Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747

Azalisz powiadam ci,bredzisz!

xniwax

Czytaj ze zrozumieniem.To 747 nazwał Deresza hieną a nie ja.Zresztą sam sobie przeczysz bo jednak część rodzin nazwałeś hienami( chodzi o te które myślą inaczej niż Ty).

Zdrowy rozsądek i Pan Paweł Deresz zwalczają się jak woda i ogień, dzień i noc.

Nic nie mam do Pana Deresza i przepraszam go za moje słowa, lecz każdy wie, że jego sądy i opinie służą manipulacji, przedstawienia interpretacji wygodnej dla obecnej władzy.

O czym ty bredzisz? nie ma żadnej władzy! Bezchołowie i kumoterstwo, ratuuuj!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Paweł Deresz - gwiazda smoleńska, cmentarny bohater, hienocelebryta smoleński, jednostka opiniotwórcza dla układu.

Moim zdaniem Deresz, jako jeden z nielicznych wypowiada się o tragedii spokojnie i rzeczowo. Nie widzę u niego chęci czegoś ugrania przy okazji. Z PEWNOŚCIĄ NIE ZASŁUŻYŁ NA TAKIE EPITETY.

Zdrowy rozsądek i Pan Paweł Deresz zwalczają się jak woda i ogień, dzień i noc.

Nic nie mam do Pana Deresza i przepraszam go za moje słowa, lecz każdy wie, że jego sądy i opinie służą manipulacji, przedstawienia interpretacji wygodnej dla obecnej władzy.

Jeśli chodzi o zdroworozsądkowy wymiar jego wypowiedzi, to wyróżniają się one właśnie tą cechą na tle wielu innych. Zmanipulować można każdą opinię i w przypadku wydarzeń z 10 kwietnia 2010 roku jest to robione na szeroką skalę przez wielu.

Zapewne to jakaś pomyłka i piszemy o jakimś innym Panu Dereszu.

Przepraszam pozostałych Panów Dereszów, ten o którym piszę wpisuje się w propagandę władzy.

Tej władzy.

747

Nie,doskonale wiesz,że mówimy o tym samym Dereszu.Ale on wypowiada się nie po twojej myśli więc go obrazasz.Próbujesz ugrać coś na ludzkim nieszczęściu dlatego jesteś hieną.

Przecież tu chodzi jedynie o stałe odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów. Władza robi zawsze to, na co pozwala jej opozycja. Tak dennej opozycji jak obecnie nie mieliśmy od dawna.

Jak można liczyć na to, by ona doszedłszy do władzy była w stanie cokolwiek zrobić dla dobra tego kraju, jeśli największym "dobrem" dla tej psychopatycznej opozycji jest obalenie Tuska. Jakby to samo z siebie uczyniło nas krajem miodem płynącym.

Po prostu ciemnota i zacofanie.

747

A kto ugrał najwięcej?PO?W 2010 sondaże były takie,że Kaczyński przegrywał wybory w pierwszej rundzie.Wybory byłyby formalnością."Dzięki" tej tragedii PiS stał się niespodziewanie męczennikiem.I Macierewicz i prezes z premedytacją grają tą kartą do chwili obecnej.To kto tu ugrał najwięcej?

Ja oczywiście nie chcę doradzać PiSowi ale jestem przekonany,że dalsze rozgrywanie kartą smoleńską jest z jego punktu widzenia głupie.Ludzie mają tego dosyć.Opozycja powinna przedstawić społeczeństwu realną alternatywę wobec rządzących.Alternatywę w sprawach najważniejszych tzn. gospodarczych,społecznych,demograficznych itp.A na to trzeba mieć pomysł.PiS nie ma takiego pomysłu.Bo jest partią ideologii.

Filut mylisz się, to pozory.

Tu nie chodzi o życie sprawą.

Tylko o przyzwoitość władzy, jeśli taka w ogóle teraz istnieje.

Dlaczego do wojciecha iwaszczukiewicza piszesz - Filut?

Przecież tu chodzi jedynie o stałe odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów. Władza robi zawsze to, na co pozwala jej opozycja. Tak dennej opozycji jak obecnie nie mieliśmy od dawna.

Jak można liczyć na to, by ona doszedłszy do władzy była w stanie cokolwiek zrobić dla dobra tego kraju, jeśli największym "dobrem" dla tej psychopatycznej opozycji jest obalenie Tuska. Jakby to samo z siebie uczyniło nas krajem miodem płynącym.

Po prostu ciemnota i zacofanie.

Władza robi to, co wymaga od niej największy gracz.

Przykro mi, ale nie mogę przystępować do dyskusji na poziomie demagogiczno-propagandowym.

Jak mam ochotę na posłuchanie co proponuje propaganda jako przekaz dnia, to otwieram telewizor i załączam TVN24, mam wtedy całą prawdę, całą dobę.

Totalitario.

Benito Mussolini stworzył pojęcie państwa, w jakim obecnie żyjemy.

Cała władza w ręku monopartii, monotematyczna propaganda, inwigilacja służb, monokultury w gospodarce etc.

Czysty PRL Bis, IIIRP.

W Polsce parlament nie kontroluje władzy wykonawczej.

Utrzymujemy Krajową Radę Prokuratorów, Krajową Radę Sądownictwa, nie mając żadnego wpływu na te korporacje.

Serwery Państwowej Komisji Wyborczej są w Rosji.

Demokracja w Polsce to totalna fikcja.

747

Jak zwykle sam sobie przeczysz.Najpierw piszesz,że rządzi wszystkim monopartia a póżniej,że utrzymujemy rady na które nie mamy wpływu.Marzą ci się czasy Ziobry gdy sterował on ręcznie prokuraturą.To właśnie te rządy przetrąciły kręgosłup moralny sędziom i prokuratorom czego efekty widzimy obecnie.To wynik nacisków,zastraszeń i szybkich awansów.

Na szczęście funkcjonuje parlamentarny zespół do spraw obrony demokratycznego państwa prawa.

Przygotowuje on raporty dotyczące patologicznych zjawisk.

Obecnie zajmuje się m in aferą Amber Gold.

747

I znowu sam sobie przeczysz.Najpierw piszesz,że nie ma demokracji i rzadzi monopartia a póżniej,że parlamentarny zespół wszystko wyjaśni i obnaży.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.