria Dąbrowska. Żydzi wleźli w bolszewickie buty, opanowali państwo po 1945.

Za co mam ich kochać - za zrywanie paznokci dziadkowi, czy za zamordowanego wuja Kontryma, którego mogiły nie możemy do dzisiaj odszukać?

A może za Fieldorfa, który przyjażnił się z moim dziadkiem?

Za wyrzucenie mojej matki z uczelni, za wuja lotnika z wojny o Anglię, który był na tyle przytomny, że nigdy nie powrócił do kraju?

Za zabranie kamienicy na Puławskiej, za babkę, która 11 lat wystawała pod więzieniem na Rakowieckiej?

I dzisiaj - za Michnika, Pasenta i Urbana?

Niedoczekanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.