Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

skynyrd

Twój problem polega na tym,że nie piszesz iż xiński jest łajdakiem ale,że xiński jest łajdakiem bo jest Żydem.To prymitywne uproszczenie nie pasujące do inteligentnego człowieka jakim niewątpliwie jesteś.

A Wildstein nie jest łajdakiem?Nie jest bo jest nasz!

A może jest tak,że łajdakiem jest każdy kto ma inne poglądy?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

(...)

Jest łajdakiem! Za sprawą Pyjasa i nie tylko! Wie o tym wielu ludzi w Krakowie - wiem bo z kilkoma z nich rozmawiałem przy gorzale i na grzybach. Inni to Jan była Maria Rokita i obecny prezydent miasta. Nawet nie chcą o ich mówić.

Ale dla skynyrda nie jest bo ma podobne poglądy.

Poza tym potrzebny mu jest taki jeden,dyżurny Żyd do chwalenia aby uniknąć oskarżenia o antysemityzm( podobnie jest z Hemarem).

Zmykam. Nie lubie nurkować w g...

Czyzby? Raz wypływasz, raz nurkujesz i smrodek roznosisz płyń obiegiem zamkniętym skoro taka twoja rola.

On akurat jest niczyj dlatego jedni i drudzy go niecierpią.

Wojciechu nie przyklejaj łaty na siłę.

Szukaj łajzy w Lisie lub Kuczyńskim.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Przecież skynyrd wielokrotnie przyznawał się do antysemityzmu.Dlaczego Lis i Kuczyński mieliby być łajdakami?

almagra

To właśnie świadczy o twoich ograniczeniach.Czyli jak ktoś ma długie uszy to jest łajdakiem?

Ja też Was kocham :)

Mazowiecki nie jest Żydem? A to nowość. A myślałem że jest, przez temu nosu. No i dzielnie pomagał swoimi artykułami zamordować biskupa Kaczmarka.

Widocznie zapomniał, że się obrzezał na katolicyzm..

Ja tam ich nie kocham, ani nie mam zamiaru. Mam swoje powody.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mazowiecki nie jest Żydem...hmm...A skąd te uszy zwisające do pasa???Sprawdźcie koniecznie własne,czy nie spadają poniżej nosa.Jeżeli tak to wszystko jasne!!!

Zajrzyj mu do rozporka! Ten wpis to już rasizm!

Nie musisz kochać( jakoś dziwnie zabrzmiało to nieszczerze).Traktuj normalnie.Ale czemu to ciągłe dochodzenie jakiego kto jest pochodzenia.Do czego taka wiedza?Mnie to zupełnie nie interesuje bo dla mnie jest istotne jakim sie jest człowiekiem.A narodowość?Jakie to znaczenie?Po pierwsze nie mamy na to wpływu a po drugie ważne jaką narodowość się czuje.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja też Was kocham :)

Mazowiecki nie jest Żydem? A to nowość. A myślałem że jest, przez temu nosu. No i dzielnie pomagał swoimi artykułami zamordować biskupa Kaczmarka.

Widocznie zapomniał, że się obrzezał na katolicyzm..

Ja tam ich nie kocham, ani nie mam zamiaru. Mam swoje powody.

Jest! Ale wyluzuj!

dziadekwłodek

W czasie wyborów obóz Wałęsy przykleił mu taką łatkę w myśl polskiej zasady jeśli chcesz kogoś załatwić to puść plotkę,że jest Żydem.Przypomina mi to sytuację takiego łódzkiego poety i aktora Włodzimierza Boruńskiego,który był etatowym odtwórcą rół Żydów( "Zazdrość i medycyna","Lalka","Polskie drogi"),wyglądał jak dwóch Żydów( wg. klasyfikacji skynyrda i almagry) a Żydem nie był.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

W czasie wyborów obóz Wałęsy przykleił mu taką łatkę w myśl polskiej zasady jeśli chcesz kogoś załatwić to puść plotkę,że jest Żydem.Przypomina mi to sytuację takiego łódzkiego poety i aktora Włodzimierza Boruńskiego,który był etatowym odtwórcą rół Żydów( "Zazdrość i medycyna","Lalka","Polskie drogi"),wyglądał jak dwóch Żydów( wg. klasyfikacji skynyrda i almagry) a Żydem nie był.

Co najmniej dwóch polskich biskupów też było i jedna święta. A Boruński jednak był Żydem - czytałem jego jeden z ostatnich wywiadów!

Wielki sukces dyplomacji polskiej! Pod osobistym kierunkiem Radosława Sikorskiego! Uciekającego opozycjonisty przed... no właśnie - nie wiadomo przed czym, lewego arystokraty i prawego szpiega anglojęzycznego,Taliba, PiS-owca, PO-wca i dekomunizatora gotowego zburzyć zabytek wbrew prawu - PKiN w Warszawie.

Polscy dyplomaci szmuglowali materiał na k**wy na Zachód UE: http://polonia.wp.pl/kat,1356,title,Szokujace-oskarzenie-polski-konsulat-kanalem-przerzutu-prostytutek,wid,14849958,wiadomosc.html! Zapewne bezinteresownie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo go lubiłem. Od wyglądu sie nie ucieknie, nawet Mazowiecki, któremu o ile pamietam w rozporek zagladał któryś z biskupów (Tokarczuk?) i uwiarygodnił go jako prawilnego katolika :)

gotowego zburzyć zabytek wbrew prawu - PKiN w Warszawie.

Jaki zabytek? - Ta ruska kupa w centrum?

Polscy dyplomaci szmuglowali materiał na k**wy na Zachód UE:

Oni się nie pytali - jak żyć panie premierze?, tylko wzięli sprawy w swoje ręce :)

Żyjemy w kapitalnym kraju. Gdyby to była jakaś zapyziała Szwajcaria czy Dania, to człowiek by się śmiertelnie zanudził - a tak? - pelna śmiechu bania od samego rana!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Włodzimierz_Boruński

Bardzo go lubiłem. Od wyglądu sie nie ucieknie, nawet Mazowiecki, któremu o ile pamietam w rozporek zagladał któryś z biskupów (Tokarczuk?) i uwiarygodnił go jako prawilnego katolika :)

Jaki zabytek? - Ta ruska kupa w centrum?

Oni się nie pytali - jak żyć panie premierze?, tylko wzięli sprawy w swoje ręce :)

Żyjemy w kapitalnym kraju. Gdyby to była jakaś zapyziała Szwajcaria czy Dania, to człowiek by się śmiertelnie zanudził - a tak? - pelna śmiechu bania od samego rana!

No tego się po Tobie nie spodziewałem! Brak szacunku dla prawa, ludzkiej godności i Rzeczpospolitej!

.Dlaczego Lis i Kuczyński mieliby być łajdakami?

Jeśli ktoś sie koniunkturalnie przez klka lat łajdaczy aż do złajdacenia siłą rzeczy zostaje łajdakiem.

Oportunista łajdak jeden i drugi.

Płatki uszu opadające poniżej podstawy nosa są cechą rasową rasy semickiej.Słowianie mają uszy wysoko osadzone.To fakt a nie żaden rasizm.Tylko poprawność polityczna zabrania mówić o faktach.

Podobnie można twierdzić,że murzyn nie jest czarny...

narodowi w waszym nie zachwianym lecz nie inteligentnym stylu

" A jego zdaniem, prawda jest taka, że przeszłość Cyryla odbiera mu wiarygodność. – Nie można przywiązywać wagi do słów człowieka, który sam sobie odbiera wiarygodność swoją biografią – komentuje Pospieszalski."

facet ma misję . Ciekawe czy Watykan wyciągnie wnioski

Co wy w ogóle z tymi żydami, w Polsce nie ma żydów, to są Polacy miłujacy swą ojczyznę jak siebie samego.

Bez nich bylibysmy daleko w kulturowym niebycie, na gospodarczym śmietniku, politycznie bysmy tyłki lizali Rosjanom, Niemcom, a w Brukseli moglibysmy tylko na zmywaku pracować.

...a tak mamy raj i lewackoliberalnych faszystów u władzy.

Płatki uszu opadające poniżej podstawy nosa są cechą rasową rasy semickiej.Słowianie mają uszy wysoko osadzone.To fakt a nie żaden rasizm.Tylko poprawność polityczna zabrania mówić o faktach.

Podobnie można twierdzić,że murzyn nie jest czarny...

a co o tobie , za ewolucją nie nadążasz. Jakieś takie prostackie wnioski z XIX wiecznego Podlasia

" A jego zdaniem, prawda jest taka, że przeszłość Cyryla odbiera mu wiarygodność. – Nie można przywiązywać wagi do słów człowieka, który sam sobie odbiera wiarygodność swoją biografią – komentuje Pospieszalski."

facet ma misję . Ciekawe czy Watykan wyciągnie wnioski

Choć nie przepadam za nim jako dziennikarzem to napisał prawdę na podstawie faktów i zinterpretował inaczej niz ty. Co w tym złego?

Przecież cerkiew i car to jedność?Tak było,jest i będzie.To kościół służalczy.

Czyżby Michalik szykował odłam KK w podobnej manierze.

almagra

Po co wyważać otwarte drzwi?Przecież masz gotowe ustawy norymberskie.No tak ale ty jesteś z wczesnego średniowiecza!A może jeszcze wcześniej?Czy koło jest ci znane?A jeszcze jedno,koniecznie zwróć uwagę na długość uszu Scarlet Johanson i Natalii Portmann.

xniwax

Ten Michnik to jakiś demon i demiurg!Nawet kościół może stworzyć?Pospieszalski napisał prawdę i do tego na podstawie faktów!To coś nowego!

Wg. Twojej definicji Pospieszalski jest dla mnie łajdakiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

On akurat jest niczyj dlatego jedni i drudzy go niecierpią.

(...)

Tu też masz trochę racji - Wildstein to jedyny Żyd czystej rasy nordyckiej jakiego znam. Ma wiele wspólnego ze Smokiem Wawelskim - zionie ogniem (nienawiści) i trochę więcej szczęścia - nie zdechł z przepicia!

Ten Michnik to jakiś demon

Wojciechu, jaki Michnik? Pisałem o Michaliku ;)

Mam nadzieje, że rozróżniasz intelektualistę lewaka w przebraniu od prawie nowego celebryty medialnego w sutannie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.